........

E αυριο ε ? ε οκ ,ας ειναι και αυριο...οποτε μπορω να παω για υπνο τωρα.
Τα suprises χαρισμα σας

Τελευταία επεξεργασία:
Ωραια καταλαβα.
Κολλαω στην φραση σου
Την επιμέλεια την αλλάξαμε επί τούτου το 2024 για να τα έχει όλα τα παιδιά ο μπαμπάς στη φορολογική για να έχουν και τα προνόμια της τριτεκνιας.

Αυτη μου δινεις ερεθισμα για κατι παραπανω σκεψεις ''παραθυρου'' ωστε να υπολογιστουν μονο τα εισοδηματα του πατερα και οχι τα δικα σου.

Η πραξη αυτη προφανως εγινε ενωπιον καποιου νομικου..δικηγορου, συμβολαιογραφου ,ειρηνοδίκη κλπ
Αν ειναι οι δυο πρωτοι κανε τους ενα τηλεφωνο και ρωτα ..το χαρτι που εφτιαξαν εχει την ισχυ του παρακατω δικαιολογητικου που ζητανε στις μετεγγραφες?
Ζητανε το εξης.
9. Αντίγραφο δικαστικής απόφασης για ανάθεση της επιμέλειας του τέκνου εφόσον οι γονείς είναι διαζευγμένοι

Λοιπον δεν σε ταλαιπωρήσω αλλο με τα οικονομικα προς το παρον... θα κανω τους υπολογισμους μου σαν να εχουμε κατα κεφαλην εισοδημα κατω των 17.500€ και μετα βλεπουμε οταν τα βρεις.
Ναι, σε συμβολαιογράφο πήγαμε. Θα την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτήσω και θα ξαναπάρω τηλέφωνο στο υπουργείο μήπως βρω άκρη...θέλω να τα λύσω από τώρα μη ψάχνομαι τελευταία στιγμή!! Ευχαριστώ πολύ για όλα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ωραια καταλαβα.
Κολλαω στην φραση σου
Την επιμέλεια την αλλάξαμε επί τούτου το 2024 για να τα έχει όλα τα παιδιά ο μπαμπάς στη φορολογική για να έχουν και τα προνόμια της τριτεκνιας.

Αυτη μου δινεις ερεθισμα για κατι παραπανω σκεψεις ''παραθυρου'' ωστε να υπολογιστουν μονο τα εισοδηματα του πατερα και οχι τα δικα σου.

Η πραξη αυτη προφανως εγινε ενωπιον καποιου νομικου..δικηγορου, συμβολαιογραφου ,ειρηνοδίκη κλπ
Αν ειναι οι δυο πρωτοι κανε τους ενα τηλεφωνο και ρωτα ..το χαρτι που εφτιαξαν εχει την ισχυ του παρακατω δικαιολογητικου που ζητανε στις μετεγγραφες?
Ζητανε το εξης.
9. Αντίγραφο δικαστικής απόφασης για ανάθεση της επιμέλειας του τέκνου εφόσον οι γονείς είναι διαζευγμένοι

Λοιπον δεν σε ταλαιπωρήσω αλλο με τα οικονομικα προς το παρον... θα κανω τους υπολογισμους μου σαν να εχουμε κατα κεφαλην εισοδημα κατω των 17.500€ και μετα βλεπουμε οταν τα βρεις.
Υγ. Πάντως στην αίτηση αίτησης της μεγάλης ζητούσαν μόνο το Ε1 και τον Φόρο προσδιορισμού αυτού που έχει την επιμέλεια στα χωρισμένα ζευγάρια...αλλά ζητάνε από δω, αλλά ζητάνε από εκεί....

ΑΝΟΙΞΑΝ...

Παιδιά βγήκαν οι μεταγραφές!!!!

Και την πήραμε 💓

Ελπίζω όλοι σας που θέλατε.

Ιωάννη, είσαι εγγύηση! Όλα έγιναν όπως τα είπες! Προηγείσαι του υπουργείου!
Άντε με το καλό και... υπουργός Παιδείας!:hi:
Ευχαριστουμε πολύ!

Την πηρα κ'γω :D thx Ιωαννη

Γιάννη Ευχαριστούμε για ολα!!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Ποσα μορια ειχε βαση η ψυχολογια απθ εγω με 5 δεν την πηρα

Και εγώ την πήρα, έφυγε και αυτό το άγχος επιτέλους 😀. Γιάννη πάλι καλά που έχουμε και εσένα αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάναμε💀, να 'σαι καλά!

Ειναι σιγουρη
1759298287139.png

1759298254361.png

Το 2023 δεν ζητησε κανεις λογω κοφτη 2750
Το 2022 και πριν δεν ηταν αντιστοιχη και δεν επαιρνε μετεγγραφες
Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ, η μετεγγραφή ήρθε, όπως πολύ σωστά προέβλεψες!!!

Ιωάννη σ ευχαριστώ πολύ για όλα. Είσαι θησαυρός!!!
Την πήρα!!!! ✌️
Εσύ ήσουν σίγουρος βέβαια, εγώ είχα τις αμφιβολίες μου λόγω αγωνίας
Να είσαι πάντα καλά

Δεν την πήρα, αλλά το περίμενα κιόλας, οπότε δεν με παίρνει από κάτω.. Από περιέργεια όμως, πως μπορώ να δω τα μόρια, που απαιτούνταν για τη σχολή;

Γιάννη και εμείς την πήραμε για τους Ηλεκτρολόγους του Πανεπιστημίου Πατρών! Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τη στήριξη όλον αυτόν τον καιρό!
Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ Γιάννη!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back