Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 19:30 Η Debby63 έγραψε: #741 08-06-19 19:30 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Κάτι με έπιασε τώρα και δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Βασικα εγω ειμαι κουρασμενη ψυχολογκα και δεν μπορω να συνεχισω να κανω επαναληψη μεχρι και τις ενοτητες του αριστοτελη. Ολο το πρωι τον Πλατωνα διαβαζα επι 2 φορες την καθε ενοτητα σαν σε ομαδες δυο ενοτητων. Αρχική Δημοσίευση από anathimatikos: Debby, πού σκοπεύεις να περάσεις; Click για ανάπτυξη... Στην τεχνων ηχου & εικονας. Οι βασεις της για το 2018 ειναι 11.223. Μακαρι να καταφερω να τις πιασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2019 στις 19:47 Ο Guest 039548: #742 08-06-19 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιωάννης1234: Στην έκθεση έκανα πρόχειρο οχι στο τέλος του τετραδίου αλλά στο τέλος των απαντήσεων μου . Λέτε να φάω μηδενισμο; Click για ανάπτυξη... Αν εγραψες ΠΡΟΧΕΙΡΟ πανω στην σελιδα,νομιζω δεν υπαρχει προβλημα. Δεν σου ειπαν τιποτα οταν το παρεδωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 19:55 Ο Ιωάννης1234: #743 08-06-19 19:55 Εχω γραψει προχειρο Οταν το εδωσα το συζυτουσαν μεταξυ τους οι επιτηρητές και δεν μου ειπαν κατι (εχουν βαλει υπογραφες εκει που τελειωνουν οι απαντησεις μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 21:02 Ο SonGokuUI: #744 08-06-19 21:02 Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorno Νεοφερμένο μέλος Ο Giorno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 21:58 Ο Giorno έγραψε: #745 08-06-19 21:58 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 22:03 Ο SonGokuUI: #746 08-06-19 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Giorno: Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωω, ειδικά ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:01 Ο Scandal έγραψε: #747 08-06-19 23:01 Αν κι εγώ τις δύο προηγούμενες φορές που έδωσα πανελλήνιες προ 12 ετίας, δεν διάβαζα τίποτα τις μέρες που έδινα μάθημα (την άφηνα να περνάει και την επομένη διάβαζα για την εξέταση), θα πιεστώ για ΑΟΘ και ΑΕΠΠ γιατί σε μια μέρα δε θα αντέξει το κεφάλι μου να τα φρεσκάρω όλα. Θα χωρίσω σε δύο μέρη το τι έχω να διαβάσω και ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο Jim_Pap έγραψε: #748 08-06-19 23:12 Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο American Economist: #749 08-06-19 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Κάτι με έπιασε τώρα και δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Βασικα εγω ειμαι κουρασμενη ψυχολογκα και δεν μπορω να συνεχισω να κανω επαναληψη μεχρι και τις ενοτητες του αριστοτελη. Ολο το πρωι τον Πλατωνα διαβαζα επι 2 φορες την καθε ενοτητα σαν σε ομαδες δυο ενοτητων. Αρχική Δημοσίευση από anathimatikos: Debby, πού σκοπεύεις να περάσεις; Click για ανάπτυξη... Στην τεχνων ηχου & εικονας. Οι βασεις της για το 2018 ειναι 11.223. Μακαρι να καταφερω να τις πιασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 039548 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2019 στις 19:47 Ο Guest 039548: #742 08-06-19 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιωάννης1234: Στην έκθεση έκανα πρόχειρο οχι στο τέλος του τετραδίου αλλά στο τέλος των απαντήσεων μου . Λέτε να φάω μηδενισμο; Click για ανάπτυξη... Αν εγραψες ΠΡΟΧΕΙΡΟ πανω στην σελιδα,νομιζω δεν υπαρχει προβλημα. Δεν σου ειπαν τιποτα οταν το παρεδωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 19:55 Ο Ιωάννης1234: #743 08-06-19 19:55 Εχω γραψει προχειρο Οταν το εδωσα το συζυτουσαν μεταξυ τους οι επιτηρητές και δεν μου ειπαν κατι (εχουν βαλει υπογραφες εκει που τελειωνουν οι απαντησεις μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 21:02 Ο SonGokuUI: #744 08-06-19 21:02 Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorno Νεοφερμένο μέλος Ο Giorno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 21:58 Ο Giorno έγραψε: #745 08-06-19 21:58 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 22:03 Ο SonGokuUI: #746 08-06-19 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Giorno: Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωω, ειδικά ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:01 Ο Scandal έγραψε: #747 08-06-19 23:01 Αν κι εγώ τις δύο προηγούμενες φορές που έδωσα πανελλήνιες προ 12 ετίας, δεν διάβαζα τίποτα τις μέρες που έδινα μάθημα (την άφηνα να περνάει και την επομένη διάβαζα για την εξέταση), θα πιεστώ για ΑΟΘ και ΑΕΠΠ γιατί σε μια μέρα δε θα αντέξει το κεφάλι μου να τα φρεσκάρω όλα. Θα χωρίσω σε δύο μέρη το τι έχω να διαβάσω και ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο Jim_Pap έγραψε: #748 08-06-19 23:12 Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο American Economist: #749 08-06-19 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ιωάννης1234: Στην έκθεση έκανα πρόχειρο οχι στο τέλος του τετραδίου αλλά στο τέλος των απαντήσεων μου . Λέτε να φάω μηδενισμο; Click για ανάπτυξη... Αν εγραψες ΠΡΟΧΕΙΡΟ πανω στην σελιδα,νομιζω δεν υπαρχει προβλημα. Δεν σου ειπαν τιποτα οταν το παρεδωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 19:55 Ο Ιωάννης1234: #743 08-06-19 19:55 Εχω γραψει προχειρο Οταν το εδωσα το συζυτουσαν μεταξυ τους οι επιτηρητές και δεν μου ειπαν κατι (εχουν βαλει υπογραφες εκει που τελειωνουν οι απαντησεις μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 21:02 Ο SonGokuUI: #744 08-06-19 21:02 Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorno Νεοφερμένο μέλος Ο Giorno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 21:58 Ο Giorno έγραψε: #745 08-06-19 21:58 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 22:03 Ο SonGokuUI: #746 08-06-19 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Giorno: Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωω, ειδικά ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:01 Ο Scandal έγραψε: #747 08-06-19 23:01 Αν κι εγώ τις δύο προηγούμενες φορές που έδωσα πανελλήνιες προ 12 ετίας, δεν διάβαζα τίποτα τις μέρες που έδινα μάθημα (την άφηνα να περνάει και την επομένη διάβαζα για την εξέταση), θα πιεστώ για ΑΟΘ και ΑΕΠΠ γιατί σε μια μέρα δε θα αντέξει το κεφάλι μου να τα φρεσκάρω όλα. Θα χωρίσω σε δύο μέρη το τι έχω να διαβάσω και ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο Jim_Pap έγραψε: #748 08-06-19 23:12 Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο American Economist: #749 08-06-19 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω γραψει προχειρο Οταν το εδωσα το συζυτουσαν μεταξυ τους οι επιτηρητές και δεν μου ειπαν κατι (εχουν βαλει υπογραφες εκει που τελειωνουν οι απαντησεις μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 21:02 Ο SonGokuUI: #744 08-06-19 21:02 Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorno Νεοφερμένο μέλος Ο Giorno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 21:58 Ο Giorno έγραψε: #745 08-06-19 21:58 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 22:03 Ο SonGokuUI: #746 08-06-19 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Giorno: Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωω, ειδικά ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:01 Ο Scandal έγραψε: #747 08-06-19 23:01 Αν κι εγώ τις δύο προηγούμενες φορές που έδωσα πανελλήνιες προ 12 ετίας, δεν διάβαζα τίποτα τις μέρες που έδινα μάθημα (την άφηνα να περνάει και την επομένη διάβαζα για την εξέταση), θα πιεστώ για ΑΟΘ και ΑΕΠΠ γιατί σε μια μέρα δε θα αντέξει το κεφάλι μου να τα φρεσκάρω όλα. Θα χωρίσω σε δύο μέρη το τι έχω να διαβάσω και ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο Jim_Pap έγραψε: #748 08-06-19 23:12 Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο American Economist: #749 08-06-19 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorno Νεοφερμένο μέλος Ο Giorno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 21:58 Ο Giorno έγραψε: #745 08-06-19 21:58 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 22:03 Ο SonGokuUI: #746 08-06-19 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Giorno: Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωω, ειδικά ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:01 Ο Scandal έγραψε: #747 08-06-19 23:01 Αν κι εγώ τις δύο προηγούμενες φορές που έδωσα πανελλήνιες προ 12 ετίας, δεν διάβαζα τίποτα τις μέρες που έδινα μάθημα (την άφηνα να περνάει και την επομένη διάβαζα για την εξέταση), θα πιεστώ για ΑΟΘ και ΑΕΠΠ γιατί σε μια μέρα δε θα αντέξει το κεφάλι μου να τα φρεσκάρω όλα. Θα χωρίσω σε δύο μέρη το τι έχω να διαβάσω και ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο Jim_Pap έγραψε: #748 08-06-19 23:12 Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο American Economist: #749 08-06-19 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 22:03 Ο SonGokuUI: #746 08-06-19 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Giorno: Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωω, ειδικά ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:01 Ο Scandal έγραψε: #747 08-06-19 23:01 Αν κι εγώ τις δύο προηγούμενες φορές που έδωσα πανελλήνιες προ 12 ετίας, δεν διάβαζα τίποτα τις μέρες που έδινα μάθημα (την άφηνα να περνάει και την επομένη διάβαζα για την εξέταση), θα πιεστώ για ΑΟΘ και ΑΕΠΠ γιατί σε μια μέρα δε θα αντέξει το κεφάλι μου να τα φρεσκάρω όλα. Θα χωρίσω σε δύο μέρη το τι έχω να διαβάσω και ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο Jim_Pap έγραψε: #748 08-06-19 23:12 Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο American Economist: #749 08-06-19 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorno: Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωω, ειδικά ΑΟΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:01 Ο Scandal έγραψε: #747 08-06-19 23:01 Αν κι εγώ τις δύο προηγούμενες φορές που έδωσα πανελλήνιες προ 12 ετίας, δεν διάβαζα τίποτα τις μέρες που έδινα μάθημα (την άφηνα να περνάει και την επομένη διάβαζα για την εξέταση), θα πιεστώ για ΑΟΘ και ΑΕΠΠ γιατί σε μια μέρα δε θα αντέξει το κεφάλι μου να τα φρεσκάρω όλα. Θα χωρίσω σε δύο μέρη το τι έχω να διαβάσω και ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο Jim_Pap έγραψε: #748 08-06-19 23:12 Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο American Economist: #749 08-06-19 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κι εγώ τις δύο προηγούμενες φορές που έδωσα πανελλήνιες προ 12 ετίας, δεν διάβαζα τίποτα τις μέρες που έδινα μάθημα (την άφηνα να περνάει και την επομένη διάβαζα για την εξέταση), θα πιεστώ για ΑΟΘ και ΑΕΠΠ γιατί σε μια μέρα δε θα αντέξει το κεφάλι μου να τα φρεσκάρω όλα. Θα χωρίσω σε δύο μέρη το τι έχω να διαβάσω και ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο Jim_Pap έγραψε: #748 08-06-19 23:12 Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο American Economist: #749 08-06-19 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2019 στις 23:12 Ο American Economist: #749 08-06-19 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω; Click για ανάπτυξη... Εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:23 Ο fockos έγραψε: #750 09-06-19 00:23 Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2019 SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι. Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 00:35 Ο SonGokuUI: #751 09-06-19 00:35 Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Debby63 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 01:48 Η Debby63 έγραψε: #752 09-06-19 01:48 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα... Click για ανάπτυξη... Και εγω το ιδιο. Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 10:51 Η Agnwsth έγραψε: #753 09-06-19 10:51 Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:11 Ο Scandal έγραψε: #754 09-06-19 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:12 Ο Guest 699855: #755 09-06-19 12:12 Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η απόλυτη ξεφτίλα: Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:25 Ο SonGokuUI: #756 09-06-19 12:25 Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.326 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:28 Ο Scandal έγραψε: #757 09-06-19 12:28 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:29 Ο SonGokuUI: #758 09-06-19 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiyoshi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:34 Ο kiyoshi έγραψε: #759 09-06-19 12:34 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο. Click για ανάπτυξη... Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωάννης1234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ιωάννης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2019 στις 12:55 Ο Ιωάννης1234: #760 09-06-19 12:55 Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά σε ποιους τύπους να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα από προηγούμενες τάξεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.