vasilis_har
Νεοφερμένο μέλος
Ο vasilis_har αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

01-10-25

19:07
Εχω περάσει ιατρική Αλεξανδρούπολης και θέλω να πάω εκπα.οχι δεν την ακυρωνουν ή παιρνουν στην σχολη την αποφαση ή την γυριζουν στο υπουργειο.
αυτο θα κανουν ... αν μειον τα 2 μορια εισαι πανω απο την βαση τοτε σε περνανε..αν εισαι στην βαση τοτε στελνουν την περιπτωση σου πισω στο υπουργειο για ξανα σκαναρισμα.
Δεν ξερω και σε τι σολη θες να πας αλλα μεχρι 20 οκτωβριου νομιζω εχεις περιθωριο να εχεις το χαρτι.
Έχω ήδη 6,5 μόρια και αν πάρω την πιστοποίηση του ΚΕΠΑ θα πάω στα 8,5 που την παίρνω σίγουρα.
Απλά με αγχώνει αυτό που λέει η εγκύκλιος:
Συνημμένα
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

01-10-25

19:18
Δεν ξερω απο που το διαβαζεις αυτο ακουγεται τιμωρητικο που δεν ειναι.
Την πρακτικη που σου λεω την εχω δει και σε σχετικη ανακοινωση πανεπιστημιου
Εδω σου βαζω αποσπασμα της φετεινης εγκυκλιου
σελιδα 8
Η φετινη εγκυκλιος
σελιδα 8
Η φετινη εγκυκλιος
vasilis_har
Νεοφερμένο μέλος
Ο vasilis_har αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

01-10-25

19:41
Από τη σελίδα 15 είναι της εγκυκλίου αυτό που έστειλαΔεν ξερω απο που το διαβαζεις αυτο ακουγεται τιμωρητικο που δεν ειναι.
σελιδα 8
View attachment 153374
View attachment 153375
Η φετινη εγκυκλιος
View attachment 153376
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

01-10-25

20:19
Κατ'αρχη να σας πω εχω μια ανυσυχια γενικως διοτι βλεπω περισσοτερες αιτησεις μετεγγραφων φετος.Καλησπέρα.
Μάλλον κάπου λάθος ανήρτησα την ερώτηση μου, οπότε σας ξαναστέλνω...
Θα ήθελα την συμβουλή σας για μια ακόμη φορά σε ο,τι αφορά στις μετεγγραφές φοιτητών.
Ο γιός μου πέρασε στο ΗΜΜΥ του ΔΠΘ και έχει αιτηθεί μετεγγραφή στο ΗΜΤΥ της Πάτρας.
Πιάνει την διαφορά των 2750 μορίων, αλλά έχουμε μόνο 2 μόρια μετεγγραφής.
Πέρσυ ο τελευταίος μπήκε με 0 αλλά κανείς δεν μας εγγυάται πως θα συμβεί το ίδιο και φέτος.
Περιμέναμε μάταια, την υπόσχεση της υπουργού πως οι μετεγγραφές θα ολοκληρωθούν φέτος πριν την έναρξη του ακαδ. έτους. Και τελικά δεν ξέραμε πως να κινηθούμε. Επικοινωνήσαμε και με το υπουργείο αλλά δεν υπήρξε καμία διευκρίνιση.
Ανεβήκαμε λοιπόν Ξάνθη ώστε το παιδί να παρακολουθεί τα μαθήματα και να μην χάνει τα εργαστήριά του και εκεί ανακαλύψαμε πως έχουν δημιουργηθεί ομάδες off the record για τους υπο μετεγγραφή φοιτητές (υπάρχουν παιδιά που έχουν περάσει σε άλλες αντίστοιχες σχολές και λόγω πολλών μορίων είναι σίγουροι πως θα την πάρουν)
Δεν γνωρίζαμε πως μπορεί κάποιος φοιτητής να παρακολουθήσει μαθήματα σαν επισκέπτης.
Και αναρωτιόμαστε, έπρεπε τελικά να πάει στην Πάτρα???
Γιατί στο εκεί τμήμα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από καθηγητές εργαστηριακών μαθημάτων που έχουν αντίστοιχες ομάδες.
Η μετακίνηση Ξάνθη Πάτρα δεν είναι καθόλου εύκολη και μάλιστα αυτή την στιγμή το παιδί βρίσκεται σε Airbnb με αρκετά υψηλό κόστος.
Τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις???
Όπως επίσης το γίνεται με τα συγγράμματα?
Από ποια σχολή πρέπει να τα πάρει?
Και αν δεν τα χρειαστεί τι γίνεται? Τα επιστρέφει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που σας κούρασα αλλά είμαστε σε αδιέξοδο.....
Απο την αλλη πιστευω οτι αυτο οφειλετε κυριως στο 1ο πεδιο που εγινε συνονστμος μοριων χαμηλα..ισως και το 4ο καπως.
Την σχολη ημτυ πατρας την εχω ψαξει αρκετα και δεν μπορω να δω ανοδο της...
Η τελευταια εκτιμιση μου ειναι εδω... μυνημα 1163

[Πανελλήνιες 2025] Τα πάντα για τις μετεγγραφές
Γιάννη καλημέρα. Σήμερα υποβάλλουμε τη μετεγγραφή από τους Ηλεκτρολόγους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στους Ηλεκτρολόγους του Πανεπιστημίου Πατρών. Πώς βλέπεις τα μόρια για τη μετεγγραφή στη Σχολή αυτή φέτος; Έχει 3 μόρια από οικονομικά/εισοδηματικά κριτήρια.
Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα ειναι μεταξυ 0-2 με ταση τα 0 ...εσεις εχετε και πλεονεκτημα λογω πολλων μοριων της ξανθης.
Τωρα πηγατε και νοικιασετε στην ξανθη..οκ ...διαφωνω βεβαια γιατι ειναι πολλα τα λευτα και λιγες οι πιθανοτητες κερδους.
Εγω θα πηγαινα πατρα ή θα καθομουν σπιτι
10 μερες υποθεση υποθεση ειναι για να ξερετε.
Αν καθομουν σπιτι τι θα εκανα
θα ειχα σημειωσεις της ξανθης
Θα επαιρνα την γραμικη αλγευρα που μου ειναι αγνωστη και την αναλυση 1 που ειναι καπως γνωστη και θα διαβαζα ( 100€ και τα δυο).
Τα μαθηματα που θα κανει στις ξανθη δεν θα ειναι αξιοποιησιμα στην πατρα. εκτος βεβαια των γενικων γνωσεων
Τι θα εκανα τωρα... θα γυριζα σπιτι..να μην με τρωει η airbnb
Βιβλια απo την ξανθη δεν μπορει να παρει και μεχρι να ανοιξει ο ευδοξος θα ξερει που θα παει τελικα.
Και ουτε πασο ειναι φρονιμο να κανει.
Ναι μπορει να παρακολουθει καποιο μαθηματα ως επισκεπτης και γινεται κατα κορον προ μετεγγραφων και παντου και ολοι το ξερουν.
Οταν βγουν τα αποτελεσματα και παει πατρα ...εκει θα το καλοδεχθουν και στα εργαστηρια θα το βαλουν μεχρι να παρει κωδικους... ειναι καλοβολη πατρα.
εδω ειναι το προγραμμα πατρας για συγκριση
εδω ειναι το πρόγραμμα ξανθης
kostis76
Νεοφερμένο μέλος
Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

01-10-25

21:40
Γιατι δεν ειναι φρονιμο να βγαλει πασο?Και ουτε πασο ειναι φρονιμο να κανει.
Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 48 μηνύματα.

01-10-25

21:55
Φαντάζομαι ο Γιάννης εννοεί, ότι καθώς το πάσο αργεί, μέχρι αν έρθει αν είναι ήδη σε άλλη σχολή, έχει έξτρα θέματα να το στείλει πίσω κλπ. Μα οκ γίνεται δεν είναι κάτι φοβερό.Γιατι δεν ειναι φρονιμο να βγαλει πασο?
plantbee
Νεοφερμένο μέλος
Η plantbee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

01-10-25

22:12
Τα δικαιολογητικά πρέπει να τα στείλουμε μέχρι αύριο στη γραμματεία του τμήματος υποδοχής ή θα μας τα ζητήσουν σε άλλη προθεσμία;
Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 48 μηνύματα.

01-10-25

22:12
Μα δεν έχουν βγει οι μετεγγραφές ακόμα. Όταν βγουν, και δείτε πού είστε, τότε.Τα δικαιολογητικά πρέπει να τα στείλουμε μέχρι αύριο στη γραμματεία του τμήματος υποδοχής ή θα μας τα ζητήσουν σε άλλη προθεσμία;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

01-10-25

22:52
Το πασο με κωδικους παλια σχολης θα το παρεις τελος οκτωβριου.Γιατι δεν ειναι φρονιμο να βγαλει πασο?
Για να παρεις την διαγραφη θα πρπει να δωσεις πασο πισω με κουριερ.
Ενδεχεται η νεα σχολη ( αν ειναι και επαρχιας ) να ζητα διαγραφη και εσυ να μην εχεις παρει ακομα το πασο που θα επιστρεψεις..τι θα κανεις τοτε? Θα κυνηγας την βονταφον?
Και δεν εχει και καμια χρησιμοτητα να πεις...να θα κερδισω κατι τωρα..βαρος ειναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τα δικαιολογητικα που λεει η αιτηση ισως και καποια αλλα ( πχ καποια αιτηση της νεας σχολη, ταυτοτητα) θα τα στειλεις ηλεκτρονικα στην νεα σχολη οταν αυτη θα τα ζητησει με ανακοινωση της... αργει ακομα αυτο..εσυ μαζευε.Τα δικαιολογητικά πρέπει να τα στείλουμε μέχρι αύριο στη γραμματεία του τμήματος υποδοχής ή θα μας τα ζητήσουν σε άλλη προθεσμία;
Ενημερωση
Αυριο πεμπτη 2 οκτωβριου στις 14.00 κλεινει η πλατφορμα μετεγγραφων.
Αν δεν εχεται τελειωσει την αιτηση σας να την τελειωσετε τωρα.
Αν δεν εχετε κανει την αποποιση μετεγγραφης να την κανετε.
Αν εχετε κανει την αιτηση σας και το σεναριο σχολων που βαλατε ειναι ταλαντευομενο , σκεφτείτε το αποψε... μην κοιμηθητε και κατασταλαξτε..εχετε δυνατότητα διόρθωσης με επανακληση της αιτησης.
Η τελικη αιτηση πρεπει να εχει επανω αριθμο πρωτοκόλλου και ημερομηνια...χωρις αυτο τον αριθμο δεν υπαρχει αιτηση.
Καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα που αναμενονται 10 οκτωβριου.
Ε ναι σωστα... αλλα η σελιδα 15 δεν αφορα εσενα ,αφορα τα αδελφια που δεν εχουν κοινωνικα μορια.Από τη σελίδα 15 είναι της εγκυκλίου αυτό που έστειλα
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 72 μηνύματα.

01-10-25

23:45
καλησπέρα! Ένας φίλος μου θέλει να κάνει αίτηση μόνο για μετακίνηση. Γίνεται; Γιατί στις μετεγγραφες τον βάζει να επιλέξει
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

01-10-25

23:58
Δυστηχως οχι ... αν του εμφανιζει επιλογη για μετεγγραφη... οχικαλησπέρα! Ένας φίλος μου θέλει να κάνει αίτηση μόνο για μετακίνηση. Γίνεται; Γιατί στις μετεγγραφες τον βάζει να επιλέξει
Παλιότερα γινοταν να κανεις σκιπ την μετεγγραφη.
Τους πηρα τηλ και τους το εξηγησα οτι ακυρωνουν ετσι τις μετακινησεις..το καταλαβαν αλλα δεν θα εκαναν και κατι..τουλαχιστον για φετος.
Με εδωσαν και μιλησα με υψηλα ισταμενους ...ισως κανουν κατι του χρονου.
Να εδω περιγραφω το προβλημα που τους ειπα.. και εκανα εξωμειωση Μυνημα 1051

[Πανελλήνιες 2025] Τα πάντα για τις μετεγγραφές
Γιάννη και λοιποί φίλοι καλημέρα, χρειάζομαι την βοήθειά σας. Ο γιός μου θέλει να κάνει μετεγγραφή από ΗΜΜΥ Κοζάνη στην αντίστοιχη σχολή ΗΜΜΥ Ξάνθης. Πληροί όλες τις λοιπές προϋποθέσεις εκτός από οικονομικά και κοινωνικά μόρια (έχει 0). Ερωτήσεις: 1) Ποια κατηγορία μετεγγραφής να επιλέξει...
vasilis_har
Νεοφερμένο μέλος

Ωραία, σε ευχαριστώ. Τελικά το δήλωσα για την αναπηρία. Αν τυχόν δεν προλάβω να το προσκομίσω και η βάση του τελευταίου είναι οσα και τα μόρια μου χωρίς τα 2 της αναπηρίας, θα κοιτάξει αν ισοψηφω με τον τελευταίο ή θα πάνε ξερω γω μια θέση παραπάνω αυτοί και θα δουν τον αμέσως επόμενο; Δεν ξέρω αν το εξήγησα καλάΕ ναι σωστα... αλλα η σελιδα 15 δεν αφορα εσενα ,αφορα τα αδελφια που δεν εχουν κοινωνικα μορια
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Οχι το μπουρδοκλωνεις.Ωραία, σε ευχαριστώ. Τελικά το δήλωσα για την αναπηρία. Αν τυχόν δεν προλάβω να το προσκομίσω και η βάση του τελευταίου είναι οσα και τα μόρια μου χωρίς τα 2 της αναπηρίας, θα κοιτάξει αν ισοψηφω με τον τελευταίο ή θα πάνε ξερω γω μια θέση παραπάνω αυτοί και θα δουν τον αμέσως επόμενο; Δεν ξέρω αν το εξήγησα καλά
Εστω οτι αφαιρω τα 2 μορια
1) αν ειμαι πανω απο την βαση ..περνω
2) αν ειμαι στην βαση με στελνουν υπουργειο να δει ισοψηφίες μοριων πανελληνιων ... αν κερδιζω τον τελευταιο μπαινω και εγω μπαινει και εκεινος... αν χανω παω κουβα
3) Αν ειμαι κατω απο την βαση..παω κουβα.
Αν παρεις το χαρτι μετα κανεις κατ΄ εξαιρεση...αλλα δεν θα στην δωσουν.
Οποτε πας για του χρονου και στα σιγουρα τοτε.
Αν εισαι στο οριο βασης και παρεις το χαρτι συντομα το πας υπουργειο ,σχολη και κατι θα γινει
sophieee
Νεοφερμένο μέλος
Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Γιάννη καλησπέρα! Με αυτά τα μόρια πιστεύεις έχω ελπίδες για μετεγγραφή?
Επίσης οι 2 αδελφές μου είναι μεγάλες με δικά τους εισοδήματα αλλά είναι κανονικά σστο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

ΚαλημεραView attachment 153409
Επίσης οι 2 αδελφές μου είναι μεγάλες με δικά τους εισοδήματα αλλά είναι κανονικά σστο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Δηλαδη ποσο μεγαλα ειναι τα κοριτσια ..? πες ετος γεννησης τους... αμα θες ομως.
sophieee
Νεοφερμένο μέλος
Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

30 και 32. Στο πιστοποιητικό φαίνονται κανονικά.1995 και 1993Καλημερα
Δηλαδη ποσο μεγαλα ειναι τα κοριτσια ..? πες ετος γεννησης τους... αμα θες ομως.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Αν ναι ναι... ειναι μεγαλες δεν μας κανουν για επιπλεον μοριοδοτηση μετεγγραφης..για χατζηλικια καλες ειναι.30 και 32. Στο πιστοποιητικό φαίνονται κανονικά.
Εχεις κανει εξαιρετικα την αιτηση.
Ε στο πιστοποητικο οικογενειακης καταστασης εκει θα ειναι ...ποιος μπορει να παρει παιδι απο την μανα σου και τον πατερα σου?
Ειναι και ευεργετικες ομως ,γιατι με την παρουσια τους εκει σε αυτο το χαρτι, αποδεικνύουν την τριτεκνια και τα 3 βασικα μορια της.
Κατσε να δω πιθανοτητες επιτυχιας...περιμενε
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Κοιτα να δεις ..ειμαι ανήσυχος καπως φετος γιατι καποια στοιχεια με λενε οτι θα εχουμε κατι σε ~1000 αιτησεις μετεγγραφων παραπανω ( συν στις 5000 περσινες) .View attachment 153409
Εικαζω οτι αυτες οι αιτησεις θα προερχοται κυριως απο το πεδιο σου...αλλα στα πολυ χαμηλα γιατι εχει υπηρχε συσσώρευση μοριων.
Εσυ που εισαι ''ρετιρε'' δεν επειρεαζεσαι ιδιαιτερα.
Αλλα ακομα να επειρεαζοσουν με 7 υπερμορια και ψυχολογια εισαι μακραν απο καθε ανησυχια.
Κοιτα με τα ματια σου την εκονα των δυο ψυχολογιων αθηνας
Και οι δυο σχολες άδειες ...βεβαια φετος ανοιξε και η φλωρινα.
Εγω Βλεπω οτι και οι δυο σχολές να συμπληρωνουν φετος και να κυμαινοντε το πολυ στα 2 μορια το Παντειο και στα 4 το Εκπα.
Εσενα με τα 7 μορια κανεις δεν μπορει να σε πλησιασει.
Οποτε εχεις σιγουρα το Παντειο και οχι το Εκπα γιατι το εβαλες στο 2
Nar20
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννη διάβασα κ τις προάλλες που είπες για τις παραπάνω αιτήσεις κ την ανησυχία σου.
Λες να μας επηρεάσει; Κι επειδή σιγά μην θυμάσαι για ποια περίπτωση μιλάω από τις τόσες
Νομική ΑΠΘ με 5 μόρια (πέρσι η βάση 4).
Λες να μας επηρεάσει; Κι επειδή σιγά μην θυμάσαι για ποια περίπτωση μιλάω από τις τόσες

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

οχι //χαμηλα ειναι η φασαρια.. παλι στα 4 θα ειναι ..δεν εγιναν φτωχότεροι οι ελληνες ...το ιδιο φτωχοι ηταν και περυσι.Γιάννη διάβασα κ τις προάλλες που είπες για τις παραπάνω αιτήσεις κ την ανησυχία σου.
Λες να μας επηρεάσει; Κι επειδή σιγά μην θυμάσαι για ποια περίπτωση μιλάω από τις τόσεςΝομική ΑΠΘ με 5 μόρια (πέρσι η βάση 4).
Λες να αυξηθηκε η τριτεκνια..? μπα οχι... δεν ειχαμε και καμια σημαντικη προοδο επι του θεματος το 2006.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 386 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Nala67
- emilyfan85
- elefther1ou_
- Msp1
- gianikit
- delkad
- katerina1980
- bobbos188
- Dkate
- PANSOFOS
- Lora2211
- elinamav
- Drscientist
- Tery07
- ang12_012
- user110908
- Corfu kitty
- Nek21
- sophieee
- VasilisK00
- mark07
- FNC_Sophia
- ManDef
- psychoticwaltz
- Lennie
- Jauahahwiwisjs
- Nar20
- euclid_01
- Gvisbinis
- andyklad
- sakplat
- AnnaV
- Anna1974.
- kostis76
- Dina
- GIANCHRIS
- Kafkinos
- Simela24
- Loustep
- MariaApo
- Geo20
- Panatha mono
- Mapz
- Xryssa
- Elvi
- chrissie20
- Leo21
- andreouk
- Anonymous07
- fortheloveofshizaya
- Sotiris 12
- mel123soc
- john_55
- geneticist
- zoed
- Fikos
- Libertus
- Athanasios
- hihat1
- Marie19759
- Eleanna89
- aneiko
- tomftw
- Martheos
- Vera
- vasilis_har
- aris65
- acc/fin04
- Annoulito
- Papisok
- gaidouri
- Alex2025
- plantbee
- redpointer
- AnAn
- mvas
- engineer?
- Scandal
- GiorgosK
- Entropy24
- Mixalis!
- Eirinoula
- natasa1#
- waakaq
- tsiobieman
- Hased Babis
- E.Z
- Alin22
- Lia 2006
- Spidy07
- phoni
- Hmmytheos
- rafraf7
- christosk_
- termiii
- panosT436
- ioanna2007
- MARI1
- mumofstudents
- Pakaros_1
- LINOULA2608
- mathithsgr
- Morningstar
- evaaah
- GNick06
- mflam
- krys
- PanosApo
- Efi10
- alexiuuu
- fgk
- NIKHNIKH
- Indecisive2
- nucomer
- patoma
- UnderGroundGr
- Dr.Katalyst
- giannis06
- Stekas2025
- SlimShady
- Penny1903
- tan07
- Debugging_Demon
- N2007
- Ramon
- AggelikiGr
- mikrosamiamidi
- confused???
- panaman
- user13
- MODE
- jellojina
- lalalalalalala
- sophiaa
- eirp
- kyriako
- abyssiniancat
- itsari
- Alexnik
- Damaki
- Leo komm
- violetta123
- kriskriss
- Nala
- vas2017
- Αλανι
- maritina07
- thewitcher
- bigguy
- ch2006
- Atrlef
- thepigod762
- EFAKIT
- b3om1zq
- eftria
- Stephanos
- Galleon
- allall1
- Panpits
- sp.srms
- Alex81
- Danos
- marrr
- anakalaitzi
- P.Dam.
- geornirv
- Nasos165
- vtsou1
- Xristinaa
- anna_6
- Arvacon
- Ersa
- Unboxholics
- Κλημεντίνη
- gravou
- strof
- korydallos
- efthyyxoxo
- Asterias54
- Giannismsn
- Maraki3
- peris68
- st.krf
- Ilias__
- panunniotis
- najsisyuu12
- marilyn09
- dimitrios_mark
- mauro_koraki
- mpimpika
- Lebrou
- etzoni
- Skrts000
- elcteng
- Polymnia
- Katerinakikii
- afraim
- Lydiaaaaaaa
- stamp
- naum
- 4476
- lilabou
- mariarina
- Ryuzaki
- sachinidou
- GV221
- zisisMcrs
- aggelosst9
- jYanniss
- newguy
- MPmp
- loukskiad
- marpa
- constansn
- woasibe
- dodisper
- dboun
- CELTICS FAN
- katia.m
- hello1234
- annapdk
- Giorgosth
- IrisAthens
- Giorgakis17
- many of Filip
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- nick34
- Nick_Athens
- Costpap
- Leilas
- ydroxoos
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- Manou Litsa
- Searching
- charmander
- Wonderkid
- Virgin
- trifasikodiavasma
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- MANUELMANUEL
- str07
- bak07
- Isa
- ck_chrysiis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- Conne
- kate45
- Atom8
- jkhkh
- burakpak8
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Maria_Xagorari
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- mikke
- fyllidas
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.