Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 22:09 Ο Panagiotis849: #781 09-06-19 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Ιωάννης1234: Γιατι δεν ειναι στις τελευταιες σελιδες του τετραδιου οπως λενε . Πω εχω πεθανει στο αγχος απο το πρωι .ειναι σιγουρο ετσι; Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά εφόσον έγραψες πρόχειρο, λογικά είσαι καλυμμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 22:53 Ο SonGokuUI: #782 09-06-19 22:53 Έχω αγχωθεί δε θα γράψω ούτε 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:03 Ο Guest 039548: #783 09-06-19 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άμα ζητηθεί Fermat θέλει και σχήμα; Click για ανάπτυξη... αν εχει σχημα στο βιβλιο,θελει και σχημα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:24 Η methexys έγραψε: #784 09-06-19 23:24 Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:46 Ο American Economist: #785 09-06-19 23:46 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω αγχωθεί δε θα γράψω ούτε 5. Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:05 Ο SonGokuUI: #786 10-06-19 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Click για ανάπτυξη... Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:08 Ο American Economist: #787 10-06-19 00:08 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Μην μου λες τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:11 Ο Guest 039548: #788 10-06-19 00:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Αν εισαι τυχερος και πεσει Β θεμα με παραγωγο,κυρτοτητα κλπ,θα τα πας μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 01:06 Ο PanosGR έγραψε: #789 10-06-19 01:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ιωάννης1234: Γιατι δεν ειναι στις τελευταιες σελιδες του τετραδιου οπως λενε . Πω εχω πεθανει στο αγχος απο το πρωι .ειναι σιγουρο ετσι; Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά εφόσον έγραψες πρόχειρο, λογικά είσαι καλυμμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 22:53 Ο SonGokuUI: #782 09-06-19 22:53 Έχω αγχωθεί δε θα γράψω ούτε 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:03 Ο Guest 039548: #783 09-06-19 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άμα ζητηθεί Fermat θέλει και σχήμα; Click για ανάπτυξη... αν εχει σχημα στο βιβλιο,θελει και σχημα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:24 Η methexys έγραψε: #784 09-06-19 23:24 Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:46 Ο American Economist: #785 09-06-19 23:46 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω αγχωθεί δε θα γράψω ούτε 5. Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:05 Ο SonGokuUI: #786 10-06-19 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Click για ανάπτυξη... Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:08 Ο American Economist: #787 10-06-19 00:08 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Μην μου λες τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:11 Ο Guest 039548: #788 10-06-19 00:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Αν εισαι τυχερος και πεσει Β θεμα με παραγωγο,κυρτοτητα κλπ,θα τα πας μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 01:06 Ο PanosGR έγραψε: #789 10-06-19 01:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω αγχωθεί δε θα γράψω ούτε 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:03 Ο Guest 039548: #783 09-06-19 23:03 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άμα ζητηθεί Fermat θέλει και σχήμα; Click για ανάπτυξη... αν εχει σχημα στο βιβλιο,θελει και σχημα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:24 Η methexys έγραψε: #784 09-06-19 23:24 Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:46 Ο American Economist: #785 09-06-19 23:46 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω αγχωθεί δε θα γράψω ούτε 5. Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:05 Ο SonGokuUI: #786 10-06-19 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Click για ανάπτυξη... Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:08 Ο American Economist: #787 10-06-19 00:08 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Μην μου λες τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:11 Ο Guest 039548: #788 10-06-19 00:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Αν εισαι τυχερος και πεσει Β θεμα με παραγωγο,κυρτοτητα κλπ,θα τα πας μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 01:06 Ο PanosGR έγραψε: #789 10-06-19 01:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άμα ζητηθεί Fermat θέλει και σχήμα; Click για ανάπτυξη... αν εχει σχημα στο βιβλιο,θελει και σχημα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:24 Η methexys έγραψε: #784 09-06-19 23:24 Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:46 Ο American Economist: #785 09-06-19 23:46 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω αγχωθεί δε θα γράψω ούτε 5. Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:05 Ο SonGokuUI: #786 10-06-19 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Click για ανάπτυξη... Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:08 Ο American Economist: #787 10-06-19 00:08 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Μην μου λες τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:11 Ο Guest 039548: #788 10-06-19 00:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Αν εισαι τυχερος και πεσει Β θεμα με παραγωγο,κυρτοτητα κλπ,θα τα πας μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 01:06 Ο PanosGR έγραψε: #789 10-06-19 01:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 23:46 Ο American Economist: #785 09-06-19 23:46 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω αγχωθεί δε θα γράψω ούτε 5. Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:05 Ο SonGokuUI: #786 10-06-19 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Click για ανάπτυξη... Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:08 Ο American Economist: #787 10-06-19 00:08 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Μην μου λες τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:11 Ο Guest 039548: #788 10-06-19 00:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Αν εισαι τυχερος και πεσει Β θεμα με παραγωγο,κυρτοτητα κλπ,θα τα πας μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 01:06 Ο PanosGR έγραψε: #789 10-06-19 01:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω αγχωθεί δε θα γράψω ούτε 5. Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:05 Ο SonGokuUI: #786 10-06-19 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Click για ανάπτυξη... Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:08 Ο American Economist: #787 10-06-19 00:08 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Μην μου λες τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:11 Ο Guest 039548: #788 10-06-19 00:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Αν εισαι τυχερος και πεσει Β θεμα με παραγωγο,κυρτοτητα κλπ,θα τα πας μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 01:06 Ο PanosGR έγραψε: #789 10-06-19 01:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Click για ανάπτυξη... Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:08 Ο American Economist: #787 10-06-19 00:08 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Μην μου λες τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:11 Ο Guest 039548: #788 10-06-19 00:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Αν εισαι τυχερος και πεσει Β θεμα με παραγωγο,κυρτοτητα κλπ,θα τα πας μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 01:06 Ο PanosGR έγραψε: #789 10-06-19 01:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Μην μου λες τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 00:11 Ο Guest 039548: #788 10-06-19 00:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Αν εισαι τυχερος και πεσει Β θεμα με παραγωγο,κυρτοτητα κλπ,θα τα πας μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 01:06 Ο PanosGR έγραψε: #789 10-06-19 01:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Νιώθω από ασκήσεις μηδέν και θεωρία κάνα 15 στα 25 Click για ανάπτυξη... Αν εισαι τυχερος και πεσει Β θεμα με παραγωγο,κυρτοτητα κλπ,θα τα πας μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 01:06 Ο PanosGR έγραψε: #789 10-06-19 01:06 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Καλή επιτυχία παιδιά!! Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έδωσα εγώ πανελληνιες,αλλά ακόμα μου φαίνεται σαν χθες. Όλα καλά θα πάνε, δείξτε τους τι ξέρετε και τι διαβάζατε όλη την χρονιά (αγαπημένα μαθηματικά ) Click για ανάπτυξη... Θυμάσαι τίποτα από την ύλη των μαθηματικών; Μόνο εγώ ξέχασα τα θεωρήματα που κάναμε και απλώς χρησιμοποιώ παραγωγούς και ολοκληρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 03:22 Ο Samael έγραψε: #790 10-06-19 03:22 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Λεπτομέρια είναι, απλώς το ανέφερα επειδή μου το είχε πει ο καθηγητής μου. Νταξει, δε θα κόψουν σε κανέναν επειδή έγραψε ομοίως. Αλλά για να είναι πιο σωστό. Click για ανάπτυξη... Περιεργο,νομίζω το "όμοια" δεν επιτρέπεται,τουλάχιστον όχι σε καθαρά υπολογιστικης φύσης ερώτημα . Πρέπει να δείξεις αναλυτικά τι θες να πεις για το κάθε τι όσο προφανές και εαν φαίνεται . Αν μη τι άλλο αυτό είναι και καλή πρακτική για να μην γίνουν λάθη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 06:06 Η Agnwsth έγραψε: #791 10-06-19 06:06 Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Φώτη και SonGokuUI relaxx.. Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να γράψει όλα όσα ξέρει. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι βαθμό αντιστοιχεί αυτό, όμως θα είναι το καλύτερό σου. Αν πας να δώσεις και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γράψεις, τότε προφανώς και δεν θα γράψεις, αφού δεν θα προσπαθήσεις καν. Το θέμα είναι να βγεις από την τάξη και να νιώθεις ότι έγραψες ότι μπορούσες, να έχεις μια ευχαρίστηση, ανεξάρτητα αν δεν έχεις πιάσει καλό βαθμό. Εγώ αυτό έκανα με την έκθεση και αυτό ευελπιστώ να κάνω και σήμερα. Εύχομαι επιτυχία σε όλους, και πιο πολύ σε μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 10:59 Ο aekarare έγραψε: #792 10-06-19 10:59 παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:29 Η Agnwsth έγραψε: #793 10-06-19 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dhmhtrhs1311: παιδια για φυσικη ακούγεται τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Από πού να ακουστεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aekarare Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:34 Ο aekarare έγραψε: #794 10-06-19 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Από πού να ακουστεί; Click για ανάπτυξη... γενικά εννοώ τι ακούγεται έτσι sos ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο SonGokuUI: #795 10-06-19 13:35 Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:35 Ο American Economist: #796 10-06-19 13:35 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Λοιπόν, ΑΕΠΠ τώρα. Μακάρι να γράψω ένα 14-15. Τι λέτε να δώσω πολλή σημασία; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 13:37 Ο SonGokuUI: #797 10-06-19 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σίγουρα ναι!Ομως περισσότερο στο Αοθ,έχει 0.7 συντελεστή! Click για ανάπτυξη... Εννοούσα τι να δώσω πολύ βάση στην ύλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maimou Νεοφερμένο μέλος Η Maimou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Αιγαίου και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 15:55 Η Maimou έγραψε: #798 10-06-19 15:55 Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά πιστεύετε ότι η κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη θα ανέβει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 731132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:27 Ο Guest 731132: #799 10-06-19 16:27 Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κανένα θέμα φυσικής που είναι SOS? Τι θέμα λένε η καθηγητές σας πως μπορεί να πέσει;; Με εύκολη Έκθεση και Μαθηματικά πολύ φοβάμαι ότι θα μας... Στην Φυσική και την Χημεία!! EDIT: Τα θαυμαστικά ήταννα είναι ερωτηματικά ?? ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2019 στις 16:47 Ο SonGokuUI: #800 10-06-19 16:47 Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στην ΑΕΠΠ κάθε χρόνο πέφτουν υποπρογράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.