Vasiliis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Τα νούμερα είναι με βάση το πεδίο και το Επίθετο (αλφάβητο), άμα θυμάμαι σωστά. Βγαζεις μια φώτο και μπουμμμμ, τα βλέπειςΜας έχει φάει το GDPR βέβαια και άκρη δεν μπορείς να βγάλεις ποιος είναι ποιος![]()
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

για αυτό και δεν πηγαίνουν πια οι κουτσομπόλες του χωριού να δουν στα σχολείαΜας έχει φάει το GDPR βέβαια και άκρη δεν μπορείς να βγάλεις ποιος είναι ποιος![]()
Vasiliis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Πέρσι σε εμάς μια χαρά είχανε πάειγια αυτό και δεν πηγαίνουν πια οι κουτσομπόλες του χωριού να δουν στα σχολεία
hihat1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

Μου αρέσει που έλεγα 14 έκθεση ρε
ΚΑΛΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα.

Ποια αγωνια?Συγχαρητηρια........130 μόρια πάνω από νομική θεσσαλονίκης...άντε αγωνία ένα μήνα τώρα
Καλή τύχη σε όλουςς!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ουδεις ανωτερος απο τον κομπλεξικο φιλολογο
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10.273 μηνύματα.

Παίδες συγχαρητήρια όλους σας 

gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

μπορεί άνετα να ανέβει παραπάνω και να μείνω εκτός...τι όχι; να ρίξω πάρτι τότεΠοια αγωνια?Συγχαρητηρια........
ουδεις ανωτερος απο τον κομπλεξικο φιλολογο
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα.

Περιμενε να δουμε και μετα βλεπεις.μπορεί άνετα να ανέβει παραπάνω και να μείνω εκτός...τι όχι; να ρίξω πάρτι τότε
Γράφω και τους βαθμούς απο τρεις μαθητές μου που είχα ιδιαίτερο σε μαθηματικά ΚΑΙ φυσική.
Γίαννης: Μαθηματικά:19.2 Φυσικη:19.5 ,Χημεια:19
Μαρια: 20 20 18
Χρυσα 17 18 19.5
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΥΓ
Για επαγγελματικη συνεργασια επικοινωνηστε μαζι μου (χαχαχαχα)
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 835 μηνύματα.

Συγχαρητήρια πολλά130 μόρια πάνω από νομική θεσσαλονίκης...άντε αγωνία ένα μήνα τώρα
Καλή τύχη σε όλουςς!!!
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος

ακραίος βαθμός στα μαθηματικά! Μπραβοοοοο
Ευχαριστωωω πολυυυΣυγχαρητήρια πολλά
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 234 μηνύματα.

Για που θες να περασεις? Πληροφορικη πας ανετα ετσι οπως τα βλεπω.
hihat1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

Πληροφορική ΑΠΘΓια που θες να περασεις? Πληροφορικη πας ανετα ετσι οπως τα βλεπω.
ΠΑΙΔΙΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΏ ΟΛΟΥΣ
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 835 μηνύματα.

Μπράβο!!!!! Συγχαρητήρια
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πληροφορικη θεσσαλονικης εχει περισσοτερη βαση απο την πληροφορικη αθηνας?Μωρε μπραβο....
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10.273 μηνύματα.

Πήγα για τη πλάκα, δεν εγραψα το Δ θεμα φυσικής και βγηκα με 17. Δεν εχει τοση σημασία, αλλά είναι καλή η φάση. Θα μπορούσα άνετα φυσική να εχω παρει 18.5+, αλλά υγεία.
hihat1
Νεοφερμένο μέλος

ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑView attachment 149259
Πήγα για τη πλάκα, δεν εγραψα το Δ θεμα φυσικής και βγηκα με 17. Δεν εχει τοση σημασία, αλλά είναι καλή η φάση. Θα μπορούσα άνετα φυσική να εχω παρει 18.5+, αλλά υγεία.
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 246 μηνύματα.

ΚΑΛΟΣΣΣView attachment 149259
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.378 μηνύματα.

Μου θύμισες τα δικά μου αποτελέσματα που είχα γράψει σε ολα -εκτός έκθεσης- 20 και ΑΟΔΕ 13

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά!

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.490 μηνύματα.

Ησουν 4ο πεδιο ή μιλαμε για καμια παλαιολιθική εποχη που ηταν ολα ανακατεμενα ;Μου θύμισες τα δικά μου αποτελέσματα που είχα γράψει σε ολα -εκτός έκθεσης- 20 και ΑΟΔΕ 13
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AMPA
- hihat1
- bigguy
- constansn
- LeGoat
- rafaela11
- sophieee
- mikrosamiamidi
- AggelikiGr
- Joji
- Lia 2006
- Penny1903
- Kaiti.07
- Dr. Gl. Luminous
- lain
- sakplat
- Hased Babis
- VouDou
- Reader
- Aggel0sss
- nick34
- shuuu
- thanasarasz
- st.krf
- despoina13
- Drscientist
- Anna1974
- Corfu kitty
- jellojina
- E.Z
- bibliofagos
- nearos
- redpointer
- neuronova
- Neptune
- Lydiaaaaaaa
- akis_95
- EFAKIT
- Isa
- Μήτσος10
- SlimShady
- gaidouri
- itsari
- Pyotr_Krasnov
- Chris1993
- ilias.88
- Vasiliis
- Asterias54
- mariel79
- thepigod762
- eukleidhs1821
- many of Filip
- Than003
- SKG
- pinkheart
- trifasikodiavasma
- Indecisive2
- mvas
- panosT436
- burningfire
- Leo komm
- Alf
- Τρελας123
- jYanniss
- mara.g
- charmander
- Athens2002
- tomftw
- Nick_nt
- Giorgakys
- Pars3c
- BatGuin
- UnderGroundGr
- Wonderkid
- fockos
- fgk
- Mapz
- Maynard
- Entropy24
- nicole1982
- GV221
- TonyGeo
- Maria235
- Hmmytheos
- Geraldsaga
- pannnos1992
- ck_chrysiis
- Kzaro
- Panagiotis849
- Helen06
- Frozensun
- Jesse_
- Libertus
- Konstantina Alexiou
- Scandal
- Vok
- angies
- AGGELIKI AA
- Dkate
- serkak
- Dimitris2007
- Giannis_19
- Greg25
- rseven
- Unboxholics
- XRY
- blissele
- GeorgePap2003
- Primary Care
- floating dream
- Sotiris.Y
- American Economist
- iew
- Basilis0
- Eirinoula
- Νικολινα
- Nala
- psychoticwaltz
- ειδήμων
- woasibe
- 21eleni
- madness83828
- ladybookworm
- Moblok
- Obi-Wan Kenobi
- Conne
- suaimhneas
- Panatha mono
- Ilma
- Vera
- woke
- Εριφύλη
- korydallos
- giannis06
- acc/fin04
- Georgiaaa_
- Mammy Nun
- johnnybe
- panaman
- NeosUser2023
- Huener
- Arvacon
- Γιώργος μεγ
- kaivali
- Papastergiou
- thecrazycretan
- donpablo
- Debugging_Demon
- Panagiwths12
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.