Δεν πας για πρωταθλητισμό καλε! Είναι μια απλή ώρα Γυμναστικής την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς
-για να ξεσκάσεις από τα μαθήματα
-να κινήσεις λίγο το σώμα σου
-να διασκεδάσεις με το παιχνίδι που θα παίξετε
Το ότι σου την λένε δεν σημαίνει ότι το κάνουν κι από κακό.Κι εγώ την έλεγα σε καμια συμμαθήτρια στο βόλευ,κι αυτή μου την έλεγε άμα έκανα σερβίς κι αντι για μπροστά πήγαινε πίσω και δεν υπήρχε καμία κακία.Βασικά ήταν στα πλαίσια της πλάκα και της χαλαρής αυτής ώρας.
Τώρα θα μου πεις δεν έχουν όλοι τα ίδια όρια στο χιούμορ και κάποιοι ενοχλούνται έυκολα.Τότε πολύ απλά μπορείς να τους πει
''Το πες δύο,το πες τρεις,εντάξει το καταλάβαμε!Δεν παίζω καλά!Σταμάτα τώρα γιατί έχει καταντήσει κουραστικό,ενοχλητικό και γραφικό ''
Ντόοοοιν :p
Παρ΄όλα αυτά μην τα παρατάς κι εσύ!Ζήτησε βοηθεια από κάποια που βλέπεις ότι ξέρει.Να δεις τι κάνεις λάθος! Γιατί δηλαδή να κάνεις απουσίες σητν γυμναστική!Το πιο ξέγνοιαστο μάθημα.Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύπλοκα,δεν χρειάζεται να ακούς επί 45 λεπτά έναν βαρετό καθηγητή!Η γυμναστική είναι καλη!
Δεν λέγαμε παλιάαααα ,μου αρέσει η γυμναστική και το διάλειμμα!??
Τελοσπάντων!Κάνε την προσπάθειά σου και μέχρι εκεί που μπορείς
Στο κάτω κάτω,αφού δεν σου αρέσει να παίζεις πχ βολευ σε βολεύει που δεν σου δίνουν σημασία στο παιχνίδι.Ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχε τα χέρια σε θέση ετοιμότητας για να ρίξεις την μπάλα κι αμα έρθει,ήρθε.Αμα δεν έρθει κάτσε λιάσου στον ήλιο. Εενεργοποιείται και η βιταμίνη D (?)
Tελευταία συμβουλή : Χαλάρωσε και δες το πιο χαβαλετζίδικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.