Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

Δεν κοροϊδεύεις ε;;Έχω πληροφορίες εκ των έσω για Κυριακή 12/10 !
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.172 μηνύματα.

Ε τι να πεις το παιδι..απο 1η δημοτικου μαθαινουν οτι το δεκα ειναι δεκα. τωρα πως εγινε 15? Ενταξει καλα ειναι και 15.Γελάω με την κόρη μου που λέει, όταν λέμε πρώτο δεκαήμερο εννοούμε ως 10 του μήναόχι ως 15
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οκ ...αλλα δεν ειναι καλο να βαλουν ανθρωπους να δουλευουν Σαββατο Κυριακη για το γινατι τους....Λυπαμαι..υπαρχει και η Δευτερα..Έχω πληροφορίες εκ των έσω για Κυριακή 12/10 !

Τα δεδομένα ως «φόρμα για συμπλήρωση» και οι … κωπηλάτες στη γαλέρα των παράλογων απαιτήσεων του ΥΠΑΙΘΑ!
Κυρία Υπουργέ, Κύριε Γενικέ, Η υπομονή και το φιλότιμο των υπαλλήλων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης έχουν πλέον εξαντληθεί. Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις υπηρεσίες μας ως «κέντρα άμεσης επέμβασης», απαιτώντας απαντήσεις και στοιχεία ακόμη και εντός 30 λεπτών, ακόμη...

Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Καλησπέρα. Πέρασα στη Σάμο κι θέλω να κάνω κατά εξαιρεση μεταγραφή λόγω του θανατο του πατέρα μου το Ιούνιο. Μου είπαν ότι ανοίγουν μόλις βγουν τα κανονικά αποτέλεσματα. Ξέρετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα. Γιατί ούτε λεφτά έχω να παρακολουθήσω στη Σάμο τα μαθήματα ούτε τίποτα δυστυχώς. Ξέρετε επίσης αν έχω καλές πιθανότητες;
Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 112 μηνύματα.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δηλαδή δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε στην πλατφόρμα με τα δικαιολογητικά που θα ζητήσουν. Το βρίσκουν μόνοι τους.![]()
Βγαίνουν οι Μετεγγραφές! Τα δικαιολογητικά που θα ζητήσουν οι γραμματείες των Σχολών για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Μετεγγραφές Φοιτητών 2025: Βγαίνουν τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών! Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των δικαιούχων μετεγγραφής που θα ζητήσουν οι Σχολές - μετεγραφές αποτελέσματα 2025, αποτελεσματα μετεγγραφών 2025, ποτε βγαίνουν οι μετεγγραφές 2025, μετεγγραφή αποτελεσματα 2025...www.foititikanea.gr
Συνημμένα
Vera
Νεοφερμένο μέλος
Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα.

Άρα τα δικαιολογητικά τα στέλνουμε στις γραμματείες μετά τα αποτελέσματα?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.172 μηνύματα.

ΚαλημεραΠιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δηλαδή δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε στην πλατφόρμα με τα δικαιολογητικά που θα ζητήσουν. Το βρίσκουν μόνοι τους.
Ναι αυτο λεει ....οτι το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης θα το βρουν μονοι τους.
Εγω θα σας ελεγα να αγνοησετε οτι λεει και να το καταθεσετε εσεις.
Στην φαση των εγγραφων στις σχολες υπήρξε πλατφορμα που αν δεν τις εδινες αυτο το χαρτι στο αντιστοιχα ονομασμενο ''κελι'' της δεν συνεχιζε την διαδικασια της εγγραφης.
Ναι σωστα... αλλα οταν τα ζητησουν αυτες με ανακοινωση τους και με τον τροπο που θα τα ζητησουν.Άρα τα δικαιολογητικά τα στέλνουμε στις γραμματείες μετά τα αποτελέσματα?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

