Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγραψα εχτες το 100αρι μαθηματικα γενικης, σημερα ~90 προγραμματισμο... εκανα δωρο στον ευατο μου μια super duper μερα χαλαρωσης, not a single minute studied this day!!
Παιδια, το 'χουμε..!!
90 προγραμματισμo?

Μπράβο.Και δεν το λεω ειρωνικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος

90 προγραμματισμo?
Μπράβο.Και δεν το λεω ειρωνικα.![]()
Ειναι μαθημα που μου αρεσε απο την αρχη.. παντα γυρω στα 95 γραφω (κανονικης δυσκολιας θεματα).. παντα χανω λιγο απο θεωρια μωρε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elim
Νεοφερμένο μέλος

Τα θέματα βιολογίας γενικής του οεφε που έπεσαν χθες έχουν "καεί";;; δηλαδή απίθανο να πέσουν πανελλαδικές;
γενικα στη βιολογια γενικης επειδη ειναι λιγη η υλη τα θεματα ανακυκλωνονται διαρκως!οποτε ολα τα διαβαζεις

christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

maraki.........
Νεοφερμένο μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγραψα εχτες το 100αρι μαθηματικα γενικης, σημερα ~90 προγραμματισμο... εκανα δωρο στον ευατο μου μια super duper μερα χαλαρωσης, not a single minute studied this day!!
Παιδια, το 'χουμε..!!
Συγχαρητήρια!!

somebody!
Νεοφερμένο μέλος

Θεωρητικοιι πως διαβάζετε την συντακτική ανάλυση των εκάστοτε κειμένων? ?
Στα λατινικά? ένα ένα κείμενο κάθε λέξη τι είναι συντακτικά, προτάσεις και ανώτερο συντακτικό, τα παραδείγματα που έχουμε κάνει.
Τώρα στα αρχαία.... Διαβάζω τη θεωρία και την εφαρμόζω στα άγνωστα κείμενα....

Στα λατινικά? ένα ένα κείμενο κάθε λέξη τι είναι συντακτικά, προτάσεις και ανώτερο συντακτικό, τα παραδείγματα που έχουμε κάνει.
Τώρα στα αρχαία.... Διαβάζω τη θεωρία και την εφαρμόζω στα άγνωστα κείμενα....
Οκκ ευχαριστώ!
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Στα λατινικά ότι "βγαίνει" από τη μετάφραση δεν το διαβάζω καν (υποκείμενο, αντικείμενο, μετοχές, εμπρόθετοι, επιρρηματικοί, επιθετικοί, πλάγιες πτώσεις κλπ). Τώρα αν κάτι είναι ψαγμένο, πχ η βλακεία "αιτιατική του προσώπου που μετανοιώνει", το μαθαίνω ως extra, όπως και τα συντακτικά φαινόμενα (δευτερεύουσες, υποθετικοί)Θεωρητικοιι πως διαβάζετε την συντακτική ανάλυση των εκάστοτε κειμένων? ?
Συγχαρητήρια!!![]()

Αρχαία δεν πολυδιαβάζω το συντακτικό, κυρίως γιατί έκανα πολύ καλή δουλειά στην Α' και Β' Λυκείου. Προτείνω, όμως, να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις δευτερεύουσες προτάσεις και στους υποθετικούς λόγους. Τώρα η σύμπτυξη πρότασης σε μετοχή και το αντίστροφο, καθώς και η μετατροπή των ρηματικών επιθέτων σε -τος και -τεος είναι εύκολα, αλλά ρίξε κι εκεί μια ματιά

Also, μην ξεχνάτε τη γραμματική. Τα "βασικά" όλα νεράκι. Μη μαθαίνετε άκυρους αρχικούς χρόνους, όπως του "άδω", δε θα τους χρειαστείτε πουθενά

Στα λατινικά ότι "βγαίνει" από τη μετάφραση δεν το διαβάζω καν (υποκείμενο, αντικείμενο, μετοχές, εμπρόθετοι, επιρρηματικοί, επιθετικοί, πλάγιες πτώσεις κλπ). Τώρα αν κάτι είναι ψαγμένο, πχ η βλακεία "αιτιατική του προσώπου που μετανοιώνει", το μαθαίνω ως extra, όπως και τα συντακτικά φαινόμενα (δευτερεύουσες, υποθετικοί)Στο τέλος κάνω τις μετατροπές, πχ μετοχή σε δευτερεύουσα, αφαιρετική απόλυτη, γερούνδιο, γερουνδιακό, παθητική περιφραστική συζυγία σε ενεργητική φωνή και το αντίστροφο, κλπ κλπ.
Αρχαία δεν πολυδιαβάζω το συντακτικό, κυρίως γιατί έκανα πολύ καλή δουλειά στην Α' και Β' Λυκείου. Προτείνω, όμως, να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις δευτερεύουσες προτάσεις και στους υποθετικούς λόγους. Τώρα η σύμπτυξη πρότασης σε μετοχή και το αντίστροφο, καθώς και η μετατροπή των ρηματικών επιθέτων σε -τος και -τεος είναι εύκολα, αλλά ρίξε κι εκεί μια ματιά
Also, μην ξεχνάτε τη γραμματική. Τα "βασικά" όλα νεράκι. Μη μαθαίνετε άκυρους αρχικούς χρόνους, όπως του "άδω", δε θα τους χρειαστείτε πουθενά![]()
Ευχαριστώ για την απαντηση, αρκετά χρήσιμη

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα διαβασει κανεις σημερα;![]()
Εγω προσπαθω να διαβασω αλλα οι δικοι μου εχουν βαλει τα νταουλια

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ακριβως ετσι και εγω βγηκα εξω και τους τα εψαλα αλλα με εγραψανΕγω προσπαθω να διαβασω αλλα οι δικοι μου εχουν βαλει τα νταουλια![]()
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακριβως ετσι και εγω βγηκα εξω και τους τα εψαλα αλλα με εγραψαν
Δεν θελω να φτασω σαυτο το επιπεδο

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

και να φτασεις, αν εισαι σαν τους δικους μου δε νομιζω να σε ακουσουνΔεν θελω να φτασω σαυτο το επιπεδο![]()

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.