moonshadow
Νεοφερμένο μέλος

Χεχε λες να ειμαστε συμφοιτητες του χρονου??:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iraklis7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Orlando
Δραστήριο μέλος

+Το μαγικο χαρτακι απο την ΑΣΟΕΕ μετραει πολυ παραπανω στην αγορα εργασιας.Μην τα ξαναλεμε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Demand
Νεοφερμένο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Iraklis7
Νεοφερμένο μέλος

Άλλωστε αν δεν ίσχυε αυτό οι μετεγγραφές θα ήταν μεγάλη αδικία.
Ποιός σου είπε οτι οι μεταγραφές είναι δίκαιες??? (οταν δεν υπάρχει οικονομικό προβλημα ετσι.. αλλιώς ούτε κουβέντα..)
Demand
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει και κάτι που λέγεται ΒΑΘΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ, ever heard;
NOT ALWAYS ACCOUNTED:xixi:
Orlando
Δραστήριο μέλος

Ναι εννοειτε αυτο,δεν ειπα κατι αντιθετο.Το όνομα ΑΣΟΕΕ δίνει ένα παραπάνω προβάδισμα στην αγορά εργασίας αλλά από την άλλη , αν είναι κάποιος ΑΧΡΗΣΤΟΣ και το HARVARD να έχει τελειώσει , άνεργος θα μείνει![]()
Και αυτο που δε λες να καταλαβεις ειναι οτι με τον ιδιο πανω κατω βαθμο πτυχιου εχει προβαδισμα ενας πτυχιουχος της ΑΣΟΕΕ απο καποιον πτυχιουχο καποιου πανεπιστημιου της επαρχιας(ασχετο αλλα εχω ενα συμφοιτητη ο οποιος ειχε περασει αρχικα Πατρα και γουσταρε να μεινει εκει αλλα τελικα επελεξε να ερθει Αθηνα,γιατι το Πανεπιστημιο Πατρας ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο,και για να μη γινει παρεξηγηση δεν το λεω εγω,απλα αναφερω αυτο που ακουσα)Υπάρχει και κάτι που λέγεται ΒΑΘΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ, ever heard;
Ναι.(Αν και το Πα.Μακ. ειναι και αυτο ενα απο τα καλυτερα πανεπιστημια στα οικονομικα στην Ελλαδα και το πτυχιο του μετραει και αυτο παραπανω απο τα της επαρχιαςω και το οικονομικο της νομικης)ναι... εγω ας πουμε που ειμαι στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αν παρω ιδιο βαθμο πτυχιου με καποιον της ΑΣΟΕΕ θα επιλεχτει αυτος αντι για μενα????ελεος...![]()
Τωρα εννοειτε οτι αυτος που αξιζει θα ξεχωρισει.Και το αν αξιζει καποιος δεν θα φανει ουτε στη σχολη που εβγαλε ουτε στο βαθμο πτυχιου.Θα φανει μονο στην πραξη.Απλα μερικες σχολες σου δινουν δυνατοτερες βασεις(αν φυσικα δεν επικρατει μεσα σου ο σταρχιδισμος και θελεις να ασχοληθεις)και δυνατοτητες για γρηγοροτερη και ευκολοτερη επαγγελματικη αποκατασταση.Οπως και να το κανουμε ετσι ειναι.
Τεσπα εγω δεν θα συνεχισω αυτη τη συζητηση.Ουτως ή αλλως οταν γυρναει ολοκληρος οικονομολογος ελληνικης πολυεθνικης τεχνικης εταιριας και μου λεει οτι το χαρτι της ΑΣΟΕΕ(και του Πα.Πει. και του Πα.Μακ. αλλα κυριως της ΑΣΟΕΕ) μετραει πολυ παραπανω απο των υπολοιπων πανεπιστημιων,δεν μπορω να καθομαι να ασχολουμαι με ατομα που λενε οτι τους καυλωσει επειδη δεν εβγαλαν τα μορια που ηθελαν ή ηθελαν να μεινουν στην πολη τους και το εχουν μετανιωσει ή οτιδηποτε αλλο.
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Και πριν πεταχτεί κανένα κλαρίνο - είχα τα μόρια για ΟΛΗ την Αθήνα, είμαι από επιλογή φοιτητής μιναρούπολης.
Nad
Νεοφερμένο μέλος

ο κλαδος της τεχνολογιας και παραγωγης που διδασκεται?
Απ' ό,τι έχω ακούσει μόνο στο Κολλέγιο Αθηνών.
Demand
Νεοφερμένο μέλος

Ας μη γελιόμαστε , ο καθένας πιστεύει ότι η σχολή του είναι η καλύτερη , ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΕ ΑΥΤΗ

Ας σπουδάσει ο καθένας στη "φανταστική" super duper wow σχολή του και ας αφήσουμε τις κοκορομαχίες [είμαστε και off topic άλλωστε

Τι νόημα έχει να διαφωνούμε;;
Αφού ΟΛΑ θα κριθούν εκεί έξω , στην αγορά εργασίας!!!

Orlando
Δραστήριο μέλος

Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι βασικα η διαφορα ειναι οτι εγω δεν θεωρω τη σχολη μου την καλυτερη στην Ελλαδα στο συγκεκριμενο κλαδο γιατι ετσι μου καυλωσε.Ειναι διεθνως αναγνωρισμενη.Αυτο δεν γινεται να το αμφισβητησει κανεις.Τωρα εγω δεν μπορω να ξερω αν καποιος περασε στην ΑΣΟΕΕ και προτιμησε να μην παει λογω μοριων ή λογω πολης ή για αλλο λογο.
(Χμ,λοιπον εγω ειμαι ΠαΠει.Στην ομιλια που μας παρεθεσαν 2-3 καθηγητες ως καλορισμα αναφερθηκε σε καποια στιγμη οτι το τμημα οικ.επιστημης του Πα.Πει. ειναι πρωτο(στατιστικα μαλιστα)σε επαγγελματικη αποκατασταση..Ενταξει ξερω εκει δουλευει,αλλα το αναφερω ως κατι που ακουσα απο τα χειλη καθηγητη Πανεπιστημιου κι οχι απο τον αδερφο του μπατζανακη της ξαδερφης μου που δουλευει στη ταδε επιχειρηση.)
Παρ'ολα αυτα ακομα και να αληθευει ουτε αυτο μου λεει κατι,γιατι ξερω οτι σημασια εχει με τι βαθμο θα τελειωσεις και κυριως τι θα κανεις μετα..Ειδικα σε σχολες σε αυτο το επιπεδο(ασσοε,παπει ακομα και της Πατρας)ειναι ανουσιο να καθομαστε να συγκρινουμε..
(Τωρα θα μου πειτε δηλαδη αν επιανες τα μορια για ασσοε θα προτιμαγες παλι ΠαΠει?Οχι βεβαια,αλλο Βικτωρια αλλο Φαληρο..στο ξυπνημα αναφερομαι

Καλη μας αρχη

Orlando
Δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.