ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:39 Ο ultraviolence: #3.601 14-05-15 22:39 Μεσα στο καλοκαίρι θα βγαλω τραγούδι για το ποσο αγαπω ( ) το ΑΟΔΕ.Θέλω την υποστήριξη σας :Ρ Σοβαρά τώρα αυτός ο άνθρωπος τι σταδιαλα έπαιρνε όταν εγραφε το 3ο κεφάλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:49 Ο PiDefiner: #3.602 14-05-15 22:49 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Δε θα τη βγάλω 2 βδομάδες. Το αισθάνομαι. Σκατά επανάληψη έχω κάνει σε όλα μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Γρήγορα θα περάσει - τουλάχιστον έτσι λένε οι προηγούμενοι. Τι στο καλό, 15 μέρες είναι, δεν γίνεται, θα περάσουν. Αρχική Δημοσίευση από bkar1997: Συνειδητοποίησα τα λεγόμενα των παλαιοτέρων, ότι το ΑΟΔΕ αν το αφήσεις, σε αφήνει.Οι αμαρτίες πληρώνονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδαμε και εμείς που "δεν το αφήσαμε" όλη τη χρονιά τι κατάλαβαμε. Τα ίδια σκ@τ@. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μεσα στο καλοκαίρι θα βγαλω τραγούδι για το ποσο αγαπω ( ) το ΑΟΔΕ.Θέλω την υποστήριξη σας :Ρ Σοβαρά τώρα αυτός ο άνθρωπος τι σταδιαλα έπαιρνε όταν εγραφε το 3ο κεφάλαιο? Click για ανάπτυξη... Εγώ γελάω εκεί στο τέλος, που λέει για την πληρότητα, την συνεκτικότητα και τη συντομία. Ο τύπος αναφέρει ξεκάθαρα "λέξεις όπως "αρκετά", "σύντομα", θα πρέπει να αποφεύγονται" και τις χρησιμοποιεί παντού. Σκέψου το άλλο... θα μπορούσαμε να έχουμε όλο το βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:50 Η methexys έγραψε: #3.603 14-05-15 22:50 Αρχική Δημοσίευση από niightdreamer97: Πφφ αγχώνομαι πολύ για την ιστορία..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση μετά απο δύο βδομάδες να την θυμάμαι Και κάτι άλλο..είμαι η μόνη που σε ορισμένα μαθήματα έχω σταματήσει να πηγαίνω φροντιστήριο(πχ λογοτεχνία,έκθεση,ιστορία..) γιατί νιώθω πως μόνη μου κάνω καλύτερη και πιο ουσιαστική δουλειά?! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είχα κάνει και εγώ το ίδιο Πιστεύω ότι τώρα στο τέλος,ό,τι έγινε έγινε, τι παραπάνω μπορούν να κάνουν τα φροντιστήρια; Μόνη σου διαβάζεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niightdreamer97 Νεοφερμένο μέλος Η niightdreamer97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:51 Η niightdreamer97: #3.604 14-05-15 22:51 Αρχική Δημοσίευση από never give up: Άσ' τα, πονεμένη ιστορία η... ιστορία (pun intended )! Πάντως εγώ έχω να πατήσω στο φροντιστήριο από την Παρασκευή και σήμερα είναι η τελευταία μέρα που έχουμε μάθημα. Οπότε δεν είσαι μόνη! Click για ανάπτυξη... Και σήμερα που πήγα φροντιστήριο να γράψω έκθεση (bullying για 4η? φορά φέτος ) συνειδητοποίησα οτι οι περισσότεροι το έχουν κόψει λίγο-πολύ.1000 φορές μόνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:53 Ο ultraviolence: #3.605 14-05-15 22:53 Δε θέλω να το σκεφτώ καν χαχα Πάντως αν το δω ποτέ αυτόν,έχω 100 + 1 τρόπους για το πως θα τον βασανισω Έχω να πιάσω μαθηματικα/φυσική και γω δε ξέρω από πότε για να κάνω ΑΟΔΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:57 Ο NikosDim έγραψε: #3.606 14-05-15 22:57 Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:20 Ο johnietraf: #3.607 14-05-15 23:20 Φυσικη θα παθωψυολογικα Μαθηματικ το ιδιο Δεν ειμαι καλα Δεν μπορω αλλο Αισταδιαολια κ;αριολοπανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:39 Η Ctee_m έγραψε: #3.608 14-05-15 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Αυτό είναι το μόνο που κάνω! Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ , εκεί να δεις λεφτά. Click για ανάπτυξη... Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:56 Η Laou_95 έγραψε: #3.609 14-05-15 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεσα στο καλοκαίρι θα βγαλω τραγούδι για το ποσο αγαπω ( ) το ΑΟΔΕ.Θέλω την υποστήριξη σας :Ρ Σοβαρά τώρα αυτός ο άνθρωπος τι σταδιαλα έπαιρνε όταν εγραφε το 3ο κεφάλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:49 Ο PiDefiner: #3.602 14-05-15 22:49 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Δε θα τη βγάλω 2 βδομάδες. Το αισθάνομαι. Σκατά επανάληψη έχω κάνει σε όλα μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Γρήγορα θα περάσει - τουλάχιστον έτσι λένε οι προηγούμενοι. Τι στο καλό, 15 μέρες είναι, δεν γίνεται, θα περάσουν. Αρχική Δημοσίευση από bkar1997: Συνειδητοποίησα τα λεγόμενα των παλαιοτέρων, ότι το ΑΟΔΕ αν το αφήσεις, σε αφήνει.Οι αμαρτίες πληρώνονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδαμε και εμείς που "δεν το αφήσαμε" όλη τη χρονιά τι κατάλαβαμε. Τα ίδια σκ@τ@. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μεσα στο καλοκαίρι θα βγαλω τραγούδι για το ποσο αγαπω ( ) το ΑΟΔΕ.Θέλω την υποστήριξη σας :Ρ Σοβαρά τώρα αυτός ο άνθρωπος τι σταδιαλα έπαιρνε όταν εγραφε το 3ο κεφάλαιο? Click για ανάπτυξη... Εγώ γελάω εκεί στο τέλος, που λέει για την πληρότητα, την συνεκτικότητα και τη συντομία. Ο τύπος αναφέρει ξεκάθαρα "λέξεις όπως "αρκετά", "σύντομα", θα πρέπει να αποφεύγονται" και τις χρησιμοποιεί παντού. Σκέψου το άλλο... θα μπορούσαμε να έχουμε όλο το βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:50 Η methexys έγραψε: #3.603 14-05-15 22:50 Αρχική Δημοσίευση από niightdreamer97: Πφφ αγχώνομαι πολύ για την ιστορία..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση μετά απο δύο βδομάδες να την θυμάμαι Και κάτι άλλο..είμαι η μόνη που σε ορισμένα μαθήματα έχω σταματήσει να πηγαίνω φροντιστήριο(πχ λογοτεχνία,έκθεση,ιστορία..) γιατί νιώθω πως μόνη μου κάνω καλύτερη και πιο ουσιαστική δουλειά?! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είχα κάνει και εγώ το ίδιο Πιστεύω ότι τώρα στο τέλος,ό,τι έγινε έγινε, τι παραπάνω μπορούν να κάνουν τα φροντιστήρια; Μόνη σου διαβάζεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niightdreamer97 Νεοφερμένο μέλος Η niightdreamer97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:51 Η niightdreamer97: #3.604 14-05-15 22:51 Αρχική Δημοσίευση από never give up: Άσ' τα, πονεμένη ιστορία η... ιστορία (pun intended )! Πάντως εγώ έχω να πατήσω στο φροντιστήριο από την Παρασκευή και σήμερα είναι η τελευταία μέρα που έχουμε μάθημα. Οπότε δεν είσαι μόνη! Click για ανάπτυξη... Και σήμερα που πήγα φροντιστήριο να γράψω έκθεση (bullying για 4η? φορά φέτος ) συνειδητοποίησα οτι οι περισσότεροι το έχουν κόψει λίγο-πολύ.1000 φορές μόνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:53 Ο ultraviolence: #3.605 14-05-15 22:53 Δε θέλω να το σκεφτώ καν χαχα Πάντως αν το δω ποτέ αυτόν,έχω 100 + 1 τρόπους για το πως θα τον βασανισω Έχω να πιάσω μαθηματικα/φυσική και γω δε ξέρω από πότε για να κάνω ΑΟΔΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:57 Ο NikosDim έγραψε: #3.606 14-05-15 22:57 Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:20 Ο johnietraf: #3.607 14-05-15 23:20 Φυσικη θα παθωψυολογικα Μαθηματικ το ιδιο Δεν ειμαι καλα Δεν μπορω αλλο Αισταδιαολια κ;αριολοπανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:39 Η Ctee_m έγραψε: #3.608 14-05-15 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Αυτό είναι το μόνο που κάνω! Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ , εκεί να δεις λεφτά. Click για ανάπτυξη... Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:56 Η Laou_95 έγραψε: #3.609 14-05-15 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Δε θα τη βγάλω 2 βδομάδες. Το αισθάνομαι. Σκατά επανάληψη έχω κάνει σε όλα μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Γρήγορα θα περάσει - τουλάχιστον έτσι λένε οι προηγούμενοι. Τι στο καλό, 15 μέρες είναι, δεν γίνεται, θα περάσουν. Αρχική Δημοσίευση από bkar1997: Συνειδητοποίησα τα λεγόμενα των παλαιοτέρων, ότι το ΑΟΔΕ αν το αφήσεις, σε αφήνει.Οι αμαρτίες πληρώνονται τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είδαμε και εμείς που "δεν το αφήσαμε" όλη τη χρονιά τι κατάλαβαμε. Τα ίδια σκ@τ@. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μεσα στο καλοκαίρι θα βγαλω τραγούδι για το ποσο αγαπω ( ) το ΑΟΔΕ.Θέλω την υποστήριξη σας :Ρ Σοβαρά τώρα αυτός ο άνθρωπος τι σταδιαλα έπαιρνε όταν εγραφε το 3ο κεφάλαιο? Click για ανάπτυξη... Εγώ γελάω εκεί στο τέλος, που λέει για την πληρότητα, την συνεκτικότητα και τη συντομία. Ο τύπος αναφέρει ξεκάθαρα "λέξεις όπως "αρκετά", "σύντομα", θα πρέπει να αποφεύγονται" και τις χρησιμοποιεί παντού. Σκέψου το άλλο... θα μπορούσαμε να έχουμε όλο το βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:50 Η methexys έγραψε: #3.603 14-05-15 22:50 Αρχική Δημοσίευση από niightdreamer97: Πφφ αγχώνομαι πολύ για την ιστορία..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση μετά απο δύο βδομάδες να την θυμάμαι Και κάτι άλλο..είμαι η μόνη που σε ορισμένα μαθήματα έχω σταματήσει να πηγαίνω φροντιστήριο(πχ λογοτεχνία,έκθεση,ιστορία..) γιατί νιώθω πως μόνη μου κάνω καλύτερη και πιο ουσιαστική δουλειά?! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είχα κάνει και εγώ το ίδιο Πιστεύω ότι τώρα στο τέλος,ό,τι έγινε έγινε, τι παραπάνω μπορούν να κάνουν τα φροντιστήρια; Μόνη σου διαβάζεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niightdreamer97 Νεοφερμένο μέλος Η niightdreamer97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:51 Η niightdreamer97: #3.604 14-05-15 22:51 Αρχική Δημοσίευση από never give up: Άσ' τα, πονεμένη ιστορία η... ιστορία (pun intended )! Πάντως εγώ έχω να πατήσω στο φροντιστήριο από την Παρασκευή και σήμερα είναι η τελευταία μέρα που έχουμε μάθημα. Οπότε δεν είσαι μόνη! Click για ανάπτυξη... Και σήμερα που πήγα φροντιστήριο να γράψω έκθεση (bullying για 4η? φορά φέτος ) συνειδητοποίησα οτι οι περισσότεροι το έχουν κόψει λίγο-πολύ.1000 φορές μόνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:53 Ο ultraviolence: #3.605 14-05-15 22:53 Δε θέλω να το σκεφτώ καν χαχα Πάντως αν το δω ποτέ αυτόν,έχω 100 + 1 τρόπους για το πως θα τον βασανισω Έχω να πιάσω μαθηματικα/φυσική και γω δε ξέρω από πότε για να κάνω ΑΟΔΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:57 Ο NikosDim έγραψε: #3.606 14-05-15 22:57 Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:20 Ο johnietraf: #3.607 14-05-15 23:20 Φυσικη θα παθωψυολογικα Μαθηματικ το ιδιο Δεν ειμαι καλα Δεν μπορω αλλο Αισταδιαολια κ;αριολοπανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:39 Η Ctee_m έγραψε: #3.608 14-05-15 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Αυτό είναι το μόνο που κάνω! Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ , εκεί να δεις λεφτά. Click για ανάπτυξη... Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:56 Η Laou_95 έγραψε: #3.609 14-05-15 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niightdreamer97: Πφφ αγχώνομαι πολύ για την ιστορία..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση μετά απο δύο βδομάδες να την θυμάμαι Και κάτι άλλο..είμαι η μόνη που σε ορισμένα μαθήματα έχω σταματήσει να πηγαίνω φροντιστήριο(πχ λογοτεχνία,έκθεση,ιστορία..) γιατί νιώθω πως μόνη μου κάνω καλύτερη και πιο ουσιαστική δουλειά?! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να είχα κάνει και εγώ το ίδιο Πιστεύω ότι τώρα στο τέλος,ό,τι έγινε έγινε, τι παραπάνω μπορούν να κάνουν τα φροντιστήρια; Μόνη σου διαβάζεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niightdreamer97 Νεοφερμένο μέλος Η niightdreamer97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:51 Η niightdreamer97: #3.604 14-05-15 22:51 Αρχική Δημοσίευση από never give up: Άσ' τα, πονεμένη ιστορία η... ιστορία (pun intended )! Πάντως εγώ έχω να πατήσω στο φροντιστήριο από την Παρασκευή και σήμερα είναι η τελευταία μέρα που έχουμε μάθημα. Οπότε δεν είσαι μόνη! Click για ανάπτυξη... Και σήμερα που πήγα φροντιστήριο να γράψω έκθεση (bullying για 4η? φορά φέτος ) συνειδητοποίησα οτι οι περισσότεροι το έχουν κόψει λίγο-πολύ.1000 φορές μόνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:53 Ο ultraviolence: #3.605 14-05-15 22:53 Δε θέλω να το σκεφτώ καν χαχα Πάντως αν το δω ποτέ αυτόν,έχω 100 + 1 τρόπους για το πως θα τον βασανισω Έχω να πιάσω μαθηματικα/φυσική και γω δε ξέρω από πότε για να κάνω ΑΟΔΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:57 Ο NikosDim έγραψε: #3.606 14-05-15 22:57 Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:20 Ο johnietraf: #3.607 14-05-15 23:20 Φυσικη θα παθωψυολογικα Μαθηματικ το ιδιο Δεν ειμαι καλα Δεν μπορω αλλο Αισταδιαολια κ;αριολοπανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:39 Η Ctee_m έγραψε: #3.608 14-05-15 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Αυτό είναι το μόνο που κάνω! Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ , εκεί να δεις λεφτά. Click για ανάπτυξη... Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:56 Η Laou_95 έγραψε: #3.609 14-05-15 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από never give up: Άσ' τα, πονεμένη ιστορία η... ιστορία (pun intended )! Πάντως εγώ έχω να πατήσω στο φροντιστήριο από την Παρασκευή και σήμερα είναι η τελευταία μέρα που έχουμε μάθημα. Οπότε δεν είσαι μόνη! Click για ανάπτυξη... Και σήμερα που πήγα φροντιστήριο να γράψω έκθεση (bullying για 4η? φορά φέτος ) συνειδητοποίησα οτι οι περισσότεροι το έχουν κόψει λίγο-πολύ.1000 φορές μόνη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:53 Ο ultraviolence: #3.605 14-05-15 22:53 Δε θέλω να το σκεφτώ καν χαχα Πάντως αν το δω ποτέ αυτόν,έχω 100 + 1 τρόπους για το πως θα τον βασανισω Έχω να πιάσω μαθηματικα/φυσική και γω δε ξέρω από πότε για να κάνω ΑΟΔΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:57 Ο NikosDim έγραψε: #3.606 14-05-15 22:57 Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:20 Ο johnietraf: #3.607 14-05-15 23:20 Φυσικη θα παθωψυολογικα Μαθηματικ το ιδιο Δεν ειμαι καλα Δεν μπορω αλλο Αισταδιαολια κ;αριολοπανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:39 Η Ctee_m έγραψε: #3.608 14-05-15 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Αυτό είναι το μόνο που κάνω! Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ , εκεί να δεις λεφτά. Click για ανάπτυξη... Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:56 Η Laou_95 έγραψε: #3.609 14-05-15 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θέλω να το σκεφτώ καν χαχα Πάντως αν το δω ποτέ αυτόν,έχω 100 + 1 τρόπους για το πως θα τον βασανισω Έχω να πιάσω μαθηματικα/φυσική και γω δε ξέρω από πότε για να κάνω ΑΟΔΕ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 22:57 Ο NikosDim έγραψε: #3.606 14-05-15 22:57 Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:20 Ο johnietraf: #3.607 14-05-15 23:20 Φυσικη θα παθωψυολογικα Μαθηματικ το ιδιο Δεν ειμαι καλα Δεν μπορω αλλο Αισταδιαολια κ;αριολοπανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:39 Η Ctee_m έγραψε: #3.608 14-05-15 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Αυτό είναι το μόνο που κάνω! Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ , εκεί να δεις λεφτά. Click για ανάπτυξη... Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:56 Η Laou_95 έγραψε: #3.609 14-05-15 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:20 Ο johnietraf: #3.607 14-05-15 23:20 Φυσικη θα παθωψυολογικα Μαθηματικ το ιδιο Δεν ειμαι καλα Δεν μπορω αλλο Αισταδιαολια κ;αριολοπανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:39 Η Ctee_m έγραψε: #3.608 14-05-15 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Αυτό είναι το μόνο που κάνω! Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ , εκεί να δεις λεφτά. Click για ανάπτυξη... Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:56 Η Laou_95 έγραψε: #3.609 14-05-15 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικη θα παθωψυολογικα Μαθηματικ το ιδιο Δεν ειμαι καλα Δεν μπορω αλλο Αισταδιαολια κ;αριολοπανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:39 Η Ctee_m έγραψε: #3.608 14-05-15 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Αυτό είναι το μόνο που κάνω! Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ , εκεί να δεις λεφτά. Click για ανάπτυξη... Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:56 Η Laou_95 έγραψε: #3.609 14-05-15 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Αυτό είναι το μόνο που κάνω! Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ , εκεί να δεις λεφτά. Click για ανάπτυξη... Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 23:56 Η Laou_95 έγραψε: #3.609 14-05-15 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Τώρα με αγχώσες , πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστήριο ρε Click για ανάπτυξη... Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:04 Η Ctee_m έγραψε: #3.610 15-05-15 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Εγώ ξεκίνησα αυτό το μήνα Αν πατώσουμε μην βγούμε με χάλια κορμιά στις παραλίες τουλάχιστον Πάω για ύπνο...... Αύριο έχω μάθημα 9:30-11:30 και 12:00-14:00 Και μετά με περιμένει η βιολογία και η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σας ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 00:29 Η LiViNGtheLiFE: #3.611 15-05-15 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 07:25 Η Ctee_m έγραψε: #3.612 15-05-15 07:25 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Με μπικινι θα βγουμε ρε γιατί είμαστε ακομπλεξαριστες κι όποιος δε γουσταρει ας μη κοιτάει. Θα γίνουνε πάλι fit με τις ρακέτες, δε χρειάζεται τίποτα άλλο... Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το χω πει !! Με το που τελιωσουμε για 1 μηνα θα λιώσω σε γυμναστήρια και διατροφες Θελω να είμαι φέτες στις διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 08:40 Η meetmeinmontauk: #3.613 15-05-15 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Αντε καλό μάθημα και καλό διάβασμα ..!! Όσο για τις παραλίες δεν πειράζει , τον πρώτο μήνα θα βγαίνουμε με στολές δύτη Σίγουρη επιτυχία!! Click για ανάπτυξη... old but gold. όλες αυτό λέγαμε αχ αυτά τα κιλά των πανελληνίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:35 Ο Cody έγραψε: #3.614 15-05-15 09:35 Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για ποιο λόγο να διαβάζεις τα θετικά μαθήματα?! Όσο και να τα παιδεύεις, καλύτερος δεν γίνεσαι... Πιάσε Γενικής, έκθεση, ΑΟΔΕ, μπορείς να κάνεις μια πρόοδο έστω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 09:46 Ο johnietraf: #3.615 15-05-15 09:46 Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο δεν ισχυει γκρινιαρη Ολο και κατι θα δεις που θα σου μεινει Ολα πρεπει να τα διαβαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:05 Ο ultraviolence: #3.616 15-05-15 10:05 Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2015 Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξυπνάς γεμάτος ορεξη και ενέργεια,βλέπεις το αοδε στο γραφείο και surprisingly η όρεξη και η ενέργεια πιάνουν πάτο.. Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Αυτο το κεφαλαιο της εξελιξης και η οικολογια ο,τι χειροτερο εχω διαβασει στη ζωη μου..2 χρονια μου χουν φαει τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ειδικά η οικολογία από τους κύκλους και μετά δε ξέρει τι φτιάχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:14 Η Ctee_m έγραψε: #3.617 15-05-15 10:14 Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:17 Ο ultraviolence: #3.618 15-05-15 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Θα προλάβω να βγάλω τα 2 πρώτα κεφάλαια βιολογιας αν της αφιερώσω ολόκληρη την Κυριακή ?? (Στα περισσότερα κομμάτια έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω) Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ctee_m Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ctee_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:20 Η Ctee_m έγραψε: #3.619 15-05-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το βάλεις στοχο! Click για ανάπτυξη... Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 15 Μαΐου 2015 στις 10:22 Ο ultraviolence: #3.620 15-05-15 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ctee_m: Βγαινει , δεν βγαινει θα το παλέψω δίκιο έχεις . Ετσι κ αλλιως δεν έχω να χάσω κάτι Click για ανάπτυξη... Έτσι κ'αλλιώς δε μπορεί να πάρει άλλη διορία Btw δε μπορώ να με φανταστώ να διαβάζω δίχως μουσικη. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.