Η ζωή χωρίς μουσική είναι φέτα ψωμί με μαρμελάδα χωρίς το βούτυρο.
Κατά τη γνώμη μου η μουσική είναι από τα πιο σημαντικά μαθήματα, και θα έπρεπε τα παιδιά να ωθούνται από γονείς και καθηγητές να μάθουν να χρησιμοποιούν τουλάχιστον ένα μουσικό όργανο, έστω κι αν αυτό ήταν η φωνή τους.
Βέβαια, ποιός είμαι εγώ να μιλάω, που ούτε φωνή έχω, ούτε κανένα όργανο δεν ξέρω να παίζω...
Ε απλά θεωρώ πως θα έπρεπε να ξέρω, το αν στην ηλικία που μπορούσα να μάθω δεν αναγνώριζα την αξία ενός μουσικού οργάνου, είναι άλλο θέμα (επίσης, βαριόμουν).
Να αυξηθούν οι ώρες ΚΠΑ και Οικιακής θα έλεγα, και στην τρίτη τάξη να σταματήσυν κάτι γελοιότητες τύπου Αρχαία 3 ώρες τη βδομάδα και 1 ώρα Χημεία ξέρω 'γω... Τα Αρχαία είτε να καταργηθούν είτε επιλογής, ή να κάνουμε κατευθείαν μεταφρασμένα τα κείμενα και να καθόμαστε να βγάλουμε απαντήσεις σε νοηματικές ερωτήσεις (δεν σου μαθαίνουν τίποτα άλλο σημαντικό τα αρχαία έτσι κι αλλιώς). Τα θρησκευτικά να καταργηθούν θα έπρεπε, μαζί με την "και καλά γυμναστική", γιατί οκ, η φυσική αγωγή είναι σημαντική, το να παίζουμε μπάλα είναι σημαντικό, μα άλλο είναι το ένα κι άλλο τ' άλλο.
Διορίσανε εκεί πέρα 5000 γυμναστές με αφορμή τους ολυμπιακούς αγώνες [??(ο.Ο)??] και τώρα τους έχουμε να κάθονται και να νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να μας φέρονται λες και είναι καθηγητές, οι μπακούρηδες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.