ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.164 μηνύματα.

24 οκτωβρη η ανακοινωση απο την γραμματεια ....φερτε τα χαρτια που λεει η αιτηση μετεγγραφης σας να τα ελεγξω ( 25-26-27-28 ειναι αργια)Τι 24 Οκτωβρίου Γιάννη;
Ο χρονος αντιδρασης τους ειναι περιπου 10 μερες απο τα αποτελεσματα.
Εκτος και εισαι το εμπ.....

(πρωτη φορα ασχοληθηκα να βαλω φατσουλα)
Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 61 μηνύματα.

Ωραία ωραία, ανακοίνωση για τα δικαιολογητικά. Θα βγουν όμως λες οι μετεγγραφές μέχρι τις 15 που δήθεν είπαν;24 οκτωβρη η ανακοινων απο την γραματεια ....φερτε τα χαρτια που λεει η αιτηση μετεγραφης
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.164 μηνύματα.

ναι ναι .... μεχρι τωρα ολα τα προηγούμενα χρονια βγαινουν ολες μαζι ,ιδια στιγμη.Ωραία ωραία, ανακοίνωση για τα δικαιολογητικά. Θα βγουν όμως λες οι μετεγγραφές μέχρι τις 15 που δήθεν είπαν;
Ωχ ..πως δεν το σκεφτηκε αυτο η μητσος..να ριξει τα μορια στις 10/10 και μετα τα αδελφια στις 15/10?
Και η μιση αληθεια ειναι αληθεια.
Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 61 μηνύματα.

Σ' ευχαριστώ και πάλι.ναι ναι .... μεχρι τωρα ολα τα προυγουμενα χρονια βγαινουν ολες μαζι ,ιδια στιγμη.
Θα περιμένουμε λοιπόν από αύριο ως Τετάρτη..
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ε αφου το παιδι ειπε σημερα ... τωρα εγω καθομαι στο μπαλκονι και κλικαρω συνεχεια την πλατφορμα...Σ' ευχαριστώ και πάλι.
Θα περιμένουμε λοιπόν από αύριο ως Τετάρτη..
Παραδοξως δεν εχει πεσει... επρεπε να ειναι πεσμενη για να κανει κατι καινουργιο.
Nar20
Νεοφερμένο μέλος

Κι εγώ ελέγχω αλλά μπααααΕ αφου το παιδι ειπε σημερα ... τωρα εγω καθομαι στο μπαλκονι και κλικαρω συνεχεια την πλατφορμα...
Παραδοξως δεν εχει πεσει... επρεπε να ειναι πεσμενη για να κανει κατι καινουργιο.
Αύριο λέω τώρα, που θα είναι κ δουλειά κ φρικαρω, λολ
DennisM
Νεοφερμένο μέλος
Ο DennisM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

Κραζουμε μητσοτακη simulator
www.foititikanea.gr

Εκτός χρονοδιαγράμματος οι Μετεγγραφές: Δεν ανακοινώθηκαν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου όπως είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Εκτός χρονοδιαγράμματος οι Μετεγγραφές: Τελικά δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών έως το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου όπως είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός – Αγωνία για χιλιάδες φοιτητές και γονείς - μετεγγραφές αποτελέσματα, αποτελεσματα μετεγγραφών, μετεγγραφές...

Nar20
Νεοφερμένο μέλος

E μα ....Κραζουμε μητσοτακη simulator
![]()
Εκτός χρονοδιαγράμματος οι Μετεγγραφές: Δεν ανακοινώθηκαν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου όπως είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Εκτός χρονοδιαγράμματος οι Μετεγγραφές: Τελικά δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών έως το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου όπως είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός – Αγωνία για χιλιάδες φοιτητές και γονείς - μετεγγραφές αποτελέσματα, αποτελεσματα μετεγγραφών, μετεγγραφές...www.foititikanea.gr
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Κοιτα τωρα... εγω θεωρω το δημοσιευμα υπερβολικο.Κραζουμε μητσοτακη simulator
![]()
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Εκτός χρονοδιαγράμματος οι Μετεγγραφές: Τελικά δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών έως το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου όπως είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός – Αγωνία για χιλιάδες φοιτητές και γονείς - μετεγγραφές αποτελέσματα, αποτελεσματα μετεγγραφών, μετεγγραφές...www.foititikanea.gr
Οι ανθρωποι εκαναν δουλεια φετος.
Μπορει η μητσος να ειπε 10/10 αλλα υπαρχουν και τεχνικες δυσκολιες.
Για να γινει αυτο επρεπε να βαλει 20 γραμματεις να ελεγχουν..ε που να τις βρει? ηδη τις εχει λιωσει.
Εγω εστειλα δυο επισημα email για μετεγγραφες εδω και μια εβδομαδα και απαντηση δεν εχω παρει... με τα αποτελεσματα μετεγγραφων ασχολουνται... αν και τα κοριτσια το πρωτόκολλο τα καταχωρησαν επισήμως και αστραπιαίως σε 10λεπτα.
Θα περιμενουμε 3-5 μερες ...δεν χαθηκε ο κοσμος και ουτε το εξαμηνο χαθηκε και ουτε τα λευτα και ουτε τα εργαστηρια.
Ξερεις τι ειναι λαθος .... να βγει η Σοφια και να πει... θα τα δωσω πεμπτη 16/10 στις 13.00 ...και να ειναι τοτε.
Και οχι τις παιδιαστικες αμερικανιες ( Οοοh surpise) ειπαμε μεθαυριο και τα δινουμε τωρα (πχ αποτελεσματα πανελληνιων 2025 και πολλα αλλα πριν)
Nar20
Νεοφερμένο μέλος

Πόσο συμφωνώ με τις παιδιαστικες αμερικανιες που λες.Κοιτα τωρα... εγω θεωρω το δημοσιευμα υπερβολικο.
Για να γινει αυτο επρεπε να βαλει 20 γραμματεις να ελεγχουν..ε που να τις βρει? ηδη τις εχει λιωσει.
Εγω εστειλα δυο επισημα email για μετεγγραφες εδω και μια εβδομαδα και απαντηση δεν εχω παρει... με τα αποτελεσματα μετεγγραφων ασχολουνται... αν και τα κοριτσια το πρωτόκολλο το καταχωρησαν επισήμως και αστραπιαίως σε 10λεπτα.
Θα περιμενουμε 3-5 μερες ...δεν χαθηκε ο κοσμος και ουτε το εξαμηνο χαθηκε και ουτε τα λευτα και ουτε τα εργαστηρια.
Ξερεις τι ειναι λαθος .... να βγει η Σοφια και να πει... θα τα δωσω πεμπτη 16/10 στις 13.00 ...και να ειναι τοτε.
Και οχι τις παιδιαστικες αμερικανιες ( Οοοh surpise) ειπαμε μεθαυριο και τα δινουμε τωρα (πχ αποτελεσματα πανελληνιων 2025 και πολλα αλλα πριν)
Jauahahwiwisjs
Νεοφερμένο μέλος
Ο Jauahahwiwisjs αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

Θα διαφωνήσω λίγο διότι ειδικά φέτος, όπου η γρήγορη διαδικασία των μετεγγραφών παρουσιάζεται ως η καινοτομία του αιώνα ενώ σε κάθε άλλη χώρα θα θεωρούνταν αυτονόητο, πολλές οικογένειες έχουν ήδη ξοδέψει χρήματα σε ξενοδοχεία κλπ περιμένοντας τα αποτελέσματα νωρίς σε αντίθεση με άλλες χρονιές. Επίσης όταν γίνεται μια ανακοίνωση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και αυτή δεν τηρείται το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει είναι να βγει μια ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση από το υπουργείο παιδείας. Το να ανακοινώνει κάτι ο πρωθυπουργός έτσι στα αόριστα και μετά να το αφήνουν στο φλου και να αγνοούν ότι ειπώθηκε είναι το λιγότερο γελοίο από μόνο του, και ειδικά όταν επηρεάζει οικονομικά πολλές οικογένειες και ψυχολογικά τους ίδιους τους φοιτητές και τους γονείς
katerina1980
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina1980 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Γονιός Φοιτητή και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.

Η αλήθεια είναι πως ευτυχώς φέτος η εγκύκλιος βγήκε νωρίς όπως θα έπρεπε κανονικά να είναι. Απλά εμείς καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα κι ευχόμαστε να είχαν ήδη βγει. Καλά εγώ ανανεωνω συνέχεια τη σελίδα και παρακολουθώ όλες αυτές τις μέρες νύχτα μέρα το φόρουμ. Όποτε το φόρουμ μου στέλνει ειδοποίηση κρατάω την ανάσα μου μήπως κάποιος γράψει πως βγήκαν...Κοιτα τωρα... εγω θεωρω το δημοσιευμα υπερβολικο.
Εγω εστειλα δυο επισημα email για μετεγγραφες εδω και μια εβδομαδα και απαντηση δεν εχω παρει... με τα αποτελεσματα μετεγγραφων ασχολουνται... αν και τα κοριτσια το πρωτόκολλο τα καταχωρησαν επισήμως και αστραπιαίως σε 10λεπτα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Και συνεχιζοντας σχετικα με το παραπανω δημοσιευμα ... εγω κρατω μονο αυτο
Πηγές του Υπουργείου Παιδείας (όπως γράψαμε στις 08/10) εκτιμούν ότι τα αποτελέσματα των μετεγγραφών για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026 θα δημοσιευθούν αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, μεταξύ 13 και 15 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις γραμματείες, η καθυστέρηση ενδέχεται να οφείλεται στη μεγάλη συμμετοχή φοιτητών στις αιτήσεις, αλλά και σε τεχνικές διαδικασίες διασταύρωσης οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων. Παρά ταύτα, το Υπουργείο δεν έχει προβεί σε μια επίσημη ενημέρωση, αφήνοντας χιλιάδες οικογένειες "προσωρινά" στο σκοτάδι.
Ε αυτο εμενα δε μ'αρεσει..και ψαχνομαι να το αιτιολογησω
Πηγές του Υπουργείου Παιδείας (όπως γράψαμε στις 08/10) εκτιμούν ότι τα αποτελέσματα των μετεγγραφών για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026 θα δημοσιευθούν αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, μεταξύ 13 και 15 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις γραμματείες, η καθυστέρηση ενδέχεται να οφείλεται στη μεγάλη συμμετοχή φοιτητών στις αιτήσεις, αλλά και σε τεχνικές διαδικασίες διασταύρωσης οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων. Παρά ταύτα, το Υπουργείο δεν έχει προβεί σε μια επίσημη ενημέρωση, αφήνοντας χιλιάδες οικογένειες "προσωρινά" στο σκοτάδι.
Ε αυτο εμενα δε μ'αρεσει..και ψαχνομαι να το αιτιολογησω
Nar20
Νεοφερμένο μέλος

