γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.240 μηνύματα.

σωστα... ελα ..ελπιζουμε... δεν χανομαστε ..εχουμε ασσο στο μανικι για του χρονου.... πας απθ και παρακολουθεις ... οι αλλοι το τελειωνουν σε 7,5 ..εσυ αν και πιο αργα θα το πας στα 7 (επειδη θα ξερεις)Ακυρο 4 μορια εχω άρα δεν μπορω από εκεί.
vas2017
Νεοφερμένο μέλος
Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Οκει ευχαριστώ πολυ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.240 μηνύματα.

τα λεμε ...οτι σου κατεβει... πεςΟκει ευχαριστώ πολυ
CELTICS FAN
Νεοφερμένο μέλος
Ο CELTICS FAN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Σε ευχαριστω θερμα! Τι εννοεις ομως οταν λες "αν σχολες εμριναν αδειες"; χιλια ευχαριστω!αν περνα τον κοφτη 2750 φαινεται ελπιδοφορα αλλα θελει μελετη να δουμε αν σχολες εμειναν αδειες και τι μορια πηραν
View attachment 150751
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ναι... κοιτα ...οι μετεγγραφες στο εκπα δεν έρχονται απο το πουθενα ..ερχονται απο καποιες σχολες επαρχιας..αν αυτες οι επαρχιες ειναι αποδυναμομενες πως θα στειλουν παιδια στο εκπα?Σε ευχαριστω θερμα! Τι εννοεις ομως οταν λες "αν σχολες εμριναν αδειες"; χιλια ευχαριστω!
CELTICS FAN
Νεοφερμένο μέλος
Ο CELTICS FAN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Χιλια ευχαριστω και παλι! Να εισαι καλα.
andreouk
Νεοφερμένο μέλος
Η andreouk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Μια χαρά τα λέτε.. από ότι βλέπω ετσι λεμε να κάνουμε..1η επιλογη μετεγγραφής Πάτρα και 2η Βόλο.. θα πηγαινοερχεται για ένα χρονικό διάστημα. Φαντάζομαι να του επιτρέψουν να παρακολουθεί μαθήματα και εργαστήρια στην Πάτρα. Θα πάρω να ρωτήσω.. και αν πάνε όλα καλά θα μπορεσει να δώσει την εξεταστική του εκεί χωρίς απώλειες μαθημάτων. Αν λέω κάτι λάθος διορθώστε με.. σας ευχαριστώ πολύ!Οχι ...δεν βοηθα η κενοτητα της πατρας ...αυτη βοηθα το εμπ και το απθ
Την πατρα την βοηθα η κενοτητα της κοζανης, του βολου.
Δεν ρισκαρετε κατι σημαντικο ..αν τσακισει η πατρα ( για μενα οχι) θα χασετε ενα μηνα μαθημα...
Ας παει το κοριτσι του βολου σε ενα κοριτσι πολιτικων μηχανικων εκει να της κατεβασει τις σημειωσεις και να τις στειλει στο αγορι να εχει εικονα για Βολο...
Πατρα ..καθε παρασκευη στην αγκαλια της μαμας και καλο φαι και ρουχα και ηρεμια και ολα καλα....αρχοντας...
Η ηρεμια ειναι το κλειδι της επιτυχιας ...αν τρως πτι μπερ με μαρμελαδα σαντουιτς για βραδυνο .. το στομαχι δεν συγκινηται..διαμαρτύρεται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αργοτερα θα του παρεις και ενα αυτοκινητο μεταχειρισμενο και 2 φορες την εβδομαδα κορινθο μαμα.. Ουτε θα μαγειρεψει ,ουτε θα πλυνει ουτε, θα σφουγγαρισει,ποτε... λες και εχουν αγκυλωση τα αγορια για αυτα..
Τα λεω καλα ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ετσι σωστα τα λετε ..κατι μου λεει οτι θα παει καλα η πατρα.Μια χαρά τα λέτε.. από ότι βλέπω ετσι λεμε να κάνουμε..1η επιλογη μετεγγραφής Πάτρα και 2η Βόλο.. θα πηγαινοερχεται για ένα χρονικό διάστημα. Φαντάζομαι να του επιτρέψουν να παρακολουθεί μαθήματα και εργαστήρια στην Πάτρα. Θα πάρω να ρωτήσω.. και αν πάνε όλα καλά θα μπορεσει να δώσει την εξεταστική του εκεί χωρίς απώλειες μαθημάτων. Αν λέω κάτι λάθος διορθώστε με.. σας ευχαριστώ πολύ!
Μομιζω οτι ηταν το 2021 που μιλουσα με ενα κοριτσι που ειθελε πατρα ημμυ.
Ειχε 4 μορια και ειχε αγωνια γιατι το 2020 ειχε κλεισει στα 3.
Τελικα εκλεισε στα 0 και ηταν πολυ ευχαριστημενη και συνεχισε να μου μιλαει... ελεγε λοιπον το κοριτσι οτι οι καθηγητες την καλωσόρισαν απο την αρχη και εργαστηρια της εδωσαν απο την αρχη και ελεγαν στα παιδια να μην φυγουν απο πατρα γιατι ειναι πολυ καλη η σχολη..και ηταν πολυ ευχαριστημενο.
Ενταξει ηταν ηλεκτρολογοι αλλα γιατι οι πολιτικοι μηχανικοι να ειναι διαφορετικοι?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

@vas2017Οκει ευχαριστώ πολυ
Κανε το εξεις .. πηγαινε στην γραμματεια των ημμυ απθ και πες πως εχει το στορυ με την αθλητρια και ρωτα..
Αν σας φερω τον δεκεμβρη που θα ζητησετε τα χαρτια ελεγχου μετεγγραφης την αποποιηση μετεγγραφης της αδελφης μου σε ΥΔ και την βεβαιωση σπουδων της απο το ΑΠΘ θα την δεχθειτε?
Αν πουνε ναι τοτε το μονο προβλημα που μενει ειναι η πλατφορμα και θα δειξει αν θα το περασει... και μαλλον ναι.
Ειναι αυτη η προθυστερη κατασταση ..πρωτα αιτηση σου και μετα εγγραφη αδελφης που μπλεκει την κατασταση και δεν υπαρχει λυση σε καμια εγκυκλιο.
Elvi
Νεοφερμένο μέλος
Ο Elvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

Καλησπέρα σας,
Δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω αλλά μπορεί η ερώτηση να μεταφερθεί και στο καφενείο
1. Δεν κατάλαβα πώς οι κενές θέσεις ενός τμήματος επηρεάζουν άλλα.
2.Οι μεταγραφές πρέπει να εγκριθούν και από τις γραμματείες ή αν αποφανθεί η πλατφόρμα τελειώσαμε;
Ευχαριστώ
Δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω αλλά μπορεί η ερώτηση να μεταφερθεί και στο καφενείο

2.Οι μεταγραφές πρέπει να εγκριθούν και από τις γραμματείες ή αν αποφανθεί η πλατφόρμα τελειώσαμε;
Ευχαριστώ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

επειρεαζουν σε τι θες να μαθεις?Καλησπέρα σας,
Οχι δεν το τελειωνει η πλατφορμα ... ο αυστηρός ελεγχος γινεται στην γραμματεια ( καλα 3μελη επιτροπη καθηγητων) ....εκτος των οικονομικων (εκει δεν μπορουν)...αν δεν πεις ψεματα κανενα προβλημα ..αν πεις θα το δουν2.Οι μεταγραφές πρέπει να εγκριθούν και από τις γραμματείες ή αν αποφανθεί η πλατφόρμα τελειώσαμε;
Ευχαριστώ
vas2017
Νεοφερμένο μέλος
Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Οκει θα το ρωτήσω ευχαριστώ πολυ!
Elvi
Νεοφερμένο μέλος
Ο Elvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

Εγώ που είμαι με 0 μόρια κινδυνεύω να κοπώ από την γραμματεία; ψέμματα δεν μπορώ να πω. Δηλαδή το 0 πώς θα μπορούσα να το παρουσιάσω εκτός από 0επειρεαζουν σε τι θες να μάθεις? Απλά να το καταλάβω πώς δουλεύει. Για κανέναν λόγο just for my info
Οχι δεν το τελειωνει η πλατφορμα ... ο αυστηρός ελεγχος γινεται στην γραμματεια ( καλα 3μελη επιτροπη καθηγητων) ....εκτος των οικονομικων (εκει δεν μπορουν)...αν δεν πεις ψεματα κανενα προβλημα ..αν πεις θα το δουν

newguy
Νεοφερμένο μέλος
Ο newguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

Αγαπητοί συνάδελφοι.Εχοντας βγει τα αποτελεσματα και εχοντας περασει στην σχολη των μηχανολογων μηχανικων κοζανης , θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση περι μεταγραφων . Ειμαι σε δίλημμα για την μεταγραφη μου στο τμημα του βολου και θα ηθελα να ρωτησω αν μια χρονια το τμημα της μεταγραφης ειναι γεματο περνουν και πάλι μεταγραφες; Υοαρχει περίπτωση μια χρονια να μην παρουν καθολου λογο πληρωτητας; Μπορειτε να με βοηθήσετε να δω αν φετος ειναι γεματο η αν μπορω να κανω μεταγραφη με τα φετινα δεδομενα; (Αν ισχυει αυτο περι πληρωτητας)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ΚαλημεραΕγώ που είμαι με 0 μόρια κινδυνεύω να κοπώ από την γραμματεία; ψέμματα δεν μπορώ να πω. Δηλαδή το 0 πώς θα μπορούσα να το παρουσιάσω εκτός από 0![]()
Το μηδεν των οικονομικων δεν μπορεις να το αλλαξεις οπως και κανεις ..ειναι αυτοματη διαδικασια της πλατφορμας σε συνδεση με την εφορια....ουτε η γραμματεια σχεδον μπορει να το ελεγξει αν ειναι μηδεν ή 6..στοπ.
Εκει που υπαρχει ελεγχος ειναι στα κοινωνικα μορια...τριτεκνιες , μονογονεϊκοτητα, αναπηρια, ορφανεια κλπ.
Κοιτα...εσυ μαθηματικα εκανες..φυσικη εκανες ...οκ
Ποιος ειναι ο ισχυροτερος αριθμος της φυση..το συν απειρο μηπως? το μειον απειρο..? τσου... το μηδεν ειναι.... ολοι αυτο κυνηγανε να λυσουν το προβλημα τους..
Το μηδεν που εχεις ειναι ενας εξαιρετικος αριθμος και ο βασικοτερος των μετεγγραφων..
Ακου και αυτο
Ενας μαλακας ντουβαρι και κακος... πηγε δικαστηριο (νομιζω 2020-21) και πηρε αποφαση οτι τα 0 μορια δεν στοιχειοθετουν δικαιωμα μετεγγραφης.
Μετα εκτελεσε την αποφαση στο υπουργειο..και η τοτε υπουργος δρακουλας απαντησε ..ας κανουν οι σχολες οτι θελουν στα πλαισια του αυτοδιοικητου..
Ουτε το σκληρο εμπ δεν εκανα κατι κακο σε αυτο.
Μια χαρα ειναι λοιπον το μηδεν σου και καλη επιτυχια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ναι ναι...αντε πηγαινε να το φαμε το ''τερας'' με κολπο και με τα δικα του οπλα.Οκει θα το ρωτήσω ευχαριστώ πολυ!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Συγχαρητηρια αρχικως για την επιτυχια σου και την εξαιρετικη τεχνη που διαλεξες.Αγαπητοί συνάδελφοι.Εχοντας βγει τα αποτελεσματα και εχοντας περασει στην σχολη των μηχανολογων μηχανικων κοζανης , θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση περι μεταγραφων . Ειμαι σε δίλημμα για την μεταγραφη μου στο τμημα του βολου και θα ηθελα να ρωτησω αν μια χρονια το τμημα της μεταγραφης ειναι γεματο περνουν και πάλι μεταγραφες; Υοαρχει περίπτωση μια χρονια να μην παρουν καθολου λογο πληρωτητας; Μπορειτε να με βοηθήσετε να δω αν φετος ειναι γεματο η αν μπορω να κανω μεταγραφη με τα φετινα δεδομενα; (Αν ισχυει αυτο περι πληρωτητας)
Οι μετεγγραφες ειναι υποχεωτικες δια νομου και δεν μπορει να της αρνηθει καποια σχολη λογω πληροτητας ή απεχθειας.
Ο μονος τροπος ειναι να βαλει βυσμα στο υπουργειο να την βγαλει απο αντιστοιχια( εχουμε και τετοια).
Ο ποσοτητα μετεγγραφων ειναι το 15% των προγραμματισμενων εισακτεων.
Μηχαλολογοι Βολου, προγραμματισμενοι εισακτεοι 123 χ 15/100 = 18 μετεγγραφομενοι.
Ο βολος φετος γεμισε οπως και καθε χρονο αλλα αυτο δεν εχει καμια συνδεση με τις μετεγγραφες και μπορεις να ζητησεις μετεγγραφη.
ABRAAM ME ESOSES
Νεοφερμένο μέλος
Η ABRAAM ME ESOSES αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλημέρα. Έχω περάσει Φυσικό Ιωαννίνων και θέλω να πάρω μεταγραφή για Θεσσαλονίκη. Έχω πολυτεκνία (6 άτομα) και το οικογενειακό εισόδημα είναι κάτω των 30.000 ευρώ. Πιστεύετε ότι μπορώ να την κάνω;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ενταξει εχεις δικιο βουνο...αλλα γιατι φωναζεις... ? η φυσικη ειναι μονο αγαπη μεσα απο την γνωση.Καλημέρα. Έχω περάσει Φυσικό Ιωαννίνων και θέλω να πάρω μεταγραφή για Θεσσαλονίκη. Έχω πολυτεκνία (6 άτομα) και το οικογενειακό εισόδημα είναι κάτω των 30.000 ευρώ. Πιστεύετε ότι μπορώ να την κάνω;
Ας δουμε τα δεδομενα που παραθετεις.
Το φυσικο ιωαννινα εχει βαση 9365 φετος και το φυσικο απθ εχει 14518
Υπολογιζοντας τον κοφτη 2750 εχουμε
14518 -2750 = 11768 ...πρεπει λοιπον τα μορια σου για ιωαννινα να εναι το λιγοτερο 11768... αν ειναι εχουμε δικαιωμα για αιτηση μετεγγραφης.
Οκ εστω οτι κανουμε αιτηση, θα ευοδωθεί ?
Το οικογενειακο εισοδημα των 30000/6 = 5000€ κατα κεφαλην εισοδημα δινει, που αντιστοιχει σε 4 οικονομικα μορια
Η πολυτεκνια σου δινει 3+ (3παιδια χ 0,5) = 4,5 κοινωνικα μορια
Το ολον... 4 οικονομικα + 4,5 κοινωνικα = 8,5 μορια μετεγγραφης που ειναι υπερμορια και δεν μαχονται απο κανενα.
Η εικονα διαχρονικως των μετεγγραφων του φυσικου απθ.
Εικονα δροσερου λιβαδιου, στα 0 μορια κλεινει καθε χρονο και μενει αδεια.
Κοιταξε λοιπον τα μορια σου οπως σου εξηγω παραπανω και αν ναι...τοτε τελος εισαι ΑΠΘ
newguy
Νεοφερμένο μέλος
Ο newguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

Γιαννη, καλησπερα ! Στο κοντινο παρελθον με ειχες βοηθησει σχετικα με την αποφαση σχολης και σχετικα με τις μεταγραφες . Εχω μια καινουργια απορια . Σχετικα με τις μεταγραφες. Αν μια σχολη μια χρονια εχει ας πουμε γεμισει ,(ας παρουμε για παραδειγμα το τμημα των μηχανολογων μηχανικων στον βολο στο οποιο και θελω να κανω μεταγραφη μιας και περασα τελικα στο ιδιο τμημα στην κοζανη), τοτε με γεματη σχολη υπαρχουν εξτρα θεσεις για τα παιδια των μεταγραφων ; Δηλαδη οι θεσεις των μεταγραφων που ειμαι διαθεσιμες καθε χρονο ειναι ανεξαρτητες με τον αριθμο των εισακτεων εκεινη την χρονια;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

καλημεραΓιαννη, καλησπερα ! Στο κοντινο παρελθον με ειχες βοηθησει σχετικα με την αποφαση σχολης και σχετικα με τις μεταγραφες . Εχω μια καινουργια απορια . Σχετικα με τις μεταγραφες. Αν μια σχολη μια χρονια εχει ας πουμε γεμισει ,(ας παρουμε για παραδειγμα το τμημα των μηχανολογων μηχανικων στον βολο στο οποιο και θελω να κανω μεταγραφη μιας και περασα τελικα στο ιδιο τμημα στην κοζανη), τοτε με γεματη σχολη υπαρχουν εξτρα θεσεις για τα παιδια των μεταγραφων ; Δηλαδη οι θεσεις των μεταγραφων που ειμαι διαθεσιμες καθε χρονο ειναι ανεξαρτητες με τον αριθμο των εισακτεων εκεινη την χρονια;
Λεω να παραθεσω παραδειγμα για να δω αν πιανω αυτο που εχεις στο μυαλο σου.
Εστω η εν λογω σχολη του Βολου.
της λενε φετος
Θα παρεις 123 παιδια απο πανελληνιες (90%,10%,επαλ,κλπ) κα αλλα 18 παιδια απο μετεγραφες μοριων
Η σχολη παιρνει ολα τα 123 παιδια απο πανελληνιες και παιρνει και απο μετεγγραφες μοριων αλλα 8 .
Η σχολη φετος θα εχει να διδαξει 123+8 = 131 παιδια συνολο
Εστω μια αλλη σχολη στην ξανθη (αρχιτεκτονες).
Της λενε το 2021
Θα παρεις 117 παιδια απο πανελληνιες (90%,10%,επαλ,κλπ) και αλλα 18 παιδια απο μετεγγραφες μοριων
Η σχολη παιρνει μονο 9 παιδια απο πανελληνιες και παιρνει και απο μετεγγραφες μοριων αλλο 1 .
Η σχολη το 2021 θα ειχε να διδαξει 9+1 = 10 παιδια συνολο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 286 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bobbos188
- FNC_Sophia
- Sotiris 12
- aris65
- Anna1974
- dodisper
- aneiko
- thewitcher
- mumofstudents
- Mixalis!
- elinamav
- Greg25
- andreouk
- ang12_012
- sakplat
- Nala67
- psychoticwaltz
- geneticist
- dboun
- abyssiniancat
- MariaApo
- Geo20
- termiii
- Alex81
- Corfu kitty
- st.krf
- Leo21
- Scandal
- Ilias__
- newguy
- burningfire
- CELTICS FAN
- Dina
- engineer?
- ManDef
- Huener
- vas2017
- Lennie
- mpimpika
- katia.m
- Xryssa
- sophieee
- hello1234
- Primary Care
- Drscientist
- katerina1980
- Unboxholics
- Elvi
- tan07
- constansn
- marrr
- annapdk
- tsiobieman
- Jauahahwiwisjs
- gianikit
- Giorgosth
- Nek21
- Pyotr_Krasnov
- Panatha mono
- IrisAthens
- gaidouri
- Nala
- Giorgakis17
- marpa
- many of Filip
- Lia 2006
- panosT436
- Ersa
- eleanna4
- stamp
- GV221
- Kzaro
- Albert 123
- Penny1903
- acc/fin04
- AggelikiGr
- Atrlef
- doctoradrian
- PANSOFOS
- MPmp
- Dimitris_nts
- MariaDed
- peris68
- almanhoff
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- elcteng
- nick34
- strof
- Hmmytheos
- Nick_Athens
- Tery07
- Dkate
- Costpap
- XRY
- Mapz
- Leilas
- Indecisive2
- ydroxoos
- UnderGroundGr
- Efi10
- sophiaa
- sevi1
- geornirv
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- mvas
- Manou Litsa
- NIKHNIKH
- Searching
- charmander
- giannis06
- korydallos
- Lydiaaaaaaa
- Wonderkid
- Asterias54
- jellojina
- Virgin
- trifasikodiavasma
- Vera
- panunniotis
- Simela24
- afraim
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- vtsou1
- kyriako
- ioanna2007
- MANUELMANUEL
- Entropy24
- str07
- redpointer
- andyklad
- bak07
- fgk
- anna_6
- Isa
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- panaman
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- N2007
- Conne
- kate45
- Atom8
- plantbee
- jkhkh
- Alex2025
- tomftw
- eftria
- ch2006
- natasa1#
- mikrosamiamidi
- burakpak8
- confused???
- Eleanna89
- Arvacon
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- krys
- EFAKIT
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- woasibe
- Fefi
- GIANCHRIS
- nicole95
- marina.marina
- mflam
- afroditi16
- elefther1ou_
- giorgos2000
- nikosm72
- Msp1
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- maritina07
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- bigguy
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Κλημεντίνη
- Maria_Xagorari
- waakaq
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- AnAn
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- etzoni
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- SlimShady
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- Leo komm
- mikke
- fyllidas
- jYanniss
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- Reader
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.