ΚαλημεραΚαλησπέρα. Πέρασα στη Σάμο κι θέλω να κάνω κατά εξαιρεση μεταγραφή λόγω του θανατο του πατέρα μου το Ιούνιο. Μου είπαν ότι ανοίγουν μόλις βγουν τα κανονικά αποτέλεσματα. Ξέρετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα. Γιατί ούτε λεφτά έχω να παρακολουθήσω στη Σάμο τα μαθήματα ούτε τίποτα δυστυχώς. Ξέρετε επίσης αν έχω καλές πιθανότητες;
Λυπαμαι πολυ για την απωλεια που σε βρηκε.
Οι κατ εξαιρεση μετεγγραφες που αναφερεις ,κλασσικα αρχιζαν τα προηγουμενα ετη 40 μερες μετα τα αποτελεσματα των κανονικων μετεγγραφων ,δηλαδη κατα μεσα Ιανουαριου και τα αποτελεσματα εκδιδοταν λιγα λιγα κατα μεσα-τελος Μαρτιου.( 2 μηνες μετα).
Φετος ειπαν οτι θα αρχισουν αμεσως μετα απο τα αποτελεσματα των κανονικων δηλαδη κατα 20 Οκτωβριου. Οποτε τηρώντας τον προηγουμενο χρονισμο θα εχουμε αποτελεσματα μεσα Ιανουαριου και προ εξεταστικης.
Η περιπτωση σου ειναι μια απο τις 4 που αναφερονται στο νομο και εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση και να παρεις την μετεγγραφη.
Αποσπασμα απο το αρθρο 79 του σχετικου νομου 4692 /2020
β) θάνατος συγγενούς α΄ βαθμού εξ αίματος σε ευθεία γραμμή ή β΄ βαθμού εξ αίματος σε πλάγια γραμμή, ο οποίος επήλθε εντός ενός έτους πριν την υποβολή της αίτησης για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής,
Τωρα τι γινεται στην πραξη?
Ειναι πολυ φειδωλοι και δεν τις δινουν ετσι απλα οπως ο νομος και η λογικη προσταζει..δινοντας συχνα παλαβες αιτιολογησεις.
Ειχα και προσωπικη καραμπινατη περιπτωση που κατεπεσε..αλλα και εδω εχουμε μια σχετικη καταγγελία παιδιου σαν την δικη σου περιπτωση..αλλα εδω ειχαν περασει οι 12 μηνες απο το τραγικο γεγονος χωρις βεβαια την υπαιτιοτητα του παιδιου...εφοσον αυτοι τις ανοιξαν αργα.

Αδιανόητο: Φοιτητής έχασε τον πατέρα του, η μητέρα του είναι άνεργη αλλά δεν του έδωσαν μεταγραφή (video) | Athens Magazine
Η περίπτωσή του δεν κρίθηκε εξαιρετική...

Η αποψη μου ειναι.. χωρις να μπορω να την στοιχειοθετησω γιατι δεν υπαρχουν δημοσιευμενα στοιχεια και στατιστικες...οτι εχεις 80% θετικες πιθανοτητες και 20% αρνητικες ..δεδομενου οτι εισαι μεσα στο 12μηνο.
Εσυ τωρα πρεπει κανονικα να παρακολουθεις την αντιστοιχη σχολη του Παδα ή Εκπα ή Παπει ..οπου ειναι η σχολη σου για να δωσεις εξεταστικη φεβρουαριου.
Ακομα και να μην εχουν βγει τα αποτελεσμτα θα μιλησεις στους καθηγητες σου.. το και το... να γραψεις εξεταστικη με το ονομα σου χωρις αριθμο μητρωου και θα τον δωσεις μετα να περασουν τον βαθμο. Οι καθηγητες ειναι καλοι ανθρωποι ( οι περισσοτεροι).
Εδω ειναι και ο σχετικος νομος αν θες να τον διαβασεις..αρθρο 79
Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

Τόσο, τόσο κρίμα να παλεύεις με ένα ανάλγητο κράτος.Καλημερα
Λυπαμαι πολυ για την απωλεια που σε βρηκε.
Οι κατ εξαιρεση μετεγγραφες που αναφερεις ,κλασσικα αρχιζαν τα προηγουμενα ετη 40 μερες μετα τα αποτελεσματα των κανονικων μετεγγραφων ,δηλαδη κατα μεσα Ιανουαριου και τα αποτελεσματα εκδιδοταν λιγα λιγα κατα μεσα-τελος Μαρτιου.( 2 μηνες μετα).
Φετος ειπαν οτι θα αρχισουν αμεσως μετα απο τα αποτελεσματα των κανονικων δηλαδη κατα 20 Οκτωβριου. Οποτε τηρώντας τον προηγουμενο χρονισμο θα εχουμε αποτελεσματα μεσα Ιανουαριου και προ εξεταστικης.
Η περιπτωση σου ειναι μια απο τις 4 που αναφερονται στο νομο και εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση και να παρεις την μετεγγραφη.
Αποσπασμα απο το αρθρο 79 του σχετικου νομου 4692 /2020
β) θάνατος συγγενούς α΄ βαθμού εξ αίματος σε ευθεία γραμμή ή β΄ βαθμού εξ αίματος σε πλάγια γραμμή, ο οποίος επήλθε εντός ενός έτους πριν την υποβολή της αίτησης για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής,
Τωρα τι γινεται στην πραξη?
Ειναι πολυ φειδωλοι και δεν τις δινουν ετσι απλα οπως ο νομος και η λογικη προσταζει..δινοντας συχνα παλαβες αιτιολογησεις.
Ειχα και προσωπικη καραμπινατη περιπτωση που κατεπεσε..αλλα και εδω εχουμε μια σχετικη καταγγελία παιδιου σαν την δικη σου περιπτωση..αλλα εδω ειχαν περασει οι 12 μηνες απο το τραγικο γεγονος χωρις βεβαια την υπαιτιοτητα του παιδιου...εφοσον αυτοι τις ανοιξαν αργα.
![]()
Αδιανόητο: Φοιτητής έχασε τον πατέρα του, η μητέρα του είναι άνεργη αλλά δεν του έδωσαν μεταγραφή (video) | Athens Magazine
Η περίπτωσή του δεν κρίθηκε εξαιρετική...www.athensmagazine.gr
Η αποψη μου ειναι.. χωρις να μπορω να την στοιχειοθετησω γιατι δεν υπαρχουν δημοσιευμενα στοιχεια και στατιστικες...οτι εχεις 80% θετικες πιθανοτητες και 20% αρνητικες ..δεδομενου οτι εισαι μεσα στο 12μηνο.
Εσυ τωρα πρεπει κανονικα να παρακολουθεις την αντιστοιχη σχολη του Παδα ή Εκπα ή Παπει ..οπου ειναι η σχολη σου για να δωσεις εξεταστικη φεβρουαριου.
Ακομα και να μην εχουν βγει τα αποτελεσμτα θα μιλησεις στους καθηγητες σου.. το και το... να γραψεις εξεταστικη με το ονομα σου χωρις αριθμο μητρωου και θα τον δωσεις μετα να περασουν τον βαθμο. Οι καθηγητες ειναι καλοι ανθρωποι ( οι περισσοτεροι).
Εδω ειναι και ο σχετικος νομος αν θες να τον διαβασεις..αρθρο 79
Τις ευχές μου όλες Peratsis.
Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 112 μηνύματα.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του ιδίου του φοιτητή που αιτείται μετεγραφη όχι των γονέων σωστά;Καλημερα
Ναι αυτο λεει ....οτι το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης θα το βρουν μονοι τους.
Εγω θα σας ελεγα να αγνοησετε οτι λεει και να το καταθεσετε εσεις.
Στην φαση των εγγραφων στις σχολες υπήρξε πλατφορμα που αν δεν τις εδινες αυτο το χαρτι στο αντιστοιχα ονομασμενο ''κελι'' της δεν συνεχιζε την διαδικασια της εγγραφης.
Ναι σωστα... αλλα οταν τα ζητησουν αυτες με ανακοινωση τους και με τον τροπο που θα τα ζητησουν.
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Άρα προτείνετε από τη αλλη εβδομάδα να πάω στη σχολή; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας.
Μένω Χανιά επίσης αλλά πάλι καλά έχουμε οικογενειακό φίλο που μπορεί να με φιλοξενήσει για όσο χρειάζομαιΆρα προτείνετε από τη αλλη εβδομάδα να πάω στη σχολή; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Oxi του φοιτητη..των γονεων... με κωδικους ταξις πατερα.
Μπορει να ειναι και το ιδιο.
Μπορει να ειναι και το ιδιο.
Σε ποια σχολη εισαι στην σαμο?Άρα προτείνετε από τη αλλη εβδομάδα να πάω στη σχολή; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας.
Μένω Χανιά επίσης αλλά πάλι καλά έχουμε οικογενειακό φίλο που μπορεί να με φιλοξενήσει για όσο χρειάζομαι
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι στο μηχανικών πληροφορικής και επικοινωνιακών συστημάτων
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Η αποψη μου ειναι οτι αν ζητησεις Παδα δεν θα στην δωσουν γιατι μενεις χανια...Είμαι στο μηχανικών πληροφορικής και επικοινωνιακών συστημάτων
Θα ελεγα να ζητησεις και μετακινηση στην ηλεκτρονικων χανια ή ημμυ χανια ( αν εισαι απο 2ο)... αναλογη σχολη και δυνατη οσο και του παδα..μηπως και καλυτερη? δεν ξερω.
Αυτη θα θα στην δωσουν γιατι δεν ειναι αθηνα.
Ζητα λοιπον Παδα ως 1η επιλογη γιατι εχεις δωρεαν φιλοξενια αθηνα και αν δεν μπορουν ως 2η επιλογη μετακινηση ηλεκτρονικων χανια που μενεις με την μαμα.
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος

Δεν είναι αντίστοιχη δυστυχώς από όσο είδα για αυτό θα ζητήσω αθήνα.Νομιζω μετακίνηση μπορώ μόνο αν δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα σωστά;Δικαιούμαι νομίζω μεταγραφή όσο πιο κοντά γίνεται στο τόπο μου
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ας συμφωνησουμε οτι εσαι 4ο πεδιο...Οκ?Δεν είναι αντίστοιχη δυστυχώς από όσο είδα για αυτό θα ζητήσω αθήνα.Νομιζω μετακίνηση μπορώ μόνο αν δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα σωστά;Δικαιούμαι νομίζω μεταγραφή όσο πιο κοντά γίνεται στο τόπο μου
Εσυ τωρα λες για την λογικη των κανονικων μεταγγραφων και μετακινησεων...οπου και εκει η μετακινηση ειναι θολη
Οι κατ εξαιρεση εχουν δικη σους λογικη.
Η αρμοδιοτητα των κατ εξαιρεση ειναι να δινουν μετεγγραφες σε αντιστοιχες εστω και αν δεν ικανοποιείτε ο κοφτης 2750 οπως και μετακινησεις εντος του ιδιου πεδιου... οποτε παιξε οσο καλα και μπολικα σε βολευει.
Μπορουν και σε μη αντιστοιχη σχολη αλλα πρεπει η υπουργος να κανει νομο για σενα.
Ε ναι... μονο σπιτι καταλαβαινουν και οχι κοντα σπιτι... τα χανια δεν ειναι και κοντα αθηνα.
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο... τιποτα δεν ειναι απιθανο.
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος

Ναι είμαι από το 4ο πεδίο. Άρα εγώ μπορώ να δηλώσω κι τη Αθήνα αλλά κ τα Χανιά μέσω της κατά εξαίρεσης;. Από τα αντίστοιχα τμήματα σε αυτό π βρίσκομαι τώρα στη Σάμο το πιο κοντινό σε μένα είναι η Αθήνα για αυτό το ανεφερα
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης δεν ζητούν υπογεγραμμένη την αίτηση μετεγραφης.![]()
Βγαίνουν οι Μετεγγραφές! Τα δικαιολογητικά που θα ζητήσουν οι γραμματείες των Σχολών για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Μετεγγραφές Φοιτητών 2025: Βγαίνουν τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών! Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των δικαιούχων μετεγγραφής που θα ζητήσουν οι Σχολές - μετεγραφές αποτελέσματα 2025, αποτελεσματα μετεγγραφών 2025, ποτε βγαίνουν οι μετεγγραφές 2025, μετεγγραφή αποτελεσματα 2025...www.foititikanea.gr
Nar20
Νεοφερμένο μέλος

Και από ο,τι θυμάμαι θέλουν κ τη διαγραφή από την προηγούμενη σχολή, το ζητάνε μετά αυτό γι'αυτό δεν το γράφει;
katerina1980
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina1980 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Γονιός Φοιτητή και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.

Peratsis, δήλωσέ τα όπως σου είπε ο Γιάννης. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρεις και να είσαι ΧανιάΝαι είμαι από το 4ο πεδίο. Άρα εγώ μπορώ να δηλώσω κι τη Αθήνα αλλά κ τα Χανιά μέσω της κατά εξαίρεσης;. Από τα αντίστοιχα τμήματα σε αυτό π βρίσκομαι τώρα στη Σάμο το πιο κοντινό σε μένα είναι η Αθήνα για αυτό το ανεφερα

Συνημμένα
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

εχες χρονο για στορυ?Ναι είμαι από το 4ο πεδίο. Άρα εγώ μπορώ να δηλώσω κι τη Αθήνα αλλά κ τα Χανιά μέσω της κατά εξαίρεσης;. Από τα αντίστοιχα τμήματα σε αυτό π βρίσκομαι τώρα στη Σάμο το πιο κοντινό σε μένα είναι η Αθήνα για αυτό το ανεφερα
οχι... δεν ισχυει..καθε σχολη τα δικα της... εσυ θα πας κεπ να την υπογραψεις ετσι μπολικα με σφραγιδες και ας μην το ζητησουν.Επίσης δεν ζητούν υπογεγραμμένη την αίτηση μετεγραφης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 391 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Dkate
- gianikit
- Nala67
- Jauahahwiwisjs
- Penny1903
- mark07
- Nek21
- andyklad
- ang12_012
- elefther1ou_
- Anna1974.
- Kafkinos
- Tery07
- Loustep
- andreouk
- sakplat
- Nar20
- AnnaV
- Specon
- katerina1980
- Corfu kitty
- Fikos
- Xryssa
- psychoticwaltz
- bobbos188
- Vera
- ligfing
- Panatha mono
- kostis76
- vasilis_har
- Msp1
- deloulou
- UnderGroundGr
- Dina
- emilyfan85
- VasilisK00
- maritina07
- PANSOFOS
- sophieee
- Lennie
- Geo20
- engineer?
- SKG
- Peratsis
- Leo21
- aris65
- Hased Babis
- Sotiris 12
- Elvi
- Athanasios
- FNC_Sophia
- elinamav
- Martheos
- GIANCHRIS
- puppy
- Efi10
- user110908
- chrissie20
- fgk
- MariaApo
- PhysicsEnjoyer
- geneticist
- fortheloveofshizaya
- mel123soc
- Entropy24
- Ersa
- acc/fin04
- Drscientist
- Hmmytheos
- Marie19759
- ManDef
- Scandal
- zoed
- Dr.Katalyst
- mflam
- delkad
- Lora2211
- euclid_01
- Gvisbinis
- Simela24
- Mapz
- Anonymous07
- john_55
- Libertus
- hihat1
- Eleanna89
- aneiko
- tomftw
- Annoulito
- Papisok
- gaidouri
- Alex2025
- plantbee
- redpointer
- AnAn
- mvas
- GiorgosK
- Mixalis!
- Eirinoula
- natasa1#
- waakaq
- tsiobieman
- E.Z
- Alin22
- Lia 2006
- Spidy07
- phoni
- rafraf7
- christosk_
- termiii
- panosT436
- ioanna2007
- MARI1
- mumofstudents
- Pakaros_1
- LINOULA2608
- mathithsgr
- Morningstar
- evaaah
- GNick06
- krys
- PanosApo
- alexiuuu
- NIKHNIKH
- Indecisive2
- nucomer
- patoma
- giannis06
- Stekas2025
- SlimShady
- tan07
- Debugging_Demon
- N2007
- Ramon
- AggelikiGr
- mikrosamiamidi
- confused???
- panaman
- user13
- MODE
- jellojina
- lalalalalalala
- sophiaa
- eirp
- kyriako
- abyssiniancat
- itsari
- Alexnik
- Damaki
- Leo komm
- violetta123
- kriskriss
- Nala
- vas2017
- Αλανι
- thewitcher
- bigguy
- ch2006
- Atrlef
- thepigod762
- EFAKIT
- b3om1zq
- eftria
- Stephanos
- Galleon
- allall1
- Panpits
- sp.srms
- Alex81
- Danos
- marrr
- anakalaitzi
- P.Dam.
- geornirv
- Nasos165
- vtsou1
- Xristinaa
- anna_6
- Arvacon
- Unboxholics
- Κλημεντίνη
- gravou
- strof
- korydallos
- efthyyxoxo
- Asterias54
- Giannismsn
- Maraki3
- peris68
- st.krf
- Ilias__
- panunniotis
- najsisyuu12
- marilyn09
- dimitrios_mark
- mpimpika
- Lebrou
- etzoni
- Skrts000
- elcteng
- Polymnia
- Katerinakikii
- afraim
- Lydiaaaaaaa
- stamp
- naum
- 4476
- lilabou
- mariarina
- Ryuzaki
- sachinidou
- GV221
- zisisMcrs
- aggelosst9
- jYanniss
- newguy
- MPmp
- loukskiad
- marpa
- constansn
- woasibe
- dodisper
- dboun
- CELTICS FAN
- katia.m
- hello1234
- annapdk
- Giorgosth
- IrisAthens
- Giorgakis17
- many of Filip
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- nick34
- Nick_Athens
- Costpap
- Leilas
- ydroxoos
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- Manou Litsa
- Searching
- charmander
- Wonderkid
- Virgin
- trifasikodiavasma
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- MANUELMANUEL
- str07
- bak07
- Isa
- ck_chrysiis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- Conne
- kate45
- Atom8
- jkhkh
- burakpak8
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Maria_Xagorari
- petl
- ειδήμων
- tripolitsa3
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- mikke
- fyllidas
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.