Λοιπον καλησπερα!
Ειμαι νεα εδω και εκανα λογαρισμο για να μοιραστω ενα μεγαλο προβλημα μου, καθως και για να παρω καποιες συμβουλες απο εσας!
Οπως θα καταλαβατε απο τον τιτλο του θεματος, εχω ενα θεματακι με αυτο το απαισιο και πραγματικα ανωφελο(τουλαχιστον για μενα) μαθημα. Καθε φορα που ερχεται η ωρα της γυμναστικης με πιανει ενα τρομερο αγχος, ενας ανυποφορος στομαχοπονος. Δεν μπορω ουτε μπαλα να πιασω στα χερια μου, ουτε να τρεξω καλα καλα! Δεν εχω καμια κλιση προς τα αθληματα και ποτε μου δεν υπηρξα καλη σε οποιοδηποτε αθλημα..και γενικοτερα στη γυμναστικη.
Με ενοχλει αφανταστα το οτι ακουω διαφορες κακοηθειες απο κατι βλακες της ταξης μου, οταν π.χ παω να κανω ενα σερβις και πηγαινει στο γαμο του καραγκιοζη ή οταν προσπαθω να δωσω μια απλη πασουλα και αντι γι'αυτο τρωω τα μουτρα μου. Οκ, ενταξει!!Ειναι κομπλεξικα και νομιζουν οτι εινια τελειοι..αλλα εγω εκεινη τη στιγμη νιωθω απαισια και οσο και αν προσπαθω να διακωμωδισω το γεγονος δεεεεν μου βγαινει. Αμ το αλλο; Εχουν παρει χαμπαρι ολοι τι αχρηστη και ατσουμπαλη ειμαι και πολυ απλα δεν μου δινουν σημασια στο παιχνιδι, για να δειξω και γω οτι προσπαθω ακουμπωντας και γω μια φορα τη μπαλα!!Οχι οτι αν την ακουμπησω θα καταφερω και τιποτα...μιλαμε δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ!!!!!!!Και επιπλεον εχω και αυτη τη γυμναστρια να με βαζει με το ζορι στο παιχνιδι, ενω της λεω οτι δε καταφερνει τιποτα με αυτο..
Το προβλημα ειναι αρκετα σοβαρο και δε ξερω πως θα τα βγαλω περα εως το τελος της χρονιας..
Λοιπον τι προτινετε?????