loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:49 Ο loulis έγραψε: #1.801 30-12-21 18:49 Αν είναι όπως πέρυσι από Μάρτιο και μετα ΤΖΩΝ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Ο ΤΖΩΝ έγραψε: #1.802 03-01-22 20:31 Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.803 03-01-22 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... με τι ησυχάζεις με το αρνητικο ή το θετικο της υποθεσης? ΤΖΩΝ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:37 Ο ΤΖΩΝ έγραψε: #1.804 03-01-22 20:37 θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.805 03-01-22 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται Click για ανάπτυξη... δυσκολη εξισωση, ευχομαι να συνεχισει αυτο το χουι της και να τα κανει φετος ολα νωριτερα απο περυσι mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:54 Η mary eleni: #1.806 03-01-22 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.807 03-01-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από mary eleni: Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? Click για ανάπτυξη... στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:59 Η Nala έγραψε: #1.808 03-01-22 20:59 Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.809 03-01-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΤΖΩΝ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Ο ΤΖΩΝ έγραψε: #1.802 03-01-22 20:31 Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.803 03-01-22 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... με τι ησυχάζεις με το αρνητικο ή το θετικο της υποθεσης? ΤΖΩΝ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:37 Ο ΤΖΩΝ έγραψε: #1.804 03-01-22 20:37 θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.805 03-01-22 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται Click για ανάπτυξη... δυσκολη εξισωση, ευχομαι να συνεχισει αυτο το χουι της και να τα κανει φετος ολα νωριτερα απο περυσι mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:54 Η mary eleni: #1.806 03-01-22 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.807 03-01-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από mary eleni: Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? Click για ανάπτυξη... στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:59 Η Nala έγραψε: #1.808 03-01-22 20:59 Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.809 03-01-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.803 03-01-22 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... με τι ησυχάζεις με το αρνητικο ή το θετικο της υποθεσης? ΤΖΩΝ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:37 Ο ΤΖΩΝ έγραψε: #1.804 03-01-22 20:37 θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.805 03-01-22 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται Click για ανάπτυξη... δυσκολη εξισωση, ευχομαι να συνεχισει αυτο το χουι της και να τα κανει φετος ολα νωριτερα απο περυσι mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:54 Η mary eleni: #1.806 03-01-22 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.807 03-01-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από mary eleni: Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? Click για ανάπτυξη... στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:59 Η Nala έγραψε: #1.808 03-01-22 20:59 Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.809 03-01-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... με τι ησυχάζεις με το αρνητικο ή το θετικο της υποθεσης?
ΤΖΩΝ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νοσηλευτικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:37 Ο ΤΖΩΝ έγραψε: #1.804 03-01-22 20:37 θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.805 03-01-22 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται Click για ανάπτυξη... δυσκολη εξισωση, ευχομαι να συνεχισει αυτο το χουι της και να τα κανει φετος ολα νωριτερα απο περυσι mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:54 Η mary eleni: #1.806 03-01-22 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.807 03-01-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από mary eleni: Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? Click για ανάπτυξη... στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:59 Η Nala έγραψε: #1.808 03-01-22 20:59 Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.809 03-01-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.805 03-01-22 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται Click για ανάπτυξη... δυσκολη εξισωση, ευχομαι να συνεχισει αυτο το χουι της και να τα κανει φετος ολα νωριτερα απο περυσι mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:54 Η mary eleni: #1.806 03-01-22 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.807 03-01-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από mary eleni: Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? Click για ανάπτυξη... στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:59 Η Nala έγραψε: #1.808 03-01-22 20:59 Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.809 03-01-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: θα ησυχάσω μόνο αν βγουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα.. αυτή η αβεβαιότητα δεν παλεύεται Click για ανάπτυξη... δυσκολη εξισωση, ευχομαι να συνεχισει αυτο το χουι της και να τα κανει φετος ολα νωριτερα απο περυσι
mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:54 Η mary eleni: #1.806 03-01-22 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.807 03-01-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από mary eleni: Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? Click για ανάπτυξη... στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:59 Η Nala έγραψε: #1.808 03-01-22 20:59 Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.809 03-01-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΩΝ: Oι κατ' εξαίρεση βγαίνουν μία μία απότι έμαθα ... τα αποτελέσματα των ενστάσεων μόνο πέρσι βγήκαν τόσο αργά (Μάρτιο!!) Ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα φέτος για να ησυχάσουμε και μεις... Click για ανάπτυξη... Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.807 03-01-22 20:57 Αρχική Δημοσίευση από mary eleni: Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? Click για ανάπτυξη... στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:59 Η Nala έγραψε: #1.808 03-01-22 20:59 Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.809 03-01-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mary eleni: Ειδοποιουν προσωπικα??? πως βγαινουν μια μια? Click για ανάπτυξη... στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 20:59 Η Nala έγραψε: #1.808 03-01-22 20:59 Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.809 03-01-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.809 03-01-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Η Nala έγραψε: #1.810 03-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναλα φετος ειπαμε ολα τα κανουν νωριτερα .. αλλα περιμενε να πανε γραφειο απο εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο
mary eleni Νεοφερμένο μέλος Η mary eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:07 Η mary eleni: #1.811 03-01-22 21:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: στελνουν email . οι κατ εξαιρεση μια μια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.812 03-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Με γειά τη φωτό, ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μα η δική μου ολοκληρώθηκε, πήρα όλα τα βιβλία πρίν τά Χριστούγεννα Τί φάση το Πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παιζει? επειδη εισαι αστερι μυαλο καταλαβαινεις οτι δοθηκε εντολη φετος για γρηγοροτερα. καταλαβαινεις επεισεις οτι οι πολιτικοι απθ που εχουν γραμμενες τις εντολες. εκει που εχουν και την εβε
GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.813 04-01-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Υπάρχει κάποιος που δεν ολοκλήρωσε ακόμα την μεταγραφή του; Ο αδερφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ από Ξάνθη ακόμα δεν τους ειδοποίησαν ότι είναι οκ και να διαγραφούν από την παλιά σχολή, έλεος δηλαδή από 15 Δεκεμβρίου που έληξε η προθεσμία για τα δικαιολογητικά!! Click για ανάπτυξη... Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 15:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.814 04-01-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Τα φοιτητικα επιδοματα ενοικιου των 1000€ αιτουνται ηλεκτρονικα τον ερχομενο ιουνιο και ισως συμπλήρωματικα και τον σεπτεμβριο Αν εισαι πρωτοετης και τον ερχομενο ιουνιο εχεις τρεξει τα δυο πρωτα εξαμηνα δεν ισχυει για σενα η προυποθεση να εχεις περασει τα μισα μαθηματα ( αρκει η βεβαιωση σπουδων). Για τα επομενα χρονια ομως ισχυει, θελει τα μισα περασμενα... οχι το τρεχοντος ετους αλλα του προηγουμενου μονο.
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2022 στις 16:27 Η Nala έγραψε: #1.815 04-01-22 16:27 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Εμένα μου έδωσαν το ΟΚ αλλά δεν μου είπαν να κάνω τη διαγραφή ακομη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Γιάννη ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις,για να πάρω το στεγαστικό επίδομα τώρα που είμαι πρωτοετής πρέπει να έχω περάσει τα μισά μαθήματα? Γιατί οι αδελφές μου πριν 10 χρόνια που το πήραν μετά από μετεγγραφή στο πρώτο εξάμηνο πήραν το επίδομα ακριβώς μετά το 6μηνο και δεν θυμούνται αν ήθελε να έχεις περάσει τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Click για ανάπτυξη... Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο;
loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 09:00 Ο loulis έγραψε: #1.816 05-01-22 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και στον αδερφό μου, βρήκαν δύο λάθη στα χαρτιά και τα πήγε αλλά όταν ρώτησε αν θά διαγραφεί, του είπαν να περιμένει Εκεί είναι όλοι στη σχολή του από μεταγραφή, στο περίμενε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιανουαρίου 2022 Άραγε θα προλάβουν τον Εύδοξο; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:34 Η Nala έγραψε: #1.817 05-01-22 10:34 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από loulis: Συγγνωμη για την ερωτηση , απλα επειδη και μενα στο περιμενε με εχουν και θα παρω γραμματεια να δω τι γινεται, τι λαθη βρηκαν και δεν προχωρησαν τη διαδικασια? μηπως διπλοτσεκαρω και για μενα . Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα πήγα την άλλη μέρα τα σωστά,στην υπεύθυνη δήλωση ήθελε γνήσιο της υπογραφής ή να βγει με κωδικούς ταχις,σε ένα άλλο έλειπε η υπογραφή του και κατά λάθος είχε βάλει τά Ε 9 τού 2019 Τα τακτοποίησε την επόμενη μέρα κιόλας Κ στην ηλεκτρονική φόρμα τού Πανεπιστημίου
vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2022 στις 11:15 Ο vds3 έγραψε: #1.818 05-01-22 11:15 Υπαρχει κανενας που να εχει ολοκληρωθει η μετεγγραφη του στο παδα ? efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:28 Η efi25 έγραψε: #1.819 10-01-22 12:28 Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 91 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας, εχω μια απορια για τις μεταγραφες και τις δηλωσεις μαθηματων. Βγαινει ξεχωριστη ανακοινωση για δηλωσεις μαθηματων απο οσους μπηκαν με μεταγραφη? Μου εγκριθηκε απο το Υπουργειο και κατοπιν εστειλα τα χαρτια μου στο Παντειο για να το εγκρινουν και απο κει. Για οσους μπηκαν χωρις μεταγραφη η προθεσμια δηλωσης μαθηματων ληγει σημερα. Σημερα ομως εληγε και για μας η προθεσμια να στειλουμε τα δικαιολογητικα της μεταγραφης στο Παντειο. Συνεπως ποτε θα κανω δηλωση μαθηματων? Βγαινει νεα ανακοινωση για οσους πηραν μεταγραφη να κανουν δηλωση? Ευχαριστω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 12:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.820 10-01-22 12:32 Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι.
Αν το 1ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα επιλογης θα τα δηλωσουν μονοι τους. αν εχει θα στελουν email ή αναλοινωση για να τα δηλωσεις. Τωρα χωρις κωδικους δεν μπορεις να κανεις κατι.