Γελοία είναι όλα αυτά ναι.Θα διαφωνήσω λίγο διότι ειδικά φέτος, όπου η γρήγορη διαδικασία των μετεγγραφών παρουσιάζεται ως η καινοτομία του αιώνα ενώ σε κάθε άλλη χώρα θα θεωρούνταν αυτονόητο, πολλές οικογένειες έχουν ήδη ξοδέψει χρήματα σε ξενοδοχεία κλπ περιμένοντας τα αποτελέσματα νωρίς σε αντίθεση με άλλες χρονιές. Επίσης όταν γίνεται μια ανακοίνωση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και αυτή δεν τηρείται το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει είναι να βγει μια ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση από το υπουργείο παιδείας. Το να ανακοινώνει κάτι ο πρωθυπουργός έτσι στα αόριστα και μετά να το αφήνουν στο φλου και να αγνοούν ότι ειπώθηκε είναι το λιγότερο γελοίο από μόνο του, και ειδικά όταν επηρεάζει οικονομικά πολλές οικογένειες και ψυχολογικά τους ίδιους τους φοιτητές και τους γονείς
Κ εμείς έχουμε κάνει πολλά έξοδα και περιμένουμε. Και τα έξοδα ως έναν βαθμό μετά θα συνεχίσουν να υφίστανται. Για πολλούς λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω εδώ, δεν γινόταν να περιμένουμε μια μετεγγραφη που δεν ξέραμε σίγουρα αν θα έρθει, καθώς άλλαξαν πράγματα στο ενδιάμεσο, οπότε η εύρεση σπιτιού κ αρχή μαθημάτων στη σχολή στην πόλη που πέρασε έπρεπε να γίνει (ξαναλέω, για διάφορους λόγους). Σκέφτομαι πόσοι είναι σαν κ εμάς. Το λιγότερο που μπορούσε να γίνει είναι αφου πήραν ας πούμε την απόφαση να το κάνουν νωρίτερα να το ολοκληρώσουν κ στη σωστή στιγμή - ούτε είμαι εγώ η κατάλληλη να μιλήσω για το πώς - ας έκαναν ο,τι έκαναν με εγγραφές κλπ μια εβδομάδα πριν, ή δεν ξέρω. Δεν είμαι εγώ η αρμόδια. Δε μου φταινε φυσικά οι γραμματείες. Το επίσημο κράτος τα φροντίζει αυτά.
Αλλά το επίσημο κράτος έχει κενά σε φουλ θέσεις παντού στα σχολεία, λείπουν φυσικοί μαθηματικοί φιλόλογοι, βασικές ειδικότητες, δε μιλάω καν για όλα τα άλλα, που επίσης χρειάζονται. Είναι ένα κράτος σε διάλυση που πασχίζουν όλοι τους να αποδείξουν ότι, αντίθετα, αριστεύουν κ να λέμε κ ευχαριστώ. Δεν θα λέμε ευχαριστώ. Κρίμα είμαστε, πολύ απλά. Αλλά μεγάλη κουβέντα, κ όχι η ώρα κ η στιγμή.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ναι σωστα τα λες.Θα διαφωνήσω λίγο διότι ειδικά φέτος, όπου η γρήγορη διαδικασία των μετεγγραφών παρουσιάζεται ως η καινοτομία του αιώνα ενώ σε κάθε άλλη χώρα θα θεωρούνταν αυτονόητο, πολλές οικογένειες έχουν ήδη ξοδέψει χρήματα σε ξενοδοχεία κλπ περιμένοντας τα αποτελέσματα νωρίς σε αντίθεση με άλλες χρονιές. Επίσης όταν γίνεται μια ανακοίνωση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και αυτή δεν τηρείται το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει είναι να βγει μια ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση από το υπουργείο παιδείας. Το να ανακοινώνει κάτι ο πρωθυπουργός έτσι στα αόριστα και μετά να το αφήνουν στο φλου και να αγνοούν ότι ειπώθηκε είναι το λιγότερο γελοίο από μόνο του, και ειδικά όταν επηρεάζει οικονομικά πολλές οικογένειες και ψυχολογικά τους ίδιους τους φοιτητές και τους γονείς
Αλλα αλλα ....το ερωτημα ειναι ...εχουμε πρωθυπουργό ? ή μηπως εχουμε μαρκετινκ νταϊρεκτορ και μνημειο αγνοιας?
Nar20
Νεοφερμένο μέλος

Άσε με Γιάννη με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση...μας φτύνουν και λέμε ψιχαλιζει...Ναι σωστα τα λες.
Αλλα αλλα ....το ερωτημα ειναι ...εχουμε πρωθυπουργό ? ή μηπως εχουμε μαρκετινκ νταϊρεκτορ και μνημειο αγνοιας?
Ασε με μη μιλήσω, είναι ΠΟΛΛΆ.
Fikos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Fikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

Ουτε σημερα τα βλεπω να βγαινουν....
katerina1980
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina1980 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Γονιός Φοιτητή και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.

Πέρσι τα είχαν βγάλει μετά τις 4. Για να δούμε...Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία 

Aria2006
Νεοφερμένο μέλος
Η Aria2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

@ιωαννηs θέλω τα καταπληκτικά φώτα σου
. Ποιες σχολές γύρω από την πληροφορική (από 4ο πεδιο) μπορεί να δηλώσει με ασφάλεια ο γιος φέτος που δίνει πανελλήνιες , ώστε να μην τον τραβήξει η αδερφή του στη Πάτρα που είναι αυτή και να κάνει μετεγγραφή αδελφών για να έρθει Αθήνα (αν δεν περάσει φυσικά Αθήνα).

