ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.761 17-12-21 17:10 Αρχική Δημοσίευση από οθεσσαλονικιος: Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση έστειλα την ΥΔ για διαγραφή τους πήρα τηλέφωνο και είπαν ότι θα στείλουν αριθμό πρωτοκόλλου διαγραφής στο ΕΚΠΑ.Εγώ τι κάνω άρα; Click για ανάπτυξη... ωραια... κανε την ΥΔ που ζητα το εκπα και γραψε οτι εχεις ζητησει ( ημερονημια) επισημως την διαγραφη απο την ταδε σχολη ή οποια δεσμευτηκε οτι θα ενημερωσει το ταδε τμημα του εκπα υπηρεσιακώς. τελος και αρκετο Η αποψη μου ειναι οτι δεν θα στειλει αριθμο πρωτοκολου στο εκπα θα στειλει ολο το χαρτι διαγραφης , οπως και σε σενα βεβαια. ale Νεοφερμένο μέλος Ο ale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:29 Ο ale έγραψε: #1.762 17-12-21 17:29 απο παν. Ιωαννινων ΜΗΥΠ ακομα στον ελεγχο των αρχικων εγγραφων...μεχρι την γενικη συνελευση του τμηματος.. οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο οθεσσαλονικιος: #1.763 17-12-21 17:30 Είσαι πολύ βοηθητικός…το θέμα είναι ότι έχω κάνει αίτηση από χθες για διαγραφή γιατί πρέπει να το πάω την Δευτέρα και το τμήμα προέλευσης δεν στέλνει σε μένα διαγραφή… είπε θα στείλει στο ΕΚΠΑ αριθμό πρωτοκόλλου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.764 17-12-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από οθεσσαλονικιος: Είσαι πολύ βοηθητικός…το θέμα είναι ότι έχω κάνει αίτηση από χθες για διαγραφή γιατί πρέπει να το πάω την Δευτέρα και το τμήμα προέλευσης δεν στέλνει σε μένα διαγραφή… είπε θα στείλει στο ΕΚΠΑ αριθμό πρωτοκόλλου. Click για ανάπτυξη... να το ξαναπω.. το παλαιο τμημα θα στειλει στο εκπα ολη την διαγραφη οχι μονο αριθμο. Θα την στειλει ομως οταν την κανει . (το ξερουν αυτο οι γραματειες) Εσυ θα κανεις την ΥΔ οπως ειπαμε και θα εισαι κομπλε και θα τρεξουν και οι κωδικοι. Η προελευση θα στειλει και σε σενα και στο εκπσ διαγραφη. ξερει ποια σχολη ειναι στο εκπα? Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:33 Η Nikoleta_Giann: #1.765 18-12-21 11:33 Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.766 18-12-21 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα Click για ανάπτυξη... Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Η Panfel111: #1.767 18-12-21 12:37 Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:43 Η Nikoleta_Giann: #1.768 18-12-21 12:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Click για ανάπτυξη... Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.769 18-12-21 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από οθεσσαλονικιος: Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση έστειλα την ΥΔ για διαγραφή τους πήρα τηλέφωνο και είπαν ότι θα στείλουν αριθμό πρωτοκόλλου διαγραφής στο ΕΚΠΑ.Εγώ τι κάνω άρα; Click για ανάπτυξη... ωραια... κανε την ΥΔ που ζητα το εκπα και γραψε οτι εχεις ζητησει ( ημερονημια) επισημως την διαγραφη απο την ταδε σχολη ή οποια δεσμευτηκε οτι θα ενημερωσει το ταδε τμημα του εκπα υπηρεσιακώς. τελος και αρκετο Η αποψη μου ειναι οτι δεν θα στειλει αριθμο πρωτοκολου στο εκπα θα στειλει ολο το χαρτι διαγραφης , οπως και σε σενα βεβαια.
ale Νεοφερμένο μέλος Ο ale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:29 Ο ale έγραψε: #1.762 17-12-21 17:29 απο παν. Ιωαννινων ΜΗΥΠ ακομα στον ελεγχο των αρχικων εγγραφων...μεχρι την γενικη συνελευση του τμηματος.. οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο οθεσσαλονικιος: #1.763 17-12-21 17:30 Είσαι πολύ βοηθητικός…το θέμα είναι ότι έχω κάνει αίτηση από χθες για διαγραφή γιατί πρέπει να το πάω την Δευτέρα και το τμήμα προέλευσης δεν στέλνει σε μένα διαγραφή… είπε θα στείλει στο ΕΚΠΑ αριθμό πρωτοκόλλου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.764 17-12-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από οθεσσαλονικιος: Είσαι πολύ βοηθητικός…το θέμα είναι ότι έχω κάνει αίτηση από χθες για διαγραφή γιατί πρέπει να το πάω την Δευτέρα και το τμήμα προέλευσης δεν στέλνει σε μένα διαγραφή… είπε θα στείλει στο ΕΚΠΑ αριθμό πρωτοκόλλου. Click για ανάπτυξη... να το ξαναπω.. το παλαιο τμημα θα στειλει στο εκπα ολη την διαγραφη οχι μονο αριθμο. Θα την στειλει ομως οταν την κανει . (το ξερουν αυτο οι γραματειες) Εσυ θα κανεις την ΥΔ οπως ειπαμε και θα εισαι κομπλε και θα τρεξουν και οι κωδικοι. Η προελευση θα στειλει και σε σενα και στο εκπσ διαγραφη. ξερει ποια σχολη ειναι στο εκπα? Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:33 Η Nikoleta_Giann: #1.765 18-12-21 11:33 Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.766 18-12-21 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα Click για ανάπτυξη... Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Η Panfel111: #1.767 18-12-21 12:37 Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:43 Η Nikoleta_Giann: #1.768 18-12-21 12:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Click για ανάπτυξη... Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.769 18-12-21 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο παν. Ιωαννινων ΜΗΥΠ ακομα στον ελεγχο των αρχικων εγγραφων...μεχρι την γενικη συνελευση του τμηματος..
οθεσσαλονικιος Νεοφερμένο μέλος Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:30 Ο οθεσσαλονικιος: #1.763 17-12-21 17:30 Είσαι πολύ βοηθητικός…το θέμα είναι ότι έχω κάνει αίτηση από χθες για διαγραφή γιατί πρέπει να το πάω την Δευτέρα και το τμήμα προέλευσης δεν στέλνει σε μένα διαγραφή… είπε θα στείλει στο ΕΚΠΑ αριθμό πρωτοκόλλου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.764 17-12-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από οθεσσαλονικιος: Είσαι πολύ βοηθητικός…το θέμα είναι ότι έχω κάνει αίτηση από χθες για διαγραφή γιατί πρέπει να το πάω την Δευτέρα και το τμήμα προέλευσης δεν στέλνει σε μένα διαγραφή… είπε θα στείλει στο ΕΚΠΑ αριθμό πρωτοκόλλου. Click για ανάπτυξη... να το ξαναπω.. το παλαιο τμημα θα στειλει στο εκπα ολη την διαγραφη οχι μονο αριθμο. Θα την στειλει ομως οταν την κανει . (το ξερουν αυτο οι γραματειες) Εσυ θα κανεις την ΥΔ οπως ειπαμε και θα εισαι κομπλε και θα τρεξουν και οι κωδικοι. Η προελευση θα στειλει και σε σενα και στο εκπσ διαγραφη. ξερει ποια σχολη ειναι στο εκπα? Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:33 Η Nikoleta_Giann: #1.765 18-12-21 11:33 Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.766 18-12-21 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα Click για ανάπτυξη... Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Η Panfel111: #1.767 18-12-21 12:37 Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:43 Η Nikoleta_Giann: #1.768 18-12-21 12:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Click για ανάπτυξη... Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.769 18-12-21 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι πολύ βοηθητικός…το θέμα είναι ότι έχω κάνει αίτηση από χθες για διαγραφή γιατί πρέπει να το πάω την Δευτέρα και το τμήμα προέλευσης δεν στέλνει σε μένα διαγραφή… είπε θα στείλει στο ΕΚΠΑ αριθμό πρωτοκόλλου.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.764 17-12-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από οθεσσαλονικιος: Είσαι πολύ βοηθητικός…το θέμα είναι ότι έχω κάνει αίτηση από χθες για διαγραφή γιατί πρέπει να το πάω την Δευτέρα και το τμήμα προέλευσης δεν στέλνει σε μένα διαγραφή… είπε θα στείλει στο ΕΚΠΑ αριθμό πρωτοκόλλου. Click για ανάπτυξη... να το ξαναπω.. το παλαιο τμημα θα στειλει στο εκπα ολη την διαγραφη οχι μονο αριθμο. Θα την στειλει ομως οταν την κανει . (το ξερουν αυτο οι γραματειες) Εσυ θα κανεις την ΥΔ οπως ειπαμε και θα εισαι κομπλε και θα τρεξουν και οι κωδικοι. Η προελευση θα στειλει και σε σενα και στο εκπσ διαγραφη. ξερει ποια σχολη ειναι στο εκπα? Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:33 Η Nikoleta_Giann: #1.765 18-12-21 11:33 Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.766 18-12-21 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα Click για ανάπτυξη... Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Η Panfel111: #1.767 18-12-21 12:37 Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:43 Η Nikoleta_Giann: #1.768 18-12-21 12:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Click για ανάπτυξη... Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.769 18-12-21 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από οθεσσαλονικιος: Είσαι πολύ βοηθητικός…το θέμα είναι ότι έχω κάνει αίτηση από χθες για διαγραφή γιατί πρέπει να το πάω την Δευτέρα και το τμήμα προέλευσης δεν στέλνει σε μένα διαγραφή… είπε θα στείλει στο ΕΚΠΑ αριθμό πρωτοκόλλου. Click για ανάπτυξη... να το ξαναπω.. το παλαιο τμημα θα στειλει στο εκπα ολη την διαγραφη οχι μονο αριθμο. Θα την στειλει ομως οταν την κανει . (το ξερουν αυτο οι γραματειες) Εσυ θα κανεις την ΥΔ οπως ειπαμε και θα εισαι κομπλε και θα τρεξουν και οι κωδικοι. Η προελευση θα στειλει και σε σενα και στο εκπσ διαγραφη. ξερει ποια σχολη ειναι στο εκπα?
Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:33 Η Nikoleta_Giann: #1.765 18-12-21 11:33 Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.766 18-12-21 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα Click για ανάπτυξη... Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Η Panfel111: #1.767 18-12-21 12:37 Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:43 Η Nikoleta_Giann: #1.768 18-12-21 12:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Click για ανάπτυξη... Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.769 18-12-21 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.766 18-12-21 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα Click για ανάπτυξη... Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Η Panfel111: #1.767 18-12-21 12:37 Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:43 Η Nikoleta_Giann: #1.768 18-12-21 12:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Click για ανάπτυξη... Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.769 18-12-21 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Κι εγώ περιμένω να μου σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα Click για ανάπτυξη... Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα?
Panfel111 Νεοφερμένο μέλος Η Panfel111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Η Panfel111: #1.767 18-12-21 12:37 Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:43 Η Nikoleta_Giann: #1.768 18-12-21 12:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Click για ανάπτυξη... Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.769 18-12-21 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται;
Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:43 Η Nikoleta_Giann: #1.768 18-12-21 12:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Click για ανάπτυξη... Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.769 18-12-21 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νικολετα καλημερα .. κατσε γιατι εδω μας χαλας την μπεσαμελ. να σταλθεί αριθμός μητρώου από το εκπα? ή να σταλθεί αριθμός μητρώου προς το εκπα? Click για ανάπτυξη... Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.769 18-12-21 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Η γραμματεία του ΕΚΠΑ θα κάνει την διαγραφή μας το υπεγραψαμε κιόλας και έχει ερθει γενικά αριθμός μητρώου στους περισσότερους εκτός από εμένα και άλλα δύο παιδιά Click για ανάπτυξη... α μιλας για τους κωδικους εκπα σε σενα.. μαλιστα. ε ενταξει θα περιμενεις λιγο , στα καλα και ομορφα το στελνουν με κορδελα σε αμπαλαζ δωρου. Αρχική Δημοσίευση από Panfel111: Έχω πάρει μετεγγραφή από Πάτρα στην Αθήνα και δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα ούτε μαθήματα ούτε εργαστήρια.Ξέρω ότι μπορώ να δώσω εξεταστική(που αμφιβάλλω αν θα περάσω γιατί δεν έχουν καμία σχέση τα μαθήματα των δυο πανεπιστημίων),αλλά με τα εργαστήρια τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Καλα εκπα δεν πηγες στο αμφιθεατρτο , γιατι καιγεσαι για τα εργαστηρια? αυτα ειναι προεκταση της θεωριας
Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15 Η Chrisa έγραψε: #1.770 18-12-21 21:15 Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.771 18-12-21 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... O ευδοξος λεει το αναποδο απο αυτο . Λεει μην παρεις βιβλια αν δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις το εξαμηνο στην σχολη αυτη ( πατρας). Εγω θα ελεγα να μην παρεις απο την πατρα. Το παπει βεβαια δεν φημιζεται για την ταχυτητα του στους μετεγγραφομενους αλλα αστα καλυτερα.
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:19 Η Bea έγραψε: #1.772 18-12-21 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά. Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Καλησπέρα!!επειδή το παπει ακόμα κοιτάζει τις αιτήσεις μας για μετεγγραφή ..και επειδή μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία θα κλείσει ο ευδοξος..τι προτείνετε να κάνω;μήπως να πάρω τα βιβλία από Πάτρα;γιατί ο ευδοξος κάπου γράφει ότι δεν υπάρχει θέμα μετά να πάρουμε και τα αντίστοιχα από το τμήμα που περάσαμε.ισχυει αυτό; Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις, θα σου ζητήσουν να τα επιστρέψεις μετά, έτσι είπαν στο γιο μου από τη γραμματεία της σχολής στην Πάτρα όπου πέρασε αρχικά.
Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:44 Η Chrisa έγραψε: #1.773 18-12-21 22:44 Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Συνημμένα 7E27C647-7BB1-4D9E-9C80-72AA304C55BC.jpeg 94,4 KB · Εμφανίσεις: 148 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.774 18-12-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ααα!επειδη γράφει αυτό εδώ!και κάποια βιβλία είναι κοινά σε κάποια μαθήματα ..το σκεφτόμουν σε περίπτωση που μείνω ξεκρέμαστη χωρίς βιβλία αν αργήσει το παπει! Click για ανάπτυξη... Καλο και αυτο που λεει. Εχω και αυτο που μου στελνει ο ευδοξος καθε φορα που αρχιζουν οι δηλωσεις ...σε email. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Βγαλε ακρη Σε γενικες γραμμες τα πανεπιστημια χρεωνονται με τα συγγραμματα των φοιτητων σους και επειδη η κεραμεως εχει σφιξει τα οικονομικα ισως η πατρα τα ζητησει πισω ενω παλια δεν το εκανε. Αντε τωρα τρεχα να επιστρεψεις για να παρεις διαγραφη. Η επιστροφη γινεται στην βιβλιοθηκη πατρων
Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:59 Η Chrisa έγραψε: #1.775 18-12-21 22:59 Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.776 18-12-21 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Σωστά ...!ο ευδοξος από την άλλη δεν διευκρινίζει ότι τα επιστρέφεις..δεν βγάζουμε άκρη στη χώρα αυτή !!εντομεταξύ πήγα να τεστάρω λίγο τη διαδικασία και δεν μου αναφέρει καθόλου σημείο παραλαβής για τα βιβλία σε περίπτωση που τα έπαιρνα!απλα μα αφήνει να τα επιλέξω κ να κάνω οριστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... Πολυ παραξενο . να ηταν Διδυμότειχο.. οκ να τα στειλουν με κουριερ Αλλα η Πατρα εχει βιβλιοπωλεία ως σημεια παραλαβεις . Εκτος και τα βιβλια δεν ειναι σε εκδοτικο οικο οποτε πανε βιβλιοθηκη πατρων ή κουριερ Ακομα μια καθυστερηση, ενα αρνητικο συν
Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:08 Η Chrisa έγραψε: #1.777 18-12-21 23:08 Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!!και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα βιβλιοπωλεία που έλεγε στις πληροφορίες των βιβλίων αρχικά ήταν Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.778 18-12-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Ούτε κούριερ επιλογή μου έβγαλε!αν είχε επιλογή με κούριερ θα το σκεφτόμουν πολυ!ίσως έχουν βιβλιοθήκη που τα παραλαμβάνεις δεν ξέρω!! Click για ανάπτυξη... μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι?
Chrisa Νεοφερμένο μέλος Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:11 Η Chrisa έγραψε: #1.779 18-12-21 23:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 92 93 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαλλον βιβλιοθηκη τοτε....παιδαγωγικα ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι του οικονομικού
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.780 18-12-21 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα.
Αρχική Δημοσίευση από Chrisa: Όχι του οικονομικού Click για ανάπτυξη... α ναι.. οι εκδοτικοι οικοι των οικονομικων και παιδαγωγικων δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανθηροι οπως των θετικων. Εμας στα θετικα ειναι γκλαμουρια μας δινουν και ωραια σακουλιτσα , αμα εχει 100 το ενα.