LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλά κάθε φορά που προσπαθείς πρέπει να βάζεις το 100% των δυνατοτήτων σου σαν να μην έχεις ΚΑΜΙΑ άλλη ευκαιρία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Είναι ανάλογα και το πότε θα δώσεις για δεύτερη φορά... Γιατί άλλο να δώσεις την αμέσως επόμενη χρονιά πάλι εξετάσεις και αλλιώς είναι να δώσεις μετά από κάτι χρόνια ή μετά από ένα πρώτο πτυχίο!
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Και τι κατάλαβε;5 (!) φορές για να μπει ιατρική.

Να το βράσω αν μέχρι τα 35 μου βασίζομαι εξολοκλήρου στους γονείς μου

nPb
Επιφανές μέλος

Και τι κατάλαβε;Έχασε 5 χρόνια (έγινε 23), θα χρειαστεί άλλα 6 (minimum, οπότε θα γίνει 29), θα πάει ένα χρόνο στρατό (30), θα κάνει 1 χρόνο το αγροτικό του (31) και θα κάνει 4 χρόνια ειδικότητα (35 ετών).
Να το βράσω αν μέχρι τα 35 μου βασίζομαι εξολοκλήρου στους γονείς μου![]()
Aναφέρεσαι σε μια ευνοϊκή σειρά των πραγμάτων. Επειδή η ζωή έχει εκπλήξεις, κατά μέσο όρο ας υποθέσουμε 8 χρόνια μέχρι το πτυχίο, 1-2 χρόνια περίπου ανάλογα την ΕΣΣΟ για το στρατιωτικό, ... ο καιρός περνάει φίλτατε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μετά έρχεται ο Zuckerberg που στα 21 του ίδρυσε το fb και μας αποτελειώνει...
nPb
Επιφανές μέλος

Αν 8 είναι τα χρόνια κατά μέσο όρο τότε είμαστε καταδικασμένοι.
Και μετά έρχεται ο Zuckerberg που στα 21 του ίδρυσε το fb και μας αποτελειώνει...
Mε τις ρεαλιστικές συνθήκες π.χ. καταλήψεις, άκυρα θέματα σε κάποιο μάθημα, κλπ, για πότε φεύγουν τα χρόνια, χαμπάρι δεν παίρνεις. Ποιος χέζει το Zuckerberg. Εδώ Ιατρική να είναι, σου λέει ο άλλος.

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Mε τις ρεαλιστικές συνθήκες π.χ. καταλήψεις, άκυρα θέματα σε κάποιο μάθημα, κλπ, για πότε φεύγουν τα χρόνια, χαμπάρι δεν παίρνεις. Ποιος χέζει το Zuckerberg. Εδώ Ιατρική να είναι, σου λέει ο άλλος.![]()
Βασικά αναφέρεσαι για τμήματα Ιατρικής( και μόνο φαντάζομαι

με 3 εξεταστικές περιόδους κάθε χρόνο + 2(δεν ξέρω αν έχει και τον Σεπτέμβριο) εμβόλιμες έχεις πολλές ευκαιρίες.
Quintus Mucius
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τις απαντήσεις;
Dias
Επιφανές μέλος

Θα γίνω κακός. Αφού για να μπει χρειάστηκε πέντε (5) χρόνια, για να πάρει πτυχίο θα χρειαστεί 25;5 (!) φορές για να μπει ιατρική.

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Ναι γιατί το διάβασμα στο πανεπιστήμιο είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό στις πανελλαδικές.Θα γίνω κακός. Αφού για να μπει χρειάστηκε πέντε (5) χρόνια, για να πάρει πτυχίο θα χρειαστεί 25;
![]()
Εγώ πάντως συγχαίρω τον τύπο γιατί έχει πολλά κότσια, δεν ξέρω και πολλά άτομα που θα πήγαιναν πιο πέρα απ' τη δεύτερη φορά.
nPb
Επιφανές μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλο ειναι να ψαχνουμε τι εχει η σχολη που τοσο επιθυμουμε ωστε να μην βρεθουμε προ εκπληξεως.
Guest 699855
Επισκέπτης

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Θα γίνω κακός. Αφού για να μπει χρειάστηκε πέντε (5) χρόνια, για να πάρει πτυχίο θα χρειαστεί 25;
![]()
Δε μπορώ να το ξέρω, ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω αν έκανε καλά που επέμεινε τόσο ή οχι (δε γνωριζόμαστε προσωπικά) αλλά είναι κοινή διαπίστωση ότι σε 5 χρόνια θα μπορούσε να έχει ήδη ένα άλλο πτυχίο (και αν ήθελε έδινε κατατακτήριες έχοντας ήδη μάθει μια ολόκληρη επιστήμη, βέβαια δε φαντάζεσαι από την αρχή οτι θα χρειαστουν 5 χρόνια). Επίσης δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο, πχ αν δούλευε ή όχι, ή αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα υγείας.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό που περιέγραψα ήταν οι ιδανικότερες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει από 'δω και πέραAναφέρεσαι σε μια ευνοϊκή σειρά των πραγμάτων. Επειδή η ζωή έχει εκπλήξεις, κατά μέσο όρο ας υποθέσουμε 8 χρόνια μέχρι το πτυχίο, 1-2 χρόνια περίπου ανάλογα την ΕΣΣΟ για το στρατιωτικό, ... ο καιρός περνάει φίλτατε.

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Μάλλον αποτελώ εξαίρεση, καθώς νομίζω ότι σαν φοιτητής διαβάζω περισσότερο από όσο διάβαζα για τις πανελλήνιες.Ναι γιατί το διάβασμα στο πανεπιστήμιο είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό στις πανελλαδικές.
Εγώ πάντως συγχαίρω τον τύπο γιατί έχει πολλά κότσια, δεν ξέρω και πολλά άτομα που θα πήγαιναν πιο πέρα απ' τη δεύτερη φορά.
Όσο για αυτόν/αυτήν που για να μπει σε μια σχολή έδωσε 5 (!!!!!) φορές εξετάσεις, αν δεν πρόκειται για μύθο (όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις), δεν τον συγχαίρω καθόλου. Σιγά το ...κατόρθωμα! Μάλιστα θεωρώ ότι οι γονείς του ήταν ανάξιοι να τον νουθετήσουν σωστά.
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάλλον αποτελώ εξαίρεση, καθώς νομίζω ότι σαν φοιτητής διαβάζω περισσότερο από όσο διάβαζα για τις πανελλήνιες.
Όσο για αυτόν/αυτήν που για να μπει σε μια σχολή έδωσε 5 (!!!!!) φορές εξετάσεις, αν δεν πρόκειται για μύθο (όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις), δεν τον συγχαίρω καθόλου. Σιγά το ...κατόρθωμα! Μάλιστα θεωρώ ότι οι γονείς του ήταν ανάξιοι να τον νουθετήσουν σωστά.
![]()
Δηλαδή είναι προτιμότερο να κάνει σε όλη του τη ζωή κάτι που δεν θέλει??Σπάνια βρίσκεις ανθρώπους που να θέλουν κάτι τόσο πολύ......5 φορές είναι ΠΟΛΛΕΣ .....ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ αλλά αν αυτό γούσταρε?????
όσο αυτό που λέτε για την ανεξαρτητοποίηση είναι μέχρι να τελειώσει τη σχολή....... στην ειδικότητα πληρώνετε
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.