Καλησπέρα σε όλους.
Χτες εδωσα το τελευταιο μου μαθημα για τη σχολη πολιτικων επιστημων κ δημοσιας διοικησης (πολιτικο νομικης) και καιρο τωρα σκεφτομαι τι θα κανω στη συνεχεια.
Εχω καταληξει ατο να ακολουθησω τα οικονομικα χωρις ομως να εχω και πραγματικη εικονα του αντικειμενου.
Θελω λοιπον να κανω τις εξης ερωτησεις ( αν και οταν βρω χρονο θα κανω μια ερευνα προσωπικα και θα επανελθω).
Α) Να παω για δευτερο πτυχιο πανω στα οικονομικα ή να συνεχισω με μεταπτυχιακο
Να αναφερω πως δεδομενου του οτι απο επιλογη πολης υπαρχει μονο η πατρα εκει υπαρχει μονο το οικονομικο τμημα με 1 μονο μεταπτυχιακο πανω στην Εφαρμοσμένη Οικονομική & Ανάλυση Δεδομένων και εχω βρει και ακομα 1 μεταπτυχιακο στο τμημα διοικησης επιχ. Με τιτλο Δίπλωμα Ειδίκευσης στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων - (ΜΒΑ)» στις ακόλουθες κατευθύνσεις:
Μ.Δ.Ε. Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Μάνατζμεντ,
Μ.Δ.Ε. Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ,
Μ.Δ.Ε. Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική-Τραπεζική, και
Μ.Δ.Ε. Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα.
ποια ειναι η διαφορα των 2 μεταπτυχιακων αυτων;
Β) αν μπορει καποιος να μου πει τη διαφορα αναμεσα σε οικονομικα τμηματα, λογιστικης-χρηματοοικονομικα-τραπεζικα τμηματα και γενικα ποσα τμηματα υπαρχουν (σε ολη τη χωρα) σχετικα με οικονομικα και ποιες οι διαφορες τους και τι μπορεις να κανεις απο το καθενα.
Ξερω οτι ζηταω πολλα και θα μου πεις ψαξτο και λιγο μονη σου αλλα επεσα τυχαια πανω σε αυτο το θεμα οποτε ειπα ας το γραψω σε περιπτωση που μπορει καποιος να μου πει κατι.

επισης ειδα ακομα και στη πρωτη σελιδα ερωτησεις σαν τη δικη μου αλλα σε καποια εχουν περασει 5 χρονια και μπορει να εχει αλλαξει κατι. Επισης μπαινω απο κινητο και δεν ειναι ευκολο να τα διαβασω τωρα. Θα το κανω οταν βρω χρονο. Αν μπορει καποιος να βοηθησει εστω επιγραμματικα θα του ημουν υποχρεη.. Ευχαριστω!