Πανελλαδικές 2025 - Πόσα μόρια βγάλατε

Ilikntas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Μας έχει φάει το GDPR βέβαια και άκρη δεν μπορείς να βγάλεις ποιος είναι ποιος :lol:
Τα νούμερα είναι με βάση το πεδίο και το Επίθετο (αλφάβητο), άμα θυμάμαι σωστά. Βγαζεις μια φώτο και μπουμμμμ, τα βλέπεις

gaidouri

Νεοφερμένο μέλος

Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

Ilikntas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 125 μηνύματα.

hihat1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο hihat1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
1000002016.jpg

Μου αρέσει που έλεγα 14 έκθεση ρε
ΚΑΛΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ

Guest 688951

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
130 μόρια πάνω από νομική θεσσαλονίκης...άντε αγωνία ένα μήνα τώρα :russian_roulette:
Καλή τύχη σε όλουςς!!!
Ποια αγωνια?Συγχαρητηρια........
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

View attachment 149256
Μου αρέσει που έλεγα 14 έκθεση ρε
ΚΑΛΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ
ουδεις ανωτερος απο τον κομπλεξικο φιλολογο

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 10.992 μηνύματα.
Παίδες συγχαρητήρια όλους σας :)

gaidouri

Νεοφερμένο μέλος

Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Ποια αγωνια?Συγχαρητηρια........

ουδεις ανωτερος απο τον κομπλεξικο φιλολογο
μπορεί άνετα να ανέβει παραπάνω και να μείνω εκτός...τι όχι; να ρίξω πάρτι τότε

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.672 μηνύματα.

Guest 688951

Επισκέπτης

μπορεί άνετα να ανέβει παραπάνω και να μείνω εκτός...τι όχι; να ρίξω πάρτι τότε
Περιμενε να δουμε και μετα βλεπεις.

Γράφω και τους βαθμούς απο τρεις μαθητές μου που είχα ιδιαίτερο σε μαθηματικά ΚΑΙ φυσική.
Γίαννης: Μαθηματικά:19.2 Φυσικη:19.5 ,Χημεια:19
Μαρια: 20 20 18
Χρυσα 17 18 19.5

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΥΓ
Για επαγγελματικη συνεργασια επικοινωνηστε μαζι μου (χαχαχαχα)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Mammy Nun

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 888 μηνύματα.

gaidouri

Νεοφερμένο μέλος

redpointer

Δραστήριο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 436 μηνύματα.

hihat1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο hihat1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 126 μηνύματα.

Mammy Nun

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 888 μηνύματα.

Guest 688951

Επισκέπτης

Η πληροφορικη θεσσαλονικης εχει περισσοτερη βαση απο την πληροφορικη αθηνας?Μωρε μπραβο....

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 10.992 μηνύματα.
Πήγα για τη πλάκα, δεν εγραψα το Δ θεμα φυσικής και βγηκα με 17. Δεν εχει τοση σημασία, αλλά είναι καλή η φάση. Θα μπορούσα άνετα φυσική να εχω παρει 18.5+, αλλά υγεία.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

hihat1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 776 μηνύματα.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.699 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα.
Μου θύμισες τα δικά μου αποτελέσματα που είχα γράψει σε ολα -εκτός έκθεσης- 20 και ΑΟΔΕ 13:P

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά! :alljumpy:
Ησουν 4ο πεδιο ή μιλαμε για καμια παλαιολιθική εποχη που ηταν ολα ανακατεμενα ; :popeanim:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια