λολ, λοιπόν τη σημερινή μέρα θα την αφιερώσω όλη σε γραμματική-συντακτικό-αρχικοί επανάληψη. Αύριο θα πιάσω εισαγωγή πρωταγόρα τουλάχιστον, 2ο-3ο ιστορία ανάγνωση, πρωταγόρα μεταφράσεις τουλάχιστον και σχόλια βιβλίου (πολιτικά αυτοσχεδιασμός, ευτυχώς που έβαλαν το 13 την 11-15-16 και τα έκαψαν, θα πάρω το ρίσκο να διαβάσω μόνο την 20 και μια ανάγνωση τα μεταφρασμένα όταν θα δίνουμε). Βιολογία ελπίζω να βγει σε 2 μέρες, αυτή τη στιγμή έχω τη βασική ιδέα, μπορώ να λύσω πιστεύω κάθε άσκηση, αλλά δε θυμάμαι να πω κανένα κομμάτι απ'το βιβλίο (ιδίως ρύπανση υδάτων, βιοσυσσώρευση, και 3ο κεφάλαιο, δεν ξέρω τι λέει το βιβλίο, τα προσεγγίζω εντελώς εμπειρικά

). Μετά την κυριακή μπορεί να διαβάσω δαρείο και θεωρία έκθεση, να κοιμηθώ 6-12, και μετά να το πάρω σερί ως το πρωί με δοκίμια και ταινίες. Λατινικά παίζει να τα χω ξεχάσει, αλλά ελπίζω να προλάβω τις μέρες που θα δίνουμε, τι διάολο 30 ενότητες είναι, άρα 15 ώρες διάβασμα το πολύ μπορώ να το κάνω σε 2 μέρες.
Τα έχω κάνει σκατά γενικότερα, χθες και προχθές πέρα από το ότι πήγα φροντιστήριο και έκανα κάποια πράγματα (θεωρία έκθεση, ασκήσεις βιολογία, ασκήσεις σε πλάγιο λόγο και ανάπτυξη μετοχών), δεν μπόρεσα να διαβάσω τίποτα μόνη μου. Γαμώτο. Περίμενα και γω η παράμετρος "πανελλήνιες" στη ζωή μου να εξορκίσει την ανοργανωσιά μου, αλλά δε...Πάλι τελευταία στιγμή θα τρέχω χωρίς ύπνο, όπως κάθε χρόνο στις ενδοσχολικές, που ξεκινούσα διάβασμα στις 11 το βράδυ της προηγούμενης μέρας.