Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 18:22 Ο Αγγελος Κοκ: #1.121 01-06-17 18:22 Οχι δεν ειναι απαραιτητο να κανεις σχημα,αφου σου λεει να το διατυπωσεις οχι διατυπωσε και κανε σχημα(στις πανελληνιες ειναι ξεκαθαροι στο στι ζητανε).Το ιδιο και στην αποδειξη αλλιως θα σου λεγε απειδειξε το μου με την μορφη σχηματος Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Όσοι δίνετε μαθηματικά κατευθυνσης, έχετε μάθει τις αποδείξεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι διατυπωμένες στο βιβλίο; Θα μας κοστίσει κάτι αν αλλάξουμε τη σειρά σε καμιά λέξη ή πχ το "επομένως" το κάνουμε "οπότε" ; Είναι εντελώς χαζή η απορία μου, αλλά την θεωρία την άφησα για το τέλος και βλέποντας πως δεν την ξέρω άψογα έχω φρικάρει λίγο Click για ανάπτυξη... Η μονη περιπτωση να σου κοψουν ειναι αν πετυχεις κανεναν κολλημενο... Υπαρχουν λεξεις που δειχνουν συνεπαγωγη η ισοδυναμια πχ τοτε(=>).Νταξει κατα την γνωμη μου πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@... Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Προσπαθω μήνες αλλά δεν μαθαίνονται γαμωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχισε να τις γραφεις σε χαρτι.Ουτε εγω δεν μπορουσα αρχικα αλλα απο τοτε που αρχισα να λυνω οεφε και ελυνα και τα θεματα θεωριας οι περισσοτερες μου μεινανε Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Κακά τα ψέματα οι αποδείξεις διορθώνονται με την κόλλα σου Κ το βιβλίο δίπλα δίπλα οπότε πρέπει να τα γράψεις ακριβώς με τον ιδιο τρόπο. Όχι απαραίτητα με τις ίδιες λέξεις αλλά σίγουρα με την ίδια σειρά. Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ειναι καλονικη και αποδειξη και ειναι εντος.Αλλα δεν εχει ζητηθει εδω και 16 χρονια φετος θα την βαλουν; Δεν αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 19:14 Η Soleado Febrero ~: #1.122 01-06-17 19:14 Λίγο άστοχη η δημοσκόπηση πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η formio4 έγραψε: #1.123 01-06-17 20:24 Τι σας λένε για σοσ οι καθηγητές σας στην έκθεση; Επίσης κάποιος που έγραψε οεφε τι θέμα έπεσε στην έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 20:38 Ο PanosGR έγραψε: #1.124 01-06-17 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Οχι δεν ειναι απαραιτητο να κανεις σχημα,αφου σου λεει να το διατυπωσεις οχι διατυπωσε και κανε σχημα(στις πανελληνιες ειναι ξεκαθαροι στο στι ζητανε).Το ιδιο και στην αποδειξη αλλιως θα σου λεγε απειδειξε το μου με την μορφη σχηματος Η μονη περιπτωση να σου κοψουν ειναι αν πετυχεις κανεναν κολλημενο... Υπαρχουν λεξεις που δειχνουν συνεπαγωγη η ισοδυναμια πχ τοτε(=>).Νταξει κατα την γνωμη μου πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@... Αρχισε να τις γραφεις σε χαρτι.Ουτε εγω δεν μπορουσα αρχικα αλλα απο τοτε που αρχισα να λυνω οεφε και ελυνα και τα θεματα θεωριας οι περισσοτερες μου μεινανε Ειναι καλονικη και αποδειξη και ειναι εντος.Αλλα δεν εχει ζητηθει εδω και 16 χρονια φετος θα την βαλουν; Δεν αξιζει Click για ανάπτυξη... Ναι, τη θεωρία την εχω μαθει όλη, αλλά δεν μπορώ να μάθω τα εμβαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 21:51 Ο don_vito έγραψε: #1.125 01-06-17 21:51 Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #1.126 01-06-17 22:13 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Click για ανάπτυξη... Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:00 Ο don_vito έγραψε: #1.127 01-06-17 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:39 Ο Αγγελος Κοκ: #1.128 01-06-17 23:39 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Click για ανάπτυξη... Υποτιθεται οτι υπαρχει connection με καποιες ασκησεις ολοκληρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:16 Ο Τυφών έγραψε: #1.129 02-06-17 00:16 Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δεν ειναι απαραιτητο να κανεις σχημα,αφου σου λεει να το διατυπωσεις οχι διατυπωσε και κανε σχημα(στις πανελληνιες ειναι ξεκαθαροι στο στι ζητανε).Το ιδιο και στην αποδειξη αλλιως θα σου λεγε απειδειξε το μου με την μορφη σχηματος Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Όσοι δίνετε μαθηματικά κατευθυνσης, έχετε μάθει τις αποδείξεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι διατυπωμένες στο βιβλίο; Θα μας κοστίσει κάτι αν αλλάξουμε τη σειρά σε καμιά λέξη ή πχ το "επομένως" το κάνουμε "οπότε" ; Είναι εντελώς χαζή η απορία μου, αλλά την θεωρία την άφησα για το τέλος και βλέποντας πως δεν την ξέρω άψογα έχω φρικάρει λίγο Click για ανάπτυξη... Η μονη περιπτωση να σου κοψουν ειναι αν πετυχεις κανεναν κολλημενο... Υπαρχουν λεξεις που δειχνουν συνεπαγωγη η ισοδυναμια πχ τοτε(=>).Νταξει κατα την γνωμη μου πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@... Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Προσπαθω μήνες αλλά δεν μαθαίνονται γαμωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχισε να τις γραφεις σε χαρτι.Ουτε εγω δεν μπορουσα αρχικα αλλα απο τοτε που αρχισα να λυνω οεφε και ελυνα και τα θεματα θεωριας οι περισσοτερες μου μεινανε Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Κακά τα ψέματα οι αποδείξεις διορθώνονται με την κόλλα σου Κ το βιβλίο δίπλα δίπλα οπότε πρέπει να τα γράψεις ακριβώς με τον ιδιο τρόπο. Όχι απαραίτητα με τις ίδιες λέξεις αλλά σίγουρα με την ίδια σειρά. Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ειναι καλονικη και αποδειξη και ειναι εντος.Αλλα δεν εχει ζητηθει εδω και 16 χρονια φετος θα την βαλουν; Δεν αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 19:14 Η Soleado Febrero ~: #1.122 01-06-17 19:14 Λίγο άστοχη η δημοσκόπηση πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η formio4 έγραψε: #1.123 01-06-17 20:24 Τι σας λένε για σοσ οι καθηγητές σας στην έκθεση; Επίσης κάποιος που έγραψε οεφε τι θέμα έπεσε στην έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 20:38 Ο PanosGR έγραψε: #1.124 01-06-17 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Οχι δεν ειναι απαραιτητο να κανεις σχημα,αφου σου λεει να το διατυπωσεις οχι διατυπωσε και κανε σχημα(στις πανελληνιες ειναι ξεκαθαροι στο στι ζητανε).Το ιδιο και στην αποδειξη αλλιως θα σου λεγε απειδειξε το μου με την μορφη σχηματος Η μονη περιπτωση να σου κοψουν ειναι αν πετυχεις κανεναν κολλημενο... Υπαρχουν λεξεις που δειχνουν συνεπαγωγη η ισοδυναμια πχ τοτε(=>).Νταξει κατα την γνωμη μου πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@... Αρχισε να τις γραφεις σε χαρτι.Ουτε εγω δεν μπορουσα αρχικα αλλα απο τοτε που αρχισα να λυνω οεφε και ελυνα και τα θεματα θεωριας οι περισσοτερες μου μεινανε Ειναι καλονικη και αποδειξη και ειναι εντος.Αλλα δεν εχει ζητηθει εδω και 16 χρονια φετος θα την βαλουν; Δεν αξιζει Click για ανάπτυξη... Ναι, τη θεωρία την εχω μαθει όλη, αλλά δεν μπορώ να μάθω τα εμβαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 21:51 Ο don_vito έγραψε: #1.125 01-06-17 21:51 Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #1.126 01-06-17 22:13 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Click για ανάπτυξη... Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:00 Ο don_vito έγραψε: #1.127 01-06-17 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:39 Ο Αγγελος Κοκ: #1.128 01-06-17 23:39 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Click για ανάπτυξη... Υποτιθεται οτι υπαρχει connection με καποιες ασκησεις ολοκληρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:16 Ο Τυφών έγραψε: #1.129 02-06-17 00:16 Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίγο άστοχη η δημοσκόπηση πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η formio4 έγραψε: #1.123 01-06-17 20:24 Τι σας λένε για σοσ οι καθηγητές σας στην έκθεση; Επίσης κάποιος που έγραψε οεφε τι θέμα έπεσε στην έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 20:38 Ο PanosGR έγραψε: #1.124 01-06-17 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Οχι δεν ειναι απαραιτητο να κανεις σχημα,αφου σου λεει να το διατυπωσεις οχι διατυπωσε και κανε σχημα(στις πανελληνιες ειναι ξεκαθαροι στο στι ζητανε).Το ιδιο και στην αποδειξη αλλιως θα σου λεγε απειδειξε το μου με την μορφη σχηματος Η μονη περιπτωση να σου κοψουν ειναι αν πετυχεις κανεναν κολλημενο... Υπαρχουν λεξεις που δειχνουν συνεπαγωγη η ισοδυναμια πχ τοτε(=>).Νταξει κατα την γνωμη μου πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@... Αρχισε να τις γραφεις σε χαρτι.Ουτε εγω δεν μπορουσα αρχικα αλλα απο τοτε που αρχισα να λυνω οεφε και ελυνα και τα θεματα θεωριας οι περισσοτερες μου μεινανε Ειναι καλονικη και αποδειξη και ειναι εντος.Αλλα δεν εχει ζητηθει εδω και 16 χρονια φετος θα την βαλουν; Δεν αξιζει Click για ανάπτυξη... Ναι, τη θεωρία την εχω μαθει όλη, αλλά δεν μπορώ να μάθω τα εμβαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 21:51 Ο don_vito έγραψε: #1.125 01-06-17 21:51 Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #1.126 01-06-17 22:13 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Click για ανάπτυξη... Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:00 Ο don_vito έγραψε: #1.127 01-06-17 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:39 Ο Αγγελος Κοκ: #1.128 01-06-17 23:39 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Click για ανάπτυξη... Υποτιθεται οτι υπαρχει connection με καποιες ασκησεις ολοκληρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:16 Ο Τυφών έγραψε: #1.129 02-06-17 00:16 Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι σας λένε για σοσ οι καθηγητές σας στην έκθεση; Επίσης κάποιος που έγραψε οεφε τι θέμα έπεσε στην έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 20:38 Ο PanosGR έγραψε: #1.124 01-06-17 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Οχι δεν ειναι απαραιτητο να κανεις σχημα,αφου σου λεει να το διατυπωσεις οχι διατυπωσε και κανε σχημα(στις πανελληνιες ειναι ξεκαθαροι στο στι ζητανε).Το ιδιο και στην αποδειξη αλλιως θα σου λεγε απειδειξε το μου με την μορφη σχηματος Η μονη περιπτωση να σου κοψουν ειναι αν πετυχεις κανεναν κολλημενο... Υπαρχουν λεξεις που δειχνουν συνεπαγωγη η ισοδυναμια πχ τοτε(=>).Νταξει κατα την γνωμη μου πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@... Αρχισε να τις γραφεις σε χαρτι.Ουτε εγω δεν μπορουσα αρχικα αλλα απο τοτε που αρχισα να λυνω οεφε και ελυνα και τα θεματα θεωριας οι περισσοτερες μου μεινανε Ειναι καλονικη και αποδειξη και ειναι εντος.Αλλα δεν εχει ζητηθει εδω και 16 χρονια φετος θα την βαλουν; Δεν αξιζει Click για ανάπτυξη... Ναι, τη θεωρία την εχω μαθει όλη, αλλά δεν μπορώ να μάθω τα εμβαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 21:51 Ο don_vito έγραψε: #1.125 01-06-17 21:51 Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #1.126 01-06-17 22:13 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Click για ανάπτυξη... Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:00 Ο don_vito έγραψε: #1.127 01-06-17 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:39 Ο Αγγελος Κοκ: #1.128 01-06-17 23:39 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Click για ανάπτυξη... Υποτιθεται οτι υπαρχει connection με καποιες ασκησεις ολοκληρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:16 Ο Τυφών έγραψε: #1.129 02-06-17 00:16 Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Οχι δεν ειναι απαραιτητο να κανεις σχημα,αφου σου λεει να το διατυπωσεις οχι διατυπωσε και κανε σχημα(στις πανελληνιες ειναι ξεκαθαροι στο στι ζητανε).Το ιδιο και στην αποδειξη αλλιως θα σου λεγε απειδειξε το μου με την μορφη σχηματος Η μονη περιπτωση να σου κοψουν ειναι αν πετυχεις κανεναν κολλημενο... Υπαρχουν λεξεις που δειχνουν συνεπαγωγη η ισοδυναμια πχ τοτε(=>).Νταξει κατα την γνωμη μου πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@... Αρχισε να τις γραφεις σε χαρτι.Ουτε εγω δεν μπορουσα αρχικα αλλα απο τοτε που αρχισα να λυνω οεφε και ελυνα και τα θεματα θεωριας οι περισσοτερες μου μεινανε Ειναι καλονικη και αποδειξη και ειναι εντος.Αλλα δεν εχει ζητηθει εδω και 16 χρονια φετος θα την βαλουν; Δεν αξιζει Click για ανάπτυξη... Ναι, τη θεωρία την εχω μαθει όλη, αλλά δεν μπορώ να μάθω τα εμβαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 21:51 Ο don_vito έγραψε: #1.125 01-06-17 21:51 Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #1.126 01-06-17 22:13 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Click για ανάπτυξη... Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:00 Ο don_vito έγραψε: #1.127 01-06-17 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:39 Ο Αγγελος Κοκ: #1.128 01-06-17 23:39 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Click για ανάπτυξη... Υποτιθεται οτι υπαρχει connection με καποιες ασκησεις ολοκληρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:16 Ο Τυφών έγραψε: #1.129 02-06-17 00:16 Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 22:13 Η Emilonop έγραψε: #1.126 01-06-17 22:13 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Click για ανάπτυξη... Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:00 Ο don_vito έγραψε: #1.127 01-06-17 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:39 Ο Αγγελος Κοκ: #1.128 01-06-17 23:39 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Click για ανάπτυξη... Υποτιθεται οτι υπαρχει connection με καποιες ασκησεις ολοκληρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:16 Ο Τυφών έγραψε: #1.129 02-06-17 00:16 Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Αν βαλουν στα μαθηματικα αυτο που ειναι κατω απο τον ορισμο της ακολουθιας θα πεσει πολυ γελιο... Οσα ατομα εχω ρωτησει ,κανενας δν το ξερει αυτο(ουτε εγω) Ειναι το μονο που δεν μπορω να μαθω Click για ανάπτυξη... Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:00 Ο don_vito έγραψε: #1.127 01-06-17 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:39 Ο Αγγελος Κοκ: #1.128 01-06-17 23:39 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Click για ανάπτυξη... Υποτιθεται οτι υπαρχει connection με καποιες ασκησεις ολοκληρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:16 Ο Τυφών έγραψε: #1.129 02-06-17 00:16 Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Και τον ορισμό της ακολουθίας που μάθαμε κάποιοι, πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2017 στις 23:39 Ο Αγγελος Κοκ: #1.128 01-06-17 23:39 Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Click για ανάπτυξη... Υποτιθεται οτι υπαρχει connection με καποιες ασκησεις ολοκληρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:16 Ο Τυφών έγραψε: #1.129 02-06-17 00:16 Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kramer123: Βασικα αυτη την σελιδα πρεπει να την εχουν βαλει καταλαθοςδεν βγαζει νοημα Click για ανάπτυξη... Υποτιθεται οτι υπαρχει connection με καποιες ασκησεις ολοκληρωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:16 Ο Τυφών έγραψε: #1.129 02-06-17 00:16 Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν λέω για τον ορισμό του ολοκληρώματος λέω συγκεκριμένα για την απόδειξη με τα ν ισομηκη διαστήματα κλπ..εμένα μου είπε από το 75 που έχει δει θέματα Δεν έχει ζητηθεί. Τώρα τι να πω οι αποδείξεις οι βασικές ειναι καμία 10άρια αν ζηστηθεί Κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 00:48 Ο Just1n έγραψε: #1.130 02-06-17 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τυφών: Εσείς έχετε μάθει ως αποδείξει και τις τελευταίες με τα εμβαδα; Γιατί κάποιοι λένε πως είναι κάποιοι Όχι. Click για ανάπτυξη... Ποια απόδειξη εννοείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τυφών Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τυφών αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 229 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 01:20 Ο Τυφών έγραψε: #1.131 02-06-17 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Just1n: Ποια απόδειξη εννοείς ? Click για ανάπτυξη... Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanni_ Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2017 στις 06:49 Ο Giovanni_: #1.132 02-06-17 06:49 ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι τον ορισμο του ολοκληρωματος που εχει μεσα και αθροισεις,αυτο δεν πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:14 Ο Αντικειμενικός: #1.133 02-06-17 11:14 έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.134 02-06-17 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: έμειναν 3 μέρες περίπου!!! εσείς που δίνεται πως νιώθετε?? Click για ανάπτυξη... Φάε τη γλώσσα σου καλέ τι 3 μέρες. Εγώ νιώθω λες και δε δίνω πάντως, λες και θα πάω απλά να γράψω ένα τυπικό κυριακάτικο διαγώνισμα. Έχω γράψει τόσα πολλά που είμαι σε φάση meh, who cares even. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:31 Η Psyco έγραψε: #1.135 02-06-17 11:31 Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε νιωθω^^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:34 Ο Mhtrogoal: #1.136 02-06-17 11:34 άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
άντε να βγει η επανάληψη ιστορία, να δω τελευταία φορά 4-5 ερωτήσεις εισαγωγής αρχαίων?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 11:55 Η Psyco έγραψε: #1.137 02-06-17 11:55 Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και πολιτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:11 Η Ιππολύτη έγραψε: #1.138 02-06-17 12:11 Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα... Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες. Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:15 Η Psyco έγραψε: #1.139 02-06-17 12:15 Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αυτό θα είναι ή υπέρ ή κατά...Ή θα βαθμολογούν γρήγορα γρήγορα κ δεν θα κατσουν να ψαξουν αν λείπουν λεπτομέρειες ή θα πετσοκόψουν αν δεν δουν κατευθείαν αυτό π θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 12:17 Ο Johnny15 έγραψε: #1.140 02-06-17 12:17 Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν έχουν όλοι οι μαθητές βαθμολόγηση υπέρ τους, τότε κανείς δεν έχει Απλά βγαίνει ένας πιο ανεβασμένος ΜΟ και μπορείς να πεις ότι είσαι άτυχος αν δεν έπιασες αυτό που ήθελες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.