Ο θεος δεν ειναι 'σας',ειναι ολων.Ασχετα,αν δεν το παραδεχεστε.Δεν εχει ευνοουμενους.
Εδειξες τις παραπανω ανατριχιαστικες εικονες.Περιμενα καποιος να κανει κατι αναλογο.Ο θεος ειναι πιστη,ειναι αγαπη,ειναι ανθρωπια.Ποσα απο αυτα τηρουμε σημερα;Μηπως ο αιωνας οπου ολα εκλογικευονται ειναι εν τελει..παραλογος;
Τα παραπανω που εδειξες δεν εγιναν απο το Θεο.Εγιναν απο ανθρωπους.Ανθρωπους που τον εγκατελειψαν και κατεληξαν στο αντιθετο ακρο.Να κανουν κακο με ολη τη δυναμη της ψυχης τους.Δεν μπορω να ξερω ποια θα ειναι η κριση των παιδιων,που εδειξες παραπανω.Ο θεος οικονομει για τον καθενα μας,μας δινει δοκιμασιες.Ετσι,θα φτασουμε στην πνευματικη καθαροτητα.Οταν εγκαταλειπουμε ολα οσα μας ζητα,γιατι επειτα να περιμενουμε να μας κανει ωμη μαλιστα 'επιδειξη της δυναμης' του;
Τα παιδακια παραπανω μπορει,οντως,να κερδισαν την μελλουσα ζωη.Για οποιον ξερει τι σημαινει αυτον για ενα χριστιανο,ειναι πολυ καλυτερο απο ολα τα χρονια της επιγειας ζωης.Δεν μπορω να εξηγησω τι και πως,δεν ξερω αλλωστε,δεν ειμαι θεολογος.
Ο Θεός είναι αγάπη?
Μμμ ναι ναι. Γι'αυτό την γνωστή εκείνη μέρα της κρίσης ο Θεός θα διαλέξει ποιοι είχαν καλή ζωή και θα πάνε στον παράδεισο και ποιοι είχαν ζωή γεμάτοι αμαρτίες και θα πάνε στην κόλαση (θα φουλάρει αυτή η κόλαση στο τέλος)
Όλα από ανθρώπους γίνονται. Και τα καλά και τα κακά.
Γιατί τα κακά να ανήκουν στους ανθρώπους και τα καλά στο Θεό! Τι μοναχοφάγος και τέλειος που είναι.
Ποια κρίση των παιδιών.Πάνε τα παιδιά.Πέθαναν. Έγιναν χωματάκι.
Πνευματική καθαρότητα? Ποια πνευματική καθαρότητα? Τι περιλαμβάνει?
Μας λέει ότι είμαστε ελεύθεροι αλλά μας έχεις φτιάξει κι έναν κόσμο που αν δεν τον ακολουθήσουμε είμαστε κακοί!
Αλλά σου δίνει και την επιλογή της ελεύθερης βούλησης. Αλλά θα καείς και λίγο στην κόλαση αν δεν τα κάνει. Ουπς.
Να μας κάνει επίδειξη της δύναμής του? Τέτοιος είναι?
Και τώρα εσύ θα θιχτείς γιατί τα λέω λίγο με ύφος. Αλλά χέστηκα!
Μου πιστεύετε στο Θεό,μου πάτε και λίγο εκκλησία και μετά κάνετε και λίγο χαμό.
Άμα κάνετε μαλακία πάτε και λίγο στον παπά και ρίχνετε μια εξομολόγηση και μετά νιώθετε και καλύτερα.
Δεν μπορείς να μου εξηγήσεις τι και πως ούτε εσύ ούτε ο θεολόγος γιατί αυτά που λέτε είναι θέμα πίστης.
Απλά για μένα είναι κολοκύθια τούμπανα.
Εκτός κι αν είναι κάπου και με βλέπει τώρα και θύμωσε και αύριο μου στείλει ένα αεροπλάνο να πέσει κατα λάθος σπίτι μου για να δοκιμάσει την πίστη μου. Και το αεροπλάνο θα χτυπήσει ένα εκατοστό πιο πέρα από μένα. Και θα πιστέψω.
Οπότε τα παίρνω όλα πίσω γιατί μπορεί να πέσει και πάνω μου το αεροπλάνο.