Nar20

Νεοφερμένο μέλος

Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 68 μηνύματα.
........

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.180 μηνύματα.
E αυριο ε ? ε οκ ,ας ειναι και αυριο...οποτε μπορω να παω για υπνο τωρα.
Τα suprises χαρισμα σας

Τελευταία επεξεργασία:

Nar20

Νεοφερμένο μέλος

Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 68 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.180 μηνύματα.

Aria2006

Νεοφερμένο μέλος

Η Aria2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Ωραια καταλαβα.
Κολλαω στην φραση σου
Την επιμέλεια την αλλάξαμε επί τούτου το 2024 για να τα έχει όλα τα παιδιά ο μπαμπάς στη φορολογική για να έχουν και τα προνόμια της τριτεκνιας.

Αυτη μου δινεις ερεθισμα για κατι παραπανω σκεψεις ''παραθυρου'' ωστε να υπολογιστουν μονο τα εισοδηματα του πατερα και οχι τα δικα σου.

Η πραξη αυτη προφανως εγινε ενωπιον καποιου νομικου..δικηγορου, συμβολαιογραφου ,ειρηνοδίκη κλπ
Αν ειναι οι δυο πρωτοι κανε τους ενα τηλεφωνο και ρωτα ..το χαρτι που εφτιαξαν εχει την ισχυ του παρακατω δικαιολογητικου που ζητανε στις μετεγγραφες?
Ζητανε το εξης.
9. Αντίγραφο δικαστικής απόφασης για ανάθεση της επιμέλειας του τέκνου εφόσον οι γονείς είναι διαζευγμένοι

Λοιπον δεν σε ταλαιπωρήσω αλλο με τα οικονομικα προς το παρον... θα κανω τους υπολογισμους μου σαν να εχουμε κατα κεφαλην εισοδημα κατω των 17.500€ και μετα βλεπουμε οταν τα βρεις.
Ναι, σε συμβολαιογράφο πήγαμε. Θα την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτήσω και θα ξαναπάρω τηλέφωνο στο υπουργείο μήπως βρω άκρη...θέλω να τα λύσω από τώρα μη ψάχνομαι τελευταία στιγμή!! Ευχαριστώ πολύ για όλα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ωραια καταλαβα.
Κολλαω στην φραση σου
Την επιμέλεια την αλλάξαμε επί τούτου το 2024 για να τα έχει όλα τα παιδιά ο μπαμπάς στη φορολογική για να έχουν και τα προνόμια της τριτεκνιας.

Αυτη μου δινεις ερεθισμα για κατι παραπανω σκεψεις ''παραθυρου'' ωστε να υπολογιστουν μονο τα εισοδηματα του πατερα και οχι τα δικα σου.

Η πραξη αυτη προφανως εγινε ενωπιον καποιου νομικου..δικηγορου, συμβολαιογραφου ,ειρηνοδίκη κλπ
Αν ειναι οι δυο πρωτοι κανε τους ενα τηλεφωνο και ρωτα ..το χαρτι που εφτιαξαν εχει την ισχυ του παρακατω δικαιολογητικου που ζητανε στις μετεγγραφες?
Ζητανε το εξης.
9. Αντίγραφο δικαστικής απόφασης για ανάθεση της επιμέλειας του τέκνου εφόσον οι γονείς είναι διαζευγμένοι

Λοιπον δεν σε ταλαιπωρήσω αλλο με τα οικονομικα προς το παρον... θα κανω τους υπολογισμους μου σαν να εχουμε κατα κεφαλην εισοδημα κατω των 17.500€ και μετα βλεπουμε οταν τα βρεις.
Υγ. Πάντως στην αίτηση αίτησης της μεγάλης ζητούσαν μόνο το Ε1 και τον Φόρο προσδιορισμού αυτού που έχει την επιμέλεια στα χωρισμένα ζευγάρια...αλλά ζητάνε από δω, αλλά ζητάνε από εκεί....

Dkate

Νεοφερμένο μέλος

Η Dkate αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
ΑΝΟΙΞΑΝ...

XRY

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ΔΠΘ. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Παιδιά βγήκαν οι μεταγραφές!!!!

Nar20

Νεοφερμένο μέλος

Και την πήραμε 💓

Ελπίζω όλοι σας που θέλατε.

XRY

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ΔΠΘ. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

mark07

Νεοφερμένο μέλος

Η mark07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Ιωάννη, είσαι εγγύηση! Όλα έγιναν όπως τα είπες! Προηγείσαι του υπουργείου!
Άντε με το καλό και... υπουργός Παιδείας!:hi:
Ευχαριστουμε πολύ!

DennisM

Νεοφερμένο μέλος

Ο DennisM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Την πηρα κ'γω :D thx Ιωαννη

Tery07

Νεοφερμένο μέλος

Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γιάννη Ευχαριστούμε για ολα!!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Huener

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΚΠΑ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ;;

Papisok

Νεοφερμένο μέλος

Ο Papisok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ψυχολογίας Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ποσα μορια ειχε βαση η ψυχολογια απθ εγω με 5 δεν την πηρα

Kafkinos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής του τμήματος Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Και εγώ την πήρα, έφυγε και αυτό το άγχος επιτέλους 😀. Γιάννη πάλι καλά που έχουμε και εσένα αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάναμε💀, να 'σαι καλά!

kostis76

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Lennie

Νεοφερμένο μέλος

Η Lennie αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Ιωάννη σ ευχαριστώ πολύ για όλα. Είσαι θησαυρός!!!
Την πήρα!!!! ✌️
Εσύ ήσουν σίγουρος βέβαια, εγώ είχα τις αμφιβολίες μου λόγω αγωνίας
Να είσαι πάντα καλά

Geo20

Νεοφερμένο μέλος

Ο Geo20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Δεν την πήρα, αλλά το περίμενα κιόλας, οπότε δεν με παίρνει από κάτω.. Από περιέργεια όμως, πως μπορώ να δω τα μόρια, που απαιτούνταν για τη σχολή;

chrissie20

Νεοφερμένο μέλος

Η chrissie20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Γιάννη και εμείς την πήραμε για τους Ηλεκτρολόγους του Πανεπιστημίου Πατρών! Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τη στήριξη όλον αυτόν τον καιρό!
Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Nar20

Νεοφερμένο μέλος

Σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ Γιάννη!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια