Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
Εδώ μπαίνουν τα δικά μου στοιχεία ; Και η σχολή που έχω περάσει όχι αυτή που αιτούμαι μετεγραφη

Συνημμένα

• IMG_0097.png
    IMG_0097.png
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 36

GIANCHRIS

Νεοφερμένο μέλος

Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Γιάννη στη δήλωση του αδερφού δεν έβγαλε το πεδίο για ποιον κάνει την αποποίηση και στην τελική αίτηση ενώ είμαστε πολύτεκνοι λέει "όχι" ενώ δεν ζήτησε κάπου να δηλωθεί αυτό στην αποποίηση. Τι πρόβλημα υπάρχει; Να μπει ο αδερφός να την ξανακάνει;
Καλησπέρα, αν μπορώ να βοηθήσω: η δήλωση αποποίησης ποτέ δε σου δίνει την δυνατότητα επιλογής ονόματος αδελφού, όσα αδέλφια και αν έχεις, για όποιον αδελφό και αν την κάνεις. Δηλώνεις γενικώς ότι αποποιείσαι το δικαίωμα μετεγγραφής σου υπέρ του αδελφού σου, όποιος και αν είναι. Επομένως είτε έναν αδελφό έχεις είτε δέκα η ίδια υπεύθυνη δήλωση αποποίησης προκύπτει. Ακόμη και αν έχεις πάνω από ένα αδέλφια να θέλουν μετεγγραφή ταυτόχρονα, μία και μόνη δήλωση αποποίησης θα κάνεις και πάλι , απλώς θα την εκτυπώσεις και θα την επικυρώσεις στα ΚΕΠ τόσες φορές όσες και τα αδέλφια σου και θα δώσεις από μια σε κάθε αδελφό για να την προσκομίσουν στην γραμματεία του τμήματος υποδοχής τους. Εν κατακλείδι: δεν έχει κανένα νόημα να την ξανακάνει ο αδελφός σου για δυο λόγους ήτοι α) η δήλωση που έχει ήδη σας καλύπτει πλήρως, β) ακόμη και αν μπει να την ξανακάνει και πάλι την ίδια ακριβώς δήλωση θα του βγάλει το σύστημα. (Έχω κάποια εμπειρία στο ζήτημα αυτό από πέρυσι με τα παιδιά μου).

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.
Εδώ μπαίνουν τα δικά μου στοιχεία ; Και η σχολή που έχω περάσει όχι αυτή που αιτούμαι μετεγραφη
εσυ τωρα εχεις μπει με τα στοιχεια του αδελφου σου ..ετσι?
ναι ετσι ειναι .. τοτε τα παραθυρα αυτα αφορουν εσενα το κοριτσι.

Υγ .. Please μην ανοιγεις συνεχεια νεα νηματα για το ιδιο θεμα απασχολεις τα παιδια να τα μαζευουν

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
εσυ τωρα εχεις μπει με τα στοιχεια του αδελφου σου ..ετσι?
ναι ετσι ειναι .. τοτε τα παραθυρα αυτα αφορουν εσενα το κοριτσι.

Υγ .. Please μην ανοιγεις συνεχεια νεα νηματα για το ιδιο θεμα απασχολεις τα παιδια να τα μαζευουν
Και αν θέλω να ρωτήσω κάτι πως να ρωτήσω;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.
Και αν θέλω να ρωτήσω κάτι πως να ρωτήσω;
θα γραψεις στο υπαρχον νημα

[Πανελλήνιες 2025] Τα πάντα για τις μετεγγραφές

και εμενα θα μου ερθει η φωτογραφια σου και να σου απαντησω..αμα θελω

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η αίτηση αποποίησης πρέπει να γίνει μέχρι της 2/10 που ισχύουν οι μετεγγραφές καθώς και όλα τα χαρτιά αδελφού φοιτητή ή μετά τα αποτελέσματα εγκρισης

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Η αίτηση αποποίησης πρέπει να γίνει μέχρι της 2/10 που ισχύουν οι μετεγγραφές καθώς και όλα τα χαρτιά αδελφού φοιτητή ή μετά τα αποτελέσματα εγκρισης
Καλημερα καλημερα
Πρεπει να τηρησουμε το γραμμα του νομου ωστε μην μπορει κανεις να μας κολλησει στον τοιχο. Τσουλαμε στην κοψη του ξυραφιου περι νομιμοτητος και αποτελεσματος.
Οτι κανουμε ,την στιγμη που το κανουμε να ειναι νομιμοτατο.
Ειπες οτι ο αδελφος εχει ενα μαθημα να αποφοιτησει που πιθανον το εδωσε τωρα.
Σημερα (χτες καλυτερα) λοιπον δευτερα πρεπει να κανει την αιτηση να παρει βεβαιωση σπουδων.
Σημερα πρεπει να κανεις την αιτηση μετεγγραφης σου
Σημερα πρεπει (χτες καλυτερα) να κανει την αιτηση αιτηση αποποιησης και να την υπογραψει ηλεκτρονικα μεσω gov.gr.
Η πλατφρομα κλεινει πεμπτη 2/10 στις 14.00..μεχρι τοτε δεχεται αποποιηση αλλα οχι για σενα.
Η αποποιση υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσε να γινει και χειρογραφα οταν την ζητουσε η σχολη πχ τελος οκτωβριου, οπως και η βεβαιωση σπουδων αδελφου///ΑΛΛΑ οχι για σενα ..εσυ τωρα.

Πες μου οτι καταλαβες τα παραπανω... και τι σκοπευεις να κανεις?
Τι του ειρθε και του αδελφι να δωσει το μαθημα τωρα...χαθηκε ο φεβρουαριος?

Τελευταία επεξεργασία:

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Καλημερα καλημερα
Πρεπει να τηρησουμε το γραμμα του νομου ωστε μην μπορει κανεις να μας κολλησει στον τοιχο. Τσουλαμε στην κοψη του ξυραφιου περι νομιμοτητος και αποτελεσματος.
Σημερα (χτες καλυτερα) λοιπον δευτερα πρεπει να κανει την αιτηση να παρει βεβαιωση σπουδων.
Σημερα πρεπει (χτες καλυτερα) να κανει την αιτηση αιτηση αποποιησης και να την υπογραψει ηλεκτρονικα μεσω gov.gr.
Η πλατφρομα κλεινει πεμπτη 2/10 στις 14.00..μεχρι τοτε δεχεται αποποιηση αλλα οχι για σενα.
Η αποποιση υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσε να γινει και χειρογραφα οταν την ζητουσε η σχολη πχ τελος οκτωβριου, οπως και η βεβαιωση σπουδων αδελφου///ΑΛΛΑ οχι για σενα ..εσυ τωρα.

Τη δική μου
Καλημερα καλημερα

τιν δική μου αίτηση την έχω κάνει. Την αποποίηση δεν έχω κάνει. Την βεβαίωση σπουδών του αδερφού την έχω. Δεν έχω ακόμη την υπεύθυνη δήλωση του όπως μου είχες γράψει. Πρέπει να συντονιστούμε να την κάνουμε μέχρι αύριο . Μου λέει ότι το αποτέλεσμα του μαθήματος δεν βγαίνει σε μια μέρα. Καλημέρα!

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Τη δική μου

τιν δική μου αίτηση την έχω κάνει.
εξαιρετικα ευγε
Την αποποίηση δεν έχω κάνει.
Να την κανεις τωρα
Την βεβαίωση σπουδών του αδερφού την έχω.
Πολυ ωραια
Δεν έχω ακόμη την υπεύθυνη δήλωση του όπως μου είχες γράψει.
Το αδελφι θελει ΥΔ που να λεει
β) υπεύθυνη δήλωση του αδελφού που είναι φοιτητής ότι δεν είναι ήδη κάτοχος πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
ε οκ και αυτη σημερα .
Πρέπει να συντονιστούμε να την κάνουμε μέχρι αύριο .
σημερα οχι αυριο
Μου λέει ότι το αποτέλεσμα του μαθήματος δεν βγαίνει σε μια μέρα. Καλημέρα!
Καλα και εχει δικιο αλλα οχι δεν το ρισκαρουμε... βεβαια την βεβαιωση σπουδων την εχουμε παρει και εκει ηταν το ρισκο ...αλλα ας το τελειωνουμε με τα χαρτια του αδελφου... τα δικα σου εχουν περιθωριο πολυ

Τι θεμα εχεις να υπογραψει ηλεκτρονικα την αιτηση αποποιησης. και να κανει την ΥΔ σημερα... ευκολακι ειναι απο το σπιτι... εχεις δουλεια στη καβαλα?
Δεν εχει κωδικους ταξις?

Τι λες?

Τελευταία επεξεργασία:

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

εξαιρετικα ευγε

Να την κανεις τωρα

Πολυ ωραια

β) υπεύθυνη δήλωση του αδελφού που είναι φοιτητής ότι δεν είναι ήδη κάτοχος πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
ε οκ και αυτη σημερα .

σημερα οχι αυριο

Καλα και εχει δικιο αλλα οχι δεν το ρισκαρουμε... βεβαια την βεβαιωση σπουδων την εχουμε παρει και εκει ηταν το ρισκο ...αλλα ας το τελειωνουμε με τα χαρτια του αδελφου... τα δικα σου εχουν περιθωριο πολυ

Τι θεμα εχεις να υπογραψει ηλεκτρονικα την αιτηση αποποιησης. και να κανει την ΥΔ σημερα... ευκολακι ειναι απο το σπιτι... εχεις δουλεια στη καβαλα?
Δεν εχει κωδικους ταξις?

Τι λες?
Δεν με αφήνει να προχωρήσω βάζω Α
εξαιρετικα ευγε

Να την κανεις τωρα

Πολυ ωραια

ε οκ και αυτη σημερα .

σημερα οχι αυριο

Δεν εχει κωδικους ταξις?

Τι λες?
βαζω τα στοιχεία του αδελφού και μου βγάζει ότι δεν μπορώ γιατί είμαι πάνω από 17500 και έτσι δεν μπορώ να προχωρήσω σε αποποίηση. Στην δική μου την αίτηση την πήρε με το ΑΦΜ και των δύο γονεων
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

βαζω τα στοιχεία του αδελφού και μου βγάζει ότι δεν μπορώ γιατί είμαι πάνω από 17500 και έτσι δεν μπορώ να προχωρήσω σε αποποίηση. Στην δική μου την αίτηση την πήρε με το ΑΦΜ και των δύο γονεων

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Τωρα την κατσαμε την βαρκα...και ολο κατι με ετρωγε.
για μιλα μου σε pm

Athanasios

Νεοφερμένο μέλος

Ο Athanasios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γεια σας, στη πρώτη σελίδα στα στοιχεία φοίτησης ζητείται ο αριθμός μητρώου φοιτητή. Εγώ έβαλα τον εφταψηφιο αριθμό Γενικού μητρώου μου και όχι τον πενταψηφιο αριθμό μητρώου και τώρα δεν μου επιτρέπει να το αλλάξω. Θεωρείται ότι θα υπάρξει πρόβλημα;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Γεια σας, στη πρώτη σελίδα στα στοιχεία φοίτησης ζητείται ο αριθμός μητρώου φοιτητή. Εγώ έβαλα τον εφταψηφιο αριθμό Γενικού μητρώου μου και όχι τον πενταψηφιο αριθμό μητρώου και τώρα δεν μου επιτρέπει να το αλλάξω. Θεωρείται ότι θα υπάρξει πρόβλημα;
Αν προχωρησε η αιτηση.. τοτε δεν εχει νοημα και κινδυνο... Ολα καλα
Οι γραμματεις ξερουν οτι ο Αριθμος αυτος παιζει απο ποια θεωρηση θα τον δεις.
Θα δεις μονο τον αριθμο ή και τα μπροστινα γραμματα μαζι που δηλωνει την ταυτοτητα της σχολης.
Αυτο που ενδιαφςρει την νεα σου γραμματεια ειναι η βεβαιωση σπουδων απο την παλια..εκει θα δωσει βαση... τα δικα σου δεν τα υπολογιζει πολυ.
Κουλ

PANSOFOS

Νεοφερμένο μέλος

Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Τη δική μου

τιν δική μου αίτηση την έχω κάνει. Την αποποίηση δεν έχω κάνει. Την βεβαίωση σπουδών του αδερφού την έχω. Δεν έχω ακόμη την υπεύθυνη δήλωση του όπως μου είχες γράψει. Πρέπει να συντονιστούμε να την κάνουμε μέχρι αύριο . Μου λέει ότι το αποτέλεσμα του μαθήματος δεν βγαίνει σε μια μέρα. Καλημέρα!
ΕΡΩΤΗΣΗ : O μικρός γιος αιτήθηκε μετεγγραφή ως πρωτοετής τρίτεκνος. Τα 2 αδέλφια του είναι ενεργοί φοιτητές. Στην μια αδελφή που είναι 5ετής φοιτήτρια (σε 5ετή σχολή) το πιστοποιητικό φοίτησης το οποίο βγήκε αυτόματα χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα λήψης αίτησης άλλου πιστοποιητικού έχει ημερομηνία 19 Σεπτεμβρίου 2025. Η ερώτηση είναι αν καλύπτεται ο όρος "Βεβαίωση του Τμήματος/Σχολής από την οποία προκύπτει ότι ο αδελφός/ή είναι, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, φοιτητής του προπτυχιακού κύκλου σπουδών" δεδομένου ότι η αίτηση για την μετεγγραφή του πρωτοετούς αδελφού έχει ημερομηνία 24/9. Δηλαδή συνοψίζοντας ημερομηνία αίτησης μετεγγραφής μικρού αδελφού 24/9, πιστοποιητικό σπουδών μεγάλης αδελφής που είναι στο πτυχίο 15/9

Leo21

Νεοφερμένο μέλος

Η Leo21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλησπέρα. Για λογαριασμό φίλης θέλω να ρωτήσω που είναι λίγο σε απόγνωση γιατί όπως φαίνεται τους είχαν δώσει λάθος πληροφορίες όταν έκανε το μηχανογραφικο. Η κόρη της πέρασε χημικών μηχανικών Κοζάνη. Η αδελφή της είναι τριτοετης Θεσσαλονίκη αρχιτεκτονική. Μόνιμη κατοικία στην Αθήνα. Το εκκαθαριστικό είναι υψηλό. Θα μπορέσει να πάρει μετεγγραφη Θεσσαλονίκη στο αντίστοιχο τμήμα;

Τελευταία επεξεργασία:

Sotiris 12

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Καλησπέρα. Για λογαριασμό φίλης θέλω να ρωτήσω που είναι λίγο σε απόγνωση γιατί όπως φαίνεται τους είχαν δώσει λάθος πληροφορίες όταν έκανε το μηχανογραφικο. Η κόρη της πέρασε χημικών μηχανικών Κοζάνη. Η αδελφή της είναι τριτοετης Θεσσαλονίκη αρχιτεκτονική. Μόνιμη κατοικία στην Αθήνα. Το εκκαθαριστικό είναι υψηλό. Θα μπορέσει να πάρει μετεγγραφη Θεσσαλονίκη στο αντίστοιχο τμήμα;
Εάν το άθροισμα του φορολογητεου εισοδηματος των 3 τελευταίων δηλώσεων και των 2 γονιων είναι μικρότερο σπο 210.000 euro και δεν υπάρχει κατοικια στη κοζανη η μεταγραφή είναι σίγουρη.

Leo21

Νεοφερμένο μέλος

Η Leo21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Εάν το άθροισμα του φορολογητεου εισοδηματος των 3 τελευταίων δηλώσεων και των 2 γονιων είναι μικρότερο σπο 210.000 euro και δεν υπάρχει κατοικια στη κοζανη η μεταγραφή είναι σίγουρη.
Είναι χωρισμένοι με διαζύγιο. Εάν βγαίνει παραπάνω δεν γίνεται;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια