γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.987 μηνύματα.
Καλησπερα! Ο γιος μου εχει συγκεντρώσει 14400 1η επιλογή μηχανογραφικού 2025 ΠαΠελ Πατρα μηχανολογων μηχανικών του δίνει ακριβως αυτήν την βαθμολογία . βλέπετε πιθανή μετεγγραφή στο αντίστοιχο Βολου? συγκεντρώνει 8 μόρια κοινωνικοοικονομικά. Επίσης μια εκτίμηση για βάση εισαγωγής στο τμήμα του Βολου ώστε -2750 που οριζει η εγκύκλιος. Επαναλαμβάνω την αρχική μου ερώτηση με την διευκρίνιση την σχολή επιλογής του. Μάλλον θεωρήθηκε ότι αναφέρομαι στο τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών του Βόλου. Το ενδιαφέρει τον μηχανολογων μηχανικών.
οκ καθαρα ..ξεκιναμε με 14400 μορια και θελουμε να καλυψουμε τον κοφτη 2750 για μηχανολογους Βολου.
Οκ μισο να δουμε προβλεψη για αυτη την σχολη.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.987 μηνύματα.
Καλησπερα! Ο γιος μου εχει συγκεντρώσει 14400 1η επιλογή μηχανογραφικού 2025 ΠαΠελ Πατρα μηχανολογων μηχανικών του δίνει ακριβως αυτήν την βαθμολογία . βλέπετε πιθανή μετεγγραφή στο αντίστοιχο Βολου? συγκεντρώνει 8 μόρια κοινωνικοοικονομικά. Επίσης μια εκτίμηση για βάση εισαγωγής στο τμήμα του Βολου ώστε -2750 που οριζει η εγκύκλιος. Επαναλαμβάνω την αρχική μου ερώτηση με την διευκρίνιση την σχολή επιλογής του. Μάλλον θεωρήθηκε ότι αναφέρομαι στο τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών του Βόλου. Το ενδιαφέρει τον μηχανολογων μηχανικών.
Μηχανολογοι βολου
Βαση 2023 16720
Βαση 2024 16230
Κοιτώντας την αποδοση των γραπτων 2023-24-25
1752771457203.png

Βλεπουμε η πτωση βασης μεταξυ 2023 και 2024 κατα 500 μορια δεν μπορει να δικαιολογηθει απο την εικονα βαθμων.
Αλλοι ειναι οι λογοι που την καθοδηγουν
Βλεπουμε επισεις οτι οι αποδωσεις αυτων των 3 ετων ειναι αναλογες..ισως να λεγαμε οτι θα ειχαμε ελαφρα πτωση (-100 μορια) φετος.
Οι λογοι ομως που προκαλεσαν την περσυνη μεγαλη πτωση δεν εξέλιπαν.
Η δικη μου προβλεψη ειναι οτι η βαση μηχανολογων βολου για το 2025 θα ειναι 16.000 μειον.
Το παιδι εχει 14400+2750 = 17150..οκ ... δεν υπαρχει λογος καν να υπολογιζει κατι...τον κοφτη τον περνα

natasa1#

Νεοφερμένο μέλος

Η natasa1# αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ ☺

Nala

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 914 μηνύματα.
Oχι δεν ειναι ελπιδες...ειναι σιγουρο
@Nala που εσαι ? βοηθα please
Α και το παιδι δεν θα παει στην σχολη επαρχιας που περασε ...απο 1η οκτωβριου θα παει στη αντιστοιχη σχολη θεσσαλονικης εκει που θα παρει την μετεγγραφη γιατι εκει θα δωσει εξεταστικη.
Ναι βρε Γιάννη σίγουρη μεταγραφή με αδέρφια
Οι γονείς που ζουν?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ναι βρε Γιάννη σίγουρη μεταγραφή με αδέρφια
Οι γονείς που ζουν?
Καλημερα Ναλα...καλημερα λιονταρινα
Ναι δεν λεει που μενουν οι γονεις ...λεει εκτος θεσσαλονικης και το μικρο θελει να παει στο μεγαλο που ειναι απθ.

1752819482477.png

ε τωρα αν το εκτος ειναι το πανοραμα ...μονο τριγωνα μπορουμε να παρουμε.

Τελευταία επεξεργασία:

Nala

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 914 μηνύματα.
Καλημερα Ναλα...καλημερα λιονταρινα
Ναι δεν λεει που μενουν οι γονεις ...λεει εκτος θεσσαλονικης και το μικρο θελει να παει στο μεγαλο που ειναι απθ.

View attachment 150240
ε τωρα αν το εκτος ειναι το πανοραμα ...μονο τριγωνα μπορουμε να παρουμε.
Αυτό είναι το σημαντικό, τα τρίγωνα Πανοράματος!!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Nala

Πολύ δραστήριο μέλος

ναι να μας μεινει κατι... η γλυκα.
συνεχιζουν να ειναι καλα ακομα?
Θεϊκά, έλα να φας!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θεϊκά, έλα να φας!
Πες διεύθυνση να στείλω!!

Θεϊκά, έλα να φας!

Αλλά να ξέρεις πρέπει να τα τρως φρέσκα γιατί τα γεμίζουν με κρέμα εκείνη τη στιγμή για να μείνει κρατσανιστο, τραγανό δηλαδή το φύλλο
:hypno::hypno::hypno:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Θεϊκά, έλα να φας!

Ευχαριστω πολυ
Θεικα ειναι να τα φας εκει
Μας ειχε στειλει φιλος του μπαμπα με το κτελ... Ελενιδη ηταν.
Καλα ηταν αλλα οχι οπως εκει.
Εμεις εδω παμε στον Κωσταντινιδη..τα γεμιζει παρουσια σου ,καλη κρεμα αλλα καιει το φυλο.

Nala

Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστω πολυ
Θεικα ειναι να τα φας εκει
Μας ειχε στειλει φιλος του μπαμπα με το κτελ... Ελενιδη ηταν.
Καλα ηταν αλλα οχι οπως εκει.
Εμεις εδω παμε στον Κωσταντινιδη..καλη κρεμα αλλα καιει το φυλο.
Κωνσταντίνος μιλφειγ, έκαστος στο είδος του

newguy

Νεοφερμένο μέλος

Ο newguy αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μεταγραφες των φοιτιτων για τα πανεπιστήμια. Αρχικα για να κανω μια μεταφραφη απο ενα τμημα σε ενα αλλο εκτος απο το οριο των μοριων που πρεπει να τηρω δηλαδη η σχολη που θέλω να κανω μεταγραφη να μην υπερβαινει τα 2750 μορια διαφορα απο την σχολη που φοιτω οπως κακ το ιδιο προγραμμα σπουδων , θα πρέπει να εχω αδερφο/η σε εκεινη την πολη που θελω να κανω την μεταγραφη απαραίτητα; Η θα πρεπει να εχω καποιο δηλωμενο ακινητο; Δεν μπορω να κανω απλως μεταγραφη σε μια πολη που θέλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μεταγραφες των φοιτιτων για τα πανεπιστήμια. Αρχικα για να κανω μια μεταφραφη απο ενα τμημα σε ενα αλλο εκτος απο το οριο των μοριων που πρεπει να τηρω δηλαδη η σχολη που θέλω να κανω μεταγραφη να μην υπερβαινει τα 2750 μορια διαφορα απο την σχολη που φοιτω οπως κακ το ιδιο προγραμμα σπουδων , θα πρέπει να εχω αδερφο/η σε εκεινη την πολη που θελω να κανω την μεταγραφη απαραίτητα; Η θα πρεπει να εχω καποιο δηλωμενο ακινητο; Δεν μπορω να κανω απλως μεταγραφη σε μια πολη που θέλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ναι μπορεις να κανεις μετεγγραφη σε σχολη αρκει να ειναι:
1) αντιστοιχη
2 ) τα μορια σου εκει που περασες +2750 να ειναι ισα ή παραπανω απο την βαση της σχολης στοχος που ζητας
3) να κερδισεις τον συναγωνισμο των αλλων που θα ζητησουν σε κοινωνικα και οικονομικα μορια ...η υποθεση αδελφια ειναι αλλο στορυ και πιο πολυπλοκο και θα το συζητησουμε αν εχεις αδελφι φοιτητη.
Η ξανθη που αναφερεις στους ημμυ δεν ζητα κανενα οικονομικο-κοινωνικο μοριο πας απλα με αιτηση.
1752858425129.png

Οι αντιστοιχες σχολες ημμυ ειναι
1752858563953.png

Οι αντιστοιχες σχολες μηχανολογων ειναι
1752858517308.png

newguy

Νεοφερμένο μέλος

Ο newguy αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Δεδομενου πως η βαση κοζανης μηχ μηχανικων και βολου αντοιστοιχα εχουν διαφορα μικροτερη των 2750 μοριων και ειναι αντίστοιχες θα μπορουσα να κανω αιτηση; . Αδερφο που σπουδαζει εχω αλλα κοζανη . Το ερωτημα μου ειναι αν ειναι εφικτό να κανω μεταγραφη πχ απο κοζανη σε βολο χωρις ομως να εχω καποιον αδερφο εκει η καποιο ακινητο η μονιμη κατοικια απλα γιατι σαν πολη και πανεπιστήμιο ακουγονται καλυτερα πραγματα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Δεδομενου πως η βαση κοζανης μηχ μηχανικων και βολου αντοιστοιχα εχουν διαφορα μικροτερη των 2750 μοριων και ειναι αντίστοιχες θα μπορουσα να κανω αιτηση; . Αδερφο που σπουδαζει εχω αλλα κοζανη . Το ερωτημα μου ειναι αν ειναι εφικτό να κανω μεταγραφη πχ απο κοζανη σε βολο χωρις ομως να εχω καποιον αδερφο εκει η καποιο ακινητο η μονιμη κατοικια απλα γιατι σαν πολη και πανεπιστήμιο ακουγονται καλυτερα πραγματα
Προσεξε με
Δεν μας αφορα η βαση κοζανης..τα δικα σου μορια με τα οποια μπηκες κοζανη μετρανε.
Η παρουσια του αδελφου στην κοζανη δεν αξιολογειτε για την μετεγγραφη με τα οικονομικο-κοινωνικα μορια και δεν αποτελει εμποδιο.
Για την μετεγγραφη μηχανολογων βολου θα χρειαστουμε
1) Τα μορια σου στην κοζανη + 2750 να ειναι ισα ή μεγαλυτερα απο την βαση βολου 2025... την οποια εγω την τοποθετω στα 16.000 μειον ( θα δειξει)
2) Να εχουμε τα αναγκαια οικονομικο-κοινωνικα μορια που θα ζητησει φετος η σχολη του βολου.
Περυσι ζητησε 0 μορια....καπου εκει θα ειναι και φετος αντε στα 2 το πολυ.
1752861223630.png

Ersa

Νεοφερμένο μέλος

Η Ersa αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Προσεξε με
Δεν μας αφορα η βαση κοζανης..τα δικα σου μορια με τα οποια μπηκες κοζανη μετρανε.
Η παρουσια του αδελφου στην κοζανη δεν αξιολογειτε για την μετεγγραφη με τα οικονομικο-κοινωνικα μορια και δεν αποτελει εμποδιο.
Για την μετεγγραφη μηχανολογων βολου θα χρειαστουμε
1) Τα μορια σου στην κοζανη + 2750 να ειναι ισα ή μεγαλυτερα απο την βαση βολου 2025... την οποια εγω την τοποθετω στα 16.000 μειον ( θα δειξει)
2) Να εχουμε τα αναγκαια οικονομικο-κοινωνικα μορια που θα ζητησει φετος η σχολη του βολου.
Περυσι ζητησε 0 μορια....καπου εκει θα ειναι και φετος αντε στα 2 το πολυ.
View attachment 150260
Όταν λες στα 2 το πολύ εννοείς ότι κάποιοι προς μετεγγραφή θα έχουν το πολύ 2 μόρια ενώ θα υπάρχουν και κάποιοι με 0 ή 1 μόριο στο σύνολο των μετεγγραφών;

newguy

Νεοφερμένο μέλος

Οκ γιατι μου ειχε πει συμβουλος οτι μπορω να κανω μεταγραφη μονο σε πολη που βρίσκεται ο αδερφος... δηλαδη κοζανη ... Που δεν εχει νοημα γιατι εκει θα περασω μαλλον . Οταν λες κοινονικα και οικονομικα κριτήρια ;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Όταν λες στα 2 το πολύ εννοείς ότι κάποιοι προς μετεγγραφή θα έχουν το πολύ 2 μόρια ενώ θα υπάρχουν και κάποιοι με 0 ή 1 μόριο στο σύνολο των μετεγγραφών;
Αν η εικονα γραψει 2 αλλα δειχνει και κενες θεσεις τοτε η σχολη ζηταει 0 μορια αλλα δεν υπαχουν αλλοι να πανε
Αν η εικονα γραψει 2 και ειναι ολες οι θεσεις συμπληρωμενες τοτε ο τελευταίος μπηκε με 2 μορια και οι εχοντες 0 ή 1 μενουν εξω αν θα ζητουσαν βεβαια

Οκ γιατι μου ειχε πει συμβουλος οτι μπορω να κανω μεταγραφη μονο σε πολη που βρίσκεται ο αδερφος... δηλαδη κοζανη ... Που δεν εχει νοημα γιατι εκει θα περασω μαλλον . Οταν λες κοινονικα και οικονομικα κριτήρια ;
Για τον συμβουλο δεν εχω να πω κατι δεν ξερω την στιχομυθία.
Τα κοινωνικα μορια τα βλεπεις εδω
Για τον υπολογισμο των οικονομικων μοριων κανε σκρολ πισω σε αυτο το νημα...γιατι ειναι επιπονο να τα ξαναγραφω και μετα απο πολλες φορες .

1752864506852.png

Τελευταία επεξεργασία:

newguy

Νεοφερμένο μέλος

Κοιταξε να δεις απο οικονομικά κριτήρια δεν πιανω κατι , αλλα απο κοινωνικα λογω Τριτεκνιας ειμαι κομπλε. Οποτε αν ειναι οπως το περιγράφεις ( δηλαδη αν οντως μπορω να κανω μεταγραφη σε αλλη πολη και ας μην εχω αδερφο σε αυτη ή ακινητο και εχω διαφορά μικροτερη των 2750 μεταξυ σχολων και ιδιο προγραμμα σπουδων ) τοτε πιστευω πληρω τα κριτήρια δηλαδη τρια μορια ας πουμε συν την προσαυξηση (+0.5) δηλαδη 4.5 στο συνολο θα ειμαι κομπλε. Σιγουρα παντως αν περασω κοζανη θα κανω μια αίτηση για μεταγραφη βολο και ο θεός βοηθος.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Κοιταξε να δεις απο οικονομικά κριτήρια δεν πιανω κατι , αλλα απο κοινωνικα λογω Τριτεκνιας ειμαι κομπλε. Οποτε αν ειναι οπως το περιγράφεις ( δηλαδη αν οντως μπορω να κανω μεταγραφη σε αλλη πολη και ας μην εχω αδερφο σε αυτη ή ακινητο και εχω διαφορά μικροτερη των 2750 μεταξυ σχολων και ιδιο προγραμμα σπουδων ) τοτε πιστευω πληρω τα κριτήρια δηλαδη τρια μορια ας πουμε συν την προσαυξηση (+0.5) δηλαδη 4.5 στο συνολο θα ειμαι κομπλε. Σιγουρα παντως αν περασω κοζανη θα κανω μια αίτηση για μεταγραφη βολο και ο θεός βοηθος.
Αν πιανεις τον κοφτη των2750 για βολο εσαι μεσα.
Τα μορια τριτεκνια εου για την ακριβεια ειναι 3 + 2χ0.5= 4 /// εσυ δεν πιάνεσαι για παιδι.

newguy

Νεοφερμένο μέλος

Α οκ ευχαριστω πολυ . Αν ειναι ετσι θα κανω σιγουρα αίτηση για βολο η κάπου ποιο κοντα η σε "καλυτερο" πανεπιστήμιο. Νομιζω οι αιτησεις ανοιγουν Οκτώβρη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια