damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Lost FTW Ultra. Ουσιαστικά έχω τελειώσει την ύλη. Μόνο ολοκληρώματα με ΘΜΤ και ανισώσεις μου έχουν μείνει.
Τα ολοκληρώματα είναι ωραία αλλά νιώθω ότι είναι κάπως <<ξένα>> ακόμη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσες απουσιες εχεις ρε;![]()
Δεν ξερω
Καμμια 35αρια

Θα παρω και τις +50
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Έλα ρε Fedde έτσι 8)Είχα περίπατο σήμερα οπότε πήγα. Από αύριο stop!
Lost FTW Ultra. Ουσιαστικά έχω τελειώσει την ύλη. Μόνο ολοκληρώματα με ΘΜΤ και ανισώσεις μου έχουν μείνει.
Τα ολοκληρώματα είναι ωραία αλλά νιώθω ότι είναι κάπως <<ξένα>> ακόμη...![]()
Και'μενα ολοκληρωματα με θμτ και ανισωσεις μου'χουν μεινει ενω παραλληλα κανω επαναληψεις σε μιγαδικους
κομπλέ εισαιΔεν ξερω
Καμμια 35αρια
Θα παρω και τις +50
Σχετικα καλα αλλα ειναι μερικες ασκησεις που δε μπορω καν να ξεκινησωμε τα ολοκληρώματα πώς τα πάτε;
Rodriguez
Νεοφερμένο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Το πιστεύετε οτι μετά θα καθομαστε;
Σε 1.6 μήνες ελευθεριαααααααά...!! Σκέφτομαι ότι όπου να ναι μπαίνει ο Απρίλιος και ότι δίνουμε Μάιο και είμαι σε φάση

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Αρχαία κατεύθυνσης: Το δυνατό μου χαρτί, αλλά συνάμα το πιο απαιτητικό μάθημα της κατεύθυνσης. Μου φάνηκε δύσκολη η εισαγωγή του Πλάτωνα, καθώς είχε πολλά περιττά στοιχεία και ήταν γραμμένη με τον πιο άθλιο τρόπο (runner up: το κομμάτι "εν οιδα ότι ουδέν οιδα").
Ιστορία κατεύθυνσης: Το δεύτερο "βαρύ πυροβολικό" της κατεύθυνσης. Αν και στο σύνολό της ευκολότερη στην αποστήθισή της από τις εισαγωγές του γνωστού, εν τούτοις το 5ο κεφάλαιο (παρευξείνιος πολιτισμός) ήταν ό,τι πιο άθλιο και κακογραμμένο έχω διαβάσει. Μου προκάλεσε αηδία που έπρεπε να συγκρατήσω τόσες άχρηστες πληροφορίες για να είμαι καλυμμένος, αν και εφόσον πέσει κάτι από εκεί στις εξετάσεις.
Λογοτεχνία κατεύθυνσης: Για να πω την πικρή αλήθεια, ο χρόνος που αφιερώνω για τη μελέτη αυτού του μαθήματος είναι μακράν ο πενιχρότερος. Το αντιμετωπίζω ως "διάλειμμα" από το διάβασμα για τις πανελλήνιες, καθώς στην ουσία διαβάσω διηγήματα/ποιήματα. Η ώρα περνούσε ευχάριστα, αλλά σκοπεύω μέσα στο Πάσχα να εντατικοποιήσω το διάβασμά μου. Το κείμενο που δε μου άρεσε καθόλου ήταν ο Ελεγκτής. Αν και αγαπώ τα ποιήματα, αυτό μου φάνηκε πολύ στριφνό.
Λατινικά: Ήταν η έκπληξη της φετινής χρονιάς. Προσπάθησα πάρα πολύ να καλύψω τα τεράστια κενά που είχα από πέρυσι και το πέτυχα. Συνεχίζω να έχω μία "προκατάληψη" απέναντί τους, κυρίως γιατί δεν τα πήρα από την αρχή με καλό μάτι, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να βελτιώσω σημαντικά την επίδοσή μου. Δεν αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες, αντιθέτως, τα "δύσκολα" κείμενα της "δεκάδας του 40" μού φάνηκαν βατά και πιο κοντά στο στυλ των πανελληνίων. Το μόνο κακό είναι η συσσώρευση (σχεδόν) όλων των συντακτικών φαινομένων στη φετινή ύλη.
Βιολογία: Αν και το τμήμα μου το καταράστηκε ο θεός, ο Αλλάχ, ο Βούδας και ο Όσιρις ΜΑΖΙ, τελικά κατάφερα να τα βγάλω ολομόναχος εις πέρας.Στο σχολείο είμαστε πάρα πολύ πίσω και τρέχουμε 5-5 τα μαθήματα

Έκθεση: Το bonus μου, όπως την αποκαλώ

Αυτά πάνω-κάτω. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και ραντεβού στο πανεπιστήμιο

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Ρε παίδες να ρωτήσω, ...εχω ακούσει ότι το monster ή το redbull κλπ κλπ είναι πολύ καλά για να είσαι σε εγρήγορση όλη την μέρα ή αν δεν θες να κοιμηθείς...το έχει δοκιμάσει κανείς για το διάβασμα ή θα έχω υπερκινητικοτητα και δεν θα μπορώ να συγκεντρωθω?
Μπορεί να το δοκιμάσω μια από αυτές τις μέρες. Αν και μου ακούγεται για μούφα, η αλήθεια είναι.
Guest 856924
Επισκέπτης

Μπορεί να το δοκιμάσω μια από αυτές τις μέρες. Αν και μου ακούγεται για μούφα, η αλήθεια είναι.
Όταν το δοκιμάσεις διαφωτισε μας αν μπορείς..

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Instagram ρεΣε 1μιση μηνα οντως ελευθερια!!
όσοι εχετε twitter, you gotta see το #panellinies2015.

Ανεβαζουν ολα τα γκομενακια φωτογραφιες και λενε δεν αντεχουν

Τσ τσ τσ
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

τα ιδια γινονται στο twitter ρεInstagram ρε#panellinies2015
Ανεβαζουν ολα τα γκομενακια φωτογραφιες και λενε δεν αντεχουν![]()
Τσ τσ τσ

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ρε παιδιά είμαι η μόνη που με το που άρχισαν οι πανελληνιες διέγραψε Facebook/Twitter/instagram και παρόλα αυτά ακόμα με αποσυντονιζει το κινητό ...τι κάνω λάθος με την ζωή μου ?!?!![]()
Βαλε την sim σε ενα κινητο των 20 ευρω, και θα σου πω εγω μετα αν θα σε αποσυντονισει παλι..

christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βαλε την sim σε ενα κινητο των 20 ευρω, και θα σου πω εγω μετα αν θα σε αποσυντονισει παλι..![]()
Ρε άσε έκανα την μακακία και πήρα καινουργιο κιν και παίρνει ευρωπαϊκή sim που είναι πιο μικρή από αυτές που παίρνουν τα παλαιολιθικά κινητά και βαριέμαι να πάω να την μετατρεψω, έιναι ολόκληρη διαδικασια
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.