Πανελλαδικές 2025 - Πόσα μόρια βγάλατε

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.488 μηνύματα.
Τα αποτελέσματα των βαθμολογιών θα ανακοινωθούν σήμερα ως τη 13:00 . Οι υποψήφιοι μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://results.it.minedu.gov.gr ή μέσω sms .

Καλά αποτελέσματα σε όλους , αναμένουμε να μας πείτε πως τα πήγατε :thumbsup:

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Τα λέμε σε περίπου 10 ωρίτσες.
Καλά αποτελέσματα σε όλους! :dwarf:

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.449 μηνύματα.
Καλέ πότε πήγε 26; Καλά αποτελέσματα σε όλους.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.565 μηνύματα.
Καλα αποτελέσματα σε όλους😊😃

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Τα αποτελέσματα, τουλάχιστον σε εμένα, είχαν δημοσιευτεί και στο σχολείο που έδωσα πανελλήνιες από τις 10 το πρωί. Αμα κάποιο παιδί θέλει να τα δει νωρίς, ας δοκιμάσει να πάει μήπως έχουν βγει εκεί πέρα νωρίτερα

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.141 μηνύματα.
Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα, από τις 5 το πρωί είχα ξυπνήσει από την αγωνία μου... Καλά αποτελέσματα! :clover:

Όντως στο σχολείο μπορεί να τα μάθετε λίγο νωρίτερα αλλά μη φανταστείτε, εγώ κανένα τέταρτο νωρίτερα τα έμαθα λαθραία από τη φιλόλογο. :P Εξαρτάται από το σχολείο υποθέτω.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10.270 μηνύματα.
11:11 :worship:

SlimShady

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 909 μηνύματα.
Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα, από τις 5 το πρωί είχα ξυπνήσει από την αγωνία μου... Καλά αποτελέσματα! :clover:

Όντως στο σχολείο μπορεί να τα μάθετε λίγο νωρίτερα αλλά μη φανταστείτε, εγώ κανένα τέταρτο νωρίτερα τα έμαθα λαθραία από τη φιλόλογο. :P Εξαρτάται από το σχολείο υποθέτω.
Ιστορική μέρα 😝 Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι είχαμε ίδιους βαθμούς και από τους 3 στην έκθεση, ενώ παίζει να έχουμε εξ ολοκλήρου διαφορετικό τρόπο γραφής, σε όλα τα επίπεδα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.141 μηνύματα.
Ιστορική μέρα 😝 Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι είχαμε ίδιους βαθμούς και από τους 3 στην έκθεση, ενώ παίζει να έχουμε εξ ολοκλήρου διαφορετικό τρόπο γραφής, σε όλα τα επίπεδα.
Κι ήθελα να σε κάνω ταγκ στο μήνυμα γιατί δεν ήμουν ο μόνος ξύπνιος από τις 5 το πρωί εκείνη τη μέρα, αλλά λέω δεν θα το δει. :lol:

Το είχα ξεχάσει αυτό, τώρα που το είπες το θυμήθηκα. Πόσες οι πιθανότητες να συμβεί αυτό; Αυτό δείχνει και πόσο υποκειμενικό είναι το μάθημα.

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Εγώ εκεί έψαχνα τους κωδικούς να δω τους βαθμούς τρέμοντας, ο φιλόλογος που έκανε αρχαια μου είπε ότι τα πήγα πάρα πολύ καλά και μόνο που δεν λιποθύμησα... Κυριολεκτικά τέλεια μέρα

SlimShady

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 909 μηνύματα.
Παιδιά πάντως να ξέρετε πως ο βαθμός πρόσβασης ουδεμία σημασία έχει ως προς την εξέλιξη σας μέσα στη σχολή. Είναι πολύ σύνηθες, μιλώντας τουλάχιστον για τη Νομική, να έχεις μπει με (πολύ) υψηλά μόρια και εν τελει να μην σε εκφράζει η σχολή ή/και ο τρόπος σκέψης και να μην έχεις εξίσου καλές επιδόσεις με αυτές των πανελληνίων. Το μείζον είναι να μπορέσετε να μπείτε εκεί που ονειρεύεστε!

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά πάντως να ξέρετε πως ο βαθμός πρόσβασης ουδεμία σημασία έχει ως προς την εξέλιξη σας μέσα στη σχολή. Είναι πολύ σύνηθες, μιλώντας τουλάχιστον για τη Νομική, να έχεις μπει με (πολύ) υψηλά μόρια και εν τελει να μην σε εκφράζει η σχολή ή/και ο τρόπος σκέψης και να μην έχεις εξίσου καλές επιδόσεις με αυτές των πανελληνίων. Το μείζον είναι να μπορέσετε να μπείτε εκεί που ονειρεύεστε!
Ισχύει. Ξέρω παιδιά με μεταγραφή που τα πάνε καλύτερα από εμένα και από κάποια άλλα που μπήκαν κατευθείαν. Επίσης ξέρω ένα παιδί που έχει προχωρήσει αρκετά τις σπουδές του(Διδακτορικό) ενώ μπήκε με χαμηλό βαθμό στη σχολή.

SlimShady

Πολύ δραστήριο μέλος

akis_95

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο akis_95 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα.
Ενα εξαιρετικό άρθρο που νοηματοδότησε τον δικό μου αγώνα 3 χρόνια πριν είναι αυτό, συστήνω σε όλους να το διαβάσετε:
Χωρις να διαβασω καν το αρθρο.Μονο απο τον τιτλο.Τα φυτα και οι γλυφτες δεν γραφουν ποτε

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10.270 μηνύματα.
Άνοιξε η πλατφόρμα :popeanim:

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
ΤΙΙΙΙ

akis_95

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο akis_95 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα.
Πηγαιντε στο σχολειο ζουλαπια.Απο τις 10 εχουν τις λιστες με αποτελεσματα.

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

gaidouri

Νεοφερμένο μέλος

Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
130 μόρια πάνω από νομική θεσσαλονίκης...άντε αγωνία ένα μήνα τώρα :russian_roulette:
Καλή τύχη σε όλουςς!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια