Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ούτε εγώ μπορώ προφανώς λίγοι μπορουν (μπορεί και κανένας).Δε μπορω να βρω ορεξη για διαβασμα...απλα δε μπορώ.
Ουσιαστικά σκέψου κάτι καινούργιο δε θα μάθεις τώρα ότι ήταν να το μάθεις το έμαθες οπότε η λύση είναι μια πρέπει να χαλαρώσουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακάλυπτος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ έγραφα μία έκθεση και μία περίληψη το μήνα και τα πηγαίνω πολύ καλά...Δε νομίζω ότι η επιτυχία στην έκθεση προέρχεται από την εμπειρία.
Η εμπειρία παίζει καθοριστικό ρόλο. Διαμορφώνεις μία πεπατημένη, μία βάση πάνω στην οποία γράφεις και θέτεις τα επιχειρήματα σου. Άμα δώσεις σε κάποιον να παπαγαλίσει μία φωτοτυπία για το Χ θέμα, θα αραδιάσει απλά ένα σωρό επιχειρήματα, όμως θα χάνει σε δομή και έκφραση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pouloman
Νεοφερμένο μέλος

Η εμπειρία παίζει καθοριστικό ρόλο. Διαμορφώνεις μία πεπατημένη, μία βάση πάνω στην οποία γράφεις και θέτεις τα επιχειρήματα σου. Άμα δώσεις σε κάποιον να παπαγαλίσει μία φωτοτυπία για το Χ θέμα, θα αραδιάσει απλά ένα σωρό επιχειρήματα, όμως θα χάνει σε δομή και έκφραση.
Συμφωνώ και εγώ ότι χρειάζεται μια εμπειρία για να γράψεις έκθεση.
Πρέπει να μάθεις τον δικό σου προσωπικό τρόπο γραφής και να δουλέψεις σε αυτόν, να τον αναπτύξεις μέχρις όταν να είσαι ικανός να δημιουργείς μία σωστή δομή και να εκφράζεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο λόγος γενικά στην έκθεση πρέπει να ρέει, έτσι ώστε όταν πάει ο άλλος να σου τη διορθώσει να μη κολλάει από εδώ και από εκεί. Έτσι εξασφαλίζεται ένας ικανοποιητικός βαθμός στην έκθεση. Επιπλέον είναι πιο σημαντική, κατά τη γνώμη μου, η σύνδεση των επιχειρημάτων / παραγράφων και η ροή του λόγου, παρά τα πολλά επιχειρήματα που δεν κολάνε μεταξύ τους και κουράζουν αυτόν που τα διαβάζει.
Κατερινα Κρ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε εγώ μπορώ προφανώς λίγοι μπορουν (μπορεί και κανένας).
Ουσιαστικά σκέψου κάτι καινούργιο δε θα μάθεις τώρα ότι ήταν να το μάθεις το έμαθες οπότε η λύση είναι μια πρέπει να χαλαρώσουμε
Σωτήρη δε ξέρω κατά πόσο είναι ενθαρρυντικά τα σχόλια σου :Ρ Όσο αφορά στα προφορικά μαθήματα τύπου ΑΟΔΕ και Βιολογίας, προφανώς και το διάβασμα δεν έχει ολοκληρωθεί, άσε μας να ελπίζουμε at least.
Dias
Επιφανές μέλος

Ναι. Θα είσαστε φοιτητές και θα δίνετε στα "μικρά" του 98 συμβουλές του τύπου "Μην αγχώνεστε, δεν είναι και τίποτα το τρομερό οι πανελλήνιες".Άντε και του χρόνου εδω είμαστε .
Υ.Γ. Προς το παρόν, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Κοίτα έχω βγάλει την ύλη του αοδε δε ξέρω και εγώ πόσες φορές απτήν αρχή της χρονιάς.Σωτήρη δε ξέρω κατά πόσο είναι ενθαρρυντικά τα σχόλια σου :Ρ Όσο αφορά στα προφορικά μαθήματα τύπου ΑΟΔΕ προφανώς και το διάβασμα δεν έχει ολοκληρωθεί, άσε μας να ελπίζουμε at least.
Σήμερα το πρωι σε 2 ώρες εβγαλα το 2 κεφάλαιο χτες σε 3 το πρωτο και τις προαλλες σε 3 το 3.
Μπόρει να το έω βγάλει 5-6 φορές.
Θα το βγάλω και 2 φορές μέσα σε 1,5 μέρα
Μαρακι Μ.
Νεοφερμένο μέλος

Ποια ειναι η διαφορα της Αννας απο την Ιωαννα?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Μια στροφορμη ( Ιω ) χαχαχχαχααχα

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ποια ειναι η παραγωγος της μαριαςπενταγιοτισσαςοι θετικο-τεχνολογικοι θα το καταλαβουν και ισως να γελασουν εγω γελασα παντως
Ποια ειναι η διαφορα της Αννας απο την Ιωαννα?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Μια στροφορμη ( Ιω ) χαχαχχαχααχα![]()

Ποια ειναι η παραγωγος της μαριαςπενταγιοτισσας
5 μαριες τετραγιοτισσες
Θεωρητική είμαι , απλά ήθελα να σπάσω την σιωπή

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Μηδέν γιατί (5i)' = 0
Επειδή το έγραψε με ο, δηλαδή γιοτ, μου έκανε για imaginary number

Αλεξάνδρα22
Νεοφερμένο μέλος

Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αύριο τελευταία μέρα........................ Και μεθαύριο ΔΕΥΤΕΡΑ

Κοιμηθείτε για να είστε ξεκούραστοι αύριο, ώστε να μην σας βγει κούραση την Δευτέρα!
Εμάς μας είπαν να είμαστε στο σχολείο 7:45 ....
Διάβασα όλη τη θεωρία στην έκθεση και αύριο θα πιαστώ με θέματα!!!!!!
Πάω για ύπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό ξημέρωμα

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Άρα
All credit goes to Chris1993
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Κατερινα Κρ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αχ παιδιά μου καλή επιτυχία!!!!
Χρήστο είσαι στο τμήμα που θέλω να περάσω χαχα ^_^
POSITIVE
Νεοφερμένο μέλος

Κατερινα Κρ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοίτα έχω βγάλει την ύλη του αοδε δε ξέρω και εγώ πόσες φορές απτήν αρχή της χρονιάς.
Σήμερα το πρωι σε 2 ώρες εβγαλα το 2 κεφάλαιο χτες σε 3 το πρωτο και τις προαλλες σε 3 το 3.
Μπόρει να το έω βγάλει 5-6 φορές.
Θα το βγάλω και 2 φορές μέσα σε 1,5 μέρα
Επίτηδες το κάνεις έτσι;

Ειλικρινά δε θέλω να ξέρω περισσότερα χαχ
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Μην με αντιγράφεις -_- Σε πρόλαβα!
Χρήστο είσαι στο τμήμα που θέλω να περάσω χαχα ^_^
Στο εύχομαι αγαπητή μου Κατερίνα!!!
Είναι το καλύτερο

Εσύ μπαίνεις εγώ αποφοιτώ!!!
Plato97
Νεοφερμένο μέλος

Παραδείγματα και ορισμός είναι φίλε!!!Θέλω την άποψη σας για τον τροπο ανάπτυξης στις περσινές επαναληπτικές. Έχω βρει 3 διαφορετικές απαντήσεις σε διαφορά site.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Fixed. Απλά ήθελα να το εξηγήσω καλύτερα :Ρ.Μην με αντιγράφεις -_- Σε πρόλαβα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.