γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.283 μηνύματα.

Θες αποψη για την εκβαση της κατ εξαιρεση μετεγγραφης και για την οποια εχεις προφανες δικαιωμα?καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
είμαι φοιτήτρια 2 χρόνια στο τμήμα δημόσιας διοίκησης και με το 10% φέτος πέρασα νομική κομοτηνής.. η σχολή μ δεν με γεμίζει κ η νομική ήταν πρώτος μ στόχος πριν δυο χρόνια. Το θέμα τώρα είναι ότι σκεφτόμουν την κατ’εξαίρεση μεταγραφή για αθήνα χρησιμοποιώντας το ποσοστό αναπηρίας της μητέρας μου (67%), καθώς με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια δεν πιάνω τα μόρια. Το ερώτημα λοιπόν είναι , θα είναι μεγάλο ρίσκο; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να απορρίψουν την αίτηση μου;
marilyn09
Νεοφερμένο μέλος
Η marilyn09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

ναι γι αυτό έγραψα εδώ , σίγουρα κάποιος θα ξέρει κάτι παραπάνω γιατί διαβάζω κ ακούω πολλά κ προβληματίζομαι
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.283 μηνύματα.

Καλημερα και συγχαρητηρια πολλα για την κατάκτηση του ονειρου σου.καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
είμαι φοιτήτρια 2 χρόνια στο τμήμα δημόσιας διοίκησης και με το 10% φέτος πέρασα νομική κομοτηνής.. η σχολή μ δεν με γεμίζει κ η νομική ήταν πρώτος μ στόχος πριν δυο χρόνια. Το θέμα τώρα είναι ότι σκεφτόμουν την κατ’εξαίρεση μεταγραφή για αθήνα χρησιμοποιώντας το ποσοστό αναπηρίας της μητέρας μου (67%), καθώς με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια δεν πιάνω τα μόρια. Το ερώτημα λοιπόν είναι , θα είναι μεγάλο ρίσκο; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να απορρίψουν την αίτηση μου;
Και λυπαμαι που σε βαζουν σε τετοια διλημματα.
Πραγματι εχεις δικαιωμα για κατ' εξαιρεση μετεγγραφη συμφωνα με το νομο και την παρακατω παραγραφο.
Η επιτροπη που το αποφασιζει ομως δεν ακολουθει τον νομο και κανει αυτα που τις εχουν πει να κανει ( μακαρι να αλλαξουν φετος)
και εφαρμοζει κυριως την παρακατω παραγραφο
Κανει και αλλα ατοπα ωστε να μην δωσει την μετεγγραφη.
Οπως δεν δινει σε παιδι σε βαθεια φτωχια που πεθανε ο πατερας του γιατι περασαν 13 μηνες και οχι 12...
Οπως δεν δινει σε εγκυο κοριτσι γιατι στο σπιτι της δεν εχει πανεπιστήμιο.
Θεωρω λοιπον οτι θα σου απορριψουν την αιτηση και οταν το κανουν (Μαιο) θα εχεις χασει ειδη ενα χρονο.
Η μονη λυση με την κατηγορια αυτη των μετεγγραφων ειναι να εχεις καλο πολιτικο σπρωξιμο. σορυ
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Primary Care αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 146 μηνύματα.

Μετεγγραφές: Τι προβλέπει η ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ
Στις αρχές Οκτωβρίου θα μάθουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους οι φοιτητές που επιθυμούν να πάρουν μετεγγραφή από το ΑΕΙ στο οποίο εισήχθησαν

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Αυτο που λεει για αρχες οκτωβριου αποτελεσματα μετεγγραφων ειναι μεν καλο και λυνει σοβαρα θεματα, αλλα πολυ δυσκολο να γινει με παρον σετ απ.![]()
Μετεγγραφές: Τι προβλέπει η ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ
Στις αρχές Οκτωβρίου θα μάθουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους οι φοιτητές που επιθυμούν να πάρουν μετεγγραφή από το ΑΕΙ στο οποίο εισήχθησανwww.skai.gr
Η πλατφορμα βασιζεται σε κωδκους σχολης και φοιτητολογια.
Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει τα παιδια και οι γραμματειες απο αρχες Σεπτέμβρη να κανουν εγγραφες για να εχουν κωδικους μεχρι 15/9.
Αντε να δουμε.
Εμενα το αποτελεσματα τελος οκτωβριου θα μου φαινοταν πιο εφαρμοσιμο.
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος
Η Aria2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

@γιαννης_00 καλημέρα!!! τελικά η κόρη πέρασε χημικό Πάτρα και αυτή τη στιγμή, αφού είδαμε ότι η μετεγγραφή για Αθήνα θα είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι με τα 6 μόρια που συγκεντρώνει απο κοινωνικά κριτήρια, πήγαμε Πάτρα, κλείσαμε σπίτι για ένα χρόνο και ξεκινάει κανονικά. Σκεφτόμαστε να μην κάνουμε καν αίτηση μετεγγραφής, να μείνει Πάτρα και να χρησιμοποιήσουμε τη μετεγγραφή για το γιο μας που θα δώσει του χρόνου πανελλήνιες σε περίπτωση που δεν περάσει Αθήνα. Θελω να σε ρωτήσω κάτι αν ξέρεις...πες ότι ο γιος που θέλει πληροφορική (που είναι 15 τα αντίστοιχα τμήματα) περνάει επαρχία πχ. Τρίπολη, τι παίζει με την μετεγγραφή αδερφών; τι πρέπει να προσέξουμε; κάτι διάβασα ότι αν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα στη περιφεριακή ενότητα που σπουδάζει το πρώτο παιδί. Αν δεν υπάρχει έρχεται Αθήνα στους γονείς. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τις περιφερειακές ενότητες....
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Καλημερα καλημερα@γιαννης_00 καλημέρα!!! τελικά η κόρη πέρασε χημικό Πάτρα και αυτή τη στιγμή, αφού είδαμε ότι η μετεγγραφή για Αθήνα θα είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι με τα 6 μόρια που συγκεντρώνει απο κοινωνικά κριτήρια, πήγαμε Πάτρα, κλείσαμε σπίτι για ένα χρόνο και ξεκινάει κανονικά. Σκεφτόμαστε να μην κάνουμε καν αίτηση μετεγγραφής, να μείνει Πάτρα και να χρησιμοποιήσουμε τη μετεγγραφή για το γιο μας που θα δώσει του χρόνου πανελλήνιες σε περίπτωση που δεν περάσει Αθήνα. Θελω να σε ρωτήσω κάτι αν ξέρεις...πες ότι ο γιος που θέλει πληροφορική (που είναι 15 τα αντίστοιχα τμήματα) περνάει επαρχία πχ. Τρίπολη, τι παίζει με την μετεγγραφή αδερφών; τι πρέπει να προσέξουμε; κάτι διάβασα ότι αν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα στη περιφεριακή ενότητα που σπουδάζει το πρώτο παιδί. Αν δεν υπάρχει έρχεται Αθήνα στους γονείς. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τις περιφερειακές ενότητες....
Δυσκολα με βαζεις σημερα
Κατ αρχην συγχαρητηρια στο κοριστι και η πατρα εχει πολυ καλο χημικο.
(νικολαος κλουρας κορυφη.. καλα πηρε συνταξη τωρα) τα βιβλια του ειναι βοηθηματα για ολα τα αλλα χημικα.
Τα 6 μορια δεν ειναι απογορευτικα για αθηνα ...δεν ειναι σιγουρακι ομως γιατι ειχαμε τα 8,5 περυσι. μακαρι να ξεφουσκωσει που θα ξεφουσκωσει καπως... αφου η καβαλα ξεφουσκωσε.
Για να δουμε τωρα αν η ''θυσια'' αυτη του κοριτσιου βοηθα το επερχομενο αγορι.
Το πρωτο θετικο ειναι οτι η πατρα δεν εχει πληροφορικη... αρα παιζει παμε αθηνα μαμα, στο σεναριο μετεγγραφης λογω αδελφης.
Οι πληροφορικες αθηνα εχουν μεν υψηλα μορια πανελληνιων αλλα χαμηλες απαιτησεις μοριων μετεγγραφης... Οπα και επκα παιζουν γυρω στο 0 ... το παπει στο 5 και το χαροκοπειο στο 2-3.
Οποτε εχει νοημα η ''θυσια'' της χημικου ..? οχι δεν εχει.
Τι εχει νοημα ?
1) να διατηρησετε τα 6 μορια
2) Τα μορια που θα μπει το παιδι τριπολη να μην ειναι κατω απο 14000.
Αν ειναι παρακατω τοτε θα παμε σεναριο μηχανικων πληροφορικης (πατρα -Παδα) καλυτερα ειναι.
Στην περιπτωηση αυτη παλι με τα 6 μορια θα παιξουμε και οχι με το αδελφι...
Οποτε αν το κοριτσι θελεις πατρα ..αστο...αν θελει αθηνα φερτο..δε βοηθα η πατρα σε κατι το αγορι.
Και το αλλο το ακραιο..
Αν καταφερεις και εχεις κατακεφαλην 5000€ τοτε και το κοριτσι (πατρα) και το αγορι (τριπολη) ερχονται αθηνα.
3 παιδια εχετε?
Οι περιφερειακες ενοτητες ειναι κατι σε νομους για την ενδοχωρα... για τα νησια καθε νησι και περιφερειακη ενοτητα.
sakplat
Νεοφερμένο μέλος
Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 38 μηνύματα.

Πιο γρήγορα οι μετεγγραφές φοιτητών – Τι προβλέπει η ρύθμιση του υπ. Παιδείας
Στις αρχές Οκτωβρίου θα μαθαίνουν από φέτος οι αιτούντες τα αποτελέσματα – Στόχος, ο καλύτερος προγραμματισμός
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ε ναι...αυτο που υπεθεσα
Εγκυκλιος τελος σεπτεμβριου αποτελεσματα τελος οκτωβριου (εγω το λεω)..
Ε καλο ειναι.... δεν θα χανουν τα παιδια τα εργαστηρια.
Ειπε η υπουργος
Ε σοφια, βαλε και κατι αλλο μεσα στην τροπολογια σου ... οι ορφανες σχολες δεχονται μετακινησεις τωρα.... γιατι να μην δινουν κιολας? σωστο? ε σωστο ειναι.
Εγκυκλιος τελος σεπτεμβριου αποτελεσματα τελος οκτωβριου (εγω το λεω)..
Ε καλο ειναι.... δεν θα χανουν τα παιδια τα εργαστηρια.
Ειπε η υπουργος
Ε σοφια, βαλε και κατι αλλο μεσα στην τροπολογια σου ... οι ορφανες σχολες δεχονται μετακινησεις τωρα.... γιατι να μην δινουν κιολας? σωστο? ε σωστο ειναι.
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος
Η Aria2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Η μικρή ενθουσιάστηκε με την Πάτρα...είναι έτοιμη για το νέο της βήμα και είμαι σίγουρη ότι δεν το αισθάνεται καν σαν θυσίαΚαλημερα καλημερα
Δυσκολα με βαζεις σημερα
Κατ αρχην συγχαρητηρια στο κοριστι και η πατρα εχει πολυ καλο χημικο.
(νικολαος κλουρας κορυφη.. καλα πηρε συνταξη τωρα) τα βιβλια του ειναι βοηθηματα για ολα τα αλλα χημικα.
Τα 6 μορια δεν ειναι απογορευτικα για αθηνα ...δεν ειναι σιγουρακι ομως γιατι ειχαμε τα 8,5 περυσι. μακαρι να ξεφουσκωσει που θα ξεφουσκωσει καπως... αφου η καβαλα ξεφουσκωσε.
Για να δουμε τωρα αν η ''θυσια'' αυτη του κοριτσιου βοηθα το επερχομενο αγορι.
Το πρωτο θετικο ειναι οτι η πατρα δεν εχει πληροφορικη... αρα παιζει παμε αθηνα μαμα, στο σεναριο μετεγγραφης λογω αδελφης.
Οι πληροφορικες αθηνα εχουν μεν υψηλα μορια πανελληνιων αλλα χαμηλες απαιτησεις μοριων μετεγγραφης... Οπα και επκα παιζουν γυρω στο 0 ... το παπει στο 5 και το χαροκοπειο στο 2-3.
Οποτε εχει νοημα η ''θυσια'' της χημικου ..? οχι δεν εχει.
Τι εχει νοημα ?
1) να διατηρησετε τα 6 μορια
2) Τα μορια που θα μπει το παιδι τριπολη να μην ειναι κατω απο 14000.
Αν ειναι παρακατω τοτε θα παμε σεναριο μηχανικων πληροφορικης (πατρα -Παδα) καλυτερα ειναι.
Στην περιπτωηση αυτη παλι με τα 6 μορια θα παιξουμε και οχι με το αδελφι...
Οποτε αν το κοριτσι θελεις πατρα ..αστο...αν θελει αθηνα φερτο..δε βοηθα η πατρα σε κατι το αγορι.
Και το αλλο το ακραιο..
Αν καταφερεις και εχεις κατακεφαλην 5000€ τοτε και το κοριτσι (πατρα) και το αγορι (τριπολη) ερχονται αθηνα.
3 παιδια εχετε?
Οι περιφερειακες ενοτητες ειναι κατι σε νομους για την ενδοχωρα... για τα νησια καθε νησι και περιφερειακη ενοτητα.

Eίσαι πάντα τόσο καλά πληροφορημένος, δεν έχω λόγια! Απλά σκέφτηκα μπας και αυτό το μηχανικών πληροφορικής που έχει η Πάτρα(το είχα δει και εγώ), του κόψει το δρόμο της Αθήνας και τον στείλουν Πάτρα που είναι η αδερφή του όπως και να χει ή η Τρίπολη πχ που είναι Πελοπόννησο μήπως πιάνει ίδια περιφερειακή ενότητα με τη Πάτρα...βεβαια μετά είδα ότι η Πάτρα ανήκει Αχαϊα που είναι περιφερειακή ενότητα Αχαϊας και όλο μαζί πάει Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ όλη η άλλη Πελοπόννησος είναι περιφέρεια πελοποννήσου. Μας έχουν αποτρελάνει με όλα αυτά τα ΦΕΚ και τις διαδικασίες και τα κριτήρια...ΑΝΤΕ ΠΙΑ

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Α ωραια..εξαιρετικα που αρεσε στο κοριτσι η πατρα... εσυ ξερεις ως γυναικα οτι τα κοριτσια ειναι δυνατα και τα πανε καλα μακρυα απο την μαμα (οχι ομως και μακρια απο το τηλεφωνο της μαμας).Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Η μικρή ενθουσιάστηκε με την Πάτρα...είναι έτοιμη για το νέο της βήμα και είμαι σίγουρη ότι δεν το αισθάνεται καν σαν θυσία
Eίσαι πάντα τόσο καλά πληροφορημένος, δεν έχω λόγια! Απλά σκέφτηκα μπας και αυτό το μηχανικών πληροφορικής που έχει η Πάτρα(το είχα δει και εγώ), του κόψει το δρόμο της Αθήνας και τον στείλουν Πάτρα που είναι η αδερφή του όπως και να χει ή η Τρίπολη πχ που είναι Πελοπόννησο μήπως πιάνει ίδια περιφερειακή ενότητα με τη Πάτρα...βεβαια μετά είδα ότι η Πάτρα ανήκει Αχαϊα που είναι περιφερειακή ενότητα Αχαϊας και όλο μαζί πάει Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ όλη η άλλη Πελοπόννησος είναι περιφέρεια πελοποννήσου. Μας έχουν αποτρελάνει με όλα αυτά τα ΦΕΚ και τις διαδικασίες και τα κριτήρια...ΑΝΤΕ ΠΙΑ![]()
Ναι η τριπολη ειναι αλλη περιφερειακη ενοτητα απο την πατρα/// ετσι που τα καταφεραν η πατρα δεν ανοικει καν την πελοπονησο..στο αγρινιο ειναι.
Τωρα αν το αγορι οταν δωσει εξετασεις , και αναλογα το μορια και την διαθεση του θα επιλεξει.
1)Την μεγαλη εικονα που ειναι οι μηχανικοι υπολογιστων και θα μπουμε Σαμο ως σκαλοπατι και μετα μετεγγραφη με μορια ΠΑΔΑ ή ΠΑΤΡΑ οτι θελει..η μαμα παντως κανει καλυτερα μακαρονια κιμα.
2) Την πληροφορικη Τριπολης ως σκαλοπατι και μετα μετεγγραφη αθηνα με τα μορια ή με την βοηθεια στης αδελφης.
Το κλειδι στην υποθεση ειναι ο κοφτης 2750..τα αλλα τα εχετε.
marilyn09
Νεοφερμένο μέλος
Η marilyn09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

κατάλαβα και το περίμενα με όσα μ έχουν πει κ αυτά που μ είπες κ συ…είναι μεγάλο ρίσκο κ θα είναι δύσκολο λόγω απόστασης αν απορριφθεί η αίτηση κ ψυχοφθόρο παράλληλα για ευνόητους λόγους… όπως κ να χει σ ευχαριστώ πολύ!!Καλημερα και συγχαρητηρια πολλα για την κατάκτηση του ονειρου σου.
Και λυπαμαι που σε βαζουν σε τετοια διλημματα.
Πραγματι εχεις δικαιωμα για κατ' εξαιρεση μετεγγραφη συμφωνα με το νομο και την παρακατω παραγραφο.
View attachment 150825
Η επιτροπη που το αποφασιζει ομως δεν ακολουθει τον νομο και κανει αυτα που τις εχουν πει να κανει ( μακαρι να αλλαξουν φετος)
και εφαρμοζει κυριως την παρακατω παραγραφο
View attachment 150826
Κανει και αλλα ατοπα ωστε να μην δωσει την μετεγγραφη.
Οπως δεν δινει σε παιδι σε βαθεια φτωχια που πεθανε ο πατερας του γιατι περασαν 13 μηνες και οχι 12...
Οπως δεν δινει σε εγκυο κοριτσι γιατι στο σπιτι της δεν εχει πανεπιστήμιο.
Θεωρω λοιπον οτι θα σου απορριψουν την αιτηση και οταν το κανουν (Μαιο) θα εχεις χασει ειδη ενα χρονο.
Η μονη λυση με την κατηγορια αυτη των μετεγγραφων ειναι να εχεις καλο πολιτικο σπρωξιμο. σορυ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Τι να σε πω καλη μου μερυλιν ... αν σε πω οτι ειμαι πολυ στεναχωρημενος που δεν μπορω να βρω παραθυρο για σενα.κατάλαβα και το περίμενα με όσα μ έχουν πει κ αυτά που μ είπες κ συ…είναι μεγάλο ρίσκο κ θα είναι δύσκολο λόγω απόστασης αν απορριφθεί η αίτηση κ ψυχοφθόρο παράλληλα για ευνόητους λόγους… όπως κ να χει σ ευχαριστώ πολύ!!
Ξερεις τι ειναι να πιανεις το ονειρο σου και να μην μπορεις να το αγκαλιασεις να το προφυλαξεις και οι αλλοι να το τραβανε πισω να στο παρουν?
Και το θεμα τελειωνει και ο χρονος σε ενα μηνα και ξανα ευκαιρια δεν εχει.
Τι να κανεις?
Λοιπον πηγαινε στο μαναβη που ξερεις και πες...ή θα πεις εκει στους κολλητους σου στο κομμα να με κανουν την μετεγγραφη ή θα στο καψω ενα βραδυ..μπορει και να πιασει..οι μαναβηδες ειναι καλοι ανθρωποι γιατι ερχονται σε επαφη με την φυση και τα απαιχτα τα χρωματα της.
Τωρα για το καψιμο μην σκας θα ερθω εγω ...εχω ολα τα εργαλεια.
Aria2006
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι υπέρμαχος του όλα για κάποιο λόγο γίνονται και εύχομαι να είναι καλά εκεί στην Πατρα η μεγάλη και θα της τα στέλνω εγώ τα μακαρόνια με κιμά ...κι ο μικρός ας τα τρώει κατευθείαν από την κατσαρόλαΑ ωραια..εξαιρετικα που αρεσε στο κοριτσι η πατρα... εσυ ξερεις ως γυναικα οτι τα κοριτσια ειναι δυνατα και τα πανε καλα μακρυα απο την μαμα (οχι ομως και μακρια απο το τηλεφωνο της μαμας).
Ναι η τριπολη ειναι αλλη περιφερειακη ενοτητα απο την πατρα/// ετσι που τα καταφεραν η πατρα δεν ανοικει καν την πελοπονησο..στο αγρινιο ειναι.
Τωρα αν το αγορι οταν δωσει εξετασεις , και αναλογα το μορια και την διαθεση του θα επιλεξει.
1)Την μεγαλη εικονα που ειναι οι μηχανικοι υπολογιστων και θα μπουμε Σαμο ως σκαλοπατι και μετα μετεγγραφη με μορια ΠΑΔΑ ή ΠΑΤΡΑ οτι θελει..η μαμα παντως κανει καλυτερα μακαρονια κιμα.
2) Την πληροφορικη Τριπολης ως σκαλοπατι και μετα μετεγγραφη αθηνα με τα μορια ή με την βοηθεια στης αδελφης.
Το κλειδι στην υποθεση ειναι ο κοφτης 2750..τα αλλα τα εχετε.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

marilyn09
Νεοφερμένο μέλος

Τι να σε πω καλη μου μερυλιν ... αν σε πω οτι ειμαι πολυ στεναχωρημενος που δεν μπορω να βρω παραθυρο για σενα.
Ξερεις τι ειναι να πιανεις το ονειρο σου και να μην μπορεις να το αγκαλιασεις να το προφυλαξεις και οι αλλοι να το τραβανε πισω να στο παρουν?
Και το θεμα τελειωνει και ο χρονος σε ενα μηνα και ξανα ευκαιρια δεν εχει.
Τι να κανεις?
Λοιπον πηγαινε στο μαναβη που ξερεις και πες...ή θα πεις εκει στους κολλητους σου στο κομμα να με κανουν την μετεγγραφη ή θα στο καψω ενα βραδυ..μπορει και να πιασει..οι μαναβηδες ειναι καλοι ανθρωποι γιατι ερχονται σε επαφη με την φυση και τα απαιχτα τα χρωματα της.
Τωρα για το καψιμο μην σκας θα ερθω εγω ...εχω ολα τα εργαλεια.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Σε καταλαβαινω...δηλαδη προσπαθω να σε καταλαβω..άσε γιατί το έχω χω υπεραναλυσει το θέμα κ έχω χάσει τον ύπνο μ από την ημέρα που είδα την ρημάδα την νομική…όσο για τους μανάβηδες δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη γιατί καμία φορά τα μπερδεύουν τα χρώματα…
![]()
Κοιτα σε τον μαναβη..αμα θες θα σε στειλω εγω σε καλο ...
Πηγαινε στο υπουργειο και ζητα την σοφια...πες εχω δικιο και θα με βαλεις στην κατ εξαιρεση..θα σε βαλει, ειναι καλο κοριτσι
Στην σοφια ομως οχι στον αγελάδα.
elefther1ou_
Νεοφερμένο μέλος
Η elefther1ou_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

Καλησπέρα, η μετακίνηση τι κριτήρια απαιτεί; Τα ίδια με την μετεγγραφή ; Επιπλέον, μπορώ να κάνω μετακίνηση σε ίδιο τμήμα; Δηλαδή από ημμυ Κοζάνης σε ημμυ παπελ για παράδειγμα; Ευχαριστώ.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ΜετακινησηΚαλησπέρα, η μετακίνηση τι κριτήρια απαιτεί; Τα ίδια με την μετεγγραφή ; Επιπλέον, μπορώ να κάνω μετακίνηση σε ίδιο τμήμα; Δηλαδή από ημμυ Κοζάνης σε ημμυ παπελ για παράδειγμα; Ευχαριστώ.
1) να εισαι πρωτοετης ( οχι αθλητης,κατατακτηριες)
2) να εισαι σε σχολη που εχει αντιστοιχα τμηματα
3) να πιανεις την αυτουσια εβε και βαση (οχι συν 2750) της σχολης που ζητας
4) να την εχεις δηλωμενη στο μηχανογραφικο (προφανως σχολη του πεδιου σου)
5) η σχολη που ζητας να μην γεμιζει απο μετεγγραφες και να αφηνει εστω 1 θεση κενη ( τοση ειναι η ποσοτητα των μετακινησεων... μεταξυ 0-1)
Ναι απο ΗΜΜΥ Κοζανη μπορεις να βαλεις
Μετεγγραφη
ημτυ Π.Πατρας
και αν τσακισει
μετακινηση
ημμυ Παπελ Πατρας ( αυτη δεν γεμιζει απο μετεγγραφες)
Εγω σε αυτα που κανω παντα βαζω και μαξιλαρι ασφαλειας μια μετακίνηση.
Ε και του χρονου ξαναπαιζουμε νεα καλα σεναρια με το 6% ( ετσι να τους παιρνουμε και τα εσωρουχα) και προικα περασμενα μαθηματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 292 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- burningfire
- Anna1974
- elinamav
- aneiko
- Greg25
- XRY
- aris65
- gaidouri
- mpimpika
- sophieee
- Sotiris 12
- elefther1ou_
- Kafkinos
- Nala67
- Dkate
- bobbos188
- GV221
- PANSOFOS
- Penny1903
- mflam
- gianikit
- andreouk
- Corfu kitty
- maritina07
- Primary Care
- UnderGroundGr
- ang12_012
- sakplat
- Huener
- Hmmytheos
- marilyn09
- MariaApo
- newguy
- FNC_Sophia
- EFAKIT
- panaman
- marrr
- Ilias__
- Unboxholics
- Vera
- katerina1980
- Geo20
- psychoticwaltz
- Efi10
- Dina
- Alex81
- tan07
- ManDef
- MPmp
- loukskiad
- hihat1
- Scandal
- Lennie
- Pyotr_Krasnov
- Ersa
- Lydiaaaaaaa
- jellojina
- mumofstudents
- Mixalis!
- marpa
- constansn
- Leo21
- geneticist
- Xryssa
- woasibe
- stamp
- geornirv
- dodisper
- thewitcher
- dboun
- abyssiniancat
- termiii
- st.krf
- CELTICS FAN
- engineer?
- vas2017
- katia.m
- hello1234
- Drscientist
- Elvi
- annapdk
- tsiobieman
- Jauahahwiwisjs
- Giorgosth
- Nek21
- Panatha mono
- IrisAthens
- Nala
- Giorgakis17
- many of Filip
- Lia 2006
- panosT436
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- acc/fin04
- AggelikiGr
- Atrlef
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- peris68
- almanhoff
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- elcteng
- nick34
- strof
- Nick_Athens
- Tery07
- Costpap
- Mapz
- Leilas
- Indecisive2
- ydroxoos
- sophiaa
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- mvas
- Manou Litsa
- NIKHNIKH
- Searching
- charmander
- giannis06
- korydallos
- Wonderkid
- Asterias54
- Virgin
- trifasikodiavasma
- panunniotis
- Simela24
- afraim
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- vtsou1
- kyriako
- ioanna2007
- MANUELMANUEL
- Entropy24
- str07
- redpointer
- andyklad
- bak07
- fgk
- anna_6
- Isa
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- N2007
- Conne
- kate45
- Atom8
- plantbee
- jkhkh
- Alex2025
- tomftw
- eftria
- ch2006
- natasa1#
- mikrosamiamidi
- burakpak8
- confused???
- Eleanna89
- Arvacon
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- krys
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- GIANCHRIS
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Msp1
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- bigguy
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Κλημεντίνη
- Maria_Xagorari
- waakaq
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- AnAn
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- etzoni
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- SlimShady
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- Leo komm
- mikke
- fyllidas
- jYanniss
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- Reader
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.