Loreley
Περιβόητο μέλος

Μακαρι αν και δεν το βλεπω....πραγματικα ειναι πολυ δυσκολα
Έλα ρε Γιάννη μην είσαι μέσα στην απαισιοδοξία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Έλα ρε Γιάννη μην είσαι μέσα στην απαισιοδοξία![]()
Προσπαθω αλλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Καλά ρυθμό μεταβολής ούτε εγώ είχα καταλάβει τίποτα,αν βάλουν κανένα τέτοιο ερώτημα βλέπω να μην το γράφω.
Καλά,μην ανησυχείτε, και εμείς στις επαναλήψεις προς το τέλος τον καταλάβαμε

DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Ότι δηλαδή αν ξύνομαι εγώ όλη τη χρονιά με 5-7 μέρες που δεν θα πάω εκδρομή και θα κάτσω σπίτι θα με έρθει η θεία φώτηση να διαβάσω ότι δεν διάβασα όλη τη χρονιά. Έλεος με την καταστροφολογία σχετικά με την 5ήμρη. Αν έχεις το μυαλό στο κεφάλι μια χαρά θα επανέλθεις. Οκ θα σε πάρει μετά το γυρισμό καμιά βδομάδα να μπεις σε φουλ πρόγραμμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διαβάσεις. Εγώ θεωρώ ότι η 5ήμερη (ή 7ήμερη) είναι μια πάρα πολύ ωραία και μοναδική εμπειρία ειδικά αν έχεις καλή παρέα και αξίζει ο κόπος να πας. Εμείς είχαμε πάει Κωνσταντινούπολη και ήταν τουλάχιστον καταπληκτικά.![]()
Καταστροφολογία από πού και ως πού? Νομίζω ότι το μήνυμα που προσπάθησα να περάσω ήταν ξεκάθαρο:
"Θέλετε να πάτε εκδρομή? Ωραία, καθίστε και ζυγιάστε το πρώτα. Σκεφτείτε κατά πόσο εσείς, σαν άτομο, θα επωφεληθείτε/ζημιωθείτε από αυτή σας την επιλογή. Επιλέξτε να πάτε γιατι το θέλετε, όχι γιατί σας υποχρεώνουν οι φίλοι/συμμαθητές σας. Μείνετε σπίτι και διαβάστε, όχι γιατί σας υποχρέωσε το φροντιστήριο, αλλά γιατί πιστεύετε ότι θα σας επωφελήσει αργότερα το διάβασμα αυτό."
Gate4
Επιφανές μέλος

Είπες ότι μπορεί να πατώσεις αν πας ότι πολλά παιδιά πάνε και μετά το χάνουν και άλλα τέτοια. Σόρρυ αλλά για μένα αυτό καταστροφολογία είναι. Άσε που θεωρώ ότι αν θέλεις να χαζέψεις και να μη διαβάσεις θα το κάνεις και με αφορμή ότι είδες ένα ψίχουλο στο γραφείο. Δεν είναι τίποτα η 5ήμερη ίσα ίσα ένα ωραίο διάλειμα που για πολλούς είναι και απαραίτητο.Καταστροφολογία από πού και ως πού? Νομίζω ότι το μήνυμα που προσπάθησα να περάσω ήταν ξεκάθαρο:
"Θέλετε να πάτε εκδρομή? Ωραία, καθίστε και ζυγιάστε το πρώτα. Σκεφτείτε κατά πόσο εσείς, σαν άτομο, θα επωφεληθείτε/ζημιωθείτε από αυτή σας την επιλογή. Επιλέξτε να πάτε γιατι το θέλετε, όχι γιατί σας υποχρεώνουν οι φίλοι/συμμαθητές σας. Μείνετε σπίτι και διαβάστε, όχι γιατί σας υποχρέωσε το φροντιστήριο, αλλά γιατί πιστεύετε ότι θα σας επωφελήσει αργότερα το διάβασμα αυτό."
Αλεξάνδρα22
Νεοφερμένο μέλος

Ωστοσο, αν η εκδρομη ηταν στη β λυκειου θα ηταν το ιδανικο αφου οντως θα αποτελουσε ενα ευχαριστο διαλειμμα χωρις χασουρα. Προσωπικα παντως, και να πηγαινα 7ημερη θα περνουσα απαισια αφου το μυαλο μου θα ηταν συνεχεια εδω και στον χρονο που χανω. Τουλαχιστον τωρα θα ξερω οτι και κατι να παει στραβα, εγω θα εχω αφοσιωθει 100% σε εναν στοχο, και θα τα εχω δωσει ολα.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Είπες ότι μπορεί να πατώσεις αν πας ότι πολλά παιδιά πάνε και μετά το χάνουν και άλλα τέτοια.
Και ξανά με κεφαλαία: ΜΠΟΡΕΙ....
Δεν είναι 100% βέβαιο ότι άμα πας 5ήμερη πατώνεις στις εξετάσεις. Υπάρχουν, όμως, πιθανότητες και, καλό είναι, να το ξέρεις πριν κάνεις την επιλογή.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελεος ..δεν βγαινει η χρονια με σερι διαβασμα!!
Το μυαλο θελει ξεκουραση

Ολο μαλακιες λετε ...πραγματικα αν καποιος δεν παει λογω πανελληνιων και ειδικα πριν τα χριστουγεννα τοτε τι να του πω??
Ελεος ..δεν βγαινει η χρονια με σερι διαβασμα!!
Το μυαλο θελει ξεκουραση
Αν δεν τα έχει καλά με τους συμμαθητές του και δεν είναι τόσο δεμένοι τότε αυτός είναι ένας λόγος να μην πάει. Θα ναι έξω από τα νερά του και θα χαλάσει λεφτά που πιθανόν ήθελε να τα δώσει για άλλο προσωπικό του σκοπό.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσοι ειστε καλα με τους αλλους και εχετε οικονομιες να πατε
irw gk
Νεοφερμένο μέλος

Θετική εδώ! Φυσική την παλεύω, μ αρεσει κιόλας πολύ, του Δημόπουλου έχω κ του Σαββάλα! Μαθηματικά,δεν ειμαι ιδιαίτερα καλή, όμως προσπαθώ, ο καθηγητής μου μου δινει δικες του ασκήσεις κ δεν χρησιμοποιώ καποιο βοήθημα! Εσύ πώς τα πας;;;Θετικοτεχνολογικοί, πως σας φαινονται τα μαθηματικα και η φυσικη; Δυσκολευεστε; Ποια βοηθηματα χρησιμοποιειτε;;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ κάνω Μαθιουδάκη.Φυσική καλά πήγαινε μεχρι να μπουμε στη συμβολή κυμάτων. Μαθηματικα κάνω Μπάρλα και το παλεύω οσο μπορώ!!!Θετική εδώ! Φυσική την παλεύω, μ αρεσει κιόλας πολύ, του Δημόπουλου έχω κ του Σαββάλα! Μαθηματικά,δεν ειμαι ιδιαίτερα καλή, όμως προσπαθώ, ο καθηγητής μου μου δινει δικες του ασκήσεις κ δεν χρησιμοποιώ καποιο βοήθημα! Εσύ πώς τα πας;;;
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Μην αφηνετε το ΑΟΔΕ για το τελος γιατι ειναι ενα σιγουρακι και μαλακια να χαθει.
Ξεκινησαμε πινακες, πολυ νορμαλ (μεχρι τωρα) σε σχεση με τα προηγουμενα.Ερώτηση προς τα παιδιά της τεχνολογικής:
Που είστε στην ύλη στο ΑΕΠΠ;
irw gk
Νεοφερμένο μέλος

στην αρχη κ εγώ δυσκολεύτηκα στην συμβολή, αλλά δεν είναι δύσκολα στη συνέχεια θα δεις!! Θετική είσαι κ εσύ;Εγώ κάνω Μαθιουδάκη.Φυσική καλά πήγαινε μεχρι να μπουμε στη συμβολή κυμάτων. Μαθηματικα κάνω Μπάρλα και το παλεύω οσο μπορώ!!!
Ilma
Νεοφερμένο μέλος

οκΠαιδιά καλησπέρα και σόρρυ για το off-topic. Θα ήθελα αν μπορούσατε να απαντήσετε στο παρακάτω ερωτηματολόγιο (10 ερωτησούλες) καθώς είναι για μία εργασία που έχω και χρειάζεται να το απαντήσουν άτομα 15-25 ετών. https://www.surveymonkey.com/s/T3FZJ7L
Σόρρυ και πάλι, ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή συνέχεια στο διάβασμα σας!![]()

Guest 190013
Επισκέπτης

Θετικοτεχνολογικοί, πως σας φαινονται τα μαθηματικα και η φυσικη; Δυσκολευεστε; Ποια βοηθηματα χρησιμοποιειτε;;
Κοίτα, ανάλογα σε ποιο βαθμό τα δουλεύεις. Εγώ στα Μαθηματικά έχω σαν κύριο βοήθημα του Παπαδάκη και παίρνω ασκήσεις ακόμα από τον Σκομπρή (παλούκια), Μπάρλα και κάτι θέματα της ΕΜΕ. Στη Φυσική χρησιμοποιώ το βοήθημα του καθηγητή μου (Γεωργακάκος). Γενικά δεν είναι δύσκολα, ειδικά ταλαντώσεις και κρούσεις. Και το Στερεό στην αρχή του είναι όμορφο

Μαθηματικά είμαι στο ΘΜΤ και Φυσική στη Συμβολή κυμάτων και παράλληλα στο Στερεό είμαι Ροπή Αδράνειας

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.