Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.488 μηνύματα.

Τα αποτελέσματα των βαθμολογιών θα ανακοινωθούν σήμερα ως τη 13:00 . Οι υποψήφιοι μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://results.it.minedu.gov.gr ή μέσω sms .
Καλά αποτελέσματα σε όλους , αναμένουμε να μας πείτε πως τα πήγατε
Καλά αποτελέσματα σε όλους , αναμένουμε να μας πείτε πως τα πήγατε

hihat1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

Τα λέμε σε περίπου 10 ωρίτσες.
Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Καλά αποτελέσματα σε όλους!

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.449 μηνύματα.

Καλέ πότε πήγε 26; Καλά αποτελέσματα σε όλους.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.567 μηνύματα.

Καλα αποτελέσματα σε όλους

Vasiliis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Τα αποτελέσματα, τουλάχιστον σε εμένα, είχαν δημοσιευτεί και στο σχολείο που έδωσα πανελλήνιες από τις 10 το πρωί. Αμα κάποιο παιδί θέλει να τα δει νωρίς, ας δοκιμάσει να πάει μήπως έχουν βγει εκεί πέρα νωρίτερα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.141 μηνύματα.

Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα, από τις 5 το πρωί είχα ξυπνήσει από την αγωνία μου... Καλά αποτελέσματα! 
Όντως στο σχολείο μπορεί να τα μάθετε λίγο νωρίτερα αλλά μη φανταστείτε, εγώ κανένα τέταρτο νωρίτερα τα έμαθα λαθραία από τη φιλόλογο.
Εξαρτάται από το σχολείο υποθέτω.

Όντως στο σχολείο μπορεί να τα μάθετε λίγο νωρίτερα αλλά μη φανταστείτε, εγώ κανένα τέταρτο νωρίτερα τα έμαθα λαθραία από τη φιλόλογο.

SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 909 μηνύματα.

Ιστορική μέραΤη θυμάμαι αυτή τη μέρα, από τις 5 το πρωί είχα ξυπνήσει από την αγωνία μου... Καλά αποτελέσματα!
Όντως στο σχολείο μπορεί να τα μάθετε λίγο νωρίτερα αλλά μη φανταστείτε, εγώ κανένα τέταρτο νωρίτερα τα έμαθα λαθραία από τη φιλόλογο.Εξαρτάται από το σχολείο υποθέτω.

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.141 μηνύματα.

Κι ήθελα να σε κάνω ταγκ στο μήνυμα γιατί δεν ήμουν ο μόνος ξύπνιος από τις 5 το πρωί εκείνη τη μέρα, αλλά λέω δεν θα το δει.Ιστορική μέραΔε θα ξεχάσω ποτέ ότι είχαμε ίδιους βαθμούς και από τους 3 στην έκθεση, ενώ παίζει να έχουμε εξ ολοκλήρου διαφορετικό τρόπο γραφής, σε όλα τα επίπεδα.

Το είχα ξεχάσει αυτό, τώρα που το είπες το θυμήθηκα. Πόσες οι πιθανότητες να συμβεί αυτό; Αυτό δείχνει και πόσο υποκειμενικό είναι το μάθημα.
Vasiliis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Εγώ εκεί έψαχνα τους κωδικούς να δω τους βαθμούς τρέμοντας, ο φιλόλογος που έκανε αρχαια μου είπε ότι τα πήγα πάρα πολύ καλά και μόνο που δεν λιποθύμησα... Κυριολεκτικά τέλεια μέραΤη θυμάμαι αυτή τη μέρα, από τις 5 το πρωί είχα ξυπνήσει από την αγωνία μου... Καλά αποτελέσματα!
Όντως στο σχολείο μπορεί να τα μάθετε λίγο νωρίτερα αλλά μη φανταστείτε, εγώ κανένα τέταρτο νωρίτερα τα έμαθα λαθραία από τη φιλόλογο.Εξαρτάται από το σχολείο υποθέτω.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 909 μηνύματα.

Παιδιά πάντως να ξέρετε πως ο βαθμός πρόσβασης ουδεμία σημασία έχει ως προς την εξέλιξη σας μέσα στη σχολή. Είναι πολύ σύνηθες, μιλώντας τουλάχιστον για τη Νομική, να έχεις μπει με (πολύ) υψηλά μόρια και εν τελει να μην σε εκφράζει η σχολή ή/και ο τρόπος σκέψης και να μην έχεις εξίσου καλές επιδόσεις με αυτές των πανελληνίων. Το μείζον είναι να μπορέσετε να μπείτε εκεί που ονειρεύεστε!
Vasiliis
Νεοφερμένο μέλος

Ισχύει. Ξέρω παιδιά με μεταγραφή που τα πάνε καλύτερα από εμένα και από κάποια άλλα που μπήκαν κατευθείαν. Επίσης ξέρω ένα παιδί που έχει προχωρήσει αρκετά τις σπουδές του(Διδακτορικό) ενώ μπήκε με χαμηλό βαθμό στη σχολή.Παιδιά πάντως να ξέρετε πως ο βαθμός πρόσβασης ουδεμία σημασία έχει ως προς την εξέλιξη σας μέσα στη σχολή. Είναι πολύ σύνηθες, μιλώντας τουλάχιστον για τη Νομική, να έχεις μπει με (πολύ) υψηλά μόρια και εν τελει να μην σε εκφράζει η σχολή ή/και ο τρόπος σκέψης και να μην έχεις εξίσου καλές επιδόσεις με αυτές των πανελληνίων. Το μείζον είναι να μπορέσετε να μπείτε εκεί που ονειρεύεστε!
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενα εξαιρετικό άρθρο που νοηματοδότησε τον δικό μου αγώνα 3 χρόνια πριν είναι αυτό, συστήνω σε όλους να το διαβάσετε:
www.vice.com

«Είσαι Γλειφτρόνι και Φυτό» - Η Ζωή μου ως Αριστούχος στο Λύκειο
Κωμικοτραγικές ιστορίες μέχρι να φτάσω τα 19.000 μόρια στις Πανελλαδικές.

akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα.

Χωρις να διαβασω καν το αρθρο.Μονο απο τον τιτλο.Τα φυτα και οι γλυφτες δεν γραφουν ποτεΕνα εξαιρετικό άρθρο που νοηματοδότησε τον δικό μου αγώνα 3 χρόνια πριν είναι αυτό, συστήνω σε όλους να το διαβάσετε:
![]()
«Είσαι Γλειφτρόνι και Φυτό» - Η Ζωή μου ως Αριστούχος στο Λύκειο
Κωμικοτραγικές ιστορίες μέχρι να φτάσω τα 19.000 μόρια στις Πανελλαδικές.www.vice.com
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10.271 μηνύματα.

Άνοιξε η πλατφόρμα 

akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα.

Πηγαιντε στο σχολειο ζουλαπια.Απο τις 10 εχουν τις λιστες με αποτελεσματα.
Vasiliis
Νεοφερμένο μέλος

Και μπορείς να δεις πως έγραψαν και οι υπόλοιποι από εκείΠηγαιντε στο σχολειο ζουλαπια.Απο τις 10 εχουν τις λιστες με αποτελεσματα.

Poirot
Περιβόητο μέλος

Μας έχει φάει το GDPR βέβαια και άκρη δεν μπορείς να βγάλεις ποιος είναι ποιοςΚαι μπορείς να δεις πως έγραψαν και οι υπόλοιποι από εκεί![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sophieee
- mikrosamiamidi
- AggelikiGr
- Joji
- Lia 2006
- Penny1903
- Kaiti.07
- Dr. Gl. Luminous
- lain
- sakplat
- Hased Babis
- AMPA
- VouDou
- Reader
- Aggel0sss
- nick34
- shuuu
- thanasarasz
- st.krf
- despoina13
- Drscientist
- Anna1974
- Corfu kitty
- jellojina
- E.Z
- bibliofagos
- nearos
- redpointer
- neuronova
- Neptune
- Lydiaaaaaaa
- akis_95
- EFAKIT
- Isa
- Μήτσος10
- SlimShady
- gaidouri
- LeGoat
- itsari
- hihat1
- Pyotr_Krasnov
- Chris1993
- ilias.88
- Vasiliis
- Asterias54
- mariel79
- thepigod762
- eukleidhs1821
- many of Filip
- Than003
- SKG
- pinkheart
- trifasikodiavasma
- Indecisive2
- mvas
- panosT436
- burningfire
- constansn
- Leo komm
- Alf
- Τρελας123
- jYanniss
- mara.g
- charmander
- Athens2002
- tomftw
- Nick_nt
- Giorgakys
- Pars3c
- BatGuin
- UnderGroundGr
- Wonderkid
- fockos
- fgk
- Mapz
- Maynard
- Entropy24
- nicole1982
- GV221
- TonyGeo
- Maria235
- Hmmytheos
- Geraldsaga
- pannnos1992
- ck_chrysiis
- Kzaro
- Panagiotis849
- Helen06
- Frozensun
- Jesse_
- Libertus
- Konstantina Alexiou
- Scandal
- Vok
- angies
- AGGELIKI AA
- Dkate
- serkak
- Dimitris2007
- Giannis_19
- Greg25
- rseven
- Unboxholics
- XRY
- blissele
- GeorgePap2003
- Primary Care
- floating dream
- Sotiris.Y
- American Economist
- iew
- Basilis0
- Eirinoula
- Νικολινα
- Nala
- psychoticwaltz
- ειδήμων
- woasibe
- 21eleni
- madness83828
- ladybookworm
- Moblok
- Obi-Wan Kenobi
- Conne
- suaimhneas
- Panatha mono
- Ilma
- Vera
- woke
- Εριφύλη
- korydallos
- giannis06
- acc/fin04
- Georgiaaa_
- Mammy Nun
- johnnybe
- panaman
- NeosUser2023
- Huener
- Arvacon
- Γιώργος μεγ
- kaivali
- Papastergiou
- thecrazycretan
- donpablo
- Debugging_Demon
- Panagiwths12
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.