Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Με 14-15 εκθεση , με 19 βιολογια γενικης και με ΑΟΔΕ 15-16, πιστευετε ειναι εφικτος ο στοχος μου για 16κ+? Γιατι σημερα με το ΑΟΔΕ αγχωθηκα που ολοι αριστευσαν ενω εγω οχι![]()
Μη λες βαθμους γιατι η σουμα γινεται στο τελος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πραγματικά πέθανα στα γέλια,όταν αντίκρισα το θέμα της λογοτεχνίας. βασικά ακόμα γελάω
Και εγώ γιατί το σκεφτόμουν χθες

Είχα ξαναγράψει το 2013 Κρητικό!
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 856924
Επισκέπτης

fadingfeather
Νεοφερμένο μέλος

Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχαία τι λέτε?
Πολιτεία 11-12-13 και Πολιτικά 20 ??? Όλοι αυτά λένε!!!!!!!!!!
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Με άλλα λόγια ψυχολογια στα υψη αυτην την βδομαδα
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Τιλέ ρε μαν;Λοιπον επειδη εγω δινω και προφορικα μου εχει πει καθηγητης (παει εκει και τους γκαστρώνει).
Με άλλα λόγια ψυχολογια στα υψη αυτην την βδομαδα
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Αυτο φαντασου το πε μες στο μαθημα μπροστα σε ολουςΤιλέ ρε μαν;
xkorko
Νεοφερμένο μέλος

Όντως![]()
Αρχαία τι λέτε?
Πολιτεία 11-12-13 και Πολιτικά 20 ??? Όλοι αυτά λένε!!!!!!!!!!
Μωρέ λες; Αν είναι να κάτσω να τα διαβάσω λίγο όχι πως στοχεύω κάπου απλά για να πω πώς κάτι έκανα ξέρω γω. Τελευταία φορά που θα διαβάσω αρχαία κείμενα στη ζωή μου. Ας του δώσω να καταλάβει.

δεν ξέρω εισαγωγές αρχαία, να πανικοβληθώ?![]()
Δεν είσαι η μόνη! Είμαστε μαζί σε αυτό.

Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον εχει εύκολες μεταφράσεις :Ρ
Dias
Επιφανές μέλος

Όχι ακόμα. Δες πρώτα τα θέματα και αν δεν σου αρέσουν, σκηνοθετείς μια κρίση πανικού και πας στις επαναληπτικές.δεν ξέρω εισαγωγές αρχαία, να πανικοβληθώ?![]()

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Αχ, loonyΑριστοτελης φορεβα
Τουλάχιστον εχει εύκολες μεταφράσεις :Ρ

Οκ, τα ηθικά νικομάχεια μπορεί να έχουν γίνει σούπα, αλλά μπορούν να ξαναπέσουν. Το ίδιο και τα πολιτικά που έπεσαν το 2013 (

Μου την σπάνε οι μεταφράσεις του Πλάτωνα... Άσε που τα σχόλια έχουν το χάλι τους το μαύρο

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ, loonyΤελικά πολύ ταιριάζουν τα γούστα μας στα μαθήματα
Οκ, τα ηθικά νικομάχεια μπορεί να έχουν γίνει σούπα, αλλά μπορούν να ξαναπέσουν. Το ίδιο και τα πολιτικά που έπεσαν το 2013 ().
Μου την σπάνε οι μεταφράσεις του Πλάτωνα... Άσε που τα σχόλια έχουν το χάλι τους το μαύρο![]()
Η περιγραφή του σπηλαίου παίζει να μου πήρε και δίωρο να τη μάθω. Βασικά τι λέω, ακόμα δεν τη ξέρω

Και φυσικά μπορούν να ξαναπέσουν ηθικά, είδαμε τι έγινε με τον κρητικό...

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω εβγαλα το τριτο και μαλλον ειναι σωστο καμμια διατυπωση φοβαμαιΣτο Γ1 έβαλα μεταγραφή....Ναι ξέρω ,ήταν αντιγραφή.Εννοείται ότι η μπάλα πήρε και το Γ2 ως συνέχεια του Γ1. Το Γ3 δεν είδα ότι ήταν θνησιγόνο.
Το Δ ήταν επίσης δύσκολο αλλά πρέπει να το έχω σωστό. Στο Δ2 ή 3 δεν θυμάμαι πήρε τρεις περιπτώσεις παρόλο που οι λύσεις του Πακαμισά(φροντιστήριο) δεν τις εμπεριέχουν.Πήρα και την περίπτωση το ένα από τα δύο να εδράζεται σε φυλετικό χρωμόσωμα ενώ το άλλο όχι αφού δεν είναι ομόλογα.
Απο δ εκτος του δ1 και το δ4 αλλα απο την λογικη μου ( ε κατι θα εχω παρει) το πολυ να εχω πιασει 10 μοναδες
Με εχει πιασει μια απογοητευση να πω την αληθεια
Με τα χιλια ζορια εχω παρει κοντα ενα 15-16.5 ενω ηθελα πανω απο 18
Το δ2 εντομεταξυ ζητουσε γαμετες και δεν ηξερα τι να κανω και αντεγραψα το τμημα και εγραψα οτι ειναι το α

antonis83
Νεοφερμένο μέλος

stavyrey
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.