Πληροφορική vs Ναυτιλιακά

icarly37

Νεοφερμένο μέλος

Η icarly37 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα. Έδωσα Πανελλήνιες το 2025 και πέρασα πρώτη επιλογή Πληροφορική στο παπει. Όμως τελικά νομίζω ότι δεν μου πολυαρέσει η σχολή καθώς είναι και δύσκολη, και σκέφτομαι να κάνω το 10% για ναυτιλιακά που ήταν η δευτερη επιλογή μου μαζί με τα παιδαγωγικά. Το ξέρω ότι ειναι λιγο νωρίς και θα ηταν καλο να δω και το δευτερο εξαμηνο πως θα παει, αλλα μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας;

redpointer

Δραστήριο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 514 μηνύματα.
Τα ναυτιλιακα ειναι πιο εξειδικευμενα καλυτερα να πας για οικονομικης επιστημης η διοικησης επιχειρησεων. Αυτος που εχει πτυχιο διοικησης μπορει να παει σε ναυτιλιακη το αντιστροφο ομως οχι.

redpointer

Δραστήριο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 514 μηνύματα.
θα σε συμβουλευα να μην κανεις 10% βεβαια γιατι θα σε αφησει πισω στην ζωη σου. Κατσε δωσε οσα περισσοτερα μαθηματα μπορεις εχεις και το καλοκαιρι και τον σεμπτεμβρη. Ναι το προγραμμα σπουδων μπορει να ειναι απαιτητικο αλλα δεν ειναι τοσο οσο νομιζεις απλα θελει διαβασμα. Αν περασεις εστω και 4-5 μαθηματα το πρωτο ετος εχει φυγει ο μισος χρονος!

icarly37

Νεοφερμένο μέλος

Η icarly37 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
θα σε συμβουλευα να μην κανεις 10% βεβαια γιατι θα σε αφησει πισω στην ζωη σου. Κατσε δωσε οσα περισσοτερα μαθηματα μπορεις εχεις και το καλοκαιρι και τον σεμπτεμβρη. Ναι το προγραμμα σπουδων μπορει να ειναι απαιτητικο αλλα δεν ειναι τοσο οσο νομιζεις απλα θελει διαβασμα. Αν περασεις εστω και 4-5 μαθηματα το πρωτο ετος εχει φυγει ο μισος χρονος!
Δεν πιστευω οτι κανοντας 10% θα μεινω πισω στην ζωη μου για εναν χρονο, εδω αλλοι δινουν και ξαναδινουν πανελληνιες μεχρι να περασουν εκει που θελουν

redpointer

Δραστήριο μέλος

Μαλλον απλα με το πτυχιο της πληροφορικης εχεις πολυ περισσοτερες προοπτικες απο τα ναυτιλιακα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια