Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Ολα αρχισαν στην αρχη της Γ' Γυμνασιου για εμενα οταν αρχισα να παιζω League of Legends (lol) και μετα απο καποιους μηνες η μανα μου ειδε αλλαγη στη συμπεριφορα μου και μου το απαγορεψε...Εγω βεβαια συνεχιζα να παιζω λεγοντας πως αρχισα ενα αλλο παιχνιδια..Ετσι λοιπον εφτασα εδω σημερα και μου απαγορευει ολα τα παιχνιδια που περιεχουν βια! Δεν ειναι αρκετα υπερβολικο αυτο? Τι ισχυει σε εσας?
Όταν λες αλλαγή στην συμπεριφορά? Τι έκανες?
Υ.Γ.: Την λέξη "χαζοκούτι" τελευταία φορά την άκουσα στο δημοτικό από έναν γέρο που μας έλεγε να μην βλέπουμε τηλεόραση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NicolasM
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης123
Εκκολαπτόμενο μέλος

mantalo
Νεοφερμένο μέλος

τον πάνω.Ξέρω παιδιά που έχουν βάλει 100+ και όλοι μέρα μιλάνε για αυτό....
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακομα και παιχνιδι βιας cod battlefield bioshock κλπ να παιζεις ολη μερα παλι δεν προκειται να σε κανει τρελο δολοφονο.Αν ισχυε κατι τετοιο τοτε οι γενιες της δεκαετιας του 80-90 θα επρεπε να ειναι μανιακοι δολοφονοι. Δεν νομιζω να εχει αναφερθει εγκλημα , μονο και μονο επειδη ο δολοφονος ''το ειδε στο game''.
Το LAG απο την αλλη , μπορει προσωρινα , να σε βγαλει εκτος εαυτου! , γιαυτο γονεις , αντι να κοβετε τα games απτα παιδια ,ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!
mantalo
Νεοφερμένο μέλος

Nikos_98
Νεοφερμένο μέλος

μετά απο περιπου δυομισι χρονια το εχω συχαθει σαν game . η Γνωμη μου ειναι πως απλα ειναι τωρα της εποχης και θα περασει και δεν θα το θυμαται κανεις σε λιγα χρονια μετα απο μια δεκαετια θα λενε ετσι και καλα nostalgia. Για τα λεφτα εγω πιστευω πως δεν αξιζει ξερω παιδια που εχουν χαλασει 200+ σε paysafes και τωρα ουτε που το αγγιζουν οποτε για το LoL απλα μην πονοκεφαλιαζεις be calm και παιζε μεχρι να βαρεθεις...
Τωρα απλα ενα παιχνιδακι ειναι δεν σε κοβω για πολυ hardkοριλα απλα κανε μια συζητηση με τη μανα σου να ηρεμησει και πες της διακοπες κλπ δεν εχω υποχρεωσεις ασε με λιγο ετσι αραζω χαλαρωνω τετοια πραγματα και λίγο μέλια και οτι άλλο το ξαναλέμε

Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχει fictional violence και καλα...Δεν ειναι αυτο ειναι οτι επειδη εχω ενα team εγω και λεμε να πηγαινουμε σε go4lol τα ΣΚ και της ειπα οτι θα κανουμε πρποπονηση 2 ωρες τη μερα και μετα απο 2 ωρες μου λεει οτι θα μ το κοψει τελειως και ειδε οτι ενοχληθηκα πολυ και καταλαβε πως ειμαι εξαρτημενος!
Μόνο εγώ βλέπω το περίεργο σε αυτό το πόστ..??

Προπόνηση --> game σε pc ( Νταξει τώρα τα είδα όλα

Κλείσε το καταραμένο και ασχολήσου με κάτι πιο ουσιώδες.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο εγώ βλέπω το περίεργο σε αυτό το πόστ..??
Προπόνηση --> game σε pc ( Νταξει τώρα τα είδα όλα)
Κλείσε το καταραμένο και ασχολήσου με κάτι πιο ουσιώδες.
Oπως τη βρισκει ο καθενας....Οσο ουσιωδες ειναι να παει να πιει εναν καφε σε καφετερια, αλλο τοσο ειναι και να παιξει λολ ,η οπως αλλιως λεγεται....Οπως ομως δε θα κατσεις και ολη τη μερα για καφε, ετσι δε θα κατσεις και ολη τη μερα στον υπολογιστη....
Τα παντα με μετρο
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

της ειπα οτι θα κανουμε πρποπονηση 2 ωρες τη μερα
Θα πάτε και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες; Ανεβάστε ρυθμούς στην προπόνηση γιατί ίσα ίσα που προλαβαίνετε!!
ΥΓ. Ήμαρτον.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

"Θα πάμε pvp με το team του Μήτσου την άλλη Παρασκευή και παίζουμε ματσάκια για practice." -> OMFG καμμένοι nolifers βρείτε καμιά γκόμενα
Για την ιστορία στο προηγούμενο season το βραβείο για την πρώτη ομάδα στο λολ ήταν 1 εκατομμύριο. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι με ιστορία 3-4 χρόνια που για προ έχει κάτι 20 χρονα. Οπότε ναι, μια χαρά competitive είναι.
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Νέοι άνθρωποι είμαστε καλό είναι να μην έχουμε τέτοια στερεότυπα.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Και αν δουλευει για ποιο πραγμα δουλευει ρε παιδια;; Στο να γινεσαι οσο πιο βιαιος και εχθρικος γινεται; Οπως και να'χει τετοιου ειδους παιχνιδια σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να αντικαταστησουν φυσικες δραστηριοτητες,ακομη και το ποδοσφαιρο,που εκφυλιζεται στις μερες μας. Γιατι με την πραγματικη αθληση η ενασχοληση με καποιοι δραστηριοτητα οντως το μυαλο δουλευει και φυσικα ξεφευγεις απο την μονοτονια της καθημερινοτητας.Mε το λολ το μυαλο δε δουλευει, καιγεται....
nPb
Επιφανές μέλος

Και αν δουλευει για ποιο πραγμα δουλευει ρε παιδια;; Στο να γινεσαι οσο πιο βιαιος και εχθρικος γινεται; Οπως και να'χει τετοιου ειδους παιχνιδια σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να αντικαταστησουν φυσικες δραστηριοτητες,ακομη και το ποδοσφαιρο,που εκφυλιζεται στις μερες μας. Γιατι με την πραγματικη αθληση η ενασχοληση με καποιοι δραστηριοτητα οντως το μυαλο δουλευει και φυσικα ξεφευγεις απο την μονοτονια της καθημερινοτητας.
Ώρες-ώρες νιώθω τυχερός που ανήκω στη γενιά που έσκισε/μάτωσε γόνατα και χέρια, έπαιξε μπάλα (με σκισμένα αθλητικά), έφαγε χώμα στην ύπαιθρο και έριξε ξύλο με άλλα παιδιά για κάποια ένταση της στιγμής. Νιώθω τυχερός που δεν έγινα bay (boy+gay*: ενδιάμεσο είδος) και τελείως ατροφικός, μαλθακός.. από την ψηφιακή πραγματικότητα.
* Δεν έχω πρόβλημα με τους gay απλά εδώ το αναφέρω με την κακή έννοια του όρου.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Δεν νιωθεις απλα τυχερος. Εισαι τυχερος. Εγω παρατηρω αυτη τη διαφορα με τον αδερφο μου. Παρολο που κοριτσι καθε εβδομαδα ειχα και ενα νεο χτυπημα και με ετρεχαν οι δικοι μου στους γιατρους. Τωρα τα παιδακια στην ηλικια του αδερφου μου το μονο που τους νοιαζει ειναι σε ποιο level θα ειναι στο ταδε παιχνιδι και ποσα like θα εχουν στη φωτο προφιλ. Και τα τραυματα που τους δημιουργουνται ειναι νομιζω πολυ χειροτερα απο τα ραμματα που εκανα εγω μικρη!!Ώρες-ώρες νιώθω τυχερός που ανήκω στη γενιά που έσκισε/μάτωσε γόνατα και χέρια, έφαγε χώμα στην ύπαιθρο και έριξε ξύλο με άλλα παιδιά για κάποια ένταση της στιγμής. Νιώθω τυχερός που δεν έγινα bay (boy+gay*: ενδιάμεσο είδος) και τελείως ατροφικός, μαλθακός.. από την ψηφιακή πραγματικότητα.
* Δεν έχω πρόβλημα με τους gay απλά εδώ το αναφέρω με την κακή έννοια του όρου.
Guest 875331
Επισκέπτης

Ντάξει στις πιο μικρές ηλικίες κάνει πολύ κακό αυτό σας το δίνω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.