miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά εγώ μόνο αν πιάσω τα 19090 θα πάω ΕΜΠ, για να γίνω ΠΜ, εννοείται. Αλλιώς δεν θα κάνω τον κόπο 5 χρόνια, 65 μαθήματα...Υπάρχουν και καλύτερα πράγματα να σπουδάσω...
Όπα miv. Υπάρχει η πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές;

miv
Επιφανές μέλος

Γενικώς, ΕΜΠ θα πήγαινα μόνο ΠΜ γιατί μου αρέσει κι έχω και οικογενειακούς λόγους και προοπτικές. Διαφορετικά μετά πάμε Οικονομικές, ΑΣΟΕΕ, ΠΑΠΕΙ κι έτσι. Κι από ΤΕΙ μου αρέσουν πολλά που είναι και μηχανικοί και πληροφορικάριοι και οικονομικοί/λογιστές κλπ.
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο υπάρχει πιθανότητα να βγάλω 19100 μόρια στο 4ο. Δηλαδή καμία.
Γενικώς, ΕΜΠ θα πήγαινα μόνο ΠΜ γιατί μου αρέσει κι έχω και οικογενειακούς λόγους και προοπτικές. Διαφορετικά μετά πάμε Οικονομικές, ΑΣΟΕΕ, ΠΑΠΕΙ κι έτσι. Κι από ΤΕΙ μου αρέσουν πολλά που είναι και μηχανικοί και πληροφορικάριοι και οικονομικοί/λογιστές κλπ.
Μην το λες, όποιος διαβάζει γράφει καλά αρκεί να μην έχει ουσιώδη κενά από τις προηγούμενες τάξεις. Τουλάχιστον αυτό είδα από αρκετούς συμμαθητές μου που προσπάθησαν σοβαρά φέτος. Ή πας ΠΜ επαρχία που δεν έχει τόσο υψηλή βάση και αν έχεις όπως λες προοπτικές θα κάνεις γρήγορα απόσβεση των επιπλέον εξόδων

miv
Επιφανές μέλος

Μην το λες, όποιος διαβάζει γράφει καλά αρκεί να μην έχει ουσιώδη κενά από τις προηγούμενες τάξεις. Τουλάχιστον αυτό είδα από αρκετούς συμμαθητές μου που προσπάθησαν σοβαρά φέτος. Ή πας ΠΜ επαρχία που δεν έχει τόσο υψηλή βάση και αν έχεις όπως λες προοπτικές θα κάνεις γρήγορα απόσβεση των επιπλέον εξόδων![]()
1000 ευρώ επί 48 μήνες δεν αποσβαίνονται εύκολα, άσχετα αν, όταν αποφοιτήσω και φυσικά αν είμαι καλός, έχω ήδη μια μεγάλη τεχνική εταιρεία και άλλους γνωστούς για εργασία. Αλλά δεν ξέρω, παίζει να δικαιούμαι μετεγγραφή.
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην το λες, όποιος διαβάζει γράφει καλά αρκεί να μην έχει ουσιώδη κενά από τις προηγούμενες τάξεις. Τουλάχιστον αυτό είδα από αρκετούς συμμαθητές μου που προσπάθησαν σοβαρά φέτος. Ή πας ΠΜ επαρχία που δεν έχει τόσο υψηλή βάση και αν έχεις όπως λες προοπτικές θα κάνεις γρήγορα απόσβεση των επιπλέον εξόδων![]()
Η χαμηλότερη βάση Π.Μ. επαρχίας είναι γύρω στα 18.200 by the way, καθόλου εύκολο.
Όχι ότι επηρεάζει το point σου, απλά για να ξέρουμε τι λέμε.
miv
Επιφανές μέλος

leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η χαμηλότερη βάση Π.Μ. επαρχίας είναι γύρω στα 18.200 by the way, καθόλου εύκολο.
Όχι ότι επηρεάζει το point σου, απλά για να ξέρουμε τι λέμε.
Γράψε λάθος τότε, νόμιζα ότι ήταν κάπου μεταξύ 17500-18000 (όχι ότι είναι εύκολο να το πιάσει κανείς απλά είναι ευκολοτερο από το 19000)
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο υπάρχει πιθανότητα να βγάλω 19100 μόρια στο 4ο. Δηλαδή καμία.![]()
Εγώ πάντως σε έχω δει να δίνεις λύσεις σε ασκήσεις και φαίνεσαι απ' τους πολύ καλούς μαθητές.... Αν συνεχίσεις έτσι ποιος ο λόγος να μην βγάλεις 19100 στο 4ο???
miv
Επιφανές μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά εγώ μόνο αν πιάσω τα 19090 θα πάω ΕΜΠ, για να γίνω ΠΜ, εννοείται. Αλλιώς δεν θα κάνω τον κόπο 5 χρόνια, 65 μαθήματα...Υπάρχουν και καλύτερα πράγματα να σπουδάσω...
Στους ΠΜ είναι 72 μαθήματα για πτυχίο, αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που το χα ψάξει το θέμα

kay
Νεοφερμένο μέλος

τα βασικα πολυτεχνικα επαγγελματα ειναι αυτα
https://portal.tee.gr/portal/page/portal/PROFESSIONAL_ISSUES/themata_paideiashttps://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/TEE_MEMBERS
who
Πολύ δραστήριο μέλος

kvgreco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενας
Μαλάκας
Παραπάνω!!

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

εμεις ειμαστε οι original οι αλλοι στην αμερικη μας μιμηθηκαν
-----------------------------------------
για σενα!!!!!
υπονοεις κατι για τους ηλεκτρολογους?????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.