Εγώ έδωσα 1η φορά πέρσι! Έβγαλα 17κ και πέρασα ιστορικό-αρχαιολογικό Θεσσαλονίκη. Ωστόσο φέτος ξαναέδωσα γιατί εξ αρχής ο στόχος μου ήταν Νομική.
Αλλά από ότι φαίνεται μολονότι διάβασα πολύ περισσότερο σε σχέση με το 2014, μάλλον απέτυχα, ελπίζω όχι παταγωδώς! Κι η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι και τρίτη φορά, αλλά σε άλλα πλαίσια και με άλλο ύφος- παράλληλα με τη σχολή και χωρίς να επιβαρύνω κανέναν-. Αλλά μέχρι τώρα το αποκλείω.
Η αλήθεια είναι ότι με αυτή του την απόφαση κανείς θυσιάζει αρκετά πράγματα που άλλοι συνομήλικοι του ήδη κάνουν. Το πράγμα γίνεται εντονότερο όταν αποφασίζεις να πας στο τόπο που πέρασες, όπως έκανα εγώ, οπότε θέλει μεγαλύτερη πειθαρχία και αυτοπεριορισμό.
Όσον αφορά τα σχόλια του κόσμου, αυτά υπάρχουν, ειδικά στις μικρότερες κοινωνίες. Ανεξαρτήτως πόσο νοιάζεται ή όχι κάποιος, επηρεάζεται ως ένα βαθμό. Ομολογώ πάντως ότι με αυτό το θέμα έπαθα τη πλάκα μου φέτος, αν και θεωρούσα εαυτόν εξοικειωμένο! Μόλις επέστρεψα στη <<πατρίδα>> είχε διαδοθεί σε κλάσματα δευτερολέπτου το νέο. Ενδιαφέρθηκε ο κλητήρας μέχρι και ο δήμαρχος, χωρίς πλάκα. Τουλάχιστον, δε μου ασκούν αρνητική ή εντελώς αρνητική επιρροή, διότι φαινομενικά δείχνει απλό, ειλικρινές ενδιαφέρον, τώρα de profundis αγνοώ

!
Ό,τι και να αποφασίσεις πάντως θέλει νηφαλιότητα και ωριμότητα, απαλλαγμένος από βαρίδια που ενδεχομένως να είχες αν ήσουν νεότερης ηλικίας!
Καλή επιτυχία!