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ωραια@ιωαννηs θέλω τα καταπληκτικά φώτα σου. Ποιες σχολές γύρω από την πληροφορική (από 4ο πεδιο) μπορεί να δηλώσει με ασφάλεια ο γιος φέτος που δίνει πανελλήνιες , ώστε να μην τον τραβήξει η αδερφή του στη Πάτρα που είναι αυτή και να κάνει μετεγγραφή αδελφών για να έρθει Αθήνα (αν δεν περάσει φυσικά Αθήνα).
Να το δουμε
Αλλα πριν να δουμε αν εχετε τις ελαχιστες προυποθεσεις?
Που μενετε?
Αν αθροισετε το φορολογητεο εισοδημα πατερα μητερας και το διαιρέσετε με το 4 ( 2 παιδακια ε?) μας δινει κατω απο 17.500€?
Καντε το για αυτα που θα δηλωσετε το 2026, που δηλωσατε φετος και περυσι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 14 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 389 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kostis76
- Jauahahwiwisjs
- Nar20
- sakplat
- AnnaV
- vasilis_har
- andreouk
- gianikit
- katerina1980
- Dina
- Panatha mono
- emilyfan85
- ang12_012
- Nala67
- psychoticwaltz
- Loustep
- engineer?
- Dkate
- PANSOFOS
- Lennie
- Anna1974.
- Peratsis
- Leo21
- sophieee
- Kafkinos
- elefther1ou_
- aris65
- bobbos188
- Hased Babis
- Xryssa
- Sotiris 12
- andyklad
- Fikos
- Tery07
- Elvi
- VasilisK00
- Nek21
- Vera
- Athanasios
- Penny1903
- FNC_Sophia
- elinamav
- Martheos
- GIANCHRIS
- Geo20
- Corfu kitty
- puppy
- Efi10
- user110908
- chrissie20
- fgk
- mark07
- Msp1
- MariaApo
- PhysicsEnjoyer
- geneticist
- fortheloveofshizaya
- mel123soc
- Entropy24
- Ersa
- acc/fin04
- Drscientist
- Hmmytheos
- Marie19759
- ManDef
- Scandal
- zoed
- Dr.Katalyst
- mflam
- delkad
- Lora2211
- euclid_01
- Gvisbinis
- Simela24
- Mapz
- Anonymous07
- john_55
- Libertus
- hihat1
- Eleanna89
- aneiko
- tomftw
- Annoulito
- Papisok
- gaidouri
- Alex2025
- plantbee
- redpointer
- AnAn
- mvas
- GiorgosK
- Mixalis!
- Eirinoula
- natasa1#
- waakaq
- tsiobieman
- E.Z
- Alin22
- Lia 2006
- Spidy07
- phoni
- rafraf7
- christosk_
- termiii
- panosT436
- ioanna2007
- MARI1
- mumofstudents
- Pakaros_1
- LINOULA2608
- mathithsgr
- Morningstar
- evaaah
- GNick06
- krys
- PanosApo
- alexiuuu
- NIKHNIKH
- Indecisive2
- nucomer
- patoma
- UnderGroundGr
- giannis06
- Stekas2025
- SlimShady
- tan07
- Debugging_Demon
- N2007
- Ramon
- AggelikiGr
- mikrosamiamidi
- confused???
- panaman
- user13
- MODE
- jellojina
- lalalalalalala
- sophiaa
- eirp
- kyriako
- abyssiniancat
- itsari
- Alexnik
- Damaki
- Leo komm
- violetta123
- kriskriss
- Nala
- vas2017
- Αλανι
- maritina07
- thewitcher
- bigguy
- ch2006
- Atrlef
- thepigod762
- EFAKIT
- b3om1zq
- eftria
- Stephanos
- Galleon
- allall1
- Panpits
- sp.srms
- Alex81
- Danos
- marrr
- anakalaitzi
- P.Dam.
- geornirv
- Nasos165
- vtsou1
- Xristinaa
- anna_6
- Arvacon
- Unboxholics
- Κλημεντίνη
- gravou
- strof
- korydallos
- efthyyxoxo
- Asterias54
- Giannismsn
- Maraki3
- peris68
- st.krf
- Ilias__
- panunniotis
- najsisyuu12
- marilyn09
- dimitrios_mark
- mpimpika
- Lebrou
- etzoni
- Skrts000
- elcteng
- Polymnia
- Katerinakikii
- afraim
- Lydiaaaaaaa
- stamp
- naum
- 4476
- lilabou
- mariarina
- Ryuzaki
- sachinidou
- GV221
- zisisMcrs
- aggelosst9
- jYanniss
- newguy
- MPmp
- loukskiad
- marpa
- constansn
- woasibe
- dodisper
- dboun
- CELTICS FAN
- katia.m
- hello1234
- annapdk
- Giorgosth
- IrisAthens
- Giorgakis17
- many of Filip
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- nick34
- Nick_Athens
- Costpap
- Leilas
- ydroxoos
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- Manou Litsa
- Searching
- charmander
- Wonderkid
- Virgin
- trifasikodiavasma
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- MANUELMANUEL
- str07
- bak07
- Isa
- ck_chrysiis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- Conne
- kate45
- Atom8
- jkhkh
- burakpak8
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Maria_Xagorari
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- mikke
- fyllidas
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.