konstantina2033 Νεοφερμένο μέλος Η konstantina2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 15:52 Η konstantina2033: #3.701 16-05-15 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Lovermusic: Και ναι. Η τύχη μου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αρρώστησα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:17 Η maria_lulu: #3.702 16-05-15 16:17 Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστούν τα θέματα από την αλλαγή κυβέρνησης και επιτροπής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eduard Νεοφερμένο μέλος Ο eduard αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:28 Ο eduard έγραψε: #3.703 16-05-15 16:28 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστούν τα θέματα από την αλλαγή κυβέρνησης και επιτροπής; Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά ναι. Αυτό που θα πρέπει να σας νοιάζει είναι ότι με την μείωση των εισακτέων αν μπουν εύκολα θέματα και οι θέσεις είναι περιορισμένες, τότε οι βάσεις θα πάρουν την ανηφόρα στις περισσότερες σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:35 Ο johnietraf: #3.704 16-05-15 16:35 Και πως νοιωθεις φιλε eduard που το λες αυτο στα παιδια 1.5 μερα πριν τις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Ο valantis21: #3.705 16-05-15 16:38 μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Η Ctee_m έγραψε: #3.706 16-05-15 16:38 Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:50 Ο johnietraf: #3.707 16-05-15 16:50 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Click για ανάπτυξη... Βασικη ερωτηση: Γτ δινεις ιστορια γενικης? Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Click για ανάπτυξη... τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:03 Η Ctee_m έγραψε: #3.708 16-05-15 17:03 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Click για ανάπτυξη... Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:23 Ο valantis21: #3.709 16-05-15 17:23 Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lovermusic: Και ναι. Η τύχη μου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αρρώστησα. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:17 Η maria_lulu: #3.702 16-05-15 16:17 Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστούν τα θέματα από την αλλαγή κυβέρνησης και επιτροπής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eduard Νεοφερμένο μέλος Ο eduard αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:28 Ο eduard έγραψε: #3.703 16-05-15 16:28 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστούν τα θέματα από την αλλαγή κυβέρνησης και επιτροπής; Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά ναι. Αυτό που θα πρέπει να σας νοιάζει είναι ότι με την μείωση των εισακτέων αν μπουν εύκολα θέματα και οι θέσεις είναι περιορισμένες, τότε οι βάσεις θα πάρουν την ανηφόρα στις περισσότερες σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:35 Ο johnietraf: #3.704 16-05-15 16:35 Και πως νοιωθεις φιλε eduard που το λες αυτο στα παιδια 1.5 μερα πριν τις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Ο valantis21: #3.705 16-05-15 16:38 μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Η Ctee_m έγραψε: #3.706 16-05-15 16:38 Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:50 Ο johnietraf: #3.707 16-05-15 16:50 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Click για ανάπτυξη... Βασικη ερωτηση: Γτ δινεις ιστορια γενικης? Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Click για ανάπτυξη... τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:03 Η Ctee_m έγραψε: #3.708 16-05-15 17:03 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Click για ανάπτυξη... Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:23 Ο valantis21: #3.709 16-05-15 17:23 Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστούν τα θέματα από την αλλαγή κυβέρνησης και επιτροπής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eduard Νεοφερμένο μέλος Ο eduard αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 83 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:28 Ο eduard έγραψε: #3.703 16-05-15 16:28 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστούν τα θέματα από την αλλαγή κυβέρνησης και επιτροπής; Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά ναι. Αυτό που θα πρέπει να σας νοιάζει είναι ότι με την μείωση των εισακτέων αν μπουν εύκολα θέματα και οι θέσεις είναι περιορισμένες, τότε οι βάσεις θα πάρουν την ανηφόρα στις περισσότερες σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:35 Ο johnietraf: #3.704 16-05-15 16:35 Και πως νοιωθεις φιλε eduard που το λες αυτο στα παιδια 1.5 μερα πριν τις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Ο valantis21: #3.705 16-05-15 16:38 μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Η Ctee_m έγραψε: #3.706 16-05-15 16:38 Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:50 Ο johnietraf: #3.707 16-05-15 16:50 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Click για ανάπτυξη... Βασικη ερωτηση: Γτ δινεις ιστορια γενικης? Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Click για ανάπτυξη... τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:03 Η Ctee_m έγραψε: #3.708 16-05-15 17:03 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Click για ανάπτυξη... Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:23 Ο valantis21: #3.709 16-05-15 17:23 Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστούν τα θέματα από την αλλαγή κυβέρνησης και επιτροπής; Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά ναι. Αυτό που θα πρέπει να σας νοιάζει είναι ότι με την μείωση των εισακτέων αν μπουν εύκολα θέματα και οι θέσεις είναι περιορισμένες, τότε οι βάσεις θα πάρουν την ανηφόρα στις περισσότερες σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:35 Ο johnietraf: #3.704 16-05-15 16:35 Και πως νοιωθεις φιλε eduard που το λες αυτο στα παιδια 1.5 μερα πριν τις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Ο valantis21: #3.705 16-05-15 16:38 μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Η Ctee_m έγραψε: #3.706 16-05-15 16:38 Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:50 Ο johnietraf: #3.707 16-05-15 16:50 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Click για ανάπτυξη... Βασικη ερωτηση: Γτ δινεις ιστορια γενικης? Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Click για ανάπτυξη... τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:03 Η Ctee_m έγραψε: #3.708 16-05-15 17:03 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Click για ανάπτυξη... Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:23 Ο valantis21: #3.709 16-05-15 17:23 Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και πως νοιωθεις φιλε eduard που το λες αυτο στα παιδια 1.5 μερα πριν τις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Ο valantis21: #3.705 16-05-15 16:38 μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Η Ctee_m έγραψε: #3.706 16-05-15 16:38 Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:50 Ο johnietraf: #3.707 16-05-15 16:50 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Click για ανάπτυξη... Βασικη ερωτηση: Γτ δινεις ιστορια γενικης? Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Click για ανάπτυξη... τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:03 Η Ctee_m έγραψε: #3.708 16-05-15 17:03 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Click για ανάπτυξη... Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:23 Ο valantis21: #3.709 16-05-15 17:23 Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:38 Η Ctee_m έγραψε: #3.706 16-05-15 16:38 Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:50 Ο johnietraf: #3.707 16-05-15 16:50 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Click για ανάπτυξη... Βασικη ερωτηση: Γτ δινεις ιστορια γενικης? Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Click για ανάπτυξη... τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:03 Η Ctee_m έγραψε: #3.708 16-05-15 17:03 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Click για ανάπτυξη... Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:23 Ο valantis21: #3.709 16-05-15 17:23 Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 16:50 Ο johnietraf: #3.707 16-05-15 16:50 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Click για ανάπτυξη... Βασικη ερωτηση: Γτ δινεις ιστορια γενικης? Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Click για ανάπτυξη... τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:03 Η Ctee_m έγραψε: #3.708 16-05-15 17:03 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Click για ανάπτυξη... Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:23 Ο valantis21: #3.709 16-05-15 17:23 Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από valantis21: μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο?? Click για ανάπτυξη... Βασικη ερωτηση: Γτ δινεις ιστορια γενικης? Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι. τσιλ παίδες το χούμε Click για ανάπτυξη... τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:03 Η Ctee_m έγραψε: #3.708 16-05-15 17:03 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Click για ανάπτυξη... Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:23 Ο valantis21: #3.709 16-05-15 17:23 Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι εγινε? Ανεβηκε το ηθικο? Click για ανάπτυξη... Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:23 Ο valantis21: #3.709 16-05-15 17:23 Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δινω ιστορια γιατι στα αλλα δεν ειμαι καλος!! δινει κανας αλλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:32 Ο damn έγραψε: #3.710 16-05-15 17:32 Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαΐου 2015 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mετανάστευση το σος θέμα στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:34 Η maria_lulu: #3.711 16-05-15 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:35 Ο georgechri97: #3.712 16-05-15 17:35 ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασχετο.. υπαρχουν πουθενα ασκησεις για μετατροπη αλγοριθμου σε διαγραμμα ροης να κανω λιγο εξασκηση(ΑΕΠΠ) ; Ευχαριστω και καλο κουραγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:37 Ο damn έγραψε: #3.713 16-05-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα; Click για ανάπτυξη... Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:39 Η somebody!: #3.714 16-05-15 17:39 εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgechri97 Νεοφερμένο μέλος Ο georgechri97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 17:42 Ο georgechri97: #3.715 16-05-15 17:42 Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικα δεν συνηθιζουν να βαζουν θεματα επικαιρα, χωρις να ειναι κανονας αυτο, αλλα η μεταναστευση υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Αρχική Δημοσίευση από somebody!: εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα. Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια). Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις. Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας...... Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι! Click για ανάπτυξη... σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lovermusic Νεοφερμένο μέλος Ο Lovermusic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:03 Ο Lovermusic: #3.716 16-05-15 18:03 Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstantina2033: Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:14 Ο trelomogolo: #3.717 16-05-15 18:14 Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Spoiler Αν και βρίσκεσαι σε λάθος θέμα.... Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις... Το είναι σταθερά οπότε φεύγει κατευθείαν και το μόνο που παραγωγίζεται είναι το , με το πάλι σταθερό αλλά μένει Ευχαριστω. τα γραφω εδω γτ στο thread με τα μαθ.γεν. δεν.παταει ψυχη.ςνω εδω καποιος ανθρωπος θα απαντησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 18:18 Ο johnietraf: #3.718 16-05-15 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Click για ανάπτυξη... Μπουρδιτσες Διαβαστε τα ολα παιδια Ακομα και τον φανατισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelos97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:46 Ο Angelos97: #3.719 16-05-15 19:46 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω αν στην έκθεση διαβάσετε εκ νεου ολα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Γ' και είναι περίπου 30. Μέχρι στιγμής έχω κάνει όλη την θεωρία και σκέφτομαι να ξεκινήσω ολα τα θέματα αφιερώνοντας σε καθένα 20-30 λεπτά. Βέβαια, το θεωρώ ανώφελο αφου στο τελος δεν θα τα θυμάμαι.!! Εσείς πως θα δουλέψετε την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Μαΐου 2015 στις 19:51 Ο vasilakis13: #3.720 16-05-15 19:51 Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακριβώς το ίδιο έχω ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω αν θα βγει χρονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.