konstantina2033
Νεοφερμένο μέλος

1) Τα γκουανό δεν είναι τα ψαροφάγα πουλιά στη Χιλή αλλά τα περιττώματά τους(ναι ξέρω πολύ ενδιαφέρον)
2)Οι δευτερογενείς ρύποι(στο φωτοχημικό νέφος) παράγονται από την αντίδραση των πρωτογενών με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας υπό την επίδραση ηλιακής ακτινοβολίας και όχι από την αντίδραση των πρωτογενών μεταξύ τους.
Δεν ξέρω αν είχατε καταλάβει λάθος και σεις αυτά τα σημεία απλώς τα επισημαίνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Πόοοοσο σε νιώθω πραγματικα δεν εχεις ιδεαΔεν υποφερεται αλλο αυτη η κατασταση!!6,5 ωρες τωρα προσπαθω να διαβασω ΑΟΔΕ και εχω βγαλει μονο το 1.4... Ευτυχως που το δινουμε την 1η εβδομαδα να φυγει γρηγορα αυτος ο βραχνας!
PiDefiner
Δραστήριο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

georgechri97
Νεοφερμένο μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικα αν βαλουν ασκηση με φως θα γινει χαμος.Νταξ θεμα γεωμετριας ειναι,αλλα δεν ειναι και το καλυτερο...επειδη το ελυσα προσφατα και συγκεκριμενα χθες, ο φυσικος μου με διαβεβαιωσε πως αμα βαλουν 3ο θεμα ντοπλερ ( που το θεωρει αδυνατο) δε θα ειναι σαν αυτο των επαναληπτικων γιατι θα φάνε πάλι κράξιμο..εγώ πιστεύω ή ηλεκτρική ή στάσιμο ή άμα έχουν αγριες διαθεσεις και θελουν να μας ξεκω-αυτώσουν-, ασκηση με φως
Εγω ειμαι πεπεισμενη για ηλεκτρικη ταλαντωση αν και οι καθηγητες διαφωνουν σε αυτο...
Τελος παντων ας βαλουν ο,τι θελουν αρκει να μπορεσουμε να το παλεψουμε..

Και άγνωστο επίσης....... (εγώ αγνωστο μπορεί να πιάσω και 19 στα 20). Εγώ που δεν στοχεύω σε υψηλόβαθμη σχολή και δεν πολυδιαβάζω έκθεση έχω γράψει 35 έκθεση και 23 περίληψη....
somebody!
Νεοφερμένο μέλος

PiDefiner
Δραστήριο μέλος

(αν απευθύνθηκες σε εμένα) Έκθεση έβγαλα σήμερα το πρωί θεωρία ακόμα μια φορά. Αύριο θα δω τα "SOS" θέματα λίγο και Κυριακή όλα τα υπόλοιπα. Δεν θεωρώ πως έχει σημασία να κάνω κάτι παραπάνω. Επικεντρώνομαι στο να έχω βγάλει μέχρι 2ο κεφάλαιο Βιολογία μέχρι την Δευτέρα (απλή ανάγνωση) ώστε να έχω όλη την Τρίτη για το 3ο και μια καλή ανακεφαλαίωση. Αν μου μείνει χρόνος και για ΑΟΔΕ ενδιάμεσα, καλώς. Αλλιώς από ΤετάρτηΕκθεση?![]()

Και εμένα με πιάνει ώρες-ώρες. Όχι για το τι θα γράψω, με αυτό έχω συμβιβαστεί. Απλά σκέφτομαι πως θα είναι εκεί... μέσα στην τάξη όταν γράφουμε, ή έξω όταν περιμένουμε να μπούμε.έχω αγχωθεί τόσο πολύ! με πιάνει κατά διαστήματα...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Eγώ πραγματικά δε ξέρω πως θα αντιδρω εκείνες τις στιγμές..Και εμένα με πιάνει ώρες-ώρες. Όχι για το τι θα γράψω, με αυτό έχω συμβιβαστεί. Απλά σκέφτομαι πως θα είναι εκεί... μέσα στην τάξη όταν γράφουμε, ή έξω όταν περιμένουμε να μπούμε.

PiDefiner
Δραστήριο μέλος

Eγώ πραγματικά δε ξέρω πως θα αντιδρω εκείνες τις στιγμές..![]()
Δεν είναι το θέμα μου πως θα αντιδρώ, εμένα. Τι θα σκέφτομαι, φοβάμαι. Οτιδήποτε ακούσω ή δω εκείνη τη στιγμή αποτελεί αφορμή για μακροπερίοδο στοχασμό περί ζωής και λοιπών αποφάσεων κατά τη διάρκεια της

(Δεν είχα πάντα ψυχολογικά, φέτος εμφανίστηκαν. Νομίζω)
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Τις τελευταιες μερες λυμενες.Μονο οταν κανω μαθημα με τους καθηγητες κοιταμε καμια περιεργη μαζι.Βεβαια θα προτιμουσα να τις ελυνα αλλα ειναι χρονοβορο...Ομως και να τις κοιτας παλι κατι σου μενει...παιδια λυνεται καινουργιες ασκησεις ή λυνετε λυμενες?
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Τις τελευταιες μερες λυμενες.Μονο οταν κανω μαθημα με τους καθηγητες κοιταμε καμια περιεργη μαζι.Βεβαια θα προτιμουσα να τις ελυνα αλλα ειναι χρονοβορο...Ομως και να τις κοιτας παλι κατι σου μενει...
απλα σε διαφορα μαθηματα ( π.χ σημερα χημεια φυσικη ) εβλεπα κατι δυσκολες και επειδη μερικες δεν με εβγαιναν σωστες απογοητευτικα
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Εμείς έχουμε συμφιλιωθεί με την ιδέα της αποτυχίας. Μηδέν εις το πηλίκο.
georgechri97
Νεοφερμένο μέλος

PiDefiner
Δραστήριο μέλος

Αυτοί θα απογοητευτούν.
Εμείς έχουμε συμφιλιωθεί με την ιδέα της αποτυχίας. Μηδέν εις το πηλίκο.
Αυτό είναι το χειρότερο, ρε συ. Όταν μου λένε ότι θα τα πάω μια χαρά και ότι είμαι έτοιμος, είναι για να με καθησυχάσουν ή για να πουν στους εαυτούς τους ότι υπερβάλω (που ως ένα βαθμό ίσως και να ισχύει για τους περισσότερους) και δεν θα τα πάω όσο κακά περιμένω; Αλήθεια θέλω να τους ρωτήσω, αλλά ποιος δεν παρεξηγείται με τέτοιες ερωτήσεις;

Edit: Πάντως χειρότερα με κάνουν όταν το λένε. Καλύτερα να μου έλεγαν ότι όπως και να τα πάω δεν πειράζει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.