Dias
Επιφανές μέλος

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Έτσι για λόγους διαφάνειας οι βαθμοί δεν αποτελούν προσωπικό δεδομένο, αλλά δημοσιοποιούνται υποχρεωτικά..Γιατί να βγαίνουν οι βαθμοί φάτσα φορά στο σχολείο εκτεθειμένοι,ώστε να πηγαίνει ο κάθε κουτσομπόλης χαιρέκακος άνθρωπος να σχολιάζει αρνητικά,θα μου εξηγήσει κανείς ? Κανονικά έπρεπε μόνο ο ίδιος ο μαθητής να έχει πρόσβαση στους βαθμούς του και κανένας άλλος.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία το σχολείο είναι υποχρεωμένο να αναρτήσει τις καταστάσεις που του στέλνονται, οι οποίες αναγράφουν και ονοματεπώνυμα και βαθμούς. Οπότε ή το λύκειό σου έκανε λάθος ή δεν θυμάσαι καλά.Δεν βγαίνουν οι βαθμοί με ονοματεπώνυμο από διπλα. Τουλάχιστον έτσι ήταν στο δικό μας σχολείο, είχε μόνο τους κωδικούς μας.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.βασικά αν θες πας και λες στον διευθυντή οτι δεν θες να αναρτηθούν οι βαθμοί σου στο σχολείο και πας και σου τους λέει αυτός. εγώ αυτό θα κάνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω θυμαμαι πως στο σχολειο το χαρτι δεν ελεγε ονοματεπωνυμο αλλα εγραφε τον κωδικο που ειχε καθε μαθητης στο καρτελακι και διπλα τους βαθμους.Το ονοματεπωνυμο το δειχνει οταν βγουν οι βασεις.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία το σχολείο είναι υποχρεωμένο να αναρτήσει τις καταστάσεις που του στέλνονται, οι οποίες αναγράφουν και ονοματεπώνυμα και βαθμούς. Οπότε ή το λύκειό σου έκανε λάθος ή δεν θυμάσαι καλά.
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω θυμαμαι πως στο σχολειο το χαρτι δεν ελεγε ονοματεπωνυμο αλλα εγραφε τον κωδικο που ειχε καθε μαθητης στο καρτελακι και διπλα τους βαθμους.Το ονοματεπωνυμο το δειχνει οταν βγουν οι βασεις.![]()
στο λυκειο το δικο μου φαινοναι κανονικα και οι κωδικοι και τα ονοματα
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

PiDefiner
Δραστήριο μέλος

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Τους βαθμούς δεν μπορούμε να τους δούμε ηλεκτρονικά; Ή αυτό είναι μόνο για τη σχολή;
Τα πάντα μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά, βαθμούς , βαθμολογητές και τελικά αποτελέσματα!
Pinkman
Νεοφερμένο μέλος

βεβαιως μπορειςΤα πάντα μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά, βαθμούς , βαθμολογητές και τελικά αποτελέσματα!

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

βεβαιως μπορειςαλλα δεν θα ανοιγει
![]()
Τα πρώτα 10 με 20 λεπτά ναι δεν θα ανοίγει, αλλά μετά εντάξει τα καταφέρνεις.... Λίγο πριν να πάθεις ανακοπή τα βλέπεις

faeton
Νεοφερμένο μέλος

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Η τοιχοκόλληση των ονομαστικών καταστασεων των βαθμων των πανελληνιων είναι υποχρεωτική για ολα τα λυκεια.
Η χαρά του κουτσομπόλη.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Anonyme
Δραστήριο μέλος

Well, από 'δω και πέρα κάθε εξέτασή σου θα δείχνει το όνομά σου από δίπλα![]()
Τι εννοείς;

Στις σχολές υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις, ανάλογα τον καθηγητή:
α) οι βαθμοί περνάνε απευθείας στην προσωπική ηλεκτρονική καρτέλα του φοιτητή
β) οι βαθμοί ανακοινώνονται στην e-class εμφανίζοντας μόνο αριθμό μητρώου και βαθμό
γ) οι βαθμοί ανακοινώνονται στην e-class εμφανίζοντας ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου και βαθμό
δ) οι βαθμοί τοιχοκολλούνται έξω απ'το γραφείο του καθηγητή είτε με τη μορφή (β) είτε (γ)
Σε εμάς τουλάχιστον τα (γ) & (δ) είναι πάρα πολύ σπάνια κι απ'όσο ξέρω γενικά δεν τα συνηθίζουν.
ElwCma
Νεοφερμένο μέλος

Quintus Mucius
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρει κανείς πότε ακριβώς βγαίνουν;

bkar1997
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά,μόνο εγώ έχω καταγχωθεί για τα αποτελέσματα;
Ξέρει κανείς πότε ακριβώς βγαίνουν;![]()
Είμαι σίγουρος και πολλοί άλλοι. Απόλαυσε το καλοκαίρι λίγο!
Τα μόρια θα βγουν μέσα στο διήμερο 27-28 Ιουνίου είπαν.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Επειδή εγώ τότε θα λείπω από εδώ που μένω και λογικό να μην μπορώ να πάω σχολείο να τους δω που θα μπορώ να δω πόσο έγραψα????Τα μόρια θα βγουν μέσα στο διήμερο 27-28 Ιουνίου είπαν.
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

σε ευχαριστώστο ίντερνετ, σελίδα του υπουργείου![]()

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.