Papisok
Νεοφερμένο μέλος
Ο Papisok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ψυχολογίας Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

30-09-25

04:33
Καλησπερα, εχω περασει ψυχολογια στην Φλωρινα και εχω κανει αιτηση μετεγγραφης στο ΑΠΘ. Εχω 5 μορια μετεγγραφης (2 απο κοινωνικα κριτηρια και 3 απο οικονομικα κριτηρια). Θα ηθελα να ρωτησω ποσο πιθανη ειναι η μετεγγραφη μου αν μπορειτε να με βοηθησετε διοτι με εχει φαει το αγχος και δεν ξερω αν θα μπορεσω να σπουδασω εκει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Sotiris 12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

30-09-25

07:25
Αφού η πλατφορμα σε κατέταξε στη κατηγορία 5000-17500 πληρεις σίγουρα τα οικονομικά κριτηρια.Καλησπερα!
περασα αρχιτεκτονικη στον βολο φετος και εχω υποβαλει αιτηση για μεταγγραφη λογω αδελφου στην Αθηνα.
Ωστοσο εχω καποιες αποριες!
Αρχικα, ολο το καλοκαιρι υπηρχε ενα αγχος μεσα στην οικογενεια για το αν πληρουμε τα οικονομικα κρητιρια καθως η φορολογικη δηλωση του ενος γονεα μου ειναι καπως συνθετη. Ομως προχθες που συμπληρωσα τα ΑΦΜ τους στην πλατφορμα της αιτησης μου εγραψε οτι η κλιμακα του κατα κεφαλην εισοδηματος μας ειναι 5.000-17.500. Αυτο σημαινει πως τελικα πληρουμε τα οικονομικα κρητιρια? Αν ηταν παραπανω απο 17.500 θα μπορουσαμε να συνεχισουμε στην οριστικοποιηση της αιτησης?
Το αλλο ερωτημα εχει να κανει με τα δικαιολογητικα που ζηταει
1)Η βεβαιωση εγραφης στο τμημα προελευσης ειναι ουσιαστικα βεβαιωση σπουδων? ρωταω γιατι δεν βρισκω αλλο παρομοιο πιστοποιητικο στην ηλεκτρονικη γραμματεια του Βολου
2)Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι η βεβαιωση του τμηματος προελευσης για τον τροπο εισαγωγης του αιτουντα
3)Που μπορω να βρω την υπευθηνη δηλωση που απαιτει απο τον αδελφο μου για να αποδειξει οτι δεν ειναι κατοχος πτυχιου?
Τελος, αυτη την στιγμη ο αδελφος μου βρισκεται στο 11ο εξαμηνο (9 εξαμηνα παρακολουθωντας κανονικα μαθηματα και τωρα συνεχιζει για οσα χρωσταει) Ομως στην βεβαιωση σπουδων του που πηρε απο την γραμματεια της σχολης του λεει πως ειναι στο 9ο εξαμηνο, Βεβαια στην αιτηση δηλωσαμε πως βρισκεται στο 11ο εξαμηνο, χρειαζεται να ακυρωσω και να ξαναυποβαλλω την αιτηση βαζοντας 9ο εξαμηνο η δεν θα υπαρξει θεμα?
Συγγνωμη που ρωτησα πολλα ειναι οι τελευταιες αποριες που μου εχουν μεινει γιατι θελω να εξασφαλισω την μεταγγραφη μου
καθε απαντηση σε εστω ενα απο τα ερωτηματα θα ηταν ευχαριστη
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

30-09-25

09:29
Ok ...καλα πας ...θα το αναλυσουμε σε λιγο..τωρα κανω αλλαΚαλησπερα!
περασα αρχιτεκτονικη στον βολο φετος και εχω υποβαλει αιτηση για μεταγγραφη λογω αδελφου στην Αθηνα.
Αρχικα, ολο το καλοκαιρι υπηρχε ενα αγχος μεσα στην οικογενεια για το αν πληρουμε τα οικονομικα κρητιρια καθως η φορολογικη δηλωση του ενος γονεα μου ειναι καπως συνθετη. Ομως προχθες που συμπληρωσα τα ΑΦΜ τους στην πλατφορμα της αιτησης μου εγραψε οτι η κλιμακα του κατα κεφαλην εισοδηματος μας ειναι 5.000-17.500. Αυτο σημαινει πως τελικα πληρουμε τα οικονομικα κρητιρια? Αν ηταν παραπανω απο 17.500 θα μπορουσαμε να συνεχισουμε στην οριστικοποιηση της αιτησης?
Το αλλο ερωτημα εχει να κανει με τα δικαιολογητικα που ζηταει
1)Η βεβαιωση εγραφης στο τμημα προελευσης ειναι ουσιαστικα βεβαιωση σπουδων? ρωταω γιατι δεν βρισκω αλλο παρομοιο πιστοποιητικο στην ηλεκτρονικη γραμματεια του Βολου
2)Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι η βεβαιωση του τμηματος προελευσης για τον τροπο εισαγωγης του αιτουντα
3)Που μπορω να βρω την υπευθηνη δηλωση που απαιτει απο τον αδελφο μου για να αποδειξει οτι δεν ειναι κατοχος πτυχιου?
Τελος, αυτη την στιγμη ο αδελφος μου βρισκεται στο 11ο εξαμηνο (9 εξαμηνα παρακολουθωντας κανονικα μαθηματα και τωρα συνεχιζει για οσα χρωσταει) Ομως στην βεβαιωση σπουδων του που πηρε απο την γραμματεια της σχολης του λεει πως ειναι στο 9ο εξαμηνο, Βεβαια στην αιτηση δηλωσαμε πως βρισκεται στο 11ο εξαμηνο, χρειαζεται να ακυρωσω και να ξαναυποβαλλω την αιτηση βαζοντας 9ο εξαμηνο η δεν θα υπαρξει θεμα?
Συγγνωμη που ρωτησα πολλα ειναι οι τελευταιες αποριες που μου εχουν μεινει γιατι θελω να εξασφαλισω την μεταγγραφη μου
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

30-09-25

10:36
Ναι συνεχιστε την αιτηση... Ο μονο εγκυρος υπολογισμος του κατα κεφαλη εισοδηματος ειναι της πλατφορμας..οι δικοι μας υπολογισμοι ( ισως και πιο σωστοι) δεν εχουν καμια ισχυ.Καλησπερα!
Ναι σωστο ειναι ..Καποια πανεπιστημια κανουν χρηση διαφορετικου ονοματος για το ιδιο χαρτιΤο αλλο ερωτημα εχει να κανει με τα δικαιολογητικα που ζηταει
Βεβαιωση εγγραφης = Βεβαιωση σπουδων= Πιστοποιητικο σπουδων κλπ
Ειναι η ιδια βεβαιωση εγγραφης η οποια εκτος των αλλων θα λεει και τον τροπο εισαγωγης σε αυτη..πχ Πανελληνιες εξετασεις..2)Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι η βεβαιωση του τμηματος προελευσης για τον τροπο εισαγωγης του αιτουντα
Ειναι το ιδιο (ενα) χαρτι με το παραπανω.
Δεν υπαρχει ετοιμη..σου φτιαχνω μια να την τυπωσει-υπογραψει σε κεπ και μετα σκαναρισμα...3)Που μπορω να βρω την υπευθηνη δηλωση που απαιτει απο τον αδελφο μου για να αποδειξει οτι δεν ειναι κατοχος πτυχιου?
Βεβαια μπορει να την κανει και απο το σπιτι με το gov.gr ( θελει κωδικους ταξις + δηλωμένο το κινητο στο εθνικο μητρωο ή κωδικους τραπεζας) Κανοντας κοπυ παστε το λεκτικο που εβαλα ( μια γραμμη ειναι).
Εδω το λινκ του gov.gr
Ο αδελφος σου μπηκε τον οκτωβρη του 2020//τον οκτωβρη του 2021 η σχολη του εσβησε τα 2 προηγούμενα εξαμηνα (λογου νομου διαγραφων) και αρχισε το νεο μετρημα ..οποτε ειναι τυπικα στο 9ο.Τελος, αυτη την στιγμη ο αδελφος μου βρισκεται στο 11ο εξαμηνο (9 εξαμηνα παρακολουθωντας κανονικα μαθηματα και τωρα συνεχιζει για οσα χρωσταει) Ομως στην βεβαιωση σπουδων του που πηρε απο την γραμματεια της σχολης του λεει πως ειναι στο 9ο εξαμηνο, Βεβαια στην αιτηση δηλωσαμε πως βρισκεται στο 11ο εξαμηνο, χρειαζεται να ακυρωσω και να ξαναυποβαλλω την αιτηση βαζοντας 9ο εξαμηνο η δεν θα υπαρξει θεμα?
Οχι μην ξανα κανεις την αιτηση...αλλες σχολες θα ελεγαν τον οκτωβρη του 2025 ως 11ο και αλλες 9ο.. Η νεα σχολη δεν ξερω πως το λεει και προφανως ειναι γνωστρια του θεματος...και οι δυο αριθμοι ειναι εντος δικαιωματος..
Καλη επιτυχιαΣυγγνωμη που ρωτησα πολλα ειναι οι τελευταιες αποριες που μου εχουν μεινει γιατι θελω να εξασφαλισω την μεταγγραφη μου
Συνημμένα
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

30-09-25

11:08
Δεν χρειαζεται να το δαγκωσεις στην φλωρινα ... τα λευτα δωστα να παρεις αυτοκινητο και τα ρεστα πιτογυραΚαλησπερα, εχω περασει ψυχολογια στην Φλωρινα και εχω κανει αιτηση μετεγγραφης στο ΑΠΘ. Εχω 5 μορια μετεγγραφης (2 απο κοινωνικα κριτηρια και 3 απο οικονομικα κριτηρια). Θα ηθελα να ρωτησω ποσο πιθανη ειναι η μετεγγραφη μου αν μπορειτε να με βοηθησετε διοτι με εχει φαει το αγχος και δεν ξερω αν θα μπορεσω να σπουδασω εκει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ειναι σιγουρη η μετεγγραφης σου με τα 5
Του χρονου ισως υπαρχει θεμα αν θα βαλουν και το ΔΠΘ Διδυμότειχο αντιστοιχο..φετος οχι.
GiorgosK
Νεοφερμένο μέλος
Ο GiorgosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

30-09-25

11:56
Πραγματικα κυριε Γιαννη δεν εχω λογια!Ναι συνεχιστε την αιτηση... Ο μονο εγκυρος υπολογισμος του κατα κεφαλη εισοδηματος ειναι της πλατφορμας..οι δικοι μας υπολογισμοι ( ισως και πιο σωστοι) δεν εχουν καμια ισχυ.
Ναι σωστο ειναι ..Καποια πανεπιστημια κανουν χρηση διαφορετικου ονοματος για το ιδιο χαρτι
Βεβαιωση εγγραφης = Βεβαιωση σπουδων= Πιστοποιητικο σπουδων κλπ
Ειναι η ιδια βεβαιωση εγγραφης η οποια εκτος των αλλων θα λεει και τον τροπο εισαγωγης σε αυτη..πχ Πανελληνιες εξετασεις..
Ειναι το ιδιο (ενα) χαρτι με το παραπανω.
Δεν υπαρχει ετοιμη..σου φτιαχνω μια να την τυπωσει-υπογραψει σε κεπ και μετα σκαναρισμα...
Βεβαια μπορει να την κανει και απο το σπιτι με το gov.gr ( θελει κωδικους ταξις + δηλωμένο το κινητο στο εθνικο μητρωο ή κωδικους τραπεζας) Κανοντας κοπυ παστε το λεκτικο που εβαλα ( μια γραμμη ειναι).
Εδω το λινκ του gov.gr
Ο αδελφος σου μπηκε τον οκτωβρη του 2020//τον οκτωβρη του 2021 η σχολη του εσβησε τα 2 προηγούμενα εξαμηνα (λογου νομου διαγραφων) και αρχισε το νεο μετρημα ..οποτε ειναι τυπικα στο 9ο.
Οχι μην ξανα κανεις την αιτηση...αλλες σχολες θα ελεγαν τον οκτωβρη του 2025 ως 11ο και αλλες 9ο.. Η νεα σχολη δεν ξερω πως το λεει και προφανως ειναι γνωστρια του θεματος...και οι δυο αριθμοι ειναι εντος δικαιωματος..
Καλη επιτυχια
Μου λυσατε καθε απορια και με το παραπανω και τωρα νιωθω πιο σιγουρος για την επιλογη μου!
Σας ευχαριστώ παρα πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σας!!!
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

30-09-25

12:00
Πολυ χαιρομαι κυριε Γιωργο///προχωρα ακαθεκτος..η τεχνη σε περιμενειΠραγματικα κυριε Γιαννη δεν εχω λογια!
Μου λυσατε καθε απορια και με το παραπανω και τωρα νιωθω πιο σιγουρος για την επιλογη μου!
Σας ευχαριστώ παρα πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σας!!!
Papisok
Νεοφερμένο μέλος
Ο Papisok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ψυχολογίας Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

30-09-25

18:31
Ευχαριστω πολυ με καθυσηχασατε αρκετα μακαρι!Δεν χρειαζεται να το δαγκωσεις στην φλωρινα ... τα λευτα δωστα να παρεις αυτοκινητο και τα ρεστα πιτογυρα
Ειναι σιγουρη η μετεγγραφης σου με τα 5
View attachment 153323
Του χρονου ισως υπαρχει θεμα αν θα βαλουν και το ΔΠΘ Διδυμότειχο αντιστοιχο..φετος οχι.
Vera
Νεοφερμένο μέλος
Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 87 μηνύματα.

30-09-25

20:33
Καλησπέρα ,
Μια ερώτηση εκ μέρους φίλης μου . Κατά την αποποίηση μετεγγραφών για τους αδελφούς φοιτητές , μου λεει οτι ζητάει για τους Α.Φ.Μ. και τους Α.Μ.Κ.Α. όσων από τα αδέλφια της είχαν δικό τους εισόδημα κατά την τριετία 2017-2019 και έχουν γεννηθεί μετά το 1994 .
Εγώ όταν έκανα την αποποίση δεν μου έγραφε κάτι τετοιο . Μήπως έκανα κάτι λάθος ?
Μια ερώτηση εκ μέρους φίλης μου . Κατά την αποποίηση μετεγγραφών για τους αδελφούς φοιτητές , μου λεει οτι ζητάει για τους Α.Φ.Μ. και τους Α.Μ.Κ.Α. όσων από τα αδέλφια της είχαν δικό τους εισόδημα κατά την τριετία 2017-2019 και έχουν γεννηθεί μετά το 1994 .
Εγώ όταν έκανα την αποποίση δεν μου έγραφε κάτι τετοιο . Μήπως έκανα κάτι λάθος ?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

30-09-25

20:36
Οτι βλεπει ειναι λαθος και δεν ξερω που το βλεπει.Καλησπέρα ,
Οτι αδελφι μπορει να μπλεκεται σε εισοδηματα πρεπει να εχει γεννηθει μετα την 1-1-1999 και προς τα εδω και η τριετια ειναι, εισοδηματα 2024-2023-2022
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ενημερωση
Πριν απο λιγο ο αριθμος των αιτησεων με μορια και ειδικες κατηγοριες ηταν (2 μερες πριν την ληξη)
6200
Περισυ, 2 μερες παλι πριν την ληξη ηταν
4800
Περισυ το συνολο που ζητησαν ηταν 5300 με μορια και ειδικες και 1850 αδελφια
Ευχομαι να κανανε μιξη φετος αριθμων πρωτοκόλλων αιτησεων μορια με αδελφια
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - 05-12-24 Αποτελέσματα μετεγγραφών/μετακινήσεων ακαδ. έτους 2024-2025. Εκκίνηση διαδικασίας υποβολής ενστάσεων/αιτήσεων θεραπείας
The site of Greek Ministry of Education Religious Affairs and Sports
kostis76
Νεοφερμένο μέλος
Ο kostis76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

01-10-25

08:03
Καλημέρα παιδιά!
Πόσο πιθανή είναι η μετεγγραφή στο ΠαΠει Ψηφιακών Συστημάτων με 7 μόρια από οικονομοκοινωνικα κριτήρια και 15380 μόρια πανελλαδικών; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων!!!
Πόσο πιθανή είναι η μετεγγραφή στο ΠαΠει Ψηφιακών Συστημάτων με 7 μόρια από οικονομοκοινωνικα κριτήρια και 15380 μόρια πανελλαδικών; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων!!!
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

01-10-25

09:04
Ειναι σιγουρηΚαλημέρα παιδιά!
Το 2023 δεν ζητησε κανεις λογω κοφτη 2750
Το 2022 και πριν δεν ηταν αντιστοιχη και δεν επαιρνε μετεγγραφες
Vera
Νεοφερμένο μέλος
Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 87 μηνύματα.

01-10-25

17:10
Για τα δικαιολογητικά που λέει "υπογεγραμμένη εκτύπωση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή " σημαίνει οτι πρέπει να πάω στα ΚΕΠ να τα υπογράψω ;
Επίσης τι είδους βεβαίωση είναι η βεβαίωση του Τμήματος προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα ( είναι η βεβαίωση σπουδών ) ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επίσης τι είδους βεβαίωση είναι η βεβαίωση του Τμήματος προέλευσης για τον τρόπο εισαγωγής του αιτούντα ( είναι η βεβαίωση σπουδών ) ;
user110908
Νεοφερμένο μέλος
Η user110908 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

01-10-25

17:13
Καλησπέρα, ιατρική Πάτρας πόσα παιδιά και με πόσα μόρια τα πήραν πέρυσι από μετεγγραφές ;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

01-10-25

17:39
Για την βεβαιωση σπουδων του δικη σου.Για τα δικαιολογητικά που λέει "υπογεγραμμένη εκτύπωση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή " σημαίνει οτι πρέπει να πάω στα ΚΕΠ να τα υπογράψω ;
View attachment 153358
View attachment 153359
Ειναι η απλη βεβαιωση σπουδων αλλα πρεπει να γραφει και τροπο εισαγωγης...αυτο τους δηλωνει οτι εχεις δικαιωμα μετεγγραφης.
Η πλατφορμα το εχει ελεγξει μεν αυτο πρωτο ,πρωτο ( διαφορετικα σταματα) αλλα θελουν και αυτοι να δουν.
Πρεπει λοιπον να γραφει καπου...Τροπος εισαγωγης : Πανελληνιες ή κατι σε... ΓΕΛ γενικη σειρα κλπ
Οπου τωρα ζητα υπογραφη ή γνησιο υπογραφης υπαρχουν 2 τροποι για αυτο.
Ο κλασικος του ΚΕΠ
Εκτυπωση- κεπ- σκαναρισμα ( οχι φωτο απο τηλεφωνο).
Ο ηλεκτρονικος απο το σπιτι..
Θελει να εχει ο καθε ενας σας:
Κωδικους ταξις με ενημερωμενο εθνικο μητρωο επικοινωνιας ως προς το κινητο τηλεφωνο..(στελνει pin)
ή κωδικους τραπεζας
Μπαινεις εδω κανεις πιστοποιηση και του ανεβαζεις το εγγραφο σε pdf και στο επιστρεφει με την υπογραφη σου.
Υγ... Διαβαζε σε παρακαλω τα προηγουμενα ..διοτι η πληκτρολογιση για μενα ειναι κατι σε δυσκολο. Περιμενω την φωνητικη πληκτρολογιση... θα δειξει
ΚαλημεραΚαλησπέρα, ιατρική Πάτρας πόσα παιδιά και με πόσα μόρια τα πήραν πέρυσι από μετεγγραφές ;
Η ιατρικη πατρας δεν δεχεται μεγαλο φορτιο μετεγγραφων.
Τα παιδια ιατρικης δεν εχουν κοφτη 2750 και θεωρητικως ολα μπορουν να ζητησουν Πατρα.
Ευτυχως δρα μονο ως υπερχείλιση του εκπα
Παιρνει σταθερα 24 παιδια και εκλεινε χαμηλα
Περυσι το εκπα λογω πριμοδοτησης τριτεκνων πηδησε στα 7 μορια
Οποτε και η πατρα πηδησε στα 3
Φετος θα εχουμε το ιδιο σκηνικο
Αν εχεις 4 μορια ειναι πολυ καλα
Αν προερχεσαι απο Λαρισα ή Ιωαννινα και εχεις 3 μορια καλα ειναι γιατι κερδας σε ισοβαθμιες.. Αν ερχεσαι απο Κρητη ΔΠΘ δυσκολα.
Αυτα
Συνημμένα
AnAn
Νεοφερμένο μέλος
Ο AnAn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

01-10-25

18:02
Καλησπέρα.
Μάλλον κάπου λάθος ανήρτησα την ερώτηση μου, οπότε σας ξαναστέλνω...
Θα ήθελα την συμβουλή σας για μια ακόμη φορά σε ο,τι αφορά στις μετεγγραφές φοιτητών.
Ο γιός μου πέρασε στο ΗΜΜΥ του ΔΠΘ και έχει αιτηθεί μετεγγραφή στο ΗΜΤΥ της Πάτρας.
Πιάνει την διαφορά των 2750 μορίων, αλλά έχουμε μόνο 2 μόρια μετεγγραφής.
Πέρσυ ο τελευταίος μπήκε με 0 αλλά κανείς δεν μας εγγυάται πως θα συμβεί το ίδιο και φέτος.
Περιμέναμε μάταια, την υπόσχεση της υπουργού πως οι μετεγγραφές θα ολοκληρωθούν φέτος πριν την έναρξη του ακαδ. έτους. Και τελικά δεν ξέραμε πως να κινηθούμε. Επικοινωνήσαμε και με το υπουργείο αλλά δεν υπήρξε καμία διευκρίνιση.
Ανεβήκαμε λοιπόν Ξάνθη ώστε το παιδί να παρακολουθεί τα μαθήματα και να μην χάνει τα εργαστήριά του και εκεί ανακαλύψαμε πως έχουν δημιουργηθεί ομάδες off the record για τους υπο μετεγγραφή φοιτητές (υπάρχουν παιδιά που έχουν περάσει σε άλλες αντίστοιχες σχολές και λόγω πολλών μορίων είναι σίγουροι πως θα την πάρουν)
Δεν γνωρίζαμε πως μπορεί κάποιος φοιτητής να παρακολουθήσει μαθήματα σαν επισκέπτης.
Και αναρωτιόμαστε, έπρεπε τελικά να πάει στην Πάτρα???
Γιατί στο εκεί τμήμα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από καθηγητές εργαστηριακών μαθημάτων που έχουν αντίστοιχες ομάδες.
Η μετακίνηση Ξάνθη Πάτρα δεν είναι καθόλου εύκολη και μάλιστα αυτή την στιγμή το παιδί βρίσκεται σε Airbnb με αρκετά υψηλό κόστος.
Τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις???
Όπως επίσης το γίνεται με τα συγγράμματα?
Από ποια σχολή πρέπει να τα πάρει?
Και αν δεν τα χρειαστεί τι γίνεται? Τα επιστρέφει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που σας κούρασα αλλά είμαστε σε αδιέξοδο.....
Θα ήθελα την συμβουλή σας για μια ακόμη φορά σε ο,τι αφορά στις μετεγγραφές φοιτητών.
Ο γιός μου πέρασε στο ΗΜΜΥ του ΔΠΘ και έχει αιτηθεί μετεγγραφή στο ΗΜΤΥ της Πάτρας.
Πέρσυ ο τελευταίος μπήκε με 0 αλλά κανείς δεν μας εγγυάται πως θα συμβεί το ίδιο και φέτος.
Περιμέναμε μάταια, την υπόσχεση της υπουργού πως οι μετεγγραφές θα ολοκληρωθούν φέτος πριν την έναρξη του ακαδ. έτους. Και τελικά δεν ξέραμε πως να κινηθούμε. Επικοινωνήσαμε και με το υπουργείο αλλά δεν υπήρξε καμία διευκρίνιση.
Ανεβήκαμε λοιπόν Ξάνθη ώστε το παιδί να παρακολουθεί τα μαθήματα και να μην χάνει τα εργαστήριά του και εκεί ανακαλύψαμε πως έχουν δημιουργηθεί ομάδες off the record για τους υπο μετεγγραφή φοιτητές (υπάρχουν παιδιά που έχουν περάσει σε άλλες αντίστοιχες σχολές και λόγω πολλών μορίων είναι σίγουροι πως θα την πάρουν)
Δεν γνωρίζαμε πως μπορεί κάποιος φοιτητής να παρακολουθήσει μαθήματα σαν επισκέπτης.
Γιατί στο εκεί τμήμα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από καθηγητές εργαστηριακών μαθημάτων που έχουν αντίστοιχες ομάδες.
Η μετακίνηση Ξάνθη Πάτρα δεν είναι καθόλου εύκολη και μάλιστα αυτή την στιγμή το παιδί βρίσκεται σε Airbnb με αρκετά υψηλό κόστος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που σας κούρασα αλλά είμαστε σε αδιέξοδο.....
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

01-10-25

18:09
το ειδα καλη μου και εχω σκεφτει...αλλα περιμενα τα παιδια να το γυρισουν στο πακετο 2025 ....το οποιο εκανες ομως μονη σου...Καλησπέρα.
δεν ειμαι ετοιμος ακομα ...αλλα σημερα. περιμενε
Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 48 μηνύματα.

01-10-25

18:10
Ακούστε με, ψυχραιμίαΚαλησπέρα.
Το περάσαμε πριν λίγα χρόνια
Εδώ που φτάσαμε σήμερα, θα βγουν σε λίγο οι μετεγγραφές. Αφού είναι το παιδί Ξάνθη ας μείνει εκεί, τα έχει όλα σε σειρά, κ αν μείνει εκει κανένα θέμα.
Αν πάρει με το καλό της μετεγγραφη, που σας το εύχομαι ολόψυχα, θα πάει τότε Πάτρα και θα κάνει γραφειοκρατικά από την αρχή τα πάντα, ακαδημαϊκή ταυτότητα, Εύδοξο, όλα, αφού πάρει διαγραφή από τη μια σχολή κ γραφτεί επίσημα στην άλλη. Θα γίνουν όλα με την ώρα τους.
Ναι σε σχολή με εργαστήρια υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην σας αναγνωρίσουν συμμετοχή σε αυτά αφού έρχεστε από άλλη πόλη, να αν τελειώσουν οι μετεγγραφές νωρίς, από βδομάδα, όπως λένε, θα το προλάβετε.
Όπως και να είναι δεν μπορείτε τώρα να κάνετε κάτι για αυτό.
Καλή συνέχεια!
Για τα συγγράμματα, ναι ο,τι έχει πάρει ζητάνε να επιστραφεί, αυτό είναι το εύκολο, να δεν θα προλάβετε φέτος να πάρετε, λογικά θα βγουν πρώτα οι μετεγγραφές.Καλησπέρα.
Στον γιο μου πριν χρόνια είχαν βγει οι μετεγγραφές 4/12 και πάλι όλα κάπως έγιναν

Για τα συγγράμματα, ναι ο,τι έχει πάρει ζητάνε να επιστραφεί, αυτό είναι το εύκολο, να δεν θα προλάβετε φέτος να πάρετε, λογικά θα βγουν πρώτα οι μετεγγραφές.Καλησπέρα.
Στον γιο μου πριν χρόνια είχαν βγει οι μετεγγραφές 4/12 και πάλι όλα κάπως έγιναν

vasilis_har
Νεοφερμένο μέλος
Ο vasilis_har αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

01-10-25

18:39
Καλησπέρα σας. Θέλω να αιτηθώ μετεγγραφή με τα κοινωνικά- οικονομικά κριτήρια. Έχω γονέα με αναπηρία, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η αξιολόγηση από κεπα (έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες εδώ και καιρό και περιμένουμε να μας καλέσουν).
Αν δεν προλάβω την προθεσμία που θα πρέπει να στείλω τα δικαιολογητικά ή δεν δώσουν >67% αναπηρία, ενώ έχω δηλώσει ότι εχω συγγενή με αναπηρία στην αίτηση, αυτή θα ακυρωθεί εντελώς ή απλά θα μου αφαιρέσουν τα 2 μόρια και θα κοιτάξουν αν ξεπερνώ τον τελευταίο του τμήματος με μετεγγραφή;
Αν δεν προλάβω την προθεσμία που θα πρέπει να στείλω τα δικαιολογητικά ή δεν δώσουν >67% αναπηρία, ενώ έχω δηλώσει ότι εχω συγγενή με αναπηρία στην αίτηση, αυτή θα ακυρωθεί εντελώς ή απλά θα μου αφαιρέσουν τα 2 μόρια και θα κοιτάξουν αν ξεπερνώ τον τελευταίο του τμήματος με μετεγγραφή;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

01-10-25

18:57
οχι δεν την ακυρωνουν ή παιρνουν στην σχολη την αποφαση ή την γυριζουν στο υπουργειο.Καλησπέρα σας. Θέλω να αιτηθώ μετεγγραφή με τα κοινωνικά- οικονομικά κριτήρια. Έχω γονέα με αναπηρία, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η αξιολόγηση από κεπα (έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες εδώ και καιρό και περιμένουμε να μας καλέσουν).
Αν δεν προλάβω την προθεσμία που θα πρέπει να στείλω τα δικαιολογητικά ή δεν δώσουν >67% αναπηρία, ενώ έχω δηλώσει ότι εχω συγγενή με αναπηρία στην αίτηση, θα ακυρωθεί εντελώς ή
αυτο θα κανουν ... αν μειον τα 2 μορια εισαι πανω απο την βαση τοτε σε περνανε..αν εισαι στην βαση τοτε στελνουν την περιπτωση σου πισω στο υπουργειο για ξανα σκαναρισμα.απλά θα μου αφαιρέσουν τα 2 μόρια και θα κοιτάξουν αν ξεπερνώ τον τελευταίο του τμήματος με μετεγγραφή;
Δεν ξερω και σε τι σολη θες να πας αλλα μεχρι 20 οκτωβριου νομιζω εχεις περιθωριο να εχεις το χαρτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 386 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Nala67
- emilyfan85
- elefther1ou_
- Msp1
- gianikit
- delkad
- katerina1980
- bobbos188
- Dkate
- PANSOFOS
- Lora2211
- elinamav
- Drscientist
- Tery07
- ang12_012
- user110908
- Corfu kitty
- Nek21
- sophieee
- VasilisK00
- mark07
- FNC_Sophia
- ManDef
- psychoticwaltz
- Lennie
- Jauahahwiwisjs
- Nar20
- euclid_01
- Gvisbinis
- andyklad
- sakplat
- AnnaV
- Anna1974.
- kostis76
- Dina
- GIANCHRIS
- Kafkinos
- Simela24
- Loustep
- MariaApo
- Geo20
- Panatha mono
- Mapz
- Xryssa
- Elvi
- chrissie20
- Leo21
- andreouk
- Anonymous07
- fortheloveofshizaya
- Sotiris 12
- mel123soc
- john_55
- geneticist
- zoed
- Fikos
- Libertus
- Athanasios
- hihat1
- Marie19759
- Eleanna89
- aneiko
- tomftw
- Martheos
- Vera
- vasilis_har
- aris65
- acc/fin04
- Annoulito
- Papisok
- gaidouri
- Alex2025
- plantbee
- redpointer
- AnAn
- mvas
- engineer?
- Scandal
- GiorgosK
- Entropy24
- Mixalis!
- Eirinoula
- natasa1#
- waakaq
- tsiobieman
- Hased Babis
- E.Z
- Alin22
- Lia 2006
- Spidy07
- phoni
- Hmmytheos
- rafraf7
- christosk_
- termiii
- panosT436
- ioanna2007
- MARI1
- mumofstudents
- Pakaros_1
- LINOULA2608
- mathithsgr
- Morningstar
- evaaah
- GNick06
- mflam
- krys
- PanosApo
- Efi10
- alexiuuu
- fgk
- NIKHNIKH
- Indecisive2
- nucomer
- patoma
- UnderGroundGr
- Dr.Katalyst
- giannis06
- Stekas2025
- SlimShady
- Penny1903
- tan07
- Debugging_Demon
- N2007
- Ramon
- AggelikiGr
- mikrosamiamidi
- confused???
- panaman
- user13
- MODE
- jellojina
- lalalalalalala
- sophiaa
- eirp
- kyriako
- abyssiniancat
- itsari
- Alexnik
- Damaki
- Leo komm
- violetta123
- kriskriss
- Nala
- vas2017
- Αλανι
- maritina07
- thewitcher
- bigguy
- ch2006
- Atrlef
- thepigod762
- EFAKIT
- b3om1zq
- eftria
- Stephanos
- Galleon
- allall1
- Panpits
- sp.srms
- Alex81
- Danos
- marrr
- anakalaitzi
- P.Dam.
- geornirv
- Nasos165
- vtsou1
- Xristinaa
- anna_6
- Arvacon
- Ersa
- Unboxholics
- Κλημεντίνη
- gravou
- strof
- korydallos
- efthyyxoxo
- Asterias54
- Giannismsn
- Maraki3
- peris68
- st.krf
- Ilias__
- panunniotis
- najsisyuu12
- marilyn09
- dimitrios_mark
- mauro_koraki
- mpimpika
- Lebrou
- etzoni
- Skrts000
- elcteng
- Polymnia
- Katerinakikii
- afraim
- Lydiaaaaaaa
- stamp
- naum
- 4476
- lilabou
- mariarina
- Ryuzaki
- sachinidou
- GV221
- zisisMcrs
- aggelosst9
- jYanniss
- newguy
- MPmp
- loukskiad
- marpa
- constansn
- woasibe
- dodisper
- dboun
- CELTICS FAN
- katia.m
- hello1234
- annapdk
- Giorgosth
- IrisAthens
- Giorgakis17
- many of Filip
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- nick34
- Nick_Athens
- Costpap
- Leilas
- ydroxoos
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- Manou Litsa
- Searching
- charmander
- Wonderkid
- Virgin
- trifasikodiavasma
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- MANUELMANUEL
- str07
- bak07
- Isa
- ck_chrysiis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- Conne
- kate45
- Atom8
- jkhkh
- burakpak8
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Maria_Xagorari
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- mikke
- fyllidas
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.