katerinabc5 Νεοφερμένο μέλος Η katerinabc5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 17:48 Η katerinabc5: #4.121 23-05-15 17:48 Αχ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέχρι τα κώλοθέματα της βιολογίας κατ, που ήταν δύσκολα, ασαφή και χωρίς να καλύπτουν την ύλη. Ελπίζω να μπουν νορμάλ θέματα μαθηματικά μπας και ανεβεί το ηθικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 18:22 Η LiViNGtheLiFE: #4.122 23-05-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Lovermusic: Παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην κατλάβουμε ποια θεωρία ζητάει αύριο και να χάσουμε και από εκεί? Για Μαθηματικά Κατ. μιλάω... Click για ανάπτυξη... Αυριο δινουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 18:35 Η Akatanomasty: #4.123 23-05-15 18:35 Πολύ φοβάμαι πως η λογοτεχνία απέδειξε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣ (πάντως σε νιώθω, κι εγώ έχω πελαγώσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 18:52 Η xkorko έγραψε: #4.124 23-05-15 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Πολύ φοβάμαι πως η λογοτεχνία απέδειξε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣ (πάντως σε νιώθω, κι εγώ έχω πελαγώσει) Click για ανάπτυξη... ας γίνει μια διευκρίνιση, οκ, δεν ήταν σος ο κρητικός, αλλά τα κομμάτια που μπήκαν δεν είχαν ξαναμπεί αφενός (πράγμα που επέτρεπε κάλλιστα να μπουν) και αφετέρου οι ερωτήσεις κινούνταν σε πλήρως νορμάλ πλαίσια. Τώρα από εισαγωγή, ε, δε νομίζω να βάλουν, πχ για τη δίκη του σωκράτη (καθώς αποτελεί ιστορική πληροφορία άκαιρη με το φιλοσοφικό περιεχόμενο οποιουδήποτε κειμένου -πολιτείας/πρωταγόρα-), ούτε την 3η και 4η σελίδα εισαγωγής του πρωταγόρα, που ουσιαστικά αναμασούν το διδαγμένο κείμενο, ούτε επίσης τις 2 πρώτες παραγράφους του βίου του αριστοτέλη ή τις πρώτες παραγράφους του βίου του πλάτωνα, μη σου πω και τα ταξίδια του ακόμη... Τέτοιου είδους εισαγωγικές ερωτήσεις, πάνω στα προαναφερθέντα κομμάτια, δεν έχουν μπει ΠΟΤΕ σε ΤΙΠΟΤΑ (πανελλήνιες, επαναληπτικές, εσπερινών, οεφε) από το 2000 και έπειτα. Δεν νομίζω τέτοια γκαντεμιά δηλαδή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella_r Νεοφερμένο μέλος Η stella_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:27 Η stella_r έγραψε: #4.125 23-05-15 19:27 παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Η xkorko έγραψε: #4.126 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά έχει πιθανότητες αυτό, εγώ πιο πάνω μίλησα για τις σελίδες 50-51 εκ της εισαγωγής του πρωταγόρα, οι οποίες είναι στην ουσία μια περίληψη του κειμένου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos-V- Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos-V- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Ο Nikos-V- έγραψε: #4.127 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλη ερωτηση για εισαγωγη..εχει πεσει μαλιστα 2-3 φορες αν δεν κανω λαθος..Αυτα που λεει η χριστινα ειναι οσα περιγραφουν απλα τα γεγονοτα και ειναι σαν περιληψη του μεταφρασμενου κειμενου.Οποτε συμφωνω οτι τετοια κομματια δεν ειναι πολυ πιθανο να μπουν διοτι οι ερωτησεις θα ηταν ετσι διατυπωμενες που δεν θα ηξερε κανεις τι ακριβως να απαντησει! Ωστοσο ολα τα υπολοιπα μπορουν να μπουν.Στην εισαγωγη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει σος και αντισος εκτος απο οτι επεσε περσι,αλλα στο παρελθον νομιζω εχει μπει ιδια ερωτηση 2 φορες συνεχομενα..οποτε και αυτο εχει καποιο ρισκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:57 Ο Lovermusic: #4.128 23-05-15 19:57 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Αυριο δινουμε; Click για ανάπτυξη... Ε μεθαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:05 Ο vasilakis13: #4.129 23-05-15 21:05 Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέχρι τα κώλοθέματα της βιολογίας κατ, που ήταν δύσκολα, ασαφή και χωρίς να καλύπτουν την ύλη. Ελπίζω να μπουν νορμάλ θέματα μαθηματικά μπας και ανεβεί το ηθικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 18:22 Η LiViNGtheLiFE: #4.122 23-05-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Lovermusic: Παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην κατλάβουμε ποια θεωρία ζητάει αύριο και να χάσουμε και από εκεί? Για Μαθηματικά Κατ. μιλάω... Click για ανάπτυξη... Αυριο δινουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 18:35 Η Akatanomasty: #4.123 23-05-15 18:35 Πολύ φοβάμαι πως η λογοτεχνία απέδειξε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣ (πάντως σε νιώθω, κι εγώ έχω πελαγώσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 18:52 Η xkorko έγραψε: #4.124 23-05-15 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Πολύ φοβάμαι πως η λογοτεχνία απέδειξε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣ (πάντως σε νιώθω, κι εγώ έχω πελαγώσει) Click για ανάπτυξη... ας γίνει μια διευκρίνιση, οκ, δεν ήταν σος ο κρητικός, αλλά τα κομμάτια που μπήκαν δεν είχαν ξαναμπεί αφενός (πράγμα που επέτρεπε κάλλιστα να μπουν) και αφετέρου οι ερωτήσεις κινούνταν σε πλήρως νορμάλ πλαίσια. Τώρα από εισαγωγή, ε, δε νομίζω να βάλουν, πχ για τη δίκη του σωκράτη (καθώς αποτελεί ιστορική πληροφορία άκαιρη με το φιλοσοφικό περιεχόμενο οποιουδήποτε κειμένου -πολιτείας/πρωταγόρα-), ούτε την 3η και 4η σελίδα εισαγωγής του πρωταγόρα, που ουσιαστικά αναμασούν το διδαγμένο κείμενο, ούτε επίσης τις 2 πρώτες παραγράφους του βίου του αριστοτέλη ή τις πρώτες παραγράφους του βίου του πλάτωνα, μη σου πω και τα ταξίδια του ακόμη... Τέτοιου είδους εισαγωγικές ερωτήσεις, πάνω στα προαναφερθέντα κομμάτια, δεν έχουν μπει ΠΟΤΕ σε ΤΙΠΟΤΑ (πανελλήνιες, επαναληπτικές, εσπερινών, οεφε) από το 2000 και έπειτα. Δεν νομίζω τέτοια γκαντεμιά δηλαδή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella_r Νεοφερμένο μέλος Η stella_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:27 Η stella_r έγραψε: #4.125 23-05-15 19:27 παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Η xkorko έγραψε: #4.126 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά έχει πιθανότητες αυτό, εγώ πιο πάνω μίλησα για τις σελίδες 50-51 εκ της εισαγωγής του πρωταγόρα, οι οποίες είναι στην ουσία μια περίληψη του κειμένου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos-V- Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos-V- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Ο Nikos-V- έγραψε: #4.127 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλη ερωτηση για εισαγωγη..εχει πεσει μαλιστα 2-3 φορες αν δεν κανω λαθος..Αυτα που λεει η χριστινα ειναι οσα περιγραφουν απλα τα γεγονοτα και ειναι σαν περιληψη του μεταφρασμενου κειμενου.Οποτε συμφωνω οτι τετοια κομματια δεν ειναι πολυ πιθανο να μπουν διοτι οι ερωτησεις θα ηταν ετσι διατυπωμενες που δεν θα ηξερε κανεις τι ακριβως να απαντησει! Ωστοσο ολα τα υπολοιπα μπορουν να μπουν.Στην εισαγωγη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει σος και αντισος εκτος απο οτι επεσε περσι,αλλα στο παρελθον νομιζω εχει μπει ιδια ερωτηση 2 φορες συνεχομενα..οποτε και αυτο εχει καποιο ρισκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:57 Ο Lovermusic: #4.128 23-05-15 19:57 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Αυριο δινουμε; Click για ανάπτυξη... Ε μεθαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:05 Ο vasilakis13: #4.129 23-05-15 21:05 Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lovermusic: Παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην κατλάβουμε ποια θεωρία ζητάει αύριο και να χάσουμε και από εκεί? Για Μαθηματικά Κατ. μιλάω... Click για ανάπτυξη... Αυριο δινουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 18:35 Η Akatanomasty: #4.123 23-05-15 18:35 Πολύ φοβάμαι πως η λογοτεχνία απέδειξε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣ (πάντως σε νιώθω, κι εγώ έχω πελαγώσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 18:52 Η xkorko έγραψε: #4.124 23-05-15 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Πολύ φοβάμαι πως η λογοτεχνία απέδειξε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣ (πάντως σε νιώθω, κι εγώ έχω πελαγώσει) Click για ανάπτυξη... ας γίνει μια διευκρίνιση, οκ, δεν ήταν σος ο κρητικός, αλλά τα κομμάτια που μπήκαν δεν είχαν ξαναμπεί αφενός (πράγμα που επέτρεπε κάλλιστα να μπουν) και αφετέρου οι ερωτήσεις κινούνταν σε πλήρως νορμάλ πλαίσια. Τώρα από εισαγωγή, ε, δε νομίζω να βάλουν, πχ για τη δίκη του σωκράτη (καθώς αποτελεί ιστορική πληροφορία άκαιρη με το φιλοσοφικό περιεχόμενο οποιουδήποτε κειμένου -πολιτείας/πρωταγόρα-), ούτε την 3η και 4η σελίδα εισαγωγής του πρωταγόρα, που ουσιαστικά αναμασούν το διδαγμένο κείμενο, ούτε επίσης τις 2 πρώτες παραγράφους του βίου του αριστοτέλη ή τις πρώτες παραγράφους του βίου του πλάτωνα, μη σου πω και τα ταξίδια του ακόμη... Τέτοιου είδους εισαγωγικές ερωτήσεις, πάνω στα προαναφερθέντα κομμάτια, δεν έχουν μπει ΠΟΤΕ σε ΤΙΠΟΤΑ (πανελλήνιες, επαναληπτικές, εσπερινών, οεφε) από το 2000 και έπειτα. Δεν νομίζω τέτοια γκαντεμιά δηλαδή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella_r Νεοφερμένο μέλος Η stella_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:27 Η stella_r έγραψε: #4.125 23-05-15 19:27 παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Η xkorko έγραψε: #4.126 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά έχει πιθανότητες αυτό, εγώ πιο πάνω μίλησα για τις σελίδες 50-51 εκ της εισαγωγής του πρωταγόρα, οι οποίες είναι στην ουσία μια περίληψη του κειμένου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos-V- Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos-V- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Ο Nikos-V- έγραψε: #4.127 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλη ερωτηση για εισαγωγη..εχει πεσει μαλιστα 2-3 φορες αν δεν κανω λαθος..Αυτα που λεει η χριστινα ειναι οσα περιγραφουν απλα τα γεγονοτα και ειναι σαν περιληψη του μεταφρασμενου κειμενου.Οποτε συμφωνω οτι τετοια κομματια δεν ειναι πολυ πιθανο να μπουν διοτι οι ερωτησεις θα ηταν ετσι διατυπωμενες που δεν θα ηξερε κανεις τι ακριβως να απαντησει! Ωστοσο ολα τα υπολοιπα μπορουν να μπουν.Στην εισαγωγη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει σος και αντισος εκτος απο οτι επεσε περσι,αλλα στο παρελθον νομιζω εχει μπει ιδια ερωτηση 2 φορες συνεχομενα..οποτε και αυτο εχει καποιο ρισκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:57 Ο Lovermusic: #4.128 23-05-15 19:57 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Αυριο δινουμε; Click για ανάπτυξη... Ε μεθαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:05 Ο vasilakis13: #4.129 23-05-15 21:05 Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ φοβάμαι πως η λογοτεχνία απέδειξε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣ (πάντως σε νιώθω, κι εγώ έχω πελαγώσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 18:52 Η xkorko έγραψε: #4.124 23-05-15 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Πολύ φοβάμαι πως η λογοτεχνία απέδειξε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣ (πάντως σε νιώθω, κι εγώ έχω πελαγώσει) Click για ανάπτυξη... ας γίνει μια διευκρίνιση, οκ, δεν ήταν σος ο κρητικός, αλλά τα κομμάτια που μπήκαν δεν είχαν ξαναμπεί αφενός (πράγμα που επέτρεπε κάλλιστα να μπουν) και αφετέρου οι ερωτήσεις κινούνταν σε πλήρως νορμάλ πλαίσια. Τώρα από εισαγωγή, ε, δε νομίζω να βάλουν, πχ για τη δίκη του σωκράτη (καθώς αποτελεί ιστορική πληροφορία άκαιρη με το φιλοσοφικό περιεχόμενο οποιουδήποτε κειμένου -πολιτείας/πρωταγόρα-), ούτε την 3η και 4η σελίδα εισαγωγής του πρωταγόρα, που ουσιαστικά αναμασούν το διδαγμένο κείμενο, ούτε επίσης τις 2 πρώτες παραγράφους του βίου του αριστοτέλη ή τις πρώτες παραγράφους του βίου του πλάτωνα, μη σου πω και τα ταξίδια του ακόμη... Τέτοιου είδους εισαγωγικές ερωτήσεις, πάνω στα προαναφερθέντα κομμάτια, δεν έχουν μπει ΠΟΤΕ σε ΤΙΠΟΤΑ (πανελλήνιες, επαναληπτικές, εσπερινών, οεφε) από το 2000 και έπειτα. Δεν νομίζω τέτοια γκαντεμιά δηλαδή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella_r Νεοφερμένο μέλος Η stella_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:27 Η stella_r έγραψε: #4.125 23-05-15 19:27 παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Η xkorko έγραψε: #4.126 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά έχει πιθανότητες αυτό, εγώ πιο πάνω μίλησα για τις σελίδες 50-51 εκ της εισαγωγής του πρωταγόρα, οι οποίες είναι στην ουσία μια περίληψη του κειμένου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos-V- Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos-V- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Ο Nikos-V- έγραψε: #4.127 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλη ερωτηση για εισαγωγη..εχει πεσει μαλιστα 2-3 φορες αν δεν κανω λαθος..Αυτα που λεει η χριστινα ειναι οσα περιγραφουν απλα τα γεγονοτα και ειναι σαν περιληψη του μεταφρασμενου κειμενου.Οποτε συμφωνω οτι τετοια κομματια δεν ειναι πολυ πιθανο να μπουν διοτι οι ερωτησεις θα ηταν ετσι διατυπωμενες που δεν θα ηξερε κανεις τι ακριβως να απαντησει! Ωστοσο ολα τα υπολοιπα μπορουν να μπουν.Στην εισαγωγη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει σος και αντισος εκτος απο οτι επεσε περσι,αλλα στο παρελθον νομιζω εχει μπει ιδια ερωτηση 2 φορες συνεχομενα..οποτε και αυτο εχει καποιο ρισκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:57 Ο Lovermusic: #4.128 23-05-15 19:57 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Αυριο δινουμε; Click για ανάπτυξη... Ε μεθαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:05 Ο vasilakis13: #4.129 23-05-15 21:05 Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Πολύ φοβάμαι πως η λογοτεχνία απέδειξε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΣ (πάντως σε νιώθω, κι εγώ έχω πελαγώσει) Click για ανάπτυξη... ας γίνει μια διευκρίνιση, οκ, δεν ήταν σος ο κρητικός, αλλά τα κομμάτια που μπήκαν δεν είχαν ξαναμπεί αφενός (πράγμα που επέτρεπε κάλλιστα να μπουν) και αφετέρου οι ερωτήσεις κινούνταν σε πλήρως νορμάλ πλαίσια. Τώρα από εισαγωγή, ε, δε νομίζω να βάλουν, πχ για τη δίκη του σωκράτη (καθώς αποτελεί ιστορική πληροφορία άκαιρη με το φιλοσοφικό περιεχόμενο οποιουδήποτε κειμένου -πολιτείας/πρωταγόρα-), ούτε την 3η και 4η σελίδα εισαγωγής του πρωταγόρα, που ουσιαστικά αναμασούν το διδαγμένο κείμενο, ούτε επίσης τις 2 πρώτες παραγράφους του βίου του αριστοτέλη ή τις πρώτες παραγράφους του βίου του πλάτωνα, μη σου πω και τα ταξίδια του ακόμη... Τέτοιου είδους εισαγωγικές ερωτήσεις, πάνω στα προαναφερθέντα κομμάτια, δεν έχουν μπει ΠΟΤΕ σε ΤΙΠΟΤΑ (πανελλήνιες, επαναληπτικές, εσπερινών, οεφε) από το 2000 και έπειτα. Δεν νομίζω τέτοια γκαντεμιά δηλαδή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella_r Νεοφερμένο μέλος Η stella_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:27 Η stella_r έγραψε: #4.125 23-05-15 19:27 παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Η xkorko έγραψε: #4.126 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά έχει πιθανότητες αυτό, εγώ πιο πάνω μίλησα για τις σελίδες 50-51 εκ της εισαγωγής του πρωταγόρα, οι οποίες είναι στην ουσία μια περίληψη του κειμένου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos-V- Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos-V- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Ο Nikos-V- έγραψε: #4.127 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλη ερωτηση για εισαγωγη..εχει πεσει μαλιστα 2-3 φορες αν δεν κανω λαθος..Αυτα που λεει η χριστινα ειναι οσα περιγραφουν απλα τα γεγονοτα και ειναι σαν περιληψη του μεταφρασμενου κειμενου.Οποτε συμφωνω οτι τετοια κομματια δεν ειναι πολυ πιθανο να μπουν διοτι οι ερωτησεις θα ηταν ετσι διατυπωμενες που δεν θα ηξερε κανεις τι ακριβως να απαντησει! Ωστοσο ολα τα υπολοιπα μπορουν να μπουν.Στην εισαγωγη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει σος και αντισος εκτος απο οτι επεσε περσι,αλλα στο παρελθον νομιζω εχει μπει ιδια ερωτηση 2 φορες συνεχομενα..οποτε και αυτο εχει καποιο ρισκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:57 Ο Lovermusic: #4.128 23-05-15 19:57 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Αυριο δινουμε; Click για ανάπτυξη... Ε μεθαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:05 Ο vasilakis13: #4.129 23-05-15 21:05 Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Η xkorko έγραψε: #4.126 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά έχει πιθανότητες αυτό, εγώ πιο πάνω μίλησα για τις σελίδες 50-51 εκ της εισαγωγής του πρωταγόρα, οι οποίες είναι στην ουσία μια περίληψη του κειμένου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos-V- Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos-V- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Ο Nikos-V- έγραψε: #4.127 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλη ερωτηση για εισαγωγη..εχει πεσει μαλιστα 2-3 φορες αν δεν κανω λαθος..Αυτα που λεει η χριστινα ειναι οσα περιγραφουν απλα τα γεγονοτα και ειναι σαν περιληψη του μεταφρασμενου κειμενου.Οποτε συμφωνω οτι τετοια κομματια δεν ειναι πολυ πιθανο να μπουν διοτι οι ερωτησεις θα ηταν ετσι διατυπωμενες που δεν θα ηξερε κανεις τι ακριβως να απαντησει! Ωστοσο ολα τα υπολοιπα μπορουν να μπουν.Στην εισαγωγη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει σος και αντισος εκτος απο οτι επεσε περσι,αλλα στο παρελθον νομιζω εχει μπει ιδια ερωτηση 2 φορες συνεχομενα..οποτε και αυτο εχει καποιο ρισκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:57 Ο Lovermusic: #4.128 23-05-15 19:57 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Αυριο δινουμε; Click για ανάπτυξη... Ε μεθαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:05 Ο vasilakis13: #4.129 23-05-15 21:05 Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά έχει πιθανότητες αυτό, εγώ πιο πάνω μίλησα για τις σελίδες 50-51 εκ της εισαγωγής του πρωταγόρα, οι οποίες είναι στην ουσία μια περίληψη του κειμένου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos-V- Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos-V- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:38 Ο Nikos-V- έγραψε: #4.127 23-05-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλη ερωτηση για εισαγωγη..εχει πεσει μαλιστα 2-3 φορες αν δεν κανω λαθος..Αυτα που λεει η χριστινα ειναι οσα περιγραφουν απλα τα γεγονοτα και ειναι σαν περιληψη του μεταφρασμενου κειμενου.Οποτε συμφωνω οτι τετοια κομματια δεν ειναι πολυ πιθανο να μπουν διοτι οι ερωτησεις θα ηταν ετσι διατυπωμενες που δεν θα ηξερε κανεις τι ακριβως να απαντησει! Ωστοσο ολα τα υπολοιπα μπορουν να μπουν.Στην εισαγωγη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει σος και αντισος εκτος απο οτι επεσε περσι,αλλα στο παρελθον νομιζω εχει μπει ιδια ερωτηση 2 φορες συνεχομενα..οποτε και αυτο εχει καποιο ρισκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:57 Ο Lovermusic: #4.128 23-05-15 19:57 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Αυριο δινουμε; Click για ανάπτυξη... Ε μεθαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:05 Ο vasilakis13: #4.129 23-05-15 21:05 Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella_r: παντως καθως λοιτουσα τα παλαιοτερα θεματα, ειδα πως εχει μπει ερωτηση που ζητουσε να δωθει η περιγραφη του Προδικου και Ιππια κατα τον Πλατωνα.. Που ειναι στα ψιλα γραμματα και δεν δινεται ιδιαιτερη σημασια στο μερος αυτο.. οποτε , μαλλον ολα εχουν πιθανοτητες απο τη εισαγωγη.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλη ερωτηση για εισαγωγη..εχει πεσει μαλιστα 2-3 φορες αν δεν κανω λαθος..Αυτα που λεει η χριστινα ειναι οσα περιγραφουν απλα τα γεγονοτα και ειναι σαν περιληψη του μεταφρασμενου κειμενου.Οποτε συμφωνω οτι τετοια κομματια δεν ειναι πολυ πιθανο να μπουν διοτι οι ερωτησεις θα ηταν ετσι διατυπωμενες που δεν θα ηξερε κανεις τι ακριβως να απαντησει! Ωστοσο ολα τα υπολοιπα μπορουν να μπουν.Στην εισαγωγη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει σος και αντισος εκτος απο οτι επεσε περσι,αλλα στο παρελθον νομιζω εχει μπει ιδια ερωτηση 2 φορες συνεχομενα..οποτε και αυτο εχει καποιο ρισκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 19:57 Ο Lovermusic: #4.128 23-05-15 19:57 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Αυριο δινουμε; Click για ανάπτυξη... Ε μεθαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:05 Ο vasilakis13: #4.129 23-05-15 21:05 Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Αυριο δινουμε; Click για ανάπτυξη... Ε μεθαύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:05 Ο vasilakis13: #4.129 23-05-15 21:05 Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα παιδί πάνω στο πανικό έγραψε το όνομα του έξω απο το τετράδιο και την άλλη μέρα είπε ο διευθυντής να προσεχουμε για να μην βρούμε κανα μπελα. Άμα απλά πηγαίνει σε άλλουςη διορθωτές τι μπελα εννοούσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:07 Ο johnietraf: #4.130 23-05-15 21:07 Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:10 Ο Guest 712911: #4.131 23-05-15 21:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Απλα μας ελεγε ενας επιτηρητης να μη βαζουμε αστερακια Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xkorko Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:12 Η xkorko έγραψε: #4.132 23-05-15 21:12 να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:13 Ο nPb έγραψε: #4.133 23-05-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Υ/Γ Και να πεις ότι δε διάβαζα;Είχα κάνει πάνω από 15 φορές επανάληψη. Και γενικότερα αγαπώ τη βιολογία και διαβάζω και εξωσχολικά γι' αυτήν... Νοιώθω απογοητευμένη και μισώ το σύστημα των πανελληνίων που μου στερεί τη δυνατότητα να πάω να σπουδάσω στη μόνη σχολή που θέλω. Δε θέλω πια ούτε να πάω να δώσω μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Eπειδή πριν χρόνια ήμουν στη θέση σου με χειρότερο σύστημα εξετάσεων, θα σου έλεγα να τα αφήσεις ΟΛΑ πίσω και να στοχεύσεις στα επόμενα. Ότι έγινε, έγινε. Πάει η βιολογία. Στη ζωή πάντα θα έχουμε και αποτυχίες...ακόμη και εκεί που αφιερώνουμε χρόνο ασχολίας, επειδή μας αρέσει. Η καταστροφή έρχεται αν αφήνουμε τις αποτυχίες μας, να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας και τη ζωή μας. Έτσι κανείς, δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή του. Εσύ μπορεί να μην πας καλά σε κάποιο μάθημα τώρα, με βάση όσο περίμενες, και κάποιος άλλος να έχει σοβαρό πρόβλημα από το οποίο διαλύεται ο βιοπορισμός του. Οι εξετάσεις είναι ένα άθλημα, όπου εξετάζεται η νοητική ικανότητα να δίνεις λύσεις σε μικρό χρόνο, υπό συνθήκες ψυχολογικής πίεσης. Καλή επιτυχία στον πόλεμο που σε περιμένει και μη σε επηρεάζει η μάχη από την οποία δεν κρίνεται τίποτα. Για το δικό σου καλό και την ψυχική ηρεμία, να είσαι προετοιμασμένη για όλα και μην "ωραιοποιείς-εξιδανικεύεις" καταστάσεις. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάνε "παιχνίδι", να ξεκουράζεσαι καλά και φυσικά, αναπτέρωσε ηθικό για τα επόμενα. Η ψυχραιμία και η θετική ψυχολογία είναι το ήμισυ της επιτυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:15 Ο johnietraf: #4.134 23-05-15 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εντάξει μην κάνεις το γραπτό σου έναστρο ουρανό. Αν ξεχάσεις να γράψεις κάτι, μπορείς κάλλιστα να βάλεις υποσημείωση. Απλά μην το παρακάνεις. ^^ Click για ανάπτυξη... Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2015 στις 21:17 Ο Guest 712911: #4.135 23-05-15 21:17 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Ε 3 αστερακια εβαλα αλλα δεν μου το ειχε πει κανεις Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:19 Ο Vold έγραψε: #4.136 23-05-15 21:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συνήθως... Είδαμε Σ/Λ στην έκθεση, αντιστοίχηση στο ΑΟΔΕ,δεν θα ήταν απίθανο να βάλουν μιγαδικους στο τέταρτο θέμα. Το έχουν ξανακάνει νομίζω, είχαν βάλει ολοκληρώματα με μιγαδικους αν δεν κάνω λάθος. Ο καθηγητής μου το θεωρούσε πιθανό πέρσι, φέτος νομίζω ειναι ακόμα πιο πιθανό ΑΕΠΠ θα μπορούσαν να βάλουν κάτι δύσκολο... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν έχει μπει σε επαναληπτικές ή πριν το '6, αλλά από το '6 και μετά που έχω ρίξει μια ματιά δεν μπλέκουν τους μιγαδικούς με λογισμό. Το '6 πάντως, πέσαν ως Γ θέμα. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τα μπλέξουν αλλά αυτό σε κάποιους που δεν "πολύ πάνε" τους μιγαδικούς θα είναι μεγάλο τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο Efi1994 έγραψε: #4.137 23-05-15 21:20 Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοιτάζοντας τα θέματα από το 2008, παρατήρησα ότι με εξαίρεση το '11 και το '13, Πολιτεία και Πολιτικά αντίστοιχα, τις υπόλοιπες χρονιές μπήκαν Ηθικά! Επίσης το '9 και το '14 μπήκαν ολόιδιες ενότητες και κάπως πανομοιότυπες ερωτήσεις! Μία ακόμη παρατήρηση είναι ότι το 13 μπήκαν οι 3 από τις 4 αμετάφραστες ενότητες το πολιτικών. δηλώνει κάτι αυτό, τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχουν να πέσουν ή μη? -Φέτος τι αναμένεται(ε)? Εγώ εστιάζω πάντως στη Πολιτεία και δευτερευόντως στα Πολιτικά! Μπορεί και να μη κοιτάξω τίποτε από Ηθικά- ναι δε το πήρα το μάθημα μου με το Κρητικό, πράγματι-!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:20 Ο ultraviolence: #4.138 23-05-15 21:20 Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mαθηματικα θεωρω πως θα βαλουν την αποδειξη με τη διακρινουσα απο μιγαδικους ή αυτη των τοπικων ακροτατων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:21 Ο Makis_Vl έγραψε: #4.139 23-05-15 21:21 Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 205 206 207 208 209 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 207 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από xkorko: να ρωτήσω κάτι, άμα βάλουν 20η πολιτικά, μπορούν να τη συνδυάσουν με μεταφρασμένο, ή αρκεί από μόνη της? Click για ανάπτυξη... πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 23 Μαΐου 2015 στις 21:23 Ο Efi1994 έγραψε: #4.140 23-05-15 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: πέρυσι που μπήκε επαναληπτικές συνδυάστηκε με την ενότητα 18 από τα πολιτικά! Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με την 7 του Πρωταγόρα γιατί μιλάει για το εκπαιδευτικό σύστημα! Click για ανάπτυξη... Αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.