My last minutes Νεοφερμένο μέλος Η Ισμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η My last minutes: #21 04-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το γιαούρτι λόγω της ιδιάζουσας γεύσης του, δεν πάει με όλα τα υλικά με τα οποία το ανακατεύουν. Ο καλύτερος συνδυασμός και ο πιο φίνος είναι με βύσσινο. Τέτοιο να δοκιμάσετε, όχι με ένα κάρο σαχλαμάρες μέσα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εκεί (meaning στο βύσσινο) φαίνεται και.... το χάσμα γενεών.:Ρ Βλέπεις μεγαλύτερους σε ηλικία (που όσο να'ναι είναι πιο πιθανό να έχουν πιο στενή σχέση με το -αυθεντικό- γιαούρτι και τη γεύση του)να δοκιμάζουν παγωμένο γιαούρτι και να βάζουν βυσσινο ή κανά γλυκό του κουταλιού (το'χω δει κι αυτό) και τους πιο μικρούς να βάζουν σοκολάτα μπισκότο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά η τάση νομίζω αυτή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Η Δαλιδά έγραψε: #22 04-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από My last minutes: Βασικά εκεί (meaning στο βύσσινο) φαίνεται και.... το χάσμα γενεών.:Ρ Βλέπεις μεγαλύτερους σε ηλικία (που όσο να'ναι είναι πιο πιθανό να έχουν πιο στενή σχέση με το -αυθεντικό- γιαούρτι και τη γεύση του)να δοκιμάζουν παγωμένο γιαούρτι και να βάζουν βυσσινο ή κανά γλυκό του κουταλιού (το'χω δει κι αυτό) και τους πιο μικρούς να βάζουν σοκολάτα μπισκότο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά η τάση νομίζω αυτή είναι. Click για ανάπτυξη... Επίσης πάρα πολλοί τρώνε και απλά γιαούρτι με κάποιο γλυκό του κουταλιού από πάνω. Προσωπικά, είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός. Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. My last minutes Νεοφερμένο μέλος Η Ισμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η My last minutes: #23 04-09-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η natasoula...: #24 04-09-12 15:21 Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Ο cha0s έγραψε: #25 04-09-12 15:21 Είναι τέλειο!! Στην πλατεία έχουμε 3-4 μαγαζιά που πουλάνε και πάντα έχουν μια ουρά 3 μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η wolfe4ever: #26 04-09-12 15:25 Δε το έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε. Γιαούρτι πάντως με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, (σταφύλι, βύσσινο ) είναι φοβερό! ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:53 Ο Mr. Crowley: #27 04-09-12 15:53 Έλα ρε,φάση έχει το froyo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Alma Libre: #28 04-09-12 15:57 δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Εχέμυθη έγραψε: #29 04-09-12 16:02 Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Το γιαούρτι λόγω της ιδιάζουσας γεύσης του, δεν πάει με όλα τα υλικά με τα οποία το ανακατεύουν. Ο καλύτερος συνδυασμός και ο πιο φίνος είναι με βύσσινο. Τέτοιο να δοκιμάσετε, όχι με ένα κάρο σαχλαμάρες μέσα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εκεί (meaning στο βύσσινο) φαίνεται και.... το χάσμα γενεών.:Ρ Βλέπεις μεγαλύτερους σε ηλικία (που όσο να'ναι είναι πιο πιθανό να έχουν πιο στενή σχέση με το -αυθεντικό- γιαούρτι και τη γεύση του)να δοκιμάζουν παγωμένο γιαούρτι και να βάζουν βυσσινο ή κανά γλυκό του κουταλιού (το'χω δει κι αυτό) και τους πιο μικρούς να βάζουν σοκολάτα μπισκότο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά η τάση νομίζω αυτή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:18 Η Δαλιδά έγραψε: #22 04-09-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από My last minutes: Βασικά εκεί (meaning στο βύσσινο) φαίνεται και.... το χάσμα γενεών.:Ρ Βλέπεις μεγαλύτερους σε ηλικία (που όσο να'ναι είναι πιο πιθανό να έχουν πιο στενή σχέση με το -αυθεντικό- γιαούρτι και τη γεύση του)να δοκιμάζουν παγωμένο γιαούρτι και να βάζουν βυσσινο ή κανά γλυκό του κουταλιού (το'χω δει κι αυτό) και τους πιο μικρούς να βάζουν σοκολάτα μπισκότο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά η τάση νομίζω αυτή είναι. Click για ανάπτυξη... Επίσης πάρα πολλοί τρώνε και απλά γιαούρτι με κάποιο γλυκό του κουταλιού από πάνω. Προσωπικά, είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός. Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. My last minutes Νεοφερμένο μέλος Η Ισμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η My last minutes: #23 04-09-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η natasoula...: #24 04-09-12 15:21 Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Ο cha0s έγραψε: #25 04-09-12 15:21 Είναι τέλειο!! Στην πλατεία έχουμε 3-4 μαγαζιά που πουλάνε και πάντα έχουν μια ουρά 3 μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η wolfe4ever: #26 04-09-12 15:25 Δε το έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε. Γιαούρτι πάντως με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, (σταφύλι, βύσσινο ) είναι φοβερό! ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:53 Ο Mr. Crowley: #27 04-09-12 15:53 Έλα ρε,φάση έχει το froyo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Alma Libre: #28 04-09-12 15:57 δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Εχέμυθη έγραψε: #29 04-09-12 16:02 Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από My last minutes: Βασικά εκεί (meaning στο βύσσινο) φαίνεται και.... το χάσμα γενεών.:Ρ Βλέπεις μεγαλύτερους σε ηλικία (που όσο να'ναι είναι πιο πιθανό να έχουν πιο στενή σχέση με το -αυθεντικό- γιαούρτι και τη γεύση του)να δοκιμάζουν παγωμένο γιαούρτι και να βάζουν βυσσινο ή κανά γλυκό του κουταλιού (το'χω δει κι αυτό) και τους πιο μικρούς να βάζουν σοκολάτα μπισκότο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά η τάση νομίζω αυτή είναι. Click για ανάπτυξη... Επίσης πάρα πολλοί τρώνε και απλά γιαούρτι με κάποιο γλυκό του κουταλιού από πάνω. Προσωπικά, είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός. Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
My last minutes Νεοφερμένο μέλος Η Ισμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η My last minutes: #23 04-09-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η natasoula...: #24 04-09-12 15:21 Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Ο cha0s έγραψε: #25 04-09-12 15:21 Είναι τέλειο!! Στην πλατεία έχουμε 3-4 μαγαζιά που πουλάνε και πάντα έχουν μια ουρά 3 μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η wolfe4ever: #26 04-09-12 15:25 Δε το έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε. Γιαούρτι πάντως με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, (σταφύλι, βύσσινο ) είναι φοβερό! ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:53 Ο Mr. Crowley: #27 04-09-12 15:53 Έλα ρε,φάση έχει το froyo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Alma Libre: #28 04-09-12 15:57 δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Εχέμυθη έγραψε: #29 04-09-12 16:02 Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Η natasoula...: #24 04-09-12 15:21 Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Ο cha0s έγραψε: #25 04-09-12 15:21 Είναι τέλειο!! Στην πλατεία έχουμε 3-4 μαγαζιά που πουλάνε και πάντα έχουν μια ουρά 3 μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η wolfe4ever: #26 04-09-12 15:25 Δε το έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε. Γιαούρτι πάντως με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, (σταφύλι, βύσσινο ) είναι φοβερό! ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:53 Ο Mr. Crowley: #27 04-09-12 15:53 Έλα ρε,φάση έχει το froyo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Alma Libre: #28 04-09-12 15:57 δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Εχέμυθη έγραψε: #29 04-09-12 16:02 Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:21 Ο cha0s έγραψε: #25 04-09-12 15:21 Είναι τέλειο!! Στην πλατεία έχουμε 3-4 μαγαζιά που πουλάνε και πάντα έχουν μια ουρά 3 μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η wolfe4ever: #26 04-09-12 15:25 Δε το έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε. Γιαούρτι πάντως με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, (σταφύλι, βύσσινο ) είναι φοβερό! ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:53 Ο Mr. Crowley: #27 04-09-12 15:53 Έλα ρε,φάση έχει το froyo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Alma Libre: #28 04-09-12 15:57 δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Εχέμυθη έγραψε: #29 04-09-12 16:02 Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι τέλειο!! Στην πλατεία έχουμε 3-4 μαγαζιά που πουλάνε και πάντα έχουν μια ουρά 3 μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η wolfe4ever: #26 04-09-12 15:25 Δε το έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε. Γιαούρτι πάντως με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, (σταφύλι, βύσσινο ) είναι φοβερό! ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:53 Ο Mr. Crowley: #27 04-09-12 15:53 Έλα ρε,φάση έχει το froyo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Alma Libre: #28 04-09-12 15:57 δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Εχέμυθη έγραψε: #29 04-09-12 16:02 Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε το έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε. Γιαούρτι πάντως με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, (σταφύλι, βύσσινο ) είναι φοβερό! ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:53 Ο Mr. Crowley: #27 04-09-12 15:53 Έλα ρε,φάση έχει το froyo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Alma Libre: #28 04-09-12 15:57 δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Εχέμυθη έγραψε: #29 04-09-12 16:02 Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα ρε,φάση έχει το froyo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Alma Libre: #28 04-09-12 15:57 δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Εχέμυθη έγραψε: #29 04-09-12 16:02 Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν τους κάνει το κανονικό το γιαούρτι θέλουν και παγωμένο αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Εχέμυθη έγραψε: #29 04-09-12 16:02 Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια πολυ ωραιο ειναι , αν και δε μπορω να το συγκρινω με το παγωτο σοκολατα , αλλα ειναι πολυ ακριβο!Θυμαμαι πριν ενα μηνα αγορασα απο το Βολο σε small μεγεθος με βατομουρα και μου το χρεωσανε 3,60! Απο τοτε ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou και φτιαχνω μονη μου , με συκα της γιαγιας ή με λυκερ βυσινο παλι της γιαγιας.Ειναι πεντανοστημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η evg_steven: #30 04-09-12 16:04 είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι ωραίο, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το απλό, κοινό παγωτό που όλοι τρώμε! Έχει γίνει κ αυτό ένα trendy accessoire μετά τον καφέ starbucks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:04 Η Miss Brightside: #31 04-09-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Αλλά μιας και ενδιαφέρεστε, ήθελα ούτως ή άλλως να κάνω σήμερα fro yo, οπότε θα ανεβάσω τη συνταγή στο στέκι. Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:05 Ο challenger: #32 04-09-12 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: ακολουθησα κι εγω το παραδειγμα της tsoufou Click για ανάπτυξη... [offtopic] να την ακούτε την τσουφού! κάνει καταπληκτικα γλυκά! [/offtopic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:14 Η ~Melania~: #33 04-09-12 16:14 Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ μια φορά που δοκίμασα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω... προτιμώ το παγωτό νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:19 Η Δαλιδά έγραψε: #34 04-09-12 17:19 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά εύκολη συνταγή.... (το μυστικό για να κάνεις τέλειο frozen yo,είναι να βάλεις βουβαλίσιο γάλα! ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο nikosxdxd: #35 04-09-12 17:20 Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλα το λατρευωωωωω, φτιαχνω κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:21 Ο toro el rabiar: #36 04-09-12 17:21 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και πέρασα συχνά από ένα τέτοιο μαγαζί Νέα καγκουρο-φάση-μόδα-τάση είναι αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Η Loreley έγραψε: #37 04-09-12 18:57 Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:17 Ο toro el rabiar: #38 04-09-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχω φάει αρκετές φορές, και μ' αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Από την άλλη , καλό πρέπει να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:20 Η natasoula...: #39 04-09-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Εγώ δεν βάζω καν γάλα. Η βασική συνταγή έχει μόνο 3 υλικά και αν θες βάζεις μέσα κάποιο φρούτο κλπ Το έχω βάλει ήδη στην κατάψυξη, μόλις βγει θα ανεβάσω τη συνταγή. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνεις!Είναι πιο απλό έτσι,νομίζω κρέμα γάλακτος και κάτι άλλο θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shark.0wNz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:56 Ο shark.0wNz: #40 04-09-12 19:56 παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδιά αφού δεν έχει θερμιδούλες μια χαρά είναι..και για τους bodybuilder-αδες του φορουμ σας ενημερώνω ότι έχει και πολλές πρωτείνες..μην πάτε βέβαια και πλακωθείτε στα γιαούρτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.