Πανελλήνιες 2023 - Κουβεντούλα

Ξέρει κανείς πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή του μηχανογραφικού; Είπαν ή αύριο ή μεθαύριο.
Δεν έχει βγει ακόμη η ανακοίνωση. Η ανακοίνωση του υπουργείου για τα ειδικά μαθήματα αναφέρει
Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Μάλλον μεθαύριο παιδιά την Παρασκευή μαζί με τις εβε

Οι εκτιμήσεις αυτές γνωρίζεις που βασίζονται;
Νομίζω ότι συγκρίνει τις φετινές βαθμολογίες με των άλλων ετών σε percentiles π.χ. φέτος το 15 στα μαθηματικά μπορεί να ήταν στο 70th percentile για την θετική, ενώ πέρσι στο 77th. Αν φέτος το 15.5 ήταν στο 77th percentile θα αντιστοιχηθεί στο περσινό 15 και έτσι αποφασίζει την άνοδο ή πτώση πάντα σε σχέση με τον βαθμό αυτών που δήλωσαν τη σχολή/βαθμό τελευταίου κάθε χρονιά. Πέφτει σε κάποιες περιπτώσεις κοντά, αλλά συχνά έχουν και πελώριες αποκλίσεις οι εκτιμήσεις του μοντέλου αυτού. Προσωπικά, θεωρώ απίθανο το 17611 και αρκετά πιο χαμηλό το 16894.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τελικά για ιατρική Αθήνας τι εκτιμάτε γιατί σύμφωνα με το aeitei μάλλον είναι ψηλοτερ

Προσοχή στη σειρά προτεραιότητας με την οποία βάζουμε τις σχολές προτιμήσεις! :)
Όποιος θέλει την οποιαδήποτε συμβουλή/γνώμη, μπορεί να με ρωτήσει. Παλιά καραβανα στα μηχανογραφικά εδώ.

Από μπαίνουμε ρε παιδιά γιανα το φτιάξουμε;;;

Βγάζει αυτό....😬

Συνημμένα

• Screenshot_20230707_112732_Chrome.jpg
    Screenshot_20230707_112732_Chrome.jpg
    93,6 KB · Εμφανίσεις: 169
Δεν με αφήνει να μπω

IMG_2058.jpeg

Εμένα φορτώνει κανονικά. Υπομονή, μπαίνουν 3849203 άτομα ταυτόχρονα και το σύστημα είναι ό,τι να'ναι. Κάποια στιγμή θα φορτώσει!

Λογικά μπήκαν πολλοί και έπεσε. Αυτό το πράγμα να μην μπορούμε ούτε το απλό κα κάνουμε σε μια ιστοσελίδα σε αυτή την χώρα....

Εμένα μου ανοίγει αυτό για τα ιεκ και όχι το κανονικό.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back