Πανελλήνιες 2020

Καλησπέρα παιδιά δοκίμασα να λύσω τα προτεινόμενα Θέματα του φροντιστηρίου ορόσημο και μου φάνηκαν υπερβολικα δύσκολα.για Αρχαία μιλάω τα είδε κανένας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Βαλάντη, συνήθως στα φροντιστήρια βάζουν δύσκολα θέματα. Μην το πάρεις κατάκαρδα τώρα δεν υπάρχει λόγος. Μου φάνηκαν δύσκολα πάντως για να απαντήσω στο ερώτημά σου...

Επίσης, θεωρώ πως δεν χρειάζεταιτελευταίες μέρες να λύνεις θέματα. Μια χαλαρή επανάληψη των όσων έμαθες θα σου έλεγα να επιδιώξεις αυτές τις μέρες. Αν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, δεν έχεις λόγο να φοβάσαι τώρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα, όταν πάμε να γράψουμε πέρα από το καρτελάκι και την ταυτότητα μας τι άλλο χρειαζόμαστε

Καλησπέρα, όταν πάμε να γράψουμε πέρα από το καρτελάκι και την ταυτότητα μας τι άλλο χρειαζόμαστε
ταυτοτητα παντως δεν χρειαζεσαι.με το καρτελακι εισαι καλυμμενος και μονο.απο κει και περα χρειαζεσαι ενα στυλο φανταζομαι,ενα μολυβι,μια ξυστρα,ενα ρολοι βασικο να βλεπεις το χρονο και ενα μπουκαλακι νερο αν και δεν κανει ζεστη αν διψασεις

Εγώ πάντως προχτές που πήγα για καρτελάκι μου είπαν να την πάρω την ταυτότητα

Θελει και ταυτότητα!! Μην πας στις πανελληνιες χωρις αυτο. Μπορει να στην ζητησουν

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι μαθητές

-Το δελτίο του εξεταζόμενου
-Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο
-Δυο στυλό διαρκείας (χρώματος μπλε ή μαύρου), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα.
-Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό

Θελει και ταυτότητα!! Μην πας στις πανελληνιες χωρις αυτο. Μπορει να στην ζητησουν

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι μαθητές

-Το δελτίο του εξεταζόμενου
-Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο
-Δυο στυλό διαρκείας (χρώματος μπλε ή μαύρου), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα.
-Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό
Για το τελευταίο αμφιβάλλω 😂🍻

Για το τελευταίο αμφιβάλλω 😂🍻
Επιτρέπεται να έχεις μαζί σου απλώς συνήθως στο νερό μπορεί να ζητήσουν να αφαιρέσεις την ετικέτα

Επιτρέπεται να έχεις μαζί σου απλώς συνήθως στο νερό μπορεί να ζητήσουν να αφαιρέσεις την ετικέτα
Γιατί είναι τοποθέτηση προϊόντος;

Χαχα όχι, απλώς γιατί μπορεί να έχεις γραψει πάνω πράγματα από την ύλη. Σκονάκι δηλαδή

Άμα σκάσεις με μπλούζα που έχει πάνω γραμμένη όλη την ύλη της ιστορίας τι γίνεται ? Σε ξεγυμνώνουν και σου κρεμάνε ταμπέλα "είμαι τεντυμποις" ;

Να εύχεσαι να μην φημίζεται ο επιτηρητής για την παρατηρητικότητά του.

Εγω ειχα και σοκολατιτσα, βεβαια τότε δίναμε Μάιο .
Γενικα σε εμας ηταν πολυ χαλαρή η ατμόσφαιρα, ειδικά στην έκθεση .
Στα συνώνυμα δηλαδη , υπήρξε μια συνεργασία πριν παραδοθούν τα γραπτά .
Δεν αντέγραψα αλήθεια αλλα κι εμενα κατι με ρώτησαν .

Αυτα τα παιδιά τώρα στη μυκη Ξάνθης που τέθηκαν σε καραντίνα πώς θα δώσουν πανελλήνιες τα καημένα;

Για τους πιο πάνω , η ταυτότητα χρειάζεται μόνο για όσους δεν δίνουν πρώτη φορά πανελλήνιες και μόνο με το καρτελάκι των πανελληνίων είστε καλυμμένοι απλά και εμείς πέρσι βέβαια πάντα για καλό και για κακό την παίρναμε μαζί μας . Αλλά ούτε ένας προσωπικά δεν μας την ζήτησε , όλοι οι επιτηρητές το καρτελάκι έπαιρναν για εξακρίβωση στοιχείων και τέλος .
Υ.Γ. για καλό και για κακό πάρτε την μαζί σας ποτέ δεν ξες . Άλλη κυβέρνηση κιόλας τώρα .

Η κυβέρνηση τι σχέση μπορεί να έχει με τις ταυτότητες και τα καρτελάκι;

Η κυβέρνηση τι σχέση μπορεί να έχει με τις ταυτότητες και τα καρτελάκι;

Άλλες νοοτροπίες και άλλες εντολές από ψηλά . Τόσο απλό .

Δεν έχουν με άλλα πράγματα να ασχοληθούν, την ταυτότητα να εξετάζουν τώρα. Λες και πάνω δεν έχει στο καρτελάκι φωτογραφία και στοιχεία σου...

Εγώ θα πρότεινα να πάρουν και ένα πιστοποιητικό γεννήσεως, μιας και υπάρχει πιθανότητα να τους ζητήσουν βεβαίωση ότι υπάρχουν και δεν φύτρωσαν από το πουθενά για να δώσουν Πανελλήνιες...

ΥΓ. Ας την πάρουν και την ταυτότητα δεν χάνουν τίποτα.

Δεν έχουν με άλλα πράγματα να ασχοληθούν, την ταυτότητα να εξετάζουν τώρα. Λες και πάνω δεν έχει στο καρτελάκι φωτογραφία και στοιχεία σου...

Εγώ θα πρότεινα να πάρουν και ένα πιστοποιητικό γεννήσεως, μιας και υπάρχει πιθανότητα να τους ζητήσουν βεβαίωση ότι υπάρχουν και δεν φύτρωσαν από το πουθενά για να δώσουν Πανελλήνιες...

ΥΓ. Ας την πάρουν και την ταυτότητα δεν χάνουν τίποτα.

Στην Ελλάδα ζεις , προσωπικά δεν θα μου έκανε εντύπωση . Όταν έληξε η απαγόρευση μεταξύ των νομών ζητούσαν από όλα τα οικογενειακά μέλη να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας τους για να αποδείξουν ότι οι μεγάλοι δεν τα απαγάγουν ( από τοπικό αστυνομικό τμήμα αυτά ) . Βγάλε άκρη .

Πριν δύο μέρες που πήγα στο σχολείο για να παραλάβω το καρτελάκι Πανελληνίων, δεν μου ανέφεραν κάτι για ταυτότητα. Βέβαια, για καλό και για κακό θα την πάρω, αλλά δεν θεωρώ πως είναι απαραίτητη. Ούτε πέρυσι μας είχαν ζητήσει ταυτότητα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back