Πανελλήνιες 2022 - Κουβεντούλα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.779 μηνύματα.
Αυτό το θέμα προσφέρεται για γενική συζήτησή που αφορά τις επερχόμενες Πανελλήνιες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Μέσα στη χρονιά θα πιεστείτε, θα χαλαρώσετε, θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε κάπου. Το θέμα αυτό είναι το κατάλληλο.
Μπορείτε να συζητήσετε και στα ακόλουθα θέματα για το που βρίσκεστε στην ύλη:
Ανθρωπιστικών Σπουδών - που βρίσκεστε την ύλη;
Θετικών Σπουδών - που έχετε φτάσει στην ύλη;
Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής - που βρίσκεστε στην ύλη;

Και μην ξεχνάτε τον Τομέα Πανελλαδικών μας.

Δικό σας. :smartass:

Τελειοο. Εγώ είμαι σχετικά καλά, αντέχω και λεω να βάλω τα δυνατά μου τωρα να προχωρήσω όσο μπορώ. Καλά διαβάσματα σε όλους :jumpy:

Το έχετε παιδιά !!

11-10-21 Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων Γενικού Λυκείου στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022

Υπουργική απόφαση Αριθμ. Φ.251/126826/Α5/7-10-2021
ΦΕΚ 4677 τ.Β΄/11-10-2021

Οι δηλωσεις για τις Πανελληνιες του 2022 ηταν τωρα το Δεκεμβρη? Συνεπως καποιος αποφοιτος δε μπορει να δηλωσει τωρα πια?

Ήταν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου οπότε λογικά δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής πλέον

Οι δηλωσεις για τις Πανελληνιες του 2022 ηταν τωρα το Δεκεμβρη? Συνεπως καποιος αποφοιτος δε μπορει να δηλωσει τωρα πια?
Νομίζω πως οι απόφοιτοι κάνουν τον Μάρτιο δηλώσεις. Τον Δεκέμβριο κάνουν οι τελειόφοιτοι. Στο λέω με κάθε επιφύλαξη.

Φέτος, οι δηλώσεις έγιναν και για τους αποφοίτους τον Δεκέμβρη

Καλησπέρα παιδιά!

Ετοιμάζω τον Υπολογιστή Μορίων 2022 για το iSchool.
Έχω κολλήσει στα δύο εξής:
1. Για το τμήμα πχ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) δίνεται ΕΒΕ 10.41. Πως υπολογίζεται το 10.41;

2. Πότε θεωρείται ότι πληρούνται τα κριτήρια για ένα τμήμα;
α) όταν ο Μέσος Όρος (μάθημα1+μάθημα2+μάθημα3+μάθημα4)/4 είναι >= της ΕΒΕ;
ή
β) όταν τα Μόρια για το συγκεκριμένο τμήμα (υπολογισμένο βασιζόμενος στους συντελεστές ανά μάθημα) είναι >= ΕΒΕ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" φέτος για πρώτη φορά, τα αποτελέσματα (οι βάσεις) θα ανακοινωθούν έως το τέλος Ιουλίου 2022 κι όχι τέλη Αυγούστου που ίσχυε παλιότερα. Λογικό μου φαίνεται αφού οι δοκιμασίες και τα αθλήματα φέτος θα γίνουν την Άνοιξη κι όχι το καλοκαίρι.

Καλησπερα, τι μαθηματα δινουμε για το 3ο πεδιο;

Φυσική,χημεία,βιολογία και νέα ελληνικά( συνεξεταση γλώσσα λογοτεχνία)

Καποιος δηλαδη απο θεωρητικη κατευθυνση πρεπει να δωσει αυτα τα μαθηματα ;; Δεν επιλεγεις βιολογια π.χ μονο για να σου ανοιξει το 3ο;; Μιλαω για αποφοιτους

Όχι έχει αλλάξει το σύστημα πλέον...Έχεις ένα πεδίο και δίνεις μόνο τέσσερα μαθήματα...Δεν έχεις την δυνατότητα όπως παλαιότερα να πάρεις και άλλο μάθημα γιανα ανοίξεις και άλλες σχολές...Ελπίζω να βοήθησα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Είτε είσαι απόφοιτος είτε όχι ισχύει αυτό που εγραψα

Καταλαβα... οτι να ναι τα εκαναν παλι. Σε ευχαριστω!

Ο,τι να ναι πραγματικά..Στο τρίτο πεδίο,στην χημεία η ύλη είναι τεράστια και δεν λένε να την μειώσουν...Τέλος πάντων...Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για κάποια σχολή του τρίτου πεδίου πχ νοσηλευτική ή φυσικοθεραπεία να πας σε δημόσιο ΙΕΚ...Αντί να μπαίνεις στην διαδικασία να μαθαίνεις όλα αυτά από το μηδέν...

Οχι. Καλυτερα να μην εχουμε ιατρικους που αντι για χημεια εκαναν Ιστορια. Καλυτερη και η εκθεση, μαθαινει στον κοσμο να μιλαει.

Ο,τι να'ναι ηταν που πέρναγαν σε σχολές υγείας δίνοντας αρχαία, ιστορία και βιολογία γενικής ούτε καν κατεύθυνσης ξερω γω (και φυσικά έκθεση).

Ο,τι να'ναι ηταν που πέρναγαν σε σχολές υγείας δίνοντας αρχαία, ιστορία και βιολογία γενικής ούτε καν κατεύθυνσης ξερω γω (και φυσικά έκθεση).
Γιατί τόσα χρόνια που έμπαιναν στις οικονομικές σχολές χωρίς μαθηματικά κατεύθυνσης ήταν καλύτερο;
Και παλιά και ακόμα που γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική είναι σωστό; Άτομα που πάντα μισούσαν τα μαθηματικά πώς θα κάνουν τα παιδάκια να τα αγαπήσουν;

1647454895445.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back