αντιγράφω την γνώμη ενός μαθητή \ υποψηφίου για τα σημερινά θέματα Μαθηματικών Γ' Κατεύθυνσης από το mathematica.gr , γιατί αφενός και οι μαθητές πρέπει να έχουν άποψη κι αφετέρου δεν αποκλείεται να διαγραφεί εκεί (λόγω λογοκρισίας)
''σας χαιρετω...ειμαι μαθητης γ λυκειου και γραφω πρωτη φορα σε αυτο το φορουμ.. αναγκαστηκα να γραψω λογω καποιων σχολιων...κυριοι καθηγητες βλεπω οτι σε πολλους αρεσαν τα θεματα..προφανως και ηταν ωραια αλλα για διαγωνισμο μαθηματικων κυριοι οχι για πανελληνιες...δεν σεβεστε ουτε στο ελαχιστο τους μαθητες?ο οεφε και η ελληνικη μαθηματικη εταιρια εχει βγει εδω και μερικες ωρες και εχει μιλησει για τα δυσκολοτερα ερωτηματα που εχουν πεσει ποτε, για το μεγαλυτερο ποσοστο δυσκολων ερωτηματων που εχει πεσει ποτέ σε εξετασεις και για την δυσαναλογια χρονου σε οτι αφορα την δυσκολια των θεματων! Εσεις το μονο που κανετε απο το πρωι ειναι να αναφερετε το ποσο εξυπνα και ωραια ηταν τα θεματα..κυριοι ολα τα ερωτηματα κυριως του γ και του δ θεματος απαιτουν σκεψη δεν ειμαστε ρομποτ να μας ερθουν κατευθειαν και σε συνδυασμο με τον ελαχιστο χρονο που ειχαμε ηταν αδυνατον να τα λυσουμε ολα....αμφιβαλλω αν η πλειοψηφεια των συναδελφων σας θα μπορουσε να λυσει τα θεματα στο ημισι του χρονου που ειχαμε να λυσουμε τα θεματα...ορισμενοι αλλοι αναφερθηκαν οτι αυτα τα θεματα υπηρχαν σε βοηθηματα...για ποια βοηθηματα μιλατε κυριοι? γιατι να εχω βοηθημα..ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως το σχολικο βιβλιο και οι ασκησεις του καλυπτουν ολη την υλη...υποτιθετε οτι ειστε καθηγητες και θα επρεπε να νιωθετε τα παιδια....αντι ομως να τα κατανοησετε και να ειστε οι πρωτοι οι οποιοι θα καταδικασουν τα δυσκολα θεματα( για πολλους δυσκολοτερα και απο το 13) βγηκατε να μιλησετε για καλα θεματα που θα ξεχωρισουν οι καλοι? αληθεια σας αρεσει πολυ να δειτε ενα τεραστιο οπως φημολογειται ποσοστο των μαθητων κατω απο την βαση ? σας αρεσει πολυ να βλεπτε παιδια να λιποθυμουν λογω τους αγχους και της δυσκολιας των θεματων ?απο οτι φανηκε παντως το ειδωλο σας ο Κ Δασιος..συνεχιζει να νομιζει οτι απευθυνεται σε πανεπιστημιοπεδα οπως ακριβως εκανε και το 2013..!Οσοι σπευσουν να με χαρακτηρισουν αθλιο μαθητη που βγηκα και κραζω επειδη δεν εγραψα καλα σας πληροφορω πως σταθηκα στο υψος των περιστασεων! Με ολο το σεβασμο σε εσας και το εργο σας .. σε οποιο βαθμο και να το επιτελειται..!Σας αφηνω τωρα χρονο να θαυμασετε τα θεματα...! Αφιερωστε 2 λεπτα να το διαβασετε μονο κερδισμενοι θα βγειτε και απαντηστε μου σεβομενοι τον κοπο μου...''
(πηγή:
https://mathematica.gr/forum/viewtopic.php?p=235748#p235748)
1η ενημέρωση: ο υποψήφιος λέγεται Γιώργος Κουτρουμάνης
2η ενημέρωση: το σχόλιο διαγράφτηκε από την ανάρτηση
https://www.mathematica.gr/forum/viewtopic.php?f=133&t=49688
υγ. Συγνωμη που βαζω αλλο σιτε και συγκεκριμενα forum