Πάντως γιά να το ξεκαθαρίσουμε δεν έχω τίποτα εναντίον σου προσωπικό ribo.Ίσα-ίσα πού η παρουσία σου εδώ όπως καί να το δείς προσφέρει.Ένα από τα πράγματα πού μού αρέσουν στη ζωή καί την κάνουν ενδιαφέρουσα είναι η διαφορετικότητα καί η πολυπλοκότητα.Δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο αλλά αλλοίμονο αν συνέβαινε αυτό.Είσαι παραπάνω εγωιστής από το μέσο όρο και το ξέρεις αυτό καί βέβαια δεν είναι κακό αν το παραδεχτείς.Καί αντί να τρομάζεις τα παιδιά γιά το πώς θα νοιώσουν αν δεν γράψουν καλά θα ήταν προτιμότερο γιά εκείνα αν τους έλεγες πόσες ώρες γιά παράδειγμα καί ποιά μεθοδολογία να ακολουθήσουν στο διάβασμα.Αφού τα πέρασες αυτά θα ξέρεις ασφαλώς.Δεν συντρέχουν εξ άλλου λόγοι ανταγωνισμού σου με αυτήν εδώ την κλάση (σειρά θα την έλεγαν στο στρατό) των φετινών υποψηφίων.Φαίνεσαι καλό παιδί στο βάθος γιατί δεν δείχνεις να αντιδράς άσχημα λεκτικά οταν σε στριμώχνει κάποιος.
Lost σε παω με 1000!μπραβο πουλι μου!!!:no1:
[[Τον τελευταίο καιρό έχω μιά τάση να βλέπω τη φιλοσσοφική διάσταση σε ότι συμβαίνει γύρω μου.Λέτε να ανησυχώ γι αυτό?
Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η φύση δεν επιδέχεται τα κενά.Επιπλέον αγαπάει να υπάρχουν διαφορές τις οποίες όμως προσπαθεί να γεφυρώσει.Σκεφτείται ότι σε καμμία μετακίνηση στο οριζόντιο επίπεδο δεν μπορεί να παραχθεί "βαρυτικό" έργο.Απουσιάζει η "διαφορά".
Καί πού να δείτε όταν θα ανοίξουμε κάποια στιγμή θέματα γενικού ενδιαφέροντος καί δυσνόητα όπως η εντροπία γιά παράδειγμα καί πώς αυτη η φυσική έννοια επεκτείνεται κατ΄αναλογία στην κοινωνική συμπεριφορά! Ποιός από εδώ ξέρει έστω στο ελάχιστο κάτι γιά τη μαθηματική θεωρία τού χάους?Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι διψάνε να μάθουν.Να μάθουμε όλοι δηλαδή.Το γηράσκω αεί διδασκόμενος είναι γνωστό καί η σημασία του μεγάλη.]]