konstantina2033
Νεοφερμένο μέλος

Και ναι. Η τύχη μου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αρρώστησα.![]()
Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eduard
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστούν τα θέματα από την αλλαγή κυβέρνησης και επιτροπής;
Θεωρητικά ναι. Αυτό που θα πρέπει να σας νοιάζει είναι ότι με την μείωση των εισακτέων αν μπουν εύκολα θέματα και οι θέσεις είναι περιορισμένες, τότε οι βάσεις θα πάρουν την ανηφόρα στις περισσότερες σχολές.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

valantis21
Δραστήριο μέλος

τσιλ παίδες το χούμε
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικη ερωτηση:μπορει καποιος να με εξηγησει? ειμαι ο μονος που δινω ιστορια γενικης απο την ταξη μου..θα με στειλουν σε αλλο σχολειο??
Γτ δινεις ιστορια γενικης?

Νταξει δεν πειράζει αν πάρουν την ανηφόρα οι βάσει γτ αυτο σημαίνει ότι θα έχουν πέσει εύκολα θέματα και θα γράψουν καλυτερα τα παιδιά ... όλοι στα ίδια θεματα γράφουμε οπότε το ίδιο είναι.
τσιλ παίδες το χούμε
τι εγινε?
Ανεβηκε το ηθικο?

τι εγινε?
Ανεβηκε το ηθικο?![]()
Χαχα όχι απλά σκέφτηκα οτι με το να το κλαίω από τώρα δεν βγαίνει τίποτα

Το κρατάω για μετά τις πανελληνιες, αλλά θα δείξει ..τελικά κάτι μπορεί να γράψω αν δεν αγχωθώ

valantis21
Δραστήριο μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα;ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.
georgechri97
Νεοφερμένο μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι; Έχου βάλει ποτέ επίκαιρο θεμα;
Πάντα τα θέματα που βάζουν είναι επίκαιρα δεν υπάρχει θέμα που να μην είναι επίκαιρο.Και οερυση επίκαιρο ήταν το θεμα και αναφεροταν στο έλλειμα ανθρωπιάς.
somebody!
Νεοφερμένο μέλος

Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια).
Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις.
Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη
σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας......
Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι!
georgechri97
Νεοφερμένο μέλος

εδώ και λίγες ημέρες βλέπω παράξενα όνειρα.
Την πρώτη φορά είδα μια καθηγήτρια του σχολείου μου να μου λέει πως πρέπει στις 18.30 να την πάρω τηλέφωνο στο σταθερό της. Μου έδωσε ένα νούμερο, το οποίο στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου της (είναι υποδιευθύντρια).
Μετά από δυο βράδια είδα πως είχα παει στο σχολείο. Τη βλέπω στο διάδρομο, με ρωτάει τι κάνω κι μετά της λέω: Κυρία το απόγευμα θα σας πάρω και μου απαντά μην το παραμελήσεις.
Περιττό να πω πως και τις δύο φορές ξύπνησα αναστατωμένη
σήμερα το μεσημέρι πήγα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα... βλέπω λοιπόν πως πάλι πήγα σχολείο και την έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να τη βρω.... κάποια στιγμή σκέφτηκα να την πάρω τηλέφωνο -ήθελα να τη ρωτήσω κάτι για τα λατινικά. Τότε ξύπνησα κλαίγοντας......
Έχω το τηλέφωνό της, αλλά τί μπορώ να της πω? μήπως να στείλω κανένα μήνυμα? (σταθερό δεν έχω)... οποιος θέλει ας προτείνει κάτι!
σου προτεινω να χαλαρωσεις γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα

Lovermusic
Νεοφερμένο μέλος

Μπορεί να το έπαθες από το άγχος. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και ξεκουράσου. Περαστικά σου![]()
Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... Ευχαριστώ

trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η παράγωγος είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνεται στις λύσεις...
Το

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΣΟΣ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.
Μπουρδιτσες

Διαβαστε τα ολα παιδια
Ακομα και τον φανατισμο
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.