TrainMan Νεοφερμένο μέλος Ο TrainMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:09 Ο TrainMan έγραψε: #581 23-02-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παλαιοσυστημητες που είστε στην υλη; Click για ανάπτυξη... Επαναληψεις, εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:50 Η eleanna pappa: #582 23-02-16 16:50 Παιδια πιστευει κανεις οτι ειναι δικαιο να ανοιξει το πεμπτο πεδιο (για το νεο συστημα μιλαω) απο θεωρητικη χωρις μαθηματικα και αοθ???? Τωρα αυτο θεωρειται λογικο????? Οταν εννοω πεμπτο πεδιο μιλαω για τα τουριστικα στην ροδο και κρητη...... μονο αυτα μπορω να διαλεξω απο θεωρητικη με το νεο συστημα ......... εγω πιστευω οτι επρεπε να δινουμε μαθηματικα γενικης και αοθ γιατι σε αυτες τις σχολες εχει μαθηματικα και οικονομια ........ ευχαριστω για την προσοχη σας ♥♥♥♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:04 Ο valantis21: #583 23-02-16 19:04 θες τουριστικα ροδο η κρητη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:32 Ο ultraviolence: #584 23-02-16 19:32 Αρχική Δημοσίευση από TrainMan: Επαναληψεις, εσυ; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά μπήκα ολοκληρωματα Φυσική στον θεμελιώδη νόμο της τροφικής ΑΟΔΕ στις ομάδες Βιολογία Φαινόμενο του θερμοκηπίου ΑΕΠΠ Υποπρογραμματα Έκθεση επαναλήψεις στη θεωρία και random κριτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η formio4 έγραψε: #585 23-02-16 22:13 Εγώ με νέο σύστημα: Βιολογία: τώρα μπαίνουμε 7ο κεφάλαιο Χημεία: επαναλήψεις Φυσική: στερεό είμαι στις ενέργειες και μένουν τα ρευστά Έκθεση: αθλητισμός και έχουμε ακόμα αρκετούς θεματικούς κύκλους κανείς με νέο σύστημα να μας πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η eleanna pappa: #586 23-02-16 22:13 Ροδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:18 Ο xristaras9: #587 23-02-16 22:18 Μαθηματικά:επαναλήψεις ΑΟΘ:5ο κεφάλαιο ΑΕΠΠ:επανάληψη Έκθεση:δίκαιο και άδικο λόγο καιμετά ξεκινάμε επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:56 Η formio4 έγραψε: #588 23-02-16 22:56 Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:59 Ο Γατόπαρδος.: #589 23-02-16 22:59 Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παλαιοσυστημητες που είστε στην υλη; Click για ανάπτυξη... Επαναληψεις, εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:50 Η eleanna pappa: #582 23-02-16 16:50 Παιδια πιστευει κανεις οτι ειναι δικαιο να ανοιξει το πεμπτο πεδιο (για το νεο συστημα μιλαω) απο θεωρητικη χωρις μαθηματικα και αοθ???? Τωρα αυτο θεωρειται λογικο????? Οταν εννοω πεμπτο πεδιο μιλαω για τα τουριστικα στην ροδο και κρητη...... μονο αυτα μπορω να διαλεξω απο θεωρητικη με το νεο συστημα ......... εγω πιστευω οτι επρεπε να δινουμε μαθηματικα γενικης και αοθ γιατι σε αυτες τις σχολες εχει μαθηματικα και οικονομια ........ ευχαριστω για την προσοχη σας ♥♥♥♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:04 Ο valantis21: #583 23-02-16 19:04 θες τουριστικα ροδο η κρητη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:32 Ο ultraviolence: #584 23-02-16 19:32 Αρχική Δημοσίευση από TrainMan: Επαναληψεις, εσυ; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά μπήκα ολοκληρωματα Φυσική στον θεμελιώδη νόμο της τροφικής ΑΟΔΕ στις ομάδες Βιολογία Φαινόμενο του θερμοκηπίου ΑΕΠΠ Υποπρογραμματα Έκθεση επαναλήψεις στη θεωρία και random κριτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η formio4 έγραψε: #585 23-02-16 22:13 Εγώ με νέο σύστημα: Βιολογία: τώρα μπαίνουμε 7ο κεφάλαιο Χημεία: επαναλήψεις Φυσική: στερεό είμαι στις ενέργειες και μένουν τα ρευστά Έκθεση: αθλητισμός και έχουμε ακόμα αρκετούς θεματικούς κύκλους κανείς με νέο σύστημα να μας πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η eleanna pappa: #586 23-02-16 22:13 Ροδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:18 Ο xristaras9: #587 23-02-16 22:18 Μαθηματικά:επαναλήψεις ΑΟΘ:5ο κεφάλαιο ΑΕΠΠ:επανάληψη Έκθεση:δίκαιο και άδικο λόγο καιμετά ξεκινάμε επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:56 Η formio4 έγραψε: #588 23-02-16 22:56 Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:59 Ο Γατόπαρδος.: #589 23-02-16 22:59 Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια πιστευει κανεις οτι ειναι δικαιο να ανοιξει το πεμπτο πεδιο (για το νεο συστημα μιλαω) απο θεωρητικη χωρις μαθηματικα και αοθ???? Τωρα αυτο θεωρειται λογικο????? Οταν εννοω πεμπτο πεδιο μιλαω για τα τουριστικα στην ροδο και κρητη...... μονο αυτα μπορω να διαλεξω απο θεωρητικη με το νεο συστημα ......... εγω πιστευω οτι επρεπε να δινουμε μαθηματικα γενικης και αοθ γιατι σε αυτες τις σχολες εχει μαθηματικα και οικονομια ........ ευχαριστω για την προσοχη σας ♥♥♥♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:04 Ο valantis21: #583 23-02-16 19:04 θες τουριστικα ροδο η κρητη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:32 Ο ultraviolence: #584 23-02-16 19:32 Αρχική Δημοσίευση από TrainMan: Επαναληψεις, εσυ; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά μπήκα ολοκληρωματα Φυσική στον θεμελιώδη νόμο της τροφικής ΑΟΔΕ στις ομάδες Βιολογία Φαινόμενο του θερμοκηπίου ΑΕΠΠ Υποπρογραμματα Έκθεση επαναλήψεις στη θεωρία και random κριτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η formio4 έγραψε: #585 23-02-16 22:13 Εγώ με νέο σύστημα: Βιολογία: τώρα μπαίνουμε 7ο κεφάλαιο Χημεία: επαναλήψεις Φυσική: στερεό είμαι στις ενέργειες και μένουν τα ρευστά Έκθεση: αθλητισμός και έχουμε ακόμα αρκετούς θεματικούς κύκλους κανείς με νέο σύστημα να μας πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η eleanna pappa: #586 23-02-16 22:13 Ροδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:18 Ο xristaras9: #587 23-02-16 22:18 Μαθηματικά:επαναλήψεις ΑΟΘ:5ο κεφάλαιο ΑΕΠΠ:επανάληψη Έκθεση:δίκαιο και άδικο λόγο καιμετά ξεκινάμε επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:56 Η formio4 έγραψε: #588 23-02-16 22:56 Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:59 Ο Γατόπαρδος.: #589 23-02-16 22:59 Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θες τουριστικα ροδο η κρητη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:32 Ο ultraviolence: #584 23-02-16 19:32 Αρχική Δημοσίευση από TrainMan: Επαναληψεις, εσυ; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά μπήκα ολοκληρωματα Φυσική στον θεμελιώδη νόμο της τροφικής ΑΟΔΕ στις ομάδες Βιολογία Φαινόμενο του θερμοκηπίου ΑΕΠΠ Υποπρογραμματα Έκθεση επαναλήψεις στη θεωρία και random κριτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η formio4 έγραψε: #585 23-02-16 22:13 Εγώ με νέο σύστημα: Βιολογία: τώρα μπαίνουμε 7ο κεφάλαιο Χημεία: επαναλήψεις Φυσική: στερεό είμαι στις ενέργειες και μένουν τα ρευστά Έκθεση: αθλητισμός και έχουμε ακόμα αρκετούς θεματικούς κύκλους κανείς με νέο σύστημα να μας πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η eleanna pappa: #586 23-02-16 22:13 Ροδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:18 Ο xristaras9: #587 23-02-16 22:18 Μαθηματικά:επαναλήψεις ΑΟΘ:5ο κεφάλαιο ΑΕΠΠ:επανάληψη Έκθεση:δίκαιο και άδικο λόγο καιμετά ξεκινάμε επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:56 Η formio4 έγραψε: #588 23-02-16 22:56 Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:59 Ο Γατόπαρδος.: #589 23-02-16 22:59 Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TrainMan: Επαναληψεις, εσυ; Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά μπήκα ολοκληρωματα Φυσική στον θεμελιώδη νόμο της τροφικής ΑΟΔΕ στις ομάδες Βιολογία Φαινόμενο του θερμοκηπίου ΑΕΠΠ Υποπρογραμματα Έκθεση επαναλήψεις στη θεωρία και random κριτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η formio4 έγραψε: #585 23-02-16 22:13 Εγώ με νέο σύστημα: Βιολογία: τώρα μπαίνουμε 7ο κεφάλαιο Χημεία: επαναλήψεις Φυσική: στερεό είμαι στις ενέργειες και μένουν τα ρευστά Έκθεση: αθλητισμός και έχουμε ακόμα αρκετούς θεματικούς κύκλους κανείς με νέο σύστημα να μας πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η eleanna pappa: #586 23-02-16 22:13 Ροδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:18 Ο xristaras9: #587 23-02-16 22:18 Μαθηματικά:επαναλήψεις ΑΟΘ:5ο κεφάλαιο ΑΕΠΠ:επανάληψη Έκθεση:δίκαιο και άδικο λόγο καιμετά ξεκινάμε επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:56 Η formio4 έγραψε: #588 23-02-16 22:56 Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:59 Ο Γατόπαρδος.: #589 23-02-16 22:59 Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ με νέο σύστημα: Βιολογία: τώρα μπαίνουμε 7ο κεφάλαιο Χημεία: επαναλήψεις Φυσική: στερεό είμαι στις ενέργειες και μένουν τα ρευστά Έκθεση: αθλητισμός και έχουμε ακόμα αρκετούς θεματικούς κύκλους κανείς με νέο σύστημα να μας πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:13 Η eleanna pappa: #586 23-02-16 22:13 Ροδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:18 Ο xristaras9: #587 23-02-16 22:18 Μαθηματικά:επαναλήψεις ΑΟΘ:5ο κεφάλαιο ΑΕΠΠ:επανάληψη Έκθεση:δίκαιο και άδικο λόγο καιμετά ξεκινάμε επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:56 Η formio4 έγραψε: #588 23-02-16 22:56 Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:59 Ο Γατόπαρδος.: #589 23-02-16 22:59 Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ροδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:18 Ο xristaras9: #587 23-02-16 22:18 Μαθηματικά:επαναλήψεις ΑΟΘ:5ο κεφάλαιο ΑΕΠΠ:επανάληψη Έκθεση:δίκαιο και άδικο λόγο καιμετά ξεκινάμε επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:56 Η formio4 έγραψε: #588 23-02-16 22:56 Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:59 Ο Γατόπαρδος.: #589 23-02-16 22:59 Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθηματικά:επαναλήψεις ΑΟΘ:5ο κεφάλαιο ΑΕΠΠ:επανάληψη Έκθεση:δίκαιο και άδικο λόγο καιμετά ξεκινάμε επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:56 Η formio4 έγραψε: #588 23-02-16 22:56 Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:59 Ο Γατόπαρδος.: #589 23-02-16 22:59 Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 22:59 Ο Γατόπαρδος.: #589 23-02-16 22:59 Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσική επανάληψη Χημεία τέλος οργανικής Βιολογία επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mairi98 Νεοφερμένο μέλος Η Mairi98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:56 Η Mairi98 έγραψε: #590 23-02-16 23:56 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleanna pappa Νεοφερμένο μέλος Η eleanna pappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:19 Η eleanna pappa: #591 24-02-16 14:19 Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2016 Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι εκτος υλης μας το ειπε και ο καθηγητης λατινικων στο σχολειο Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15 Λατινικα: κειμενο 38 Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια (Νεο συστημα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Faihh Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 193 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:45 Η Faihh έγραψε: #592 24-02-16 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαγδαληνη98: Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ... Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα.. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;; Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά. Πολλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:35 Η formio4 έγραψε: #593 24-02-16 20:35 Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a(po)tyxia Νεοφερμένο μέλος Ο a(po)tyxia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:47 Ο a(po)tyxia: #594 24-02-16 20:47 Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Φεβρουαρίου 2016 ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:01 Ο ΕλευθεριⒶκος: #595 24-02-16 23:01 Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από a(po)tyxia: Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω. Click για ανάπτυξη... Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 23:26 Η formio4 έγραψε: #596 24-02-16 23:26 Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τώρα άρχισα να λύνω αυτά του πουκαμισά για εξάσκηση: https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 01:25 Ο bekker έγραψε: #597 25-02-16 01:25 Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:11 Η methexys έγραψε: #598 25-02-16 10:11 Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Φινεύς Nikos_81 Johnkk petrosln augustine Schlimazel Student 123 spring day SlimShady snol damn eukleidhs1821 Scandal luisnazariodelima Eleni876 stefan jimnikol21 eri548 louminis Φιονα86 Κλημεντίνη sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχικά,είναι γελοίο να βγάζουν "βάσεις" από τώρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα θέματα για να κινηθούν αναλόγως οι βασεις. Αρχική Δημοσίευση από formio4: Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης. Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά... Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε. Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία. Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 Ο Vold έγραψε: #599 25-02-16 11:17 Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 100 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από bekker: Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες); Click για ανάπτυξη... Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το. Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες. Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bekker Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bekker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:15 Ο bekker έγραψε: #600 25-02-16 12:15 Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν κάτσω να διαβάσω (=προσπαθώ να λύσω και αν δεν τα καταφέρω τότε μόνο κοιτάω τη λύση) και τις λυμένες ασκήσεις των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη έχω ελπίδες για ένα 10ρι-12ρι λέτε (μαθηματικά κατεύθυνσης πάντα); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.