[Πανελλήνιες 2025] Τα πάντα για τις μετεγγραφές

mflam

Νεοφερμένο μέλος

Η mflam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Μου δώσατε τροφή για σκέψη
Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι και λίγο μη μείνω Σάμο γιατί οικονομικά δύσκολο
Αλλιώς εννοείται ότι προτιμώ μηχανικών παδα
Ευχαριστώ παααααρα πολυ
Να ξέρατε πόσο μας ξεμπλοκαρετε όλοι εδώ μέσα
Θα επανέλθω εάν κάτι με προβληματίσει πάλι!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.717 μηνύματα.
Μου δώσατε τροφή για σκέψη
Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι και λίγο μη μείνω Σάμο γιατί οικονομικά δύσκολο
Αλλιώς εννοείται ότι προτιμώ μηχανικών παδα
Ευχαριστώ παααααρα πολυ
Να ξέρατε πόσο μας ξεμπλοκαρετε όλοι εδώ μέσα
Θα επανέλθω εάν κάτι με προβληματίσει πάλι!
Μακαρι να εμενες σαμο και σχολη και εστια και ζωη..καθε μερα φτηνη διασκεδαση.
Οχι δεν μενεις σαμο.
Στην απιθανη περιπτωση που τσακισει η μηχανικων υπολογιστων παδα θα κανεις μετακινηση στους μηχανικους παραγωγης ..και αν δε σ΄αρεσει μετα με το 10% στο παπει του χρονου.. περασμενα μαθηματα αναγνωριζονται.
Δυστηχως η διαδικασια μετεγγραφων ενιοτε εχει και ρισκα..αν και για σενα θεωρω πως οχι ...ολα ειναι ελπιδοφορα συμφωνα με τις στατιστικες.

Τελευταία επεξεργασία:

andrianna

Νεοφερμένο μέλος

Η andrianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Παιδιά βοήθεια όποιος γνωρίζει. Εγώ είμαι δίδυμη εχω δηλαδή δίδυμη αδερφή που έδωσε φέτος πανελλήνιες οικονομικά αυτή θετική εγώ τι ισχύει για τις μεταγραφές; Κάτι μας είχε πει ένας καθηγητής που έκανα ιδιαίτερα ότι αν δεν υπάρχει μόνιμη κατοικία και κάτι τέτοια. Όποιος ξέρει να μου πει

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.717 μηνύματα.
Παιδιά βοήθεια όποιος γνωρίζει. Εγώ είμαι δίδυμη εχω δηλαδή δίδυμη αδερφή που έδωσε φέτος πανελλήνιες οικονομικά αυτή θετική εγώ τι ισχύει για τις μεταγραφές; Κάτι μας είχε πει ένας καθηγητής που έκανα ιδιαίτερα ότι αν δεν υπάρχει μόνιμη κατοικία και κάτι τέτοια. Όποιος ξέρει να μου πει
Καλημερα
Ολη η βοηθεια για σενα ...αλλα πες κατι
που μενετε?
σε ποια πολη περνα καθε μια ?
τι σχολη?
σε ποια πολη θελετε να ερθετε?
Τα μορια σας εκει που περνατε + 2750 περνανε την προβλεπομενη βαση της σχολης που θελετε να πατε.
Δυστηχως η διδυμοτητα δεν πριμοδοτείται.

Albert 123

Νεοφερμένο μέλος

Η Albert 123 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Ναι, ο μεγάλος θα μείνει
ε ταυτοχρονα... οκ τελειωνεις εσυ και μετα θα μπει το αδελφι με κωδικους τριπολης να κανει την αποποιηση.
Η αποποιηση μπορει να γινει και μετα με ΥΔ στο gov.gr ή σε κεπ γιατι παει στην νεα σχολη για ελεγχο... αλλα οχι εγω δε τους εμπιστευομαι αν δεν δουν αποποιση στην πλατφορμα μπορει και να σε κοψουν ( και τρεχα μετα ενστασεις... και αντε παει το εξαμηνο)... οποτε αποποιηση στην πλατφορμα.
Albert για τις μετεγγραφες εχουμε χρονο ..τωρα τις διερευνάμε για να ξερουμε και να φτιαξουμε το μηχανογραφικο καταλληλα που να δεχεται μετεγγραφη...τωρα εσυ με τις ιατρικες δεν εχεις θεμα ολες τα ιδια ειναι. και η τριπολη δεν εχει ιατρικη για να διωχναμε απο εκει το αγορι..

Τωρα για πες το αγορι εκει θα μεινει..το εχει παρει αποφαση;

Ναι, θα μείνει Τρίπολη ο μεγάλος.

Aria2006

Νεοφερμένο μέλος

Η Aria2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Εφοσον βγηκε νομος που λεει πως ανατιθεται η επιμελεια παιδιων και αυτη μπορει νομιμως και ισχυρως να ειναι απο συμβολαιογραφο και δικηγορο οκ τι να λεμε παραπανω...
Ε σιγουρεψε το με τον δικηγορο σου..αν πρεπει να το παει πρωτοδικείο να βαλει σφραγιδα.
Κοιτα σε δικη ακροατηριου πανε οταν υπαρχει καυγας και αντιρρησεις να αποφασισει ο δικαστης ..η κοινη συναινεση δεν παει ακροατηριο.

Τωρα για τα αλλα που λες σε εχουν πλανησει.
Αυτα ειναι σε νομο γραμμενα και νεος νομος δεν εχει γινει.
Μα λες το υπουργειο να μην ξερει οτι οι περισσοτεροι αποφοιτοι λυκειου ειναι 18+ ? και μη προστευομενοι.
Μα λες να μην ξερει οτι αυτο το ενηλικο παιδι φοιτητης των 18+ αν δεν προστατευτει και χρηματοδοτηθει απο τους γονεις δεν θα σπουδασει.

Οχι μονο το αφμ του μπαμπα στην δηλωση.

Εδω ειναι η περσινη εγκύκλιος μετεγραφνω εδω ειναι και η περσινή πλατφορμα σε βιβλιο να τα μελετησεις.

αυτο το fun fact τι ειναι?

Άργησα λόγω έκτακτων ιατρικών συνθηκών, αλλά επανήλθα...λοιπόν τα ΑΦΜ μπαίνουν και των δύο γονέων. Έγινε τσεκάρισμα με ΑΑΔΕ η οποία και δίνει το πράσινο φως για τα οικονομικά κριτήρια. Όταν μιλούν για επιμέλεια με δικαστική απόφαση αναφέρονται ότι στον έναν γονέα έχουν αφαιρεθεί εντελώς τα γονεϊκά δικαιώματα του με δικαστική απόφαση και όχι το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχουμε εμείς με δικηγόρο και συμβολαιογράφο που έγινε σε συνεναιτικό διαζύγιο. Κατά τα άλλα σε διαζευγμένα ζευγάρια που ένας από τους δύο έχει την επιμέλεια και μένουν τα παιδιά μαζί του, πρέπει και οι δύο γονείς να βάλουν το ΑΦΜ τους. Εχεις δίκιο για το 18 χρονών, ήταν λάθος αυτή η απάντηση της. Πάντως σίγουρα εμείς δεν έχουμε τα οικονομικά κριτήρια. Πάμε με τα κοινωνικά και ότι γίνει έγινε. Αφήνω όμως αυτό εδώ που κάνει λίγο πιο αναλυτικά τα οικονομικά κριτήρια σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται https://www.aade.gr/sites/default/files/2020-10/1127913_met.pdf
υγ. το fun fact είναι μία έκφραση που χρησιμοποιούν εκεί στα εξωτερικά, που είναι σαν το δικά μας τύπου "Οι άχρηστες πληροφορίες ή αστεία πράγματα ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες..."-παραδειγμα "10 fun fact για τα επιτραπέζια παιχνίδια"

andyklad

Νεοφερμένο μέλος

Ο andyklad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
(Απαντώ εδώ γιατί είναι καινούργιος στην σελίδα και δεν έχω μάθει ακόμα όλα τα κόλπα, συγγνώμη για την σύγχυση)
Παρακαλώ δείτε και την δικιά μου απορία σχετικά με τις μεταγραφές:

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

Η elefther1ou_ αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Καλησπέρα, μια μικρή απορία έχω, εμένα ο αδερφός μου το έτος 2024 έκανε ως φιλοξενούμενος δική του φορολογική δήλωση, άρα το κατά κεφαλήν είναι δια 3, όμως το 2023 και το 2023 ως μέλος της οικογένειας και χωρίς δική του φορολογική δηλωση είμαστε κατά κεφαλήν δια τέσσερα. Αρα 2024: κατά κεφαλήν δια 3 και 2023,2022: κατά κεφαλήν δια 4. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι το πώς θα βγουν τα μόρια μου ακριβώς; Διότι έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια