Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 14:40 Ο Hephaestus: #1.021 13-10-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θα ήθελα να ακούσω το πόσο χρόνο διαβάζετε κάθε μέρα και πόσο χρόνο σας παίρνει το κάθε μάθημα την εβδομάδα για τους Θετικοτεχνολογικούς. Click για ανάπτυξη... αυτο που ρωτας ειναι σχετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PinkFreud Νεοφερμένο μέλος Ο PinkFreud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 14:54 Ο PinkFreud: #1.022 13-10-14 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θα ήθελα να ακούσω το πόσο χρόνο διαβάζετε κάθε μέρα και πόσο χρόνο σας παίρνει το κάθε μάθημα την εβδομάδα για τους Θετικοτεχνολογικούς. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν έχω σταθερό πρόγραμμα, μόνο στη βιολογία κατ αφιερώνω κάθε μέρα τουλάχιστον 1,30 ώρα. Μπορεί να μέρα να διαβάζω μόνο φυσική ενώ την επόμενη μόνο μαθηματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 16:57 Η miakar έγραψε: #1.023 13-10-14 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Πείτε ρε παιδιά καλή επιτυχία και σε εμάς του 96 που ξανάδινουμε...... Click για ανάπτυξη... και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:13 Η Laou_95 έγραψε: #1.024 13-10-14 18:13 Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Η Mάιρα έγραψε: #1.025 13-10-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Click για ανάπτυξη... ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:26 Η Laou_95 έγραψε: #1.026 13-10-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:36 Η Mάιρα έγραψε: #1.027 13-10-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:45 Η Laou_95 έγραψε: #1.028 13-10-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Καλά πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:43 Η kleop έγραψε: #1.029 13-10-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θα ήθελα να ακούσω το πόσο χρόνο διαβάζετε κάθε μέρα και πόσο χρόνο σας παίρνει το κάθε μάθημα την εβδομάδα για τους Θετικοτεχνολογικούς. Click για ανάπτυξη... αυτο που ρωτας ειναι σχετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PinkFreud Νεοφερμένο μέλος Ο PinkFreud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 14:54 Ο PinkFreud: #1.022 13-10-14 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θα ήθελα να ακούσω το πόσο χρόνο διαβάζετε κάθε μέρα και πόσο χρόνο σας παίρνει το κάθε μάθημα την εβδομάδα για τους Θετικοτεχνολογικούς. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν έχω σταθερό πρόγραμμα, μόνο στη βιολογία κατ αφιερώνω κάθε μέρα τουλάχιστον 1,30 ώρα. Μπορεί να μέρα να διαβάζω μόνο φυσική ενώ την επόμενη μόνο μαθηματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 16:57 Η miakar έγραψε: #1.023 13-10-14 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Πείτε ρε παιδιά καλή επιτυχία και σε εμάς του 96 που ξανάδινουμε...... Click για ανάπτυξη... και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:13 Η Laou_95 έγραψε: #1.024 13-10-14 18:13 Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Η Mάιρα έγραψε: #1.025 13-10-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Click για ανάπτυξη... ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:26 Η Laou_95 έγραψε: #1.026 13-10-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:36 Η Mάιρα έγραψε: #1.027 13-10-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:45 Η Laou_95 έγραψε: #1.028 13-10-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Καλά πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:43 Η kleop έγραψε: #1.029 13-10-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Θα ήθελα να ακούσω το πόσο χρόνο διαβάζετε κάθε μέρα και πόσο χρόνο σας παίρνει το κάθε μάθημα την εβδομάδα για τους Θετικοτεχνολογικούς. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν έχω σταθερό πρόγραμμα, μόνο στη βιολογία κατ αφιερώνω κάθε μέρα τουλάχιστον 1,30 ώρα. Μπορεί να μέρα να διαβάζω μόνο φυσική ενώ την επόμενη μόνο μαθηματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 16:57 Η miakar έγραψε: #1.023 13-10-14 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Πείτε ρε παιδιά καλή επιτυχία και σε εμάς του 96 που ξανάδινουμε...... Click για ανάπτυξη... και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:13 Η Laou_95 έγραψε: #1.024 13-10-14 18:13 Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Η Mάιρα έγραψε: #1.025 13-10-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Click για ανάπτυξη... ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:26 Η Laou_95 έγραψε: #1.026 13-10-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:36 Η Mάιρα έγραψε: #1.027 13-10-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:45 Η Laou_95 έγραψε: #1.028 13-10-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Καλά πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:43 Η kleop έγραψε: #1.029 13-10-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Πείτε ρε παιδιά καλή επιτυχία και σε εμάς του 96 που ξανάδινουμε...... Click για ανάπτυξη... και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:13 Η Laou_95 έγραψε: #1.024 13-10-14 18:13 Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Η Mάιρα έγραψε: #1.025 13-10-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Click για ανάπτυξη... ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:26 Η Laou_95 έγραψε: #1.026 13-10-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:36 Η Mάιρα έγραψε: #1.027 13-10-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:45 Η Laou_95 έγραψε: #1.028 13-10-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Καλά πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:43 Η kleop έγραψε: #1.029 13-10-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Η Mάιρα έγραψε: #1.025 13-10-14 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Click για ανάπτυξη... ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:26 Η Laou_95 έγραψε: #1.026 13-10-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:36 Η Mάιρα έγραψε: #1.027 13-10-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:45 Η Laou_95 έγραψε: #1.028 13-10-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Καλά πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:43 Η kleop έγραψε: #1.029 13-10-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Δεν παλεύονται άλλο οι ασκήσεις στα Λατινικά Τις βαρέθηκα! Αλλά μ'αρέσουν! Μαζόχα ε? Click για ανάπτυξη... ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:26 Η Laou_95 έγραψε: #1.026 13-10-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:36 Η Mάιρα έγραψε: #1.027 13-10-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:45 Η Laou_95 έγραψε: #1.028 13-10-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Καλά πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:43 Η kleop έγραψε: #1.029 13-10-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: ρεε είναι πολύ βαρετές και μερικές όσο απλές και αν φαίνονται θα υπάρχουν μικρές παγιδούλες! εγώ τα ρήματα έχω να ξεμπλέξω τώρα, με τα υπόλοιπα καλά τα πάω, βασικά είναι και ανάλογα τα κέφια μου.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:36 Η Mάιρα έγραψε: #1.027 13-10-14 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:45 Η Laou_95 έγραψε: #1.028 13-10-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Καλά πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:43 Η kleop έγραψε: #1.029 13-10-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Και εμένα τα ρήματα με χαλάν! Τα άλλα είναι ευκολούτσικα Όλοι έτσι! Και μετά έχω να κάνω και άγνωστο Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 18:45 Η Laou_95 έγραψε: #1.028 13-10-14 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Καλά πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:43 Η kleop έγραψε: #1.029 13-10-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ετσι ακριβώς, τουλάχιστον δεν είναι όπως τα αρχαία που έχει και ευκτική. Απλά δεν θα παλευόταν. Και γώ έχω ένα άγνωστο, βασικά έχω να κάνω αρκετά, μέχρι τον Μάιο δηλαδή θα χω όλο και κάτι να κάνω, ποτέ δεν θα μου μένει ώρα για ξεκούραση άσχετα που εγώ ξεκουράζομαι την ώρα του διαβάσματος. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα... Καλά πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:43 Η kleop έγραψε: #1.029 13-10-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Να σας πω την αληθεια και εγω ξαναδινω για δευτερη φορα.Ειμαι θετικη και στοχευω για ιατρικη.Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 23:13 Ο ΕλευθεριⒶκος: #1.030 13-10-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miakar: και εσυ? Αντε καλε μας επιτυχια Εγω ξαναδινω και εχω μια απορεια.. εσεις που πατε κανονικα ακομη σχολειο στα μαθηματικα κατευθυνσης σε πιο κεφαλαιο ειστε? Γιατι νιωθω οτι διαβαζω πολυ αργα χδ Click για ανάπτυξη... Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 14:44 Ο Schoolmate: #1.031 16-10-14 14:44 Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miakar Νεοφερμένο μέλος Η miakar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:25 Η miakar έγραψε: #1.032 16-10-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... ενταξει μειωση υλης λεει..καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Σημερα στο σχολειο τελειωσαμε τους μιγαδικους και αυριο μπαινουμε αναλυση. Καλη επιτυχια !! Click για ανάπτυξη... Τοτε παω μια χαρα Ευχαριστωω παρα πολυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:43 Ο Αντικειμενικός: #1.033 16-10-14 16:43 Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια η μειωση της υλης μποτει να ναι και φημες το ρωτησα και ετσι μ ειπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #1.034 16-10-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Schoolmate: Παιδιά τι είναι αυτό πάλι https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...yli-pente-mathimaton-gia-tis-panellinies-2015 Click για ανάπτυξη... Στα αρχαία δεν έχει αλλάξει η ύλη. Ίδια είναι (σύμφωνα με το έγγραφο τροποποίησης) Νομίζω ότι εξέδωσαν αυτή την τροποποίηση, επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τη νέα δομή των βιβλίων (τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχαία), γιατί στο ΦΕΚ υπήρχαν οι σελίδες της έκδοσης 2013 και όχι της 2014 (που έχουμε εμείς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 16:52 Ο Αντικειμενικός: #1.035 16-10-14 16:52 Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε επισης ουτε αοδε εχει αλλαξει κατι για πληροφορικη δε ξερω ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1.036 16-10-14 18:01 Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ούτε ΑΕΠΠ έχει αλλάξει η ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Ο damn έγραψε: #1.037 16-10-14 18:15 Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδες τι αλλαγες εγιναν στο αεεπ και στο αοδε γιατι ξαναδινω και πρεπει να ξερω.Να μου πει καποιος αν γνωριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:18 Ο DumeNuke έγραψε: #1.038 16-10-14 18:18 Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φούμαρα των δημοσιογράφων για να αυξήσουν την κυκλοφορία. Η ύλη παρέμεινε ίδια με πριν, απλώς την έδωσαν σε κεφάλαια. Τώρα δεν είναι "σελ 31-39", αλλά Κεφάλαιο 1.2... Spoiler Για όσους έχουν μπερδευτεί, ορισμένα φετινά βιβλία έχουν άλλη διάταξη σελιδών από τα περσινά. Ωστόσο, η ύλη πρωτοανακοινώθηκε με βάση τα περσινά βιβλία και υπήρχαν ανακρίβειες. Η ανακοίνωση αυτή διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 18:49 Η meetmeinmontauk: #1.039 16-10-14 18:49 παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2014 στις 23:53 Η FayBeliebe: #1.040 16-10-14 23:53 